-
OPEL Astra G δεν ήταν...;
-
Εγώ δεν είδα, ίσως ήταν νωρίτερα ή αργότερα από την ώρα που πέρασα.
Πάντως ο τύπος με το 307 είχε Αγιο, είχε μπει για στροφιλίκια και μαζί πίσω του ένα γκολφ και στο τσακ δεν τον έλιωσε ο γερμαναράς! -
...δεν τα λυπούνται τα αμαξάκιά τους...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
...δεν τα λυπούνται τα αμαξάκιά τους...Ελα μωρέ, τι να λυπηθούν? Οι περισσότεροι πιτσιρικάδες ήταν,την πλάκα τους κάνουν
-
Ο χρήστης frixos έγραψε:
...δεν τα λυπούνται τα αμαξάκιά τους...
Ελα μωρέ, τι να λυπηθούν? Οι περισσότεροι πιτσιρικάδες ήταν,την πλάκα τους κάνουν
Aυτό να μου πεις, με τα λεφτά του μπαμπάκα!
Οταν το πληρώσουν από την τσέπη τους θα ξανα-σκεφτούν να το παίξουν σουργελό-Σουμάχερ... -
Είπα να περάσω κι από δω να σας πω τα νέα μου...
Η Xsara μου παρουσίασε την τρίτη της βλάβη στα 3 χρόνια και 1 μήνα. Συρματόσχοινο στο μηχανισμό παραθύρου του οδηγού. Πριν από ένα χρόνο ακριβώς είχε γίνει το ίδιο στου συνοδηγού (ήταν η πρώτη βλάβη). Κάποιος με VW μου κάνει βουντού φαίνεται... Η δεύτερη βλάβη ήταν ραγισμένη πολλαπλή εξαγωγής.
Και οι τρείς βλάβες ήταν εκτός εγγύησης. Και οι τρεις επισκευές έγιναν με μηδενικό κόστος, καθώς περάστηκαν σε εγγύηση (ω ναι, ακόμη και η πιο πρόσφατη, 13 μήνες μετά τη λήξη της εγγύησης).
Τα λέμε!!!!
-
Πήραν φωτιά Peugeot 307
ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ
Επτά αυτοκίνητα Peugeot 307 πήραν φωτιά, ενώ ήταν σταματημένα, για αδιευκρίνιστους μέχρι στιγμής λόγους, ανακοίνωσε χθες η Peugeot της Δανίας, προειδοποιώντας τους ιδιοκτήτες παλιών μοντέλων να μην αφήνουν στο αυτοκίνητο για μεγάλο χρονικό διάστημα παιδιά ή κατοικίδια. «Συγκεκριμένα διαπιστώσαμε 7 περιπτώσεις» Peugeot 307 που πήραν φωτιά ή έλιωσαν τμήματά τους, επισημαίνεται σε ανακοίνωση της αυτοκινητοβιομηχανίας, στην οποία διευκρινίζεται ότι τα μοντέλα που παρουσίασαν βλάβη ήταν δύο ετών.
Τον περασμένο Φεβρουάριο δύο αντίστοιχα μοντέλα στη Σουηδία πήραν αυτομάτως φωτιά, ενώ επίσης βρίσκονταν σταματημένα.
(Γαλλικό, ΑΠΕ)ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ - 15/06/2005
-
Ωx ωx ωx...
-
Εγώ έχω βάλει εργοστασιακή ντουζιέρα στο δικό μου. Αν δω τιποτα θα την ανοίξω. Πέρα απο την πλάκα, μιας και το θέμα ειναι σοβαρό, είχα ακούσει κάτι παρόμοιο, στα πρώτα 307 που είχαν βγει, τα οποία έιχαν πρόβλημα με τον διακόπτη της μηχανής. Γύρναγες το κλείδι να βάλεις μπροστά, και κόλαγε εκεί. Μου είχαν στείλει και εμένα χαρτί απο την αντιπροσωπεία να πάω να το αλλάξω.
-
Ο χρήστης maverick έγραψε:
Πήραν φωτιά Peugeot 307
ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ...Εδώ από http://www.thestate.com κι εδώ από http://www.newsday.com τα πρωτότυπα άρθρα από Κοπενχάγη.
Επίσης εδώ από the copenhagen post online.
Για να δούμε κι εδώ τι γίνεται...
-
Ο χρήστης maverick έγραψε:
διευκρινίζεται ότι τα μοντέλα που παρουσίασαν βλάβη ήταν δύο ετών.ωχ, ωχ, ωχ, όσο ακριβώς είναι το δικό μου Ευτυχώς που το γκαράζ που το έχω διαθέτει πυρόσβεση
-
Ο χρήστης tazz έγραψε:
ωχ, ωχ, ωχ, όσο ακριβώς είναι το δικό μου Ευτυχώς που το γκαράζ που το έχω διαθέτει πυρόσβεσηΔηλαδή Τάσο, το δικό μου που κλείνει τα τρία χρόνια δεν κινδυνεύει;
Και μόλις πλήρωσα την τελευταία δόση του δανείου!
-
λοιπον, το δικο μου ειναι εδω και μια βδομαδα στην αντιπροσωπεια και περιμενω να βγουν οι πινακιδες. λογω της απεργιας των τραπεζων δεν μπορουν να παρουν ενα παραβολο που υπαρχει μονο στην αγροτικη.
τεσπα, το προβλημα μου ειναι το εξης: πηγα και ειδα το αυτοκινητο, και τα προστατευτικα στους προφυλακτηρες και στις πορτες δεν ειναι βαμμενα στο χρωμα του αμαξωματος. εμενα βεβαια ο πωλητης μου ειχε πει ρητα πως σε ολα τα τελευταια 307 ειναι βαμμενα. ξερετε αν μπορουν βαφουν τωρα αυτα? τι κοστος 8α εχουν? πανω απο 100-150 ευρω?
edit: τελικα παραδεχτηκαν οτι ηταν λαθος τους που δεν μου το ανεφεραν και θα μου τα βαψουν τζαμπα!
-
Τι έγινε ρε παλληκάρια, τα πουλήσατε τα 307 όλοι;
Θα το κλείσουμε το μαγαζί; Κοντεύει να πιάσει πάτο στη σελίδα του forum...
-
.. λες να εχουν παει για test drive του 1007??
-
Μάλλον για ζουάν έχουν πάει
-
αντε, να βοηθησω λιγο, τςρα που το πηρα επιτελους. ελπιζω να μην εχει αναφερθει ξανα.
παρατηρησα πως στο εσωτερικο του καπο δεν υπαρχει ηχομονωση. ετσι ερχονται ολα τα 307; μπορω να βαλω εκ των υστερων; κατω απο τον κινητηρα δεν υπαρχει προστατευτικη ποδια. και παλι, ετσι ειναι ολα; μπορω να προσθεσω; -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
αντε, να βοηθησω λιγο, τςρα που το πηρα επιτελους. ελπιζω να μην εχει αναφερθει ξανα.
παρατηρησα πως στο εσωτερικο του καπο δεν υπαρχει ηχομονωση. ετσι ερχονται ολα τα 307;Στο δικό μου (307 SW) υπάρχει...
-
Στην αρχη βγαινανε με ηχομονωση... μετα απο ενα χρονο την σταματησανε. Μπορειw να βαλεις με κοστος 35ευρω.
Οσο για την πλαστικη ποδια θα χρειαστεις γυρω στα 50... κανενα 307 δεν φορα, ειναι extra. -
ευχαριστω πολυ!
PEUGEOT FORUM