-
Playmobil + Lego = Παίζω και μαθαίνω! χαχαχα καλόστρυφο Ντίνε!
-
Πριν λίγο είδα ένα 307 με πίσω φανάρια που δεν έχω ξαναδεί ούτε σε after market. Την ώρα που τα χάζευα ήρθε ο ιδιοκτήτης και αφού ευχαριστήθηκε που τα κοίταζα, μου είπε να τα φωτογραφήσω, ότι τα έφερε από Γερμανία, να δω και τα μπροστινά, κι αφού μου αρέσουν, να δω και μέσα τα carbon fibre look μέρη.
(Τα μπροστινά φώτα τα έχω ξαναδεί στην ομαδική αγορά που είχε κάνει το psclub)Τα τμήματα carbon look είναι στην ουσία τα μέρη του αυτοκινήτου βαμμένα, και υπάρχουν διάφορα σχέδια, από κάποιον στο Κορωπί, του οποίου μου έδωσε και κάρτα.
Έδειχναν ανθεκτικά (έξυσα λίγο... )Για σύγκριση, μου έδειξε στο χώρο αποσκευών βατραχοπέδιλα με τμήματα carbon. πανάλαφρα...
-
Αρχισαμε τις καγκουριες...
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Αρχισαμε τις καγκουριες...Εγκυκλοπαιδικά ρε!
-
-
Με γειές! Άντε να δούμε τι ψάρια θα πιάνει ο συνδυασμός.
-
Αθερίνες.
-
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Αν βγάλουν τέτοια με ηλεκτρική ρύθμιση+ομίχλης θα το σκεφτώ...
Τα κάρμπον ωραία είναι... Είχε και την κεντρική κονσόλα έτσι;Ναι, και την οθόνη του ταμπλώ. Έχω την κάρτα του μπογιατζή, τη θέλεις;
Α, δεν σας είπα... Είχαμε αφίξεις...
http://xs330.xs.to/xs330/08332/dsc01256780.jpg.xs.jpgΑν είχα 3ποδάκια, θα τις άλλαζα μόνος μου (συμπιεστή για ελατήρια έχουμε )
Άντε, καλοφόρετα και περιμένουμε εντυπώσεις!
-
Γιαα ρίξε ένα πουμου, αλλά από δω πάνου δεν ξέρω τι μπορεί να γίνει.
-
Κωνσταντίνε, όταν αλλάξεις αμορτισέρ-ελατήρια, (αν δεν το έχεις ήδη κάνει) πάρε και μετρήσεις πριν και μετά: Ύψος αυτοκινήτου, απόσταση εδάφους-φτερού και τροχού-φτερού.
Έτσι, να έχουμε να συζητάμε! -
εννοείται...
-
-
Νομίζω ότι υποχωρεί αρκετά Κωνσταντίνε....
Θα το δω λίγο το απογευματάκι και θα σου πω στα σίγουρα..
Ok?Υ.Γ: Εντάξει με τον θόρυβο;
-
Eυχαριστώ μπιλλ... αν και τσέκαρα και εγώ ένα 307 στο συνεργείο, και όντως μπαίνει αρκετά... Θα γράωψω και την σχετική ιστορία το βραδάκι...
Τώρα είμαι στο αμάξι και περιμένω τον Αδη να πάμε να ευθυγραμμιστώ... Ω ναι, αναρτήθηκα...
-
Φωτογραφίες της εγχείρησης:
Το πίσω αμορτισερ στην θέση του. Βέβαια δεν έμεινε για πολύ, καθώς θυμηθήκαμε ότι έχουμε και τα ελατήρια, οπότε ξεβιδώθηκε ξανά.
Στο αναβατόριo, ελαφρώς θολή (φταίνε τα τσίπουρα )
Aμορτισέρ και ελατήριο στην θέση τους:
Το μπροστινό γονατάκι, κομπλέ με το ρουλεμάν του, τοπ μάουντ, ελατήριο και αμορτισέρ:
Και εδώ όλα τοποθετημένα (ελπίζω, βίδα δεν περίσσεψε):
Εντυπώσεις, σχόλια κτλ μετά, καθώς ασφαλή συμπεράσματα δεν έχω βγάλει ακόμα (οι πρώτες εντυπώσεις είναι πάντα ενθουσιώδεις). Την φρίκη μου την έφαγα βέβαια, καθώς στο πρώτο φρεάτιο ακούω ένα ωραίο μεταλλικό γκλονγκ, σαν του μπιγκ-μπεν ένα πράμα, αλλά όπως θα τα έφερνε η τύχη (η έλλειψη αυτής μάλλον) ήταν τα δύο παλιά αμορτισέρ που χτυπούσαν μεταξύ τους στο πορτμπαγκάζ.
-
Με γειεςςςς!
Ωραίο έγινε, αλλά συγνώμη που θα στο πω εγώ, αλλά...πρέπει να ξηλωθείς για ζάντες σιγά σιγά!
Επίσης, θα με ενδιέφερε ένα review για το τι...απόγινε η άνεση (η ποια; )... Βέβαια, εσείς με τους ημιάκαμπτους τα έχετε ξεχάσει τέτοια πεζά πράγματα, αλλά εμείς κύριέ μου μεγαλώσαμε με υστερούντες!(δεν υπερβάλλω: στην οικογένεια υπήρχε Pony με υστερούντες μπρος πίσω! )
-
γιατί το χαμήλωσες;
-
Ξεζανταρισε το δοκτωρ!!Βουρ για το βουνο η την πιστα(χωρις να εχουν προηγηθει τσιπουρα ομως)
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Με γειεςςςς!Ωραίο έγινε, αλλά συγνώμη που θα στο πω εγώ, αλλά...πρέπει να ξηλωθείς για ζάντες σιγά σιγά!
Επίσης, θα με ενδιέφερε ένα review για το τι...απόγινε η άνεση (η ποια; )... Βέβαια, εσείς με τους ημιάκαμπτους τα έχετε ξεχάσει τέτοια πεζά πράγματα, αλλά εμείς κύριέ μου μεγαλώσαμε με υστερούντες!(δεν υπερβάλλω: στην οικογένεια υπήρχε Pony με υστερούντες μπρος πίσω! )
Για τις ζάντες: έχω βάλει αγγελία για τις μαμίσιες 16αρες... Τις 3-4 μέρες που ήμουν στο νησί και ακόμα δεν είχα οργανωθεί με νετ κτλ, κάποιος έβαλε αγγελία για αυτές, και τις τσίμπησε άλλος.
Όπως είπα πριν, συμπεράσματα ακόμα δεν έχω βάλει, αλλά οι πρώτες εντυπώσεις είναι ότι ναι μεν είναι σφιχτό (το καταλαβαίνεις ας πούμε σε συνεχόμενες εγκάρσιες), αλλά δεν κοπανάει ούτε θορυβεί τόσο όσο το θυμάμαι καινούριο.
PEUGEOT FORUM