-
Θα δώσω το 207 για ανταλλαγη και θα παρω το Mini Clubman John Cooper Works
-
Με πήραν τώρα τηλέφωνο απο την Peugeot (δυο φορές παρακαλώ) οτι το αμάξι είναι έτοιμο!
Άλλαξαν λέει πρόγραμμα στον εγκέφαλο και το κράτησαν προχθές και εχθές για check.
39 ευρώ...Καθόλου άσχημα!
-
Ωραιος!!
-
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
Με πήραν τώρα τηλέφωνο απο την Peugeot (δυο φορές παρακαλώ) οτι το αμάξι είναι έτοιμο!
Άλλαξαν λέει πρόγραμμα στον εγκέφαλο και το κράτησαν προχθές και εχθές για check.
39 ευρώ...Καθόλου άσχημα!
χε!χε! ωραίος!...
Θυμάσαι;
Κοίτα να δεις, αν ο εγκέφαλος είναι SAGEM τότε είναι πολύ πιθανό να έχει φάει κόλλημα...
Και εγώ είχα τέτοια περιστατικά περίεργα στο 206. Πήγαινα στην Peugeot και μου έκανε Reset στον εγκέφαλο. Συνήθως βλέπαμε κάποια log αρχεία (αρχεια με ιστορικό προβλημάτων) και παρατηρούσαμε ότι ο εγκέφαλος έκανε κάτι περίεργα κολλήματα στο άναψε/σβήσε ...Τελικά όλα αυτά διορθώθηκαν με αναβάθμιση του λογισμικού στον εγκέφαλο...που την έκανα ΔΩΡΕΑΝ στην LION...
**Οπότε έχε το νου σου, γιατί μπορεί να θέλει μία απλή αναβάθμιση το λογισμικό στον εγκέφαλο ... **:)
-
Με πήραν τώρα τηλέφωνο απο την Peugeot (δυο φορές παρακαλώ) οτι το αμάξι είναι έτοιμο!H μια φορά δεν τους έφτασε και ήθελαν να σου ξαναπούν τα νέα;
-
να ρωτησω οσοι εχουν ,307 1,6 σε ταξιδι με κλιμά και χαλαρους ρυθμους τι μεση καταναλωση εχουν??????
-
Mε το cruise στα 140 χτυπάω 8,5-9. Στα 130 πέφτει στα 8 περίπου, με 120 7κατι, 110 6μιση.
Συμπέρασμα: δώστε μου μια 6ηηηηηηηηηηηηηηηη
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Mε το cruise στα 140 χτυπάω 8,5-9. Στα 130 πέφτει στα 8 περίπου, με 120 7κατι, 110 6μιση.Συμπέρασμα: δώστε μου μια 6ηηηηηηηηηηηηηηηη
συμπερασμα δικο μου!!!! μαλακια εκανα που πηρα το 1,4!!! εχω ιδια καταναλωση και ας ειναι πιο μικρος ο κινητηρας!!! αν δεν παθεις δεν θα μαθεις!1
-
75αρι έχεις;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
75αρι έχεις;95 αρη αλλα δεν τραβαει με τιποτα!!!!!!!!!!!!!! αν βαλω 2 ατομα φουλ αποσκευες δεν πηγαινει μια!!!! πριν λιγες μερες ο ξαδελφος μου πηρε το 207 και εγω το 307 και καναμε ταξιδι σε στροφιλικια μαζι τα δυο πεζο.
Σε εξοδο στροφης ανυπαρκτη η δυναμη του 307 και εφευγε το 207 και μαλιστα εγω με 4αρτη και το 207 με 5η
στην ευθεια και παντου ολο πισω!!!
το 207 ειναι 1,4 σπορτ!!!και αυτο εχει 95 αλογα με κινητηρα bmw -
Τον γνωστό που εξέλιξε ολομόναχη η BMW και καρπώθηκαν οι Citroen-Peugeot;
-
πότε έμαθε η bmw να φτιάχνει μικρούς κινητήρες και δεν το καταλάβαμε?
-
Εχω πετύχει να κυκλοφορούν ένα άσπρο και ένα μαυρο 207 με αυτά τα αυτοκόλλητα στο πλάι σαν της φωτο (χωρίς τα φουσκώματα αλλά με τις ζάντες σαν του GT) χωρίς την λωρίδα στο καπό όπως του Le mans. Είναι κάποια άλλη ειδική έκδοση? -
Όχι, είναι απλά αυτοκόλλητα...
-
A! Extra. Ευχαριστώ. Στο μαυρο πάντως ήταν εντυπωσιακά τα κόκκινα αυτοκόλλητα.
-
παιδια γεια σας ! Να ρωτησω, το 207 120 ή gt εχει χειριστηρια για το cd στο τιμονι? Αν οχι, μπορεις να βαλεις? Το εργοστασιακο ηχοσυστημα αλλαζει αν θες ?
-
Ο χρήστης sofia78 έγραψε:
παιδια γεια σας ! Να ρωτησω, το 207 120 ή gt εχει χειριστηρια για το cd στο τιμονι? Αν οχι, μπορεις να βαλεις? Το εργοστασιακο ηχοσυστημα αλλαζει αν θες ?εχει πισω απο το τιμονι
αυτο κατω απο το φλαςhttp://www.netcarshow.com/peugeot/2006-207/1600x1200/wallpaper_3c.htm
τωρα αν αλλαζει ο drdino θα σου πει -
ευχαριστω πολυ !! Δεν τα ειχα δει ! Ωραια, αν εχει δε χρειαζεται να αλλαχτει το ηχοσυστημα !
-
Ο χρήστης sofia78 έγραψε:
παιδια γεια σας ! Να ρωτησω, το 207 120 ή gt εχει χειριστηρια για το cd στο τιμονι? Αν οχι, μπορεις να βαλεις? Το εργοστασιακο ηχοσυστημα αλλαζει αν θες ?Σε όποιο Peugeot έχω μπει τα τελευταία χρόνια, ακόμη και σε νοικιάρικο 206 1.1 είχε χειριστήρια για το ηχοσύστημα στο τιμόνι. Μάλλον το 107 δεν έχει (αφού έβαλε το χεράκι της και η Toyota, έγιναν τσίπηδες, τι περιμένετε! ). Τα ίδια ισχύουν και για την αδελφή Citroen...
Το 207 στην έκδοση Trendy που είχα, είχε χειριστήρια, αλλά ΔΕΝ είχε ΜΡ3.. Δεν ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι, αλλά χωρίς ΜΡ3, την αλλαγή του ηχοσυστήματος δεν θα την αποφύγεις.. -
*Με πήραν τώρα τηλέφωνο απο την Peugeot (δυο φορές παρακαλώ) οτι το αμάξι είναι έτοιμο!
39 ευρώ...Καθόλου άσχημα!*
Το θυμάστε αυτό το post ;
Πάμε άλλη μια απο τα ίδια...
Τώρα περιμένω πότε θα με πάρουν τηλέφωνο οτι υπάρχει αμάξι αντικατάστασης για να πάω το δικό μου και να το κρατήσουν όσες μέρες γουστάρουν.
PEUGEOT FORUM