-
Βασικά το έχει το πράκτικερ;
-
Εγώ από τον μηχανικό μου το πήρα, αν θέτε να πάρω μερικά και για σας.
-
Βάλε ισοπροπυλική αλκοόλη για τα νερά και δεν χρειάζεται πολλά πολλά.
Κων/νε πόσο % ισοπρ. αλκοόλη περιέχει το δικό σου;
-
Δεν λέει πάνω.
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Βάλε ισοπροπυλική αλκοόλη για τα νερά και δεν χρειάζεται πολλά πολλά.Κων/νε πόσο % ισοπρ. αλκοόλη περιέχει το δικό σου;
se τι αναλογια?
-
Η Χόντα επιτρέπει μέχρι 5% αλκοόλη στο καύσιμο, καλύτερα να μην ανέβεις πάνω από 2-3%. Σίγουρα δεν χρειάζεται τόσο πολύ αν βάζεις τακτικά (1-2 φορές το χρόνο) για να ξεφορτώνεσαι τα νερά από το ρεζερβουάρ.
Το καλύτερο είναι να ακολουθήσεις τις οδηγίες που έχουν παρόμοια προϊόντα για να φεύγουν τα νερά (αυτά περιέχουν πάνω από 95% ισοπροπυλική αλκοόλη). Είναι σχετικά μικρές συσκευασίες οπότε δεν χρειάζεται πολύ.
-
up! Μετα απο 94,000χλμ αλλαχτηκε το φιλτρο βενζινης στο φουκαριαρικο το πεζακι.Κανεις δεν ειχε αξιωθει να το αλλαξει στα σερβις που εκανα μεχρι τωρα σε εξουσιοδοτημενο.Εχτες καθαρισα την πεταλουδα,και σειρα εχουν τα μπεκ αφου μετα το τελευταιο γεμισμα απο πρατηριο που δεν ειχα ξαναβαλει,ειχα αρρυθμιες στο ρελαντι και λαμπακι κινητηρα.
-
Θα τα βγάλεις για καθαρισμό; Δεν δοκιμάζεις ένα καθαριστικό πρώτα;
-
Το σκεφτηκα αλλα επειδη εχω το εταιρικο να με εξυπηρετει αυτες τις μερες ειπα να τα στειλω για καθαρισμο,εξαλλου εχουν και αρκετα χιλιομετρα.Εσυ ειδες διαφορα με αυτο που πηρες?
-
Ok, στείλε τα κάπου για καθαρισμό και ογκομέτρηση...
Κοίτα, αυτό που έβαλα εγώ συνδυάστηκε με ένα ταξίδι αστραπή, 900 χλμ σύνολο, με το cruise καρφωμένο στα 150 και 4500+ στροφές. Το αμάξι μετά δεν είχε καμία σχέση χωρίς υπερβολή, τώρα αν φταίει το ξεμπούκωμα ή το καθαριστικό, δεν ξέρω...
-
κωσταντινε τι μαρκα καθαριστικο εβαλες?
-
ποσο κανει?
-
Αυτό για το οποίο έλεγε και ο Μιλτέλλας, το είχα ήδη βάλει στο 406 όταν μας βάλαν νερό, της Pro-tec είναι. 12 ευρώ το πήρα εγώ το μπουκαλάκι.
-
Ο χρήστης jim 78 έγραψε:
up! Μετα απο 94,000χλμ αλλαχτηκε το φιλτρο βενζινης στο φουκαριαρικο το πεζακι.Κανεις δεν ειχε αξιωθει να το αλλαξει στα σερβις που εκανα μεχρι τωρα σε εξουσιοδοτημενο.Εχτες καθαρισα την πεταλουδα,και σειρα εχουν τα μπεκ αφου μετα το τελευταιο γεμισμα απο πρατηριο που δεν ειχα ξαναβαλει,ειχα αρρυθμιες στο ρελαντι και λαμπακι κινητηρα.Οταν ειχα καθαρισει τα μπεκ πεταλουδα κλπ, εκανε ψιλοαρυθμιες ειχε ρελαντι 1100 και το αμαξι πηγαινε τον κολο του, μετα απο μερικα χλμ ξαναγινε οπως πριν (δεν πηγαινε σαν δαιμονισμενο δλδ) τι διαολο ειχε παθει δεν ξερω.
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
up! Μετα απο 94,000χλμ αλλαχτηκε το φιλτρο βενζινης στο φουκαριαρικο το πεζακι.Κανεις δεν ειχε αξιωθει να το αλλαξει στα σερβις που εκανα μεχρι τωρα σε εξουσιοδοτημενο.Εχτες καθαρισα την πεταλουδα,και σειρα εχουν τα μπεκ αφου μετα το τελευταιο γεμισμα απο πρατηριο που δεν ειχα ξαναβαλει,ειχα αρρυθμιες στο ρελαντι και λαμπακι κινητηρα.
Οταν ειχα καθαρισει τα μπεκ πεταλουδα κλπ, εκανε ψιλοαρυθμιες ειχε ρελαντι 1100 και το αμαξι πηγαινε τον κολο του, μετα απο μερικα χλμ ξαναγινε οπως πριν (δεν πηγαινε σαν δαιμονισμενο δλδ) τι διαολο ειχε παθει δεν ξερω.
Ειχες αποσυνδεσει μπαταρια;
-
Μηπως εκανε ρισετ ο εγκεφαλος και εσβησε καποια βλαβη? Δεν νομιζω πως την ειχαμε αποσυνδεσει.
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Μηπως εκανε ρισετ ο εγκεφαλος και εσβησε καποια βλαβη? Δεν νομιζω πως την ειχαμε αποσυνδεσει.Για αυτο ρωτησα αν την ειχατε αποσυνδεσει,τοτε κανει ρισετ ο εγκεφαλος και μεχρι να στρωσει παλι κανει τετοια περιεργα.
-
Μωρε δεν θυμαμαι, αλλα μολις εφυγα απο το συνεργειο και μου εκανε κατι τετοια γυρισα πισω στο καπακι, και μου λεει ο συνεργειατζης δεν ειναι τπτ θα στρωσει σε λιγα χλμ, οπως και εγινε. Παντως ετσι οπως πηγαινε το αμαξι δεν με χαλαγε να γινει μονιμο και ας ειχα τις αρυθμιες!
-
-
Οταν το πηρες τι φορουσε? valeo μηπως? Ρωταω γιατι ειχα μεινει πολυ ευχαριστημενος απο αυτους.Σημερα μπηκε η μπεκιερα επανω μετα τον καθαρισμο,πραγματικα τεραστια διαφορα
PEUGEOT FORUM