-
Tα πεζό είναι λίγο ευαίσθητα στην ζυγοστάθμιση. Οι ζάντες σου είναι καθαρές; Μήπως μαζεύουν λάσπες;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Tα πεζό είναι λίγο ευαίσθητα στην ζυγοστάθμιση. Οι ζάντες σου είναι καθαρές; Μήπως μαζεύουν λάσπες;και τα Σιτροέν....σε σημείο εκνευριστικό ...
-
Ναι αυτοκολλητα ειναι.....το καθαριζω συχνα κ ζαντες κ ολα.Τωρα δεν ξερω....κοιταχτε την τελευταια φορα που το πηγα στην ΠΕΖΟ γαι ζυγοσταθμιση κ οταν το πηρα το ετρεξα στην εθνικη κ δεν ειχε αλλαξει τπτ,μετα το πηγα σε εναν γνωστο μου με ελαστικα που κανει ζυγοσταθμισεις να το δει κ εκτος το οτι πηγε να παθει εγεφαλικο με την τιμη 50ευρω για μια ζυγοσταθμιση μου ειπε οτι τα πεζο βγαζουν προβληματα στα ιμιμπαρα...κ σαν μα....ας το ξαναπηγα στην πεζο την αλλη μερα τους το ειπα κ μου λενε 'δεν μπορει, θα του ξανακανουμε παλι' κ ολα αυτα...
-
Κάνε πρώτα ζυγοστάθμιση με σκέτες ζάντες και μετά με ζανταρισμένα ελαστικά (οδήγησε το όμως ενδιάμεσα εάν είναι δυνατόν).
Αν τα λάστιχα έχουν αρκετά χιλιόμετρα (με την παρουσία των κραδασμών) ίσως και πάλι να μην έχεις αποτέλεσμα. -
Όταν κάνεις ζυγοστάθμιση και σου βγάλει το μηχάνημα ένα μεγάλο νούμερο (πχ 50, 80 γρ) τότε ξεζαντάρεις το λάστιχο και το γυρνάς 90-180 μοίρες και δοκιμάζεις ξανά - είναι πολύ πιθανό να δείξει αρκετά λιγότερο το μηχάνημα (πχ 20 γρ).
-
http://www.peugeot-sport.com/EN/rubrique/news-228-207_super_2000.php
3 πρώτες θέσεις με τα 207 S2000.
-
Να ρωτήσω κάτι.Σε 307 δεν κλείνει το πορτπαγκαζ...!Όταν το κλείνω ακούγεται ένας ήχος από το κεντρικό κλείδωμα (σαν να μην κάνει καλή επαφή) και το αφήνει ανοιχτό.Με γυμνό μάτι δεν φαίνεται οτι είναι ανοιχτό και ο συναγερμός μπαίνει κανονικά...Τι κάνω για αυτό?
Επίσης έχει χαλάσει ο μοχλός στο κάθισμα οδηγού αριστερά που πάει το κάθισμα πάνω κάτω.Είναι ακριβή ζημιά?
-
Kλειδαριά.
Το άλλο νομίζω το είχε φτιάξει ο TakisB μόνος του δεν πρέπει να είναι δύσκολο αν πιάνουν τα χέρια σου. Ντίνοοοοοο -
Δηλαδή θέλει συνεργείο εεε...?Τώρα για τον μοχλό τι να κάνω ακριβώς?!Όποιος ξέρει ας βοηθήσει.
-
Εννοείς χάλασε ο μοχλός ρύθμισης του ύψους, έτσι; Ο Τάκης είχε θέμα με τον μηχανισμό ανάκλισης. Τώρα για σένα τι να σου πω... Θα ρίξω λίγο μελέτη στην δομή του καθίσματος και θα πετάξω καμιά ιδέα. Ο μοχλός τι συμπεριφορά έχει τώρα; Έχει φρακάρει ή γυρνάει στα άδεια;
-
Κάτι έχει σπάσει στον μοχλό και είναι χαλαρομένος.Αν τον κρατάς με το ένα χέρι σωστά πιέζοντας τον λίγο να μπει στη θέση του , με το άλλο κάνεις τη δουλειά σου.
-
Θα πρέπει να το κοιτάξουν στην πεζό. Ως ανταλλακτικό δεν είναι ιδιαίτερα ακριβό (αν είναι αυτό που νομίζω), πάνω από 40 ευρώ δεν πρέπει να κάνει. Αλλά το θέμα είναι τα εργατικά...
-
οκ. ευχαριστω
-
παιδια για χαρα κ παλι....με το τρεμουλο στο τιμονι ολα καλα ..... ειχαν πανω απο 70γραμμαρια βαριδακια οι εμπρος τροχοι.
Θα ηθελα να ρωτησω εαν ξερετε που μπορω να βρω συστημα dvd,πλοηγησης,cd κλπ συμβατο με 307 κ να ταιριαζει οσο μπορει με το ταμπλο του αμαξιου,καμια διευθηνση,μαγαζι.
-
-
-
Τι ειναι αυτη η σακούλα;
-
Περιβάλει τον εύκαμπτο σωλήνα που συνδέει το σκουπάκι με το φιλτροκούτι.
-
Χαρτινος ειναι ο σωληνας και φοβουνται μην βραχει;
-
τι ιδέες σου μπήκαν πάλι ρε;
PEUGEOT FORUM