-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
http://automoto.flash.gr//news/concepts/2004/8/31/4166id/Πως είπατε?!!
ΥΓ Το βάζω εδω γιατι δεν μπορώ να ανοίξω νέο θέμα στα Νέα Μοντέλα αν και ξέρω οτι μερικοί μερικοί θα ξεσαλώσουν τώρα!!
ΚΑ-ΤΑ-ΠΛΗ-ΚΤΙ-ΚΟ!!!
Αρκεί νά μήν είναι μπροστοκούνητο!!! -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
ξέρω οτι μερικοί μερικοί θα ξεσαλώσουν τώρα!!Νικο κοιτα τι θα γινει τωρα με αυτο που θα γραψω εγω.....
ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ.........(και το εννοω!!!)
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
http://automoto.flash.gr//news/concepts/2004/8/31/4166id/Πως είπατε?!!
ΥΓ Το βάζω εδω γιατι δεν μπορώ να ανοίξω νέο θέμα στα Νέα Μοντέλα αν και ξέρω οτι μερικοί μερικοί θα ξεσαλώσουν τώρα!!
ΚΑ-ΤΑ-ΠΛΗ-ΚΤΙ-ΚΟ!!!
Αρκεί νά μήν είναι μπροστοκούνητο!!! -
500 άλογα μπροστά δεν γίνεται!!!
Ρε συ Μιχάλη....άρρωστος είσαι? Μιλάμε για ΤΟ τέρας!!!
-
Το αυτοκίνητο είναι εντυπωσιακότατο αλλά αν είναι να ανταγωνιστεί την SLR συγνώμη αλλά θα πάρω την Merc.
Όχι τίποτε άλλο αλλά το design της καλύπτει καλύτερα και πιο καλάισθητα θα έλεγα (προσωπική εκτίμηση μην βαράτε όλοι μαζί) το υπεραυτοκινητο με λίγο απο ρετρό καταβολές και εξωπραγματικό - φοτουριστικό σχέδιο. -
Ο χρήστης scientist έγραψε:
Το αυτοκίνητο είναι εντυπωσιακότατο αλλά αν είναι να ανταγωνιστεί την SLR συγνώμη αλλά θα πάρω την Merc.
Όχι τίποτε άλλο αλλά το design της καλύπτει καλύτερα και πιο καλάισθητα θα έλεγα (προσωπική εκτίμηση μην βαράτε όλοι μαζί) το υπεραυτοκινητο με λίγο απο ρετρό καταβολές και εξωπραγματικό - φοτουριστικό σχέδιο.Εγω δεν θα το επαιρνα γιατι απ'οτι ειδα θα καθαριζονται δυσκολα οι ζαντες....
-
γύρισα, διάβασα τις 15 σελίδες που είχα χάσει και έγραψα τις εντυπώσεις μου από τις διακοπές στο 206club. Πάντως το 307 γυρίζει και την ουρά του, υπό προυποθέσεις και μπορεί να ίνει και διασκεδαστικό παραμένοντας ασφαλές.
-
Ο χρήστης nikapos έγραψε:
γύρισα, διάβασα τις 15 σελίδες που είχα χάσει και έγραψα τις εντυπώσεις μου από τις διακοπές στο 206club. Πάντως το 307 γυρίζει και την ουρά του, υπό προυποθέσεις και μπορεί να ίνει και διασκεδαστικό παραμένοντας ασφαλές.Καλοσορισες φιλε μας Νικο!!!!
Θα παμε και απο τους 206αιους να διαβασουμε τα...κατορθωματα σου -
Χαιρετώ την παρέα
Επιτέλους είμαι Αθήνα, οχι σε άδεια αλλα μόνιμα πλεον με μετάθεση.
Και μιας και επεστρεψα και με ετρωγε και ο ω μου έριξα και μια φιλτροχοανη στο 307. Πρωτες εντυπωσεις πολύ καλές σε συνδιασμο με τον ελευθερο τελικο. Βεβαια πρέπει να κάνω περισσότερα χιλιόμετρα για να βγάλω καλύτερα συμπεράσματα. Επόμενο βήμα, να αλλάξω ελαστικα γιατι τα dunlop που έχω έχουν γίνει σαπούνια και με βλεπώ πάνω σε κανα περίπτερο. -
Ο χρήστης SuperBilly16V έγραψε:
Χαιρετώ την παρέα
Επόμενο βήμα, να αλλάξω ελαστικα γιατι τα dunlop που έχω έχουν γίνει σαπούνια και με βλεπώ πάνω σε κανα περίπτερο.Επειδή κι εγώ μαμίσια dunlop έχω (σε astra), μπορείς να μου πεις πόσο καιρό και για πόσα χιλιόμετρα άντεξαν;
-
Τα έχω 3 χρόνια με 26000 χιλιομετρα. Επρεπε να τα έχω αλλαξει εδώ και 3 χιλιαδες χιλιομετρα περιπου, αλλα λογο στρατού το καθυστερησα
-
Ο χρήστης SuperBilly16V έγραψε:
Χαιρετώ την παρέα
Επιτέλους είμαι Αθήνα, οχι σε άδεια αλλα μόνιμα πλεον με μετάθεση.Καλως ηρθες φιλε Βασιλη με το μεγαλο βυσμα...
Αν τα λαστιχα σου ειναι σε ανεκτη κατασταση απο αποψης βαθους αυλακιων ελα να σου δωσω τα δικα μου και να κρατησω τα δικα σου για να μπορει να περναει Κτεο.Εχουν κανει 500 χλμ σε Εθνικη και μαλλον χαμενα θα πανε!!!! -
Ο χρήστης MDVQ έγραψε:
Χαιρετώ την παρέα
Επιτέλους είμαι Αθήνα, οχι σε άδεια αλλα μόνιμα πλεον με μετάθεση.Καλως ηρθες φιλε Βασιλη με το μεγαλο βυσμα...
Αν τα λαστιχα σου ειναι σε ανεκτη κατασταση απο αποψης βαθους αυλακιων ελα να σου δωσω τα δικα μου και να κρατησω τα δικα σου για να μπορει να περναει Κτεο.Εχουν κανει 500 χλμ σε Εθνικη και μαλλον χαμενα θα πανε!!!!Στο αυτοκινητο σου και 50.000km να ειχανε κανει δεν υπηρχε προβλημα... Τοσο αργος που εισαι.........
-
Πολύ χαιρόμαστε που γυρίσατε όλοι πίσω....δεν πάτε τώρα και προς 'Ανακοινώσεις' μεριά να δηλώσετε καμμιά συμμετοχή για την Πέμπτη να σας δούμε και λίγο...να σας εξηγήσουμε γιατι έπρεπε να έχετε πάρει άλλο αυτοκίνητο!!!
Αντε σιγά σιγά.....!!!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
...να σας εξηγήσουμε γιατι έπρεπε να έχετε πάρει άλλο αυτοκίνητο!!!Εγώ πάντως ήδη πείστηκα πως έπρεπε να έχω άλλο αυτοκίνητο.
Ενας τρακτορας με συρομενο ψυγειο μου χρειαζοταν γιατι αν θα ερθω την πεμπτη που εχω και τα γενεθλια μου, η τουρτα που θα επρεπε να φερω δεν χωρα στο ψυγειακι του 407... Αχ βρε kouk!!! Με εκανες να στενοχωρηθω.
-
Ο χρήστης Hiluxboy έγραψε:
, η τουρτα που θα επρεπε να φερω δεν χωρα στο ψυγειακι του 407Καλα κατεβα εσυ , φερε ενα παγωτο χωνακι στο Κουκ να χωνεψει τα κοψιδια και καθαρισες!!!!Αυτο νομιζω οτι χωραει στο ντουλαπακι.....
-
quiz:
μενει απο μπαταρια το κλειδι.
ανοιγετε την πορτα με τον παραδοσιακό τρόπο κι αρχίζει να βαρά ο συναγερμός. Τι κάνετε?κουιζ2: που βάζουμε το μαραφέτι για τα διόδια? το παρπριζ ειναι αθερμικό και κόβει τις υπέρυθρες.
κουιζ 3: πώς μπορούμε να ακούμε ράδιο με σβηστο κινητήρα χωρίς να σβήσει μετά από λίγο?
κουιζ 4: τι κάνει το κουμπί του συναγερμου δίπλα στο ταμπλό?
-
quiz:μενει απο μπαταρια το κλειδι.
ανοιγετε την πορτα με τον παραδοσιακό τρόπο κι αρχίζει να βαρά ο συναγερμός. Τι κάνετε?Βάζεις το κλειδι στην κλειδαριά και no problem
κουιζ2: που βάζουμε το μαραφέτι για τα διόδια? το παρπριζ ειναι αθερμικό και κόβει τις υπέρυθρες.
Πίσω απο τον καθρέφτη
κουιζ 3: πώς μπορούμε να ακούμε ράδιο χωρίς να σβήσει μετά από λίγο?
Έννοείς όταν είναι σταματημένο ? Αυτο το κάνει μετά απο μισή ώρα περίπου ακινησίας για να μην μείνεις απο μπαταρία.
Εννοείς ότι έχει πρόβλημα το ράδιο εν κινήσει? Η το φτιάχνεις ή παίρνεις ένα walkman μαζί σουΝα πάω στον εκατομμυριούχο τώρα ???
-
congratulations gia ta 1 kai 2.
to 3 to diorthwsa kai prosthesa kai 4 -
? το παρπριζ ειναι αθερμικό και κόβει τις υπέρυθρες.
?Αυτο να το πεις και στο παρπριζ για να το μαθει!!!!! (στην Κρητη τουλαχιστον το ξεχναγε συνεχεια και ειχε μεσα 53 βαθμους!!!)
Ελααααα... γραφεις που γραφεις σπανια μη μας σκας. .....λεγε τι κανεις με τα αλλα που δεν ξερουμε....
PEUGEOT FORUM