-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Μη με βρίζεις σε παρακάλωμιχάλη, είναι παραπλανητική η φωτό. ανένταχτος είναι ο άνθρωπος, αλλάζει αμάξι κάθε βδομάδα
-
Ο χρήστης tazz έγραψε:
Μη με βρίζεις σε παρακάλω
μιχάλη, είναι παραπλανητική η φωτό. ανένταχτος είναι ο άνθρωπος, αλλάζει αμάξι κάθε βδομάδα
To avatar μου το παίρνει ο νικητής του τελευταίου αγώνα του ΠΠΡ. (ο Loeb τώρα για την χθεσινή του νίκη).
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Αμα θες να σε ...ξαναγαπησουμε ...βγαλε αυτη την παλιοφωτογραφια με τον αχωνευτο(παλι μας νικησε ο τσογλανος!!) και ολα μελι γαλα!!
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Μπορείς να διαβάσεις τις 100 από τις 140 σελίδες του θέματος. Μόνο με αυτό ασχολούνται
]
Kαλα ....συγγνωμη δηλαδη περιμενατε και καλυτερη αντιμετωπιση απο Citroenακια
Κανονικά το 'ζουάν' έπρεπε να το κόβει το Φόρουμ!!
Εγω δεν είχα καταλάβει ότι μας βρίζουνε ρε Κώστα!! Είδες αυτός ο MDVQ....αθυρόστομος....όλο ζουάν και ζουάν η γλώσσα του!!(Μη βαράτε ρε...εχω ΚΑΙ Peudeot!! )
-
Ο χρήστης tazz έγραψε:
(οταν βεβαια βγει απο το συνεργειο που ειναι εδω και μια βδομαδα!!!!)
μία βδομάδα στο συνεργείο;;;
κάτι καλό πρέπει να ετοιμάζει ο πρόεδροςΤασο το κανω 'τουμπανο' μπας και περασω απο πανω την σιχαμερη σαυρα απο την Λαμια γιατι στα μερη του με διεσυρε.....
-
Ο χρήστης MDVQ έγραψε:
Αμα θες να σε ...ξαναγαπησουμε ...βγαλε αυτη την παλιοφωτογραφια με τον αχωνευτο(παλι μας νικησε ο τσογλανος!!) και ολα μελι γαλα!!
Είχα βάλει τον Gro στην Κύπρο αλλά κράτησε μόνο 10 μέρες Τώρα για 3 βδομάδες μέχρι την Αργεντινή αυτό θα βλέπετε, εκτός αν ξανανικήσει ο μικρός... (και μελλοντικός παγκόσμιος)
-
Παρακολουθώ διακριτικά την εξέλιξη του θέματος, αλλά αν συνεχίσετε με αυτό το ρυθμό δε θα αργήσει η ώρα που θα σας απαντήσω...
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Παρακολουθώ διακριτικά την εξέλιξη του θέματος, αλλά αν συνεχίσετε με αυτό το ρυθμό δε θα αργήσει η ώρα που θα σας απαντήσω...Πλακώσανε και οι Δυνάμεις Ταχείας Καταστολής!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
(Μη βαράτε ρε...εχω ΚΑΙ Peudeot!! )
Τι εχεις Νικολη μας????????
Οσο για σενα αλλε Νικολη ασε το τοπικ μας και κοιτα να μαθεις τιποτα για την ισοσταθμηση μπας και μαθω και γω τιποτα απο σενα!!!!
-
Ο χρήστης MDVQ έγραψε:
(Μη βαράτε ρε...εχω ΚΑΙ Peudeot!! )
Τι εχεις Νικολη μας????????
Οσο για σενα αλλε Νικολη ασε το τοπικ μας και κοιτα να μαθεις τιποτα για την ισοσταθμηση μπας και μαθω και γω τιποτα απο σενα!!!!
Peudeot κύριε Μιχάλη μας...Peudeot!!Ετσι το λέμε εμείς στα Νταγκοροχώρια!!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Νικο εχεις παει Παπιγγο???(15 χλμ μακρυα απο το δικο μου το Μεσοβουνι)
Ντωγραφια!!!!!!
-
Ο χρήστης MDVQ έγραψε:
Μη με πιέζεις, γιατί θα σου αραδιάσω ξανά καμιά 50αριά συνδέσμους (eizo style bruv, fat innit) και θα σου πω να ψάχνεσαι μόνος σου.
-
Ο χρήστης MDVQ έγραψε:
Νικο εχεις παει Παπιγγο???(15 χλμ μακρυα απο το δικο μου το Μεσοβουνι)
Ντωγραφια!!!!!!
Το Σ/Κ θα είμαστε εκει με Φόρουμ Μιχάληηηη!!!! 2η Παγκόσμια Εκδρομή του 4TF!!! Πάμε για Ντυντυτήσεις υψηλού περιεχομένου!!
-
Προς cmarin:
Πανω που ειχαμε αρχισει να τα βρισκουμε....μας ξαναχαλασες!!!!(τι το ηθελες αυτο το μελλοντικος????Ας ερθει το παλικαρι στη Πεζω και ας παρει οσα πρωταθληματα τραβαει η ψυχη του!!! )Προς kouk:
Πριν φτασεις στο Παπιγγο περνας απο το χωριο μου.Σταματα στο χανι και ζητα απο τον Τακη τον Μαγγο να σου δωσει ρακι απο την δικια του.Οταν πιεις θα καταλαβεις τι εννοω!!!Προς n_olympios
ΗΜΑΡΤΟΝ....ΗΜΑΡΤΟΝ ...ΗΜΑΡΤΟΝ.....(ειμαι καλο παιδι τωρα????) -
Ο χρήστης MDVQ έγραψε:
.....
Προς kouk:
Πριν φτασεις στο Παπιγγο περνας απο το χωριο μου.Σταματα στο χανι και ζητα απο τον Τακη τον Μαγγο να σου δωσει ρακι απο την δικια του.Οταν πιεις θα καταλαβεις τι εννοω!!!....
Θα περάσουμε μάλλον όλοι μαζί Μιχαλη!!50 άτομα!!!
-
Ο χρήστης Hiluxboy έγραψε:
Ευχαριστω!
Ειναι 2.2l και Peugeot... Αν ηταν Opel δεν θα το εκανα!Σε πειραζω...
2.2lt! Πρίν 2 χρόνια με τα τεκμήρια ούτε που θα τα σκεφτόμασταν τέτοια κυβικά.
Χα χα χα καλό... όχι φίλε Ανδρέα δεν έχω τέτοιες ανασφάλειες. Έχω οδηγήσει και βλέπω στα forum την ποιότητα των αυτοκινήτων της opel και της peugeot.
Ελπίζω κάποια στιγμή να αποκτήσεις και εσύ (και όχι εσείς) ένα opel και να απαλλαγείς απο το άγχος για την ημερομηνία που λήγει η εγγύηση σου.Ως τότε να πηγαίνετε το αυτοκίνητο στην κεντρική αντιπροσωπεία Lion (που φέρνει το μαγικό ανταλλακτικό και το κρατάει πατέντα και απο τα ίδια τα εξουσιοδοτημένα συνεργεία της) γιατί οι άλλες οι α-κεντρικές δεν μπορούν να λύσουν το πρόβλημα που έχετε εδώ και χρόνια με τον ζουάν σας και τα ηλεκτρολογικά σας και δεν θυμάμαι τι άλλο έχω διαβάσει στα 139Χ15=2085!!! μηνύματα του τόπικ.
Φιλικά, καλοπροαίρετα και με πολύ χιούμορ
-
[slang mode] Σας τη ψιλολέει ο διαχώριος.γρ ή μου φαίνεται? [/slang mode]
-
Καλησπέρα σας!
πλάκα έχει η ζωή χωρίς εγγύηση. Δεν αλλάζει τίποτα, το αυτοκίνητο δεν έχει διαλυθεί ώς δια μαγείας!
Είναι άσχημο όμως να κρατά μυστικά από τα υπόλοιπα εξουσιοδοτημένα συνεργεία η Lion...τι να πείς;
Εγώ θα έλεγα πηγαίνετε όπου θέλετε, αλλά κοντά στο τέλος της εγγύησης κάντε μια ΤΕΡΑΣΤΙΑ λίστα από εργασίες συντήρησης και επισκευής που θέλετε να γίνουν στο αυτοκίνητό σας, και πηγαίνετε στη Lion.
Φαντάζεστε να φυλάνε για τους δικούς τους 'πελάτες' και συγκεκριμένες εκδόσεις λογισμικού για το αυτοκίνητο; Γίνομαι παρανοϊκός...αλλά για σκεφτείτε...!Σπύρος
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
[slang mode] Σας τη ψιλολέει ο διαχώριος.γρ ή μου φαίνεται? [/slang mode].. αυτο με τα ελληνικα σου, κοιταξε το! μη το αφησεις ετσι, μπορει να εξελιχθει ασχημα!
ή τουλαχιστον αλλαξε και το [slang mode] σε [καραβισια διαλεκτος] ή [αργκο] ή κατι, γιατι μπερδευομαστε στην αλλαγη του ... πληκτρολογιου!
-
Καλημέρα!
Τι έγινε ρε παιδιά, μετά από τόσο καιρό μούγγας, έλειψα μια μέρα και γυρνώντας βρήκα το σαλόνι γεμάτο κόσμο! Μπράβο, μπράβο!Ανδρέα καλορίζικο!
Την επόμενη εβδομάδα θέλω βόλτα!Μιχάλη σε είδα βράδυ να κουβαλάς νιτρομπούκαλα... κάτι κακό ετοιμάζεις!
Τάσο τι μικρό πήρες;
Αύριο πάω για τον τελευταίο δωρεάν τεχνικό έλεγχο, ενόψη της λήξης της εγγύησης, και πάω με απροβλημάτιστο ζουάν!
Θα αλλάξω όμως ένα com που έχει αρχίσει τα γνωστά του κόλπα με την εναλλαγή των φλάς (όχι ότι σταμάτησε ποτέ...)
PEUGEOT FORUM