-
Citroenακηδες για αντε πίσω στο φόρουμ σας!!
Εδώ ποστάρετε όλοι??
Για να μην κοροϊδεύουμε τα 'ξαδέρφια' με το ζουάν και το ΑΧ είχε παρόμοιο πρόβλημα αλλά στο Σάξο το διόρθωσαν (έτσι Σάββα?). -
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
Εδώ ποστάρετε όλοι??
Για να μην κοροϊδεύουμε τα 'ξαδέρφια' με το ζουάν και το ΑΧ είχε παρόμοιο πρόβλημα αλλά στο Σάξο το διόρθωσαν (έτσι Σάββα?).Eτσι έτσι...
-
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
Εδώ ποστάρετε όλοι??
Για να μην κοροϊδεύουμε τα 'ξαδέρφια' με το ζουάν και το ΑΧ είχε παρόμοιο πρόβλημα αλλά στο Σάξο το διόρθωσαν (έτσι Σάββα?).Οχι ρε παιδια καθιστε ....καθιστε....
Μια παρεα ειμαστε ολοι και εμεις τελικα που εχουμε αγορασει Γαλλικα φαινεται οτι τουλαχιστον δεν μας λεπει ο αυτοσαρκασμος και ο χαβαλες.
Αυτο που δεν μπορω να καταλαβω ειναι πως αυτοι οι φωστηρες της Πεζω ενω ειχαν το προηγουμενο με το ΑΧ δεν μπορουνε να κανουν κατι για το 307!!!
Τουλαχιστον το C2 το εχουν κανει σωστο????(πολυ μου αρεσει αυτη η κούτα.. και το ζαχαρωνω ) -
Ο χρήστης scientist έγραψε:
.- Θέλει να το πάει για το service του 1 χρόνου (τον έκλεισε και έχει 13000 χλμ περίπου) και αν έχετε κανένα καλό συνεργείο να προτείνετε θα ήταν ευπρόσδεκτο μιας και δεν τον πολυκαλύπτει η απρόσωπη Lion που πήγε την πρώτη φορά.
Εγω το παω στην Εψιλον και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος.Ας δοκιμασει...
Φιλε Κωστα καλως μας ηρθες!!!
-
Ο χρήστης scientist έγραψε:
...Θέλει να το πάει για το service του 1 χρόνου (τον έκλεισε και έχει 13000 χλμ περίπου) και αν έχετε κανένα καλό συνεργείο να προτείνετε θα ήταν ευπρόσδεκτο μιας και δεν τον πολυκαλύπτει η απρόσωπη Lion που πήγε την πρώτη φορά.Επίσης πολύ καλός και ο Γκάλλο στη Νέα Χαλκηδόνα...
-
Ο χρήστης TakisB έγραψε:
...Θέλει να το πάει για το service του 1 χρόνου (τον έκλεισε και έχει 13000 χλμ περίπου) και αν έχετε κανένα καλό συνεργείο να προτείνετε θα ήταν ευπρόσδεκτο μιας και δεν τον πολυκαλύπτει η απρόσωπη Lion που πήγε την πρώτη φορά.
Επίσης πολύ καλός και ο Γκάλλο στη Νέα Χαλκηδόνα...
Εξαιρετικός ο 'παππούς'! Και πολύ μεγάλο 'πυροβόλο'!! Πές του για αγώνες και πάρτου την ψυχή!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Εξαιρετικός ο 'παππούς'! Και πολύ μεγάλο 'πυροβόλο'!! Πές του για αγώνες και πάρτου την ψυχή!!
Εγω θα το πω και γραψτε οτι θελετε.....
Ηταν καλυτερος και απο τον Μοσχου......Αν τον αφηνανε πιστευω οτι μπορουσε να τους διασυρει... -
Ο χρήστης MDVQ έγραψε:
Εγω θα το πω και γραψτε οτι θελετε.....
Ηταν καλυτερος και απο τον Μοσχου......Αν τον αφηνανε πιστευω οτι μπορουσε να τους διασυρει...Για τον Μοσχού δεν ξέρω!Δεν τους πρόλαβα και τους δύο!
Αλλά απο το πάθος που εχω δει να έχει στην προετοιμασία αλλά ακόμα και στην κουβέντα μαζί του...σε πιστευω Μιχάλη!
Και εχω να τον δω και πολύ καιρό! Το Σάββατο θα του κάνω επίσκεψη! -
Τον θυμάμαι με Corolla, αλλά και με την Celica GT4 της Toyota Hellas στα χρώματα της BP... Έγραφε...
Τώρα έχει ένα μπλε 106 στο συνεργείο, τρέχει όταν κάνει κέφι, και εγώ όποτε πάω, χαζεύω τις αναρτήσεις του...
Συνήθης συνοδηγός του, ο Παναγιώτης, ο υπεύθυνος του συνεργείου, και μηχανικός ο Κυριάκος, ΓΝΩΣΤΗΣ του αντικειμένου Peugeot... -
A η Corolla φόραγε πολύ καλά πράγματα!Εκκεντροφόρους κλπ κλπ!Και την πήγαινε αέρα πατέρα!!
Ο Παναγιώτης μάλιστα είναι από τους λίγους σεμνούς μηχανικούς με τόσες γνώσεις για Peugeot!
Πάει και τελείωσε!Ραντεβού το Σάββατο στον Γκάλο!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
A η Corolla φόραγε πολύ καλά πράγματα!Εκκεντροφόρους κλπ κλπ!Και την πήγαινε αέρα πατέρα!!Ο Παναγιώτης μάλιστα είναι από τους λίγους σεμνούς μηχανικούς με τόσες γνώσεις για Peugeot!
Πάει και τελείωσε!Ραντεβού το Σάββατο στον Γκάλο!
Το Σάββατο είναι κλειστό το συνεργείο, αλλά αυτό πιστεύω το ξέρεις...
Πάρε ένα τηλέφωνο πρώτα, γιατί ο Βαγγέλης ο Γκάλο μπορεί να έχει φύγει Σαββατοκύριακο στο πατρικό του σπίτι, στα μέρη του Hiluxboy...
-
Eγω ενα εχω να πω... Αν δεν παινεψεις το σπιτι σου θα πεσει να σε πλακωσει! Κομμενες λοιπον οι λαμακιες να μη σας πλακωσω ολους. Οποτε εντελως δημοκρατικα δεχομαστε ολοι οτι τα Peugeot ειναι τα καλυτερα αυτοκινητα στον κοσμο.
Καλα εξουσιοδοτημενα συνεργεια υπαρχουν παντου, το θεμα ειναι οτι ξερουμε να λεμε μονο τα ασχημα που μας συμβαινουν και αφηνουμε τα καλα για την περιπτωση που θα μας ρωτησουν αφηνοντας την εντυπωση οτι ολλα ειναι δελαμπουρ...
-
Ο χρήστης Hiluxboy έγραψε:
Eγω ενα εχω να πω... Αν δεν παινεψεις το σπιτι σου θα πεσει να σε πλακωσει! Κομμενες λοιπον οι λαμακιες να μη σας πλακωσω ολους. Οποτε εντελως δημοκρατικα δεχομαστε ολοι οτι τα Peugeot ειναι τα καλυτερα αυτοκινητα στον κοσμο.Σε πλάκωσε το 307? Η άρχισε να χτυπάει πάλι το ζουάν?
(εντάξει, το παρατράβηξα κι εγώ, σταματάω εδώ, γεια σας! )
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Eγω ενα εχω να πω... Αν δεν παινεψεις το σπιτι σου θα πεσει να σε πλακωσει! Κομμενες λοιπον οι λαμακιες να μη σας πλακωσω ολους. Οποτε εντελως δημοκρατικα δεχομαστε ολοι οτι τα Peugeot ειναι τα καλυτερα αυτοκινητα στον κοσμο.
Σε πλάκωσε το 307? Η άρχισε να χτυπάει πάλι το ζουάν?
(εντάξει, το παρατράβηξα κι εγώ, σταματάω εδώ, γεια σας! )
Καιρός ήταν. Να ποστάρεις και στο δικόμας φόρουμ λίγο
-
Ο χρήστης Hiluxboy έγραψε:
...Καλα εξουσιοδοτημενα συνεργεια υπαρχουν παντου, το θεμα ειναι οτι ξερουμε να λεμε μονο τα ασχημα που μας συμβαινουν και αφηνουμε τα καλα για την περιπτωση που θα μας ρωτησουν αφηνοντας την εντυπωση οτι ολλα ειναι δελαμπουρ...Ανδρέα συμφωνώ μαζί σου.
Πιστεύω ότι η επιχείρηση-εξουσιοδοτημένο συνεργείο που σέβεται την υπόστασή της και την περιουσία της (το πελατολόγιό της) δουλεύει σωστά.
Καλό είναι να λέμε και τα σωστά και τα άσχημα.
Τώρα θυμήθηκα μια στραβή στο 106: Αλλαγή δίσκου/πλατώ/ρουλμάν, ρύθμιση, όλα καλά, φεύγω, και το επόμενο πρωί άρχισαν να χτυπούν όλες οι αλλαγές. Μεσημεριάζει, ξανά συνεργείο και διάγνωση: σπασμένο δίχαλο. Πλήρωσα το δίχαλο και αφού μόνοι τους αναγνώρισαν ότι δεν το έλεγξαν πριν, δεν μου χρέωσαν εργατικά, και το βλέμμα έλεγε 'συγγνώμη'. Από τότε η γνωστή δευτέρα, 'χτυπούσε' λίγο παραπάνω από τα συνηθισμένα... -
Αρχες καλοκαιριου ημουν στη Γαλλια, ξερεται οτι τα C2, C3, 106, 206 παραγονται σε διπλανες γραμμες παραγωγης στο ιδιο εργοστασιο της PSA που βρισκεται πανω στο δρομο απο Παρισι για Ντε Γκωλ.
Ξερεται οτι απο το 1977 η Citroen εξαγοραστηκε εξ' ολοκληρου απο την Peugeot.Συνεπως μιλαμε για κατι παραπανω απο απλα ξαδερφια, θα ελεγα διδυμα αδελφια.
Μιχαλη και εμενα μου αρεσει το C2 ιδιως σε πρασινοκιτρινο χρωμα!!! Μου τη σπαει ομως που το μπροστινο καπο απο την εσωτερικη πλευρα ειναι αβαφο.
-
Αρχες καλοκαιριου ημουν στη Γαλλια, ξερεται οτι τα C2, C3, 106, 206 παραγονται σε διπλανες γραμμες παραγωγης στο ιδιο εργοστασιο της PSA που βρισκεται πανω στο δρομο απο Παρισι για Ντε Γκωλ.
Ξερεται οτι απο το 1977 η Citroen εξαγοραστηκε εξ' ολοκληρου απο την Peugeot.Συνεπως μιλαμε για κατι παραπανω απο απλα ξαδερφια, θα ελεγα διδυμα αδελφια.
Μιχαλη και εμενα μου αρεσει το C2 ιδιως σε πρασινοκιτρινο χρωμα!!! Μου τη σπαει ομως που το μπροστινο καπο απο την εσωτερικη πλευρα ειναι αβαφο.
-
-
Ο χρήστης ΝΙΠΑ έγραψε:
το μπροστινο καπο απο την εσωτερικη πλευρα ειναι αβαφο.Λες αυτο να υπονοει οτι τωρα πλεον τα PSA ειναι τοσο αξιοπιστα που δεν χρειαζεται να ανοιγεις καν το καπω!!!!!
-
http://automoto.flash.gr//news/concepts/2004/8/31/4166id/
Πως είπατε?!!
ΥΓ Το βάζω εδω γιατι δεν μπορώ να ανοίξω νέο θέμα στα Νέα Μοντέλα αν και ξέρω οτι μερικοί μερικοί θα ξεσαλώσουν τώρα!!
PEUGEOT FORUM