-
Ρε κάγκουρα!!!
Ωραίος!!!
-
Ο χρήστης Pai Mei έγραψε:
Και εγώ έψηνα την γυναίκα σε κανα 6-8μηνο που θα αλλάξει αμάξι να πάρει το 207 σε άσπρο!!!!!!
Σε 1600 όμως!
To καλύτερο 207 είναι το 1.6, μέχρι στιγμής.
Στο GT το ESP είναι κάτι παραπάνω από εκνευριστικό, ακυρώνοντας το λόγο ύπαρξης του αυτοκινήτου.
για γυναίκα προορίζεται οπότε μια χαρά.
-
http://www.autocar.co.uk/News/NewsArtic ... rs/224262/
Αμήν και πότε, μακάρι, ευτυχώς κτλ κτλ...
-
Καλησπέρα,
Είμαι νέος κάτοχος 307 1.6 sxi facelift και θα ήθελα μία πληροφορία αν ξέρει κανείς.
Είδα στην ιστοσελίδα της peugeot στα εξωτερικά αξεσουάρ για το 307 κάτι 'προεκτάσεις' των φτερών (προσδίδουν δηλ μεγαλύτερο όγκο στα φτερά). Τις έχει δεί κανείς να μου πεί τη γνώμη του αν αξίζει να τις βάλω.
Βελτιώνουν την εμφάνιση ή δεν αξίζουν ? -
Ο χρήστης mkmk έγραψε:
Καλησπέρα,
Είμαι νέος κάτοχος 307 1.6 sxi facelift και θα ήθελα μία πληροφορία αν ξέρει κανείς.
Είδα στην ιστοσελίδα της peugeot στα εξωτερικά αξεσουάρ για το 307 κάτι 'προεκτάσεις' των φτερών (προσδίδουν δηλ μεγαλύτερο όγκο στα φτερά). Τις έχει δεί κανείς να μου πεί τη γνώμη του αν αξίζει να τις βάλω.
Βελτιώνουν την εμφάνιση ή δεν αξίζουν ?Αν κατά τη γνώμη σου την βελτιώνουν τότε ... .
-
έχεις σκοπό να αλλάξεις ζάντες;
-
Ρε Ντίνε μόνο ζάντες θα αλλάξει? αν κατάλαβα καλά μιλάει για Body kit στυλ 307 WRC?
Aν είναι κάτι τέτοιο θέλει ψαλίδια ημιαξόνια άξονες άκρα ζάντες όπως είπες κλπ.
Άντε να την βγάλει πιο φτηνά χωρίς άλλα ψαλίδια άξονες κλπ, να βάλει αποστάτες...εκτός ότι θα γίνει χάλια το αμάξι......θα έχει σκάσει και ένα σκασμό λεφτά χωρίς όφελος παρα μόνο χασούρα.
-
Όχι ρε Στέλλιο, φρυδάκια στα φτερά θέλει να βάλει, σαν του ραλλύ έναντι των απλών.
Απλά κατά την γνώμη μου, χωρίς φαρδύτερες ζάντες είναι μια τρύπα στο νερό.
Αυτά θέλει να βάλει.
Δν μου λες, πόσο σου ζητάνε για αυτά;
-
Οχι ρε παιδιά, δεν μιλάω για τρελλά πράγματα !!!
Αν πάτε στο http://www.peugeot.gr/accessories/model.php?model=307 και επιλέξετε ¨Σχεδίαση εξωτερικού'/¨Εξωτερικά αξεσουάρ' θα δείτε τη εννοώ. Σαν προεκτάσεις των φτερών φαίνονται.
Τα έχει δεί κανείς απο κοντά ? -
Αυτά τα 'φρύδια' που λέει ο drdino λέω.
Κοστίζουν 260 Ευρώ. Δηλ θα είναι μάπα με τις 16αρες ζάντες του xsi ? -
Eμένα μου φαίνονται ψιλοχάλια, αλλά και πάλι, δικιά μου άποψη είναι.
Αν θέλεις ντε και καλά να βάλεις κάτι, βάλε την μικρή αεροτομή οροφής, αν δεν το έχεις κάνει ήδη.
-
10 και σήμερα...
-
Ο χρήστης mkmk έγραψε:
Αυτά τα 'φρύδια' που λέει ο drdino λέω.
Κοστίζουν 260 Ευρώ. Δηλ θα είναι μάπα με τις 16αρες ζάντες του xsi ?Καλωσόρισες mkmk!
Τα φρύδια αυτά τα έχω δει τοποθετημένα σε 307 XS με τις 16άρες ζάντες του XSI.
Καλά είναι, αλλά δεν τρελλάθηκα κι όλας!
Τα είχε βάλει στο δικό του ο hilluxboy... -
Kοιτα να δεις που σε λιγο καιρο θα παω να χτυπησω 206 κούτα. Λόγω έλλειψης ρευστού (και λόγω ότι δεν μπορώ να περιμένω) λέω να πάω για το 1.4 με την προσφορά που έχει... cash...
Λέγοντας λίγο καιρό εννοώ τέλη Απρίλη, αρχές Μαι.
Για πείτε μου τη γνώμη σας..
-
Θα έλεγα να μη το κάνεις αυτό στον εαυτό σου! 75 άλογα είναι πολύ λίγα.
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Θα έλεγα να μη το κάνεις αυτό στον εαυτό σου! 75 άλογα είναι πολύ λίγα.Kοίτα είναι όντως λίγα. Αλλά:
Το τελευταίο μου αμάξι είχε τα ίδια κιλά περίπου και 60 άλογα
Οδηγάω εδώ και χρονια ενα άλλο 90 άλογα 1400κιλά..Οπότε μήπως δεν θα μου φανούν;; Δεν έχω χρήματα για παραπάνω, δόσεις δε βάζω και αμάξι χρειάζομαι οπωσδήποτε.
-
Ναι, αλλά μιας και θα παρεις καινουριο μάλλον θα το κρατήσεις αρκετό καιρό, σωστά; Δεν θα καλύψει πιθανές μελλοντικές ανάγκες/επιθυμίες σου, νομίζω.
Εγώ θα έψαχνα για ένα καλύτερο, προσεγμένο μτχ.
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Ναι, αλλά μιας και θα παρεις καινουριο μάλλον θα το κρατήσεις αρκετό καιρό, σωστά; Δεν θα καλύψει πιθανές μελλοντικές ανάγκες/επιθυμίες σου, νομίζω.Εγώ θα έψαχνα για ένα καλύτερο, προσεγμένο μτχ.
Για πάνω απο 1400 δε θέλω. Το μεταχειρισμένο είναι λαχείο. Εκτός αν βρώ κάποιον που να τον ξέρω (όπως εγινε και με το προηγούμενό μου αυτοκίνητο). Το 206 τι προβληματα βγάζει; Πως θα το κρίνατε απεναντι στον ανταγωνισμό; Είναι τίμια πρόταση; Πόσο κοστίζει το σέρβις; Τακάκια και ιμάντας κάθε ποτε;;
-
Σκέψου το αλλιώς αντι να δώσεις 11.500 και να πάρεις το 206 1400 παίρνεις με 3000 παραπανω το 1600 ή το 207 το 1400, αυτά τα 3.000 σε 24 μήνες είναι στο περίπου 150 €....
-
citastak, το 90αρι δεν βγαίνει στον 206 πλέον, ε;
Το αμάξι πάντως δεν είναι τόσο ψόφιο όσο ακούγεται. Το οδήγησα στην Σύρο, 4 άτομα φορτωμένο και πήγαινε μια χαρά.
Από προβλήματα, ειδικά καινούριο, τίποτα μάλλον.
Το είχανε στο Drive για δοκιμή μακράς, και δεν έβγαλε τίποτα απολύτως.
PEUGEOT FORUM