-
Λοιπον φιλε pkst ακου πως δουλευει το κολπο με τα τζαμια:
Οταν το τζαμι ανεβει και βρει στο δρομο του εμποδιο πχ ενα χερι το κοβει και απο το αιμα που τρεχει πανω στο παραθυρο ενεργοποιηται ενας αισθητηρας που ανιχνευει τα υγρα και σου βγαζει ενδειξη στην οθονη 'κομενο χερι αλλη φορα να προσεχετε'.Στα xsi μαλιστα βγαζει στην οθονη και την ομαδα αιματος.
Καλως ηλθες στο topic φιλε και κανε και μια επισκεψη σε συνεργειο για να σου ενεργοποιησουν αυτην την λειτουργια που για να ειμαι ειλικρινης ουτε ηξερα οτι υπηρχε.(θα το δοκιμασω και γω να δω αμα σταματαει και θα σε ενημερωσω.Αν αργησω να σας γραψω θα ειναι απο την ενδειξη που λεγαμε και πιο πριν ) -
Λοιπόν, για να μην αγχώνεστε, όντως λειτουργεί η ανίχνευση εμποδίου. το δοκίμασα αρχικά με ένα πακέτο τσιγάρα, και στη συνέχεια με το χέρι της φίλης μου (ε, μην πάθει ο οδηγός τίποτα, γιατί μετά ποιος θα τρέξει τον τραυματία στο νοσοκομείο; )
νομίζω πάντως ότι αυτή η λειτουργία υποστηρίζεται μόνο στα xs, xsi και premium, αλλά δεν παίρνω και όρκο.
α, σας έχω και νέα: το ζοάν μου μουγκάθηκε (μήπως λόγω αυξημένης υγρασίας; ). πριν δυο βδομάδες μού έσπαγε τα νεύρα μόλις άρχιζε το στροφιλίκι και πάταγα δυνατά ή άφηνα απότομα το γκάζι με 2α ή 3η (έστριβα στη μακρυνίτσα και με άκουγαν στην πορταριά ), και τώρα έχει αρχίσει να μου λείπει.
επίσης, το αυτοκίνητο σταμάτησε να με ηλεκτρίζει, πάλι τελείως ξαφνικά. νομίζω ότι και τα δύο σχετίζονται με τον καιρό...
σχετικά με την αύξηση της ιπποδύναμης, νομίζω ότι η πιο αξιόπιστη (και σίγουρα και πιο ακριβή) λύση θα είναι ο εγκέφαλος της peugeot sport που αναμένεται να βγει για τον 1600άρη της PSA. και επίσης, για όσους δεν διάβασαν τους τελευταίους 4Τ, δεν ξέρω πόσα άλογα βγάζει στον στρόφαλο ο συγκεκριμένος κινητήρας (110; 115; 118; ), πάντως στον τροχό φτάνουν γύρω στα 102, αν θυμάμαι καλά. και αν σας φαίνονται πολλές οι απώλειες, πού να δείτε πόσοι ίπποι φτάνουν στον τροχό της κορόλα!!
-
Λοιπόν, για να μην αγχώνεστε, όντως λειτουργεί η ανίχνευση εμποδίου. το δοκίμασα αρχικά με ένα πακέτο τσιγάρα, και στη συνέχεια με το χέρι της φίλης μου (ε, μην πάθει ο οδηγός τίποτα, γιατί μετά ποιος θα τρέξει τον τραυματία στο νοσοκομείο; )
νομίζω πάντως ότι αυτή η λειτουργία υποστηρίζεται μόνο στα xs, xsi και premium, αλλά δεν παίρνω και όρκο.
α, σας έχω και νέα: το ζοάν μου μουγκάθηκε (μήπως λόγω αυξημένης υγρασίας; ). πριν δυο βδομάδες μού έσπαγε τα νεύρα μόλις άρχιζε το στροφιλίκι και πάταγα δυνατά ή άφηνα απότομα το γκάζι με 2α ή 3η (έστριβα στη μακρυνίτσα και με άκουγαν στην πορταριά ), και τώρα έχει αρχίσει να μου λείπει.
επίσης, το αυτοκίνητο σταμάτησε να με ηλεκτρίζει, πάλι τελείως ξαφνικά. νομίζω ότι και τα δύο σχετίζονται με τον καιρό...
σχετικά με την αύξηση της ιπποδύναμης, νομίζω ότι η πιο αξιόπιστη (και σίγουρα και πιο ακριβή) λύση θα είναι ο εγκέφαλος της peugeot sport που αναμένεται να βγει για τον 1600άρη της PSA. και επίσης, για όσους δεν διάβασαν τους τελευταίους 4Τ, δεν ξέρω πόσα άλογα βγάζει στον στρόφαλο ο συγκεκριμένος κινητήρας (110; 115; 118; ), πάντως στον τροχό φτάνουν γύρω στα 102, αν θυμάμαι καλά. και αν σας φαίνονται πολλές οι απώλειες, πού να δείτε πόσοι ίπποι φτάνουν στον τροχό της κορόλα!!
Εχεις μάθει κάτι σχετικό με το πότε θα έρθει στην Ελλάδα?
-
Παιδιά απορία!!!!!!!
Η επένδυση του καπώ ΄΄φεύγει΄΄ από τα κουμπωματά της στο πίσω μέρος στην πλευρά του παμπριζ, καθώς και τα 2 κεντρικά.
Ξέρει κανείς κανένα κολπάκι για να την ΄΄πιάσω΄΄ πάλι? μου έχει σπάσει τα νεύρα που την βλέπω να κρέμεται σαν βυζί αγελάδας!!!!! (να μπουν **** στο βυζί)
-
Λοιπον παιδια πρεπει να παρουμε χαμπαρι ολοι μας οτι η θα πρεπει να κανουμε μια βελτιωση που θα αξιζει το κοπο(δηλ. τουλαχιστον πανω απο 25-30 ιππους) η ας αφησουμε το αυτοκινητακι μας οπως ειναι γιατι αυξησεις του τυπου 2-5 ιππους ουτε που θα το καταλαβουμε και το κυριοτερο θα κληθουμε να εκταμιευσουμε χρηματα τα οποια ειναι ΠΟΛΛΑ για τοσο μικρη βελτιωση.
Βεβαια κουμαντο με την τσεπη του καθενος δεν ειμαι εγω αυτος που θα κανει , αλλα επειδη ειμαι 45 χρονων και τουλαχιστον 22 χρονια στο αυτοκινητιστικο κουρμπετι και το σπουδαιοτερο εχω ΠΛΗΡΩΣΕΙ πριν απο σας για σας και με εχουν παραμυθιασει απειρες φορες για αυτο προσπαθω να σας αποτρεψω(ακομψα μερικες φορες ειναι η αληθεια) απο να την πατησετε και σεις.
Βεβαια φτηνες και πληρως ανατρεψιμες βελτιωσεις δεν ειναι κακο να τις τολμουμε αλλα η ουσια ειναι οτι η θα πληρωσεις πολλα λεφτα για κατι που αξιζει τον κοπο η αστο καλυτερα!!!
Εμενα πχ μου εκαναν μια επεμβαση στο λογισμικο και το αμαξι παει μια ιδεα καλυτερα στις χαμηλες απο πριν αλλα, ηταν τζαμπα και αν δεν μου αρεσε μου το γυρναγανε στο παλιο mode και ουτε γατα ουτε ζημια.
Η να βαλεις ενα φιλτρακι που κανει 20-30 ευρω για να παει μια ιδεα καλυτερα δεν τρεχει και τιποτα.
Να δωσεις ομως 350-400 ευρω για μια εξατμιση πιστευω οτι ειναι τζαμπα λεφτα.(οχι δεν εχω καμμια συγγενεια με τον Σκρουτζ απλη συνωνυμια ειναι )
Κατα την ταπεινη μου γνωμη αν θελετε σωνει και καλα να ξοδεψετε χρηματα καλον θα ηταν να τα ριχνατε στην οδηγηκη σας βελτιωση(μια βολτα σε πιστα δεν μπορειτε να φανταστητε τι βελτιωση θα φερει στην οδηγηση) και μετα να δουμε αν στην κατηφορα στο Αρτεμησιο θα σας κουνηθει το τυπακι με το Type-r που εχει 80 ιππους παραπανω απο το δικο μας.
Γιατι απο κρατημα το 307 σκιζει. -
Ο χρήστης MDVQ έγραψε:
Βεβαια κουμαντο με την τσεπη του καθενος δεν ειμαι εγω αυτος που θα κανει , αλλα επειδη ειμαι 45 χρονων και τουλαχιστον 22 χρονια στο αυτοκινητιστικο κουρμπετι και το σπουδαιοτερο εχω ΠΛΗΡΩΣΕΙ πριν απο σας για σας και με εχουν παραμυθιασει απειρες φορες για αυτο προσπαθω να σας αποτρεψω(ακομψα μερικες φορες ειναι η αληθεια) απο να την πατησετε και σεις.... ε, μα!!
τωρα τα θες κι εσυ!!
τετοια λες και υστερα προσπαθειες να αποποιηθεις τον τιτλο του πρωτοπορου!!! γινεται ?? δε γινεται !!! (κατα το γνωστο '... πιο γαλακτος.. ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ!)
Προχωρα εσυ μπροστα και εμεις ακολουθουμε (οσοι 'πιανουν' το υποννοουμενο!) -
Σας χαιρετω!Απορω πως δεν ειχα βρει αυτο το φορουμ τοσο καιρο!?!?!
Λοιπον εχω ενα 307 Χsi 3D 1600cc μαυρο μεταλλικο.
Το παρελαβα Φλεβαρη του 2001 οποτε θεωρητε απο τα παλια μαλλον.
Εχει 48,000χλμ και φυσικα το γνωστο προβλημα με το ΖΟΥΑΝ.......
Τελικα βρεθηκε οριστικη λυση για αυτο?(δεν ξερω αν εχει απαντηθει αυτο αλλα το θρετ ειναι τεραστιο και πηδηξα 10 σελιδες....)
Καλως σας βρηκα!! -
Και εγώ δεν πιστεύω ότι αξίζει τον κόπο να δίνει κανείς χρήματα για λύσεις που δίνουν 10 με 20 ίππους... Δύσκολα θα τους καταλάβεις και πάντα θα αναρωτιέσαι μήπως σου φαίνεται απλά ή όντως το αμάξι πάει καλύτερα.
Το ζουάν ξαναεμφανίστηκε μόλις και σε εμένα....
By the way έβγαλα το site που έφτιαξα offline μιας και κανείς δεν ενδιαφέρθηκε !!!
-
Ο χρήστης Dev έγραψε:
By the way έβγαλα το site που έφτιαξα offline μιας και κανείς δεν ενδιαφέρθηκε !!!δεν βλεπω να γινεται τιποτα,με τι site, φιλε Dev ...κρίμα..
-
Παιδιά γεια σας. Αν και παρακολουθώ το φορουμ καιρό γράφω πρώτη φορά. Έχω ένα 307xsi 3θ με 17000 χλμ και είμαι πολύ ευχαρηστιμένος. Βέβαια στα 15000χλμ άλλαξα το ζοάν (όπως κα οι περισσότεροι από εμάς) καθως κα τον μοχλό του φλας αλλά αυτά δεν με κάνουν να αλλάξω γνώμη για την επιλογή του αυτοκινήτου. Θέλω όμως την βοήθεια σας στην επολογή ελαστικών γιατι θελω να αλλαξω τα αυτά που έχω (Goodyear eagle 205/55/16) με τα οποία δεν είμαι ευχαριστιμένος. Αν λοιπόν μπορείται να με διαφωτίσεται για την ορθότερη επιλογή ελαστικού που ταιριάζει στο αυτοκίνητο θα με βοηθούσατε πάρα πολύ. Σας ευχαριστώ και περιμένω απάντησή σας.
-
ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΣΕ ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΣΕ ΠΑΛΙΟΤΕΡΕΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΙ ΤΑ YKOHAMA 536 KAI EIMAI IKANOPOIHMENOS 205 60 15 360 EYRV
-
Και μένα μουγκάθηκε τις τελευταίες μέρες το ζουάν, μάλλον θα έχει να κάνει με τον καιρό απο ότι κατάλαβα, πρέπει κάποια στιγμή να το ξανααλλάξω πάντως . Βασικά ένα απο τα προβλήματα που δεν έχω καταφέρει να βρω λυση, είναι αυτο του συντονισμού και του βουητού στις 2800 rpm, μάλλον προέρχεται από κάποιο καζανάκι καπου στην εξάτμιση, μακάρι να ξερα
Το έχει αντιμετωπίσει κανείς? -
Ο χρήστης SuperBilly16V έγραψε:
Και μένα μουγκάθηκε τις τελευταίες μέρες το ζουάν, μάλλον θα έχει να κάνει με τον καιρό απο ότι κατάλαβα, πρέπει κάποια στιγμή να το ξανααλλάξω πάντως . Βασικά ένα απο τα προβλήματα που δεν έχω καταφέρει να βρω λυση, είναι αυτο του συντονισμού και του βουητού στις 2800 rpm, μάλλον προέρχεται από κάποιο καζανάκι καπου στην εξάτμιση, μακάρι να ξερα
Το έχει αντιμετωπίσει κανείς?Δεν γίνεται τίποτα με το συγκεκριμένο πρόβλημα. Το έχω και εγώ.. το έχω πάει στο συνεργείο, άλλαξαν το καζανάκι της εξάτμησης αλλά συνεχίζει να κάνει το συντονισμό. Υπάρχουν βέβια και κάποιες στιγμές που δεν ακούγεται....αλλά έχω μάθει να ζω με αυτό....
-
Στην αρχη μου την εσπαγε και με παραξενεψε ο συντονισμος αλλα μετα αρχισα να το γουσταρω.......!
Το ΖΟΥΑΝ ειναι ακομα αλυτο προβλημα δλδ?(εκτος της λυσης της powerflex)
Aαα και κατι αλλο!Οσοι εχετε το 3θ παρατηρισατε δυσλειτουργια στο μηχανισμο αναδιπλωσης των μπροστινων καθησματων?Το δικο μου εχει καποιο προβλημα και δεν τραβαει μεχρι τερμα τη ντιζα.... -
Ο χρήστης Samael έγραψε:
Στην αρχη μου την εσπαγε και με παραξενεψε ο συντονισμος αλλα μετα αρχισα να το γουσταρω.......!
Το ΖΟΥΑΝ ειναι ακομα αλυτο προβλημα δλδ?(εκτος της λυσης της powerflex)
Aαα και κατι αλλο!Οσοι εχετε το 3θ παρατηρισατε δυσλειτουργια στο μηχανισμο αναδιπλωσης των μπροστινων καθησματων?Το δικο μου εχει καποιο προβλημα και δεν τραβαει μεχρι τερμα τη ντιζα....Έχω το 3θ XS και έχω παρατηρήσει ότι το κάθισμα του οδηγού έχει μια μικρή δυσκολία στο να έρθει αρκετά μπροστά. Επίσης έχω παρατηρήσει ότι στο κάθισμα του συνοδηγού υπάρχει μια βίδα η οποία τρίβεται στη μοκέτα και έχει αρχίσει να την 'τρώει'....
-
Λοιπον δηλωνω πολυ στεναχωρημενος γιατι δεν με παρακαλουθειτε και εισαστε και ιδρυτικοι του topic.
Το συντονισμο τον εχω και γω και σας ειχα πει παλιοτερα να το ψαχναμε αν ειναι οντως απο εξατμιση και το παιρνουμε αποφαση να ζουμε με αυτο η ειναι κατι περιεργο και αργοτερα κληθουμε να πλρωσουμε γιαυτο(μηπως κανας στροφαλος η κατι τετοιο χοντρο).
εκει που το πηγαινω μου ει[αν οτι τελικα εινα απο εξατμιση και κανονικα θα πρεπει να το εχουν ολοι οι φιλοι αλλοι πολυ αλλοι λιγο.
Στο πρωτο 307 που ειχα ηταν εντονο στο τωρινο πολυ πιο λιγο.
Το καταλαβαινεις μονο οταν κατεβαζει στροφες και ειδικα αν εκεινη την στιγμη ακουμπησεις το λεβιε ταχητυτων η το χειροφρενο.
Για πεστε μας και οι υπολοιποι την γνωμη σας.
Για τα καθισματα αστο καλυτερα μην το σκεφτομαστε γιατι φαντασου τι θα γινει σε 3 χρονια.
Εγω παντως οταν βγαζω την μικρη μου εξω δεν το επαναφερω για να γλιτωσω ανοιγκλειματα
Τι να κανουμε προσεχουμε για να εχουμε.... -
τελικά έχω αρχίσει να αναρωτιέμαι μήπως το δικό μου δεν είναι 307, γιατί όλα (σχεδόν) τα γνωστά μικρο-προβλήματα τα είχα, αλλά τον συντονισμό όχι! θυμάμαι πάντως ότι σε μία από τις πρώτες επισκέψεις μου στο συνεργείο για κοίταγμα του ζοάν, μου πείραξαν και ένα μικρό μεταλλικό έλασμα προς το τέλος της εξάτμισης, χωρίς να τους το ζητήσω, και όταν μάλιστα ρώτησα γιατί το πειράζουν, μου απάντησαν ότι το έκαναν για αποφυγή συντονισμών. η αλήθεια πάντως είναι ότι ούτε πριν την επίσκεψή μου στο συνεργείο θυμάμαι να είχα συντονισμό... άγνωσται αι βουλαί του 307 (προτείνω αυτό να γίνει motto του κλαμπ μας )
σχετικά με τις αυξήσεις ιπποδύναμης και τα λοιπά, mdvq με κάλυψες απόλυτα. εγώ δηλώνω δημοσίως 'κουλός', και θεωρώ πως μετά από 15 χρόνια οδήγησης, έχω ακόμα πολλά οδηγικά ψωμιά να φάω μέχρι να βρω τα όρια του 307 και να νιώσω ότι μου λείπουν άλογα...
φίλε dev, γιατί σε παίρνει από κάτω; νομίζω ότι αν στο site που είχες ανεβάσει ήταν ενεργοποιημένη η επιλογή αποστολής μηνυμάτων τα πράγματα θα ήταν πολύ ευκολότερα, έτσι ώστε να μεταφερόταν η συζήτηση περί σχεδιασμού εκεί. είναι εφικτό αυτό;
-
ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΤΟ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΕΒΑΛΕ ΚΑΝΕΙΣ;ΑΤΟ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΖΕΙ 5 ΑΛΟΓΑ;ΑΞΙΖΕΙ;ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΠΙΠΤΩΣΗ ΣΤΗΝ ΜΗΧΑΝΗ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΜΑ ΠΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ
-
Λοιπόν... έχουμε και λέμε
Τρέμουλο στο τιμόνι σε φρεναρίσματα πάνω από 100 χαω.
Αλλάχθηκαν οι μπροστινοί δίσκοι και τα τακάκια και όλα ΟΚ.Ο διακόπτης του φλας (όπως όλοι ξέρουμε). Κάθε φορά που ήθελα να βγάλω δεξί φλας άναβαν και οι προβολείς.
Αλλάχθηκε αλλά ακόμα δεν δουλεύει σωστά. Κάποιες φορές στην επαναφορά από δεξί φλάς ανάβει το αριστερό. Ελπίζω η επόμενη φορά να είναι και η τυχερή.Τρίξιμο στο κατέβασμα του αριστερού παραθύρου.
Το γράσαραν αλλά απλώς μειώθηκε. Οχι να μοιάζουμε και σ' αυτό στο Γκολφ.Ολα αυτά στα 7.000 χλμ. Εννοείται ότι καλύφθηκαν όλα από την εγγύηση και δεν πλήρωσα τίποτα.
Αυτό που μου κάνει τη μεγαλύτερη εντύπωση είναι ότι το ζουάν μου δεν έχει ακουστεί καθόλου μέχρι τώρα! Ξέρω όμως ότι πρέπει να το περιμένω.
Μέχρι τώρα έβαζα απλή αμόλυβδη. Τις τρεις τελευταίες φορές έβαλα σούπερ αμόλυβδη 98 οκτανίων και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Η λειτουργία είναι πιο ομαλή και το αυτοκίνητο δείχνει να 'αρπάζει' γρηγορότερα. Βρήκα και πρατήριο που την πουλάει 70,6 λεπτά! Για όποιον ενδιαφέρεται AEGIAN στη Γούναρη στη Γλυφάδα
-
Διαβαστε για να μαθαινετε
Ακομα μια φορα 'πρωτοποροντας' πιαστικα μαλ..ας(θα μου πειτε σιγα το νεο ρε μεγαλε!!)
Μετα απο μια αστεια επαφη με ενα πουλμαν εφιαξα το πισω φτερο και επι τη ευκαιρια που θα εβγαζαν την πισω ταπετσαρια ειπα να αλλαξω και τα πισω ηχεια.
Αγαρασα ενα ζευγαρι μαρκας Coral (μου ειπαν οτι ειναι της Peerlles και οτι ειναι πολυ καλα) με ενα τεραστιο μαγνητη και τα πηγα χαρουμενος να μου τα βαλουν.Μου εδωσαν και τα παλια να τα καμαρωνω(μιλαμε οτι ουτε σε κασετοφωνακι δεν εχω δει χειροτερα μεγαφωνα) και οταν το πηρα ανοιξα γεματος χαρα το ραδιοcd.
Φυσικα νομιζω οτι θα καταλαβατε τι εγινε.
ΤΑ ΗΧΕΙΑ ΔΕΝ ΕΠΑΙΖΑΝ .Ο ΗΧΟς ΗΤΑΝΕ 1000 ΦΟΡΕΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ.
Ειδικα το δεξι επαιζε μονο το τουιτερακι!!!!
Δεν μπορουσα να χωνεψω οτι μπορει να ηταν ΤΟΣΟ χειροτερο.Και το δεξι γιατι δεν επαιζε το γουφερακι???
Ηξερα λογω χομπυ οτι τα καλα τα ηχεια χρειαζοντε και ενα ενισχυτη της προκοπης για να παιξουν αλλα οχι και ετσι.
Πηγα ξανα λοιπον πισω και ζητησα απο τα παιδια να μου ανοιξουν τις ταπατσαριες να δω τι γινοτανε με τα ιδια μου τα ματια.
Λοιπον η ιστορια εχει ως εξης:
Τα ηχεια την μανας του πιανουν πανω σε μια φωλια στην λαμαρινα και απο κει ξεκιναει ενα αφρολεξ σαν κατευθυντης ηχου ας πουμε που εφαρμοζει πανω στην ταπετσαρια εκει που εχει τις τρυπιτσες για να βγαινει ο ηχος κατι σαν χωνι ας πουμε που σκοπο εχει κατα καποιο τροπο να μην αφηνει τον ηχο να διαχεεται σε ολο το πλαινο μερος.Αυτο το εχουν κανει γιατι ειναι που ειναι μικρα τα ηχεια μην χασουμε και κανα db απο τις διαχυσεις.Το μεγαφωνο ομως της μανας του εχει στο μπροστα μερος ενα πλεγμα για προστασια(αληθεια απο τι??)
Αυτα που του εβαλα εγω δεν ειχαν με αποτελεσμα το αφρολεξ να ακουμπαει πανω τους και να τα 'στουμπωνει' ειδικα το δεξι.
Τραβηξα με μισος το βρωμοαφρλεξ και αυτυχως τα ηχειακια αρχισαν να δουλευουν(δεν εγινα και ρεζιλι απο κει που τα αγορασα οτι και καλα ητανε καμμενα).
Μην φανταστειτε τιποτα το καλο απλα ειναι διαυγεστερα απο τα αλλα και εχουν το ιδιο αν οχι λιγοτερο μπασο(πιο μπασο??λεμε τωρα).
ο ενισχυτης αρνειτε πεισματικα να τα διαγειρει.Απο την Πεζω μου ειπανε οτι αν εβαζα τιποτα φτηνα απο sony η pioneer θα ειχα σαφως καλυτερο ηχο!!!!
Δεν νομιζω να θελει κανεις να αλλαξει ηχεια μετα απο αυτο.
Φανταστειτε τι θα εγραφα αν ειχε καμμια σοβαροτερη ζημια.Μπρρρρρρ...
PEUGEOT FORUM