-
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ ΣΤΗΝ ΑΓΑΠΗΤΗ ΟΜΗΓΥΡΗ!
Τελικά όλα τα παραπάνω δεν ήταν τίποτα, μπήκε στο σύστημα και σβήστηκαν, μάλιστα μου πέρασαν και καινούργιο λογισμικό στον εγκέφαλο και κατά έναν μυστήριο λόγο από αυτή την ΄΄επέμβαση΄΄ και μετά το τουτού από τις 1.000 έως 2.800 στροφές ΄΄τραβάει΄΄ πολύ πιο καλά!!!!
Ρώτησα τους ΄΄μάστορες΄΄ γιατί, αλλά απάντηση δεν πήρα.
Αυτά α α α α α!!!!!!!Οποτε εισαι και ευχαριστημενος που χαλασε...!
Aμέέέέέ
-
ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΣΑΣ ΣΑΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΜΕ 3 ΣΤΙΣ 1500 ΣΤΡΟΦΕΣ ΚΟΜΠΙΑΖΕΙ ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΚΛΩΤΣΑΕΙ ΛΙΓΟ ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΠΩΣ ΔΕΝ ΜΟΥ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΠΑΛΙΑ ....ΤΟ ΠΗΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΠΩΣ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑ ΑΥΤΟ...ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΧΑΜΗΛΕ ΠΟΙ ΣΤΡΟΦΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΟ?
-
Ο χρήστης Hiluxboy έγραψε:
Εγω φταίω?...ή εσεις που τρίβεστε στην γκλίτσα??!!!
Μ'αρεσεις!!! Το λεει και ο πατερας μου αυτο...
Βεβαια εμεις που ξυνομαστε στη γκλιτσα το κανουμε γιατι ακολουθουμε το 'αν δε μπορεις να ξτεις μονος, μη περιμενς απο κανενα να συ ξυς!'
Σας εχει συμβει ποτε;;;
Εμένα μου έχει συμβεί στο 406. Αν πάει να σβήσει το αυτοκίνητο (πχ αν μπω σε μια ανηφόρα με 4η ή μου κρεμάσει στην εκκίνηση) - ξέρεις, όταν σκορτσάρει και είναι στο όριο του να σβήσει - τότε ανάβει η ένδειξη της μπαταρίας και σβήνει ο κλιματισμός (κάνει και ένα χαρακτηριστικό μπιπ) ή και η θέρμανση του πίσω τζαμιού και μόλις οι στροφές ανεβούν ή αν πατήσω κατευθείαν συμπλέκτη για να μη σβήσει, όλα επανέρχονται. Υποθέτω αυτό είναι... Sorry που τα γράφω λίγο φλου αλλά νυστάζω...
-
Ο χρήστης Thief έγραψε:
Εμένα μου έχει συμβεί στο 406. Αν πάει να σβήσει το αυτοκίνητο (πχ αν μπω σε μια ανηφόρα με 4η ή μου κρεμάσει στην εκκίνηση) - ξέρεις, όταν σκορτσάρει και είναι στο όριο του να σβήσει - τότε ανάβει η ένδειξη της μπαταρίας και σβήνει ο κλιματισμός (κάνει και ένα χαρακτηριστικό μπιπ) ή και η θέρμανση του πίσω τζαμιού και μόλις οι στροφές ανεβούν ή αν πατήσω κατευθείαν συμπλέκτη για να μη σβήσει, όλα επανέρχονται. Υποθέτω αυτό είναι... Sorry που τα γράφω λίγο φλου αλλά νυστάζω...
Το ιδιο υποθετω και εγω!!!
-
Παιδιά, έχει κάποιος από εσάς εμπειρία από αλλαγή μηχανής σε πεζό;
-
Ο χρήστης jimpap έγραψε:
Παιδιά, έχει κάποιος από εσάς εμπειρία από αλλαγή μηχανής σε πεζό;Αναλογως τι θελεις να μαθεις!!! Για πες...
-
Χελλόοουυυυ.
Πίσω πάλι στα Γιάννενα για διάβασμα
Το peugeot πάει καλύτερα από ποτέ απο άποψη επιταχύνσεων. Τα λάστιχα μου έχουν λιώσει...
Ερχόμενος για Γιάννενα κόντεψα να το στουκάρω στην καστανιά. Είχε μόλις ψιχαλίσει (μετά από πολούς μήνες) και είχε πιάσει γλύτσα... Με το που άγγιζα το φρένο έμπενε το abs (κυριολεκτικά, ακόμα και αβγό να υπήρχε ανάμεσα από το πεντάλ του φρένου και το πόδι δεν θα έσπαγε με τόσο μικρή πίεση) .
Έτσι στην πρώτη δεξιά κατηφορική στροφή μετά την βροχή άρχισα να φεύγω με τα 4 και με μόλις 40km/h. Μου φάνηκε σαν αιώνας η πλαγιολήσθηση αλλά πρέπει να ήταν κάπου στα 2-3sec. Τελικά την γλύτωσα επειδή άφησα το φρένο και πάτησε αμέσως το αυτοκίνητο. Αυτό έγινε αφού είχα βγεί στο αντίθετο ρεύμα και 1 μέτρο πριν την μπάρα και τον τεράστιο γρεμό !...
Ύστερα σου λένε ABS...Καλύτερα να αφήσει κανείς το φρένο !!!
Σήμερα μου είπε μια φίλη μου ότι είχε πετύχει κάποτε ένα ξένο forum που έγραφαν μηχανικοί της peugeot και έλυναν προβλήματα. Καμμιά ιδέα;
-
Eγω σας ειπα οτι εχω ενα σετ καινουργια λαστιχα και ολοι εισαστε υπερανω.....(τα χαριζω ΔΕΝ τα πουλαω)
Γλιστρατε λοιπον για να μαθετε!!!!
Σημερα εβαλα μεσα το 'τερας' για να το συνεφερουνε απο τις διακοπες...
Τη Δευτερα(φευγω για επαγγελματικο ταξιδι στο εξωτερικο) θα σας γραψω τι ειχε και τι φιαξανε.... -
Ο χρήστης Dev έγραψε:
Χελλόοουυυυ.Πίσω πάλι στα Γιάννενα για διάβασμα
Το peugeot πάει καλύτερα από ποτέ απο άποψη επιταχύνσεων. Τα λάστιχα μου έχουν λιώσει...
Έτσι στην πρώτη δεξιά κατηφορική στροφή μετά την βροχή άρχισα να φεύγω με τα 4 και με μόλις 40km/h. Μου φάνηκε σαν αιώνας η πλαγιολήσθηση αλλά πρέπει να ήταν κάπου στα 2-3sec. Τελικά την γλύτωσα επειδή άφησα το φρένο και πάτησε αμέσως το αυτοκίνητο. Αυτό έγινε αφού είχα βγεί στο αντίθετο ρεύμα και 1 μέτρο πριν την μπάρα και τον τεράστιο γρεμό !...
Ύστερα σου λένε ABS...Θα προτιμούσα να μην κινήσω το αμάξι για ένα μήνα προκειμένου να βρω λεφτά για ν' αλλάξω λάστιχα παρά να κάνω ταξίδι με τέτοιο πρόβλημα. Δεν θέλω να πω τίποτα άλλο.
-
Η δημοπρασια τελειωσε τα λαστιχα κατοχυρωθηκαν.....
Εχω ενα σετ απατητα με 16αρες ζαντες τεκνομαγνισιο και τα δινω 600 ευρω.
Οποιος τα θελει μου το λεει!!!!
(λαστιχαδικο θα ανοιξω σε λιγο ) -
To κερατό μου το τράγιο πάλι μου έβγαλε την ένδειξη ΄΄antipollution fault΄΄
Μα τι είναι πάλι αυτό, αφού το έσβησαν υποτίθεται!!!!!!! -
Ο χρήστης Hiluxboy έγραψε:
Αναλογως τι θελεις να μαθεις!!! Για πες...
Μηχανή από Xantia (1800 16v) μπαίνει σε peugeot 406 ή θα έχω προβλήματα στα ηλεκτρικά/ηλεκτρονικά του μετά (υπολογιστής ταξιδίου, ραδιοCD κλπ.) ;
Επίσης υπάρχει μηχανή peugeot 1800cc με 125 άλογα (εργοστασιακός);
Βρήκα ένα τροπέτο, αλλά κάτι δεν μου πάει καλά... -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Θα προτιμούσα να μην κινήσω το αμάξι για ένα μήνα προκειμένου να βρω λεφτά για ν' αλλάξω λάστιχα παρά να κάνω ταξίδι με τέτοιο πρόβλημα. Δεν θέλω να πω τίποτα άλλο.
Γενικά δεν είχα παρατηρήσει σοβαρές επιπτώσεις στο κράτημα μέχρι τώρα. Το μόνο που ήταν ορατό ήταν ότι οι αυλακιές στα ΑΚΡΑ των μπροστινών ελαστικών μόνο ήταν πιο κοντές σε σχέση με το κέντρο.
Μάλλον πάω για άλλαγμα ελαστικών
Είσαι μακρυά MDVQ
Να επιχειρήσω το 17άρα ζάντα 215 ή τελικά δεν λέει καθόλου (εκτός από το κόστος). Κερδίζει κανείς τίποτα άλλο εκτός από εμφάνιση (κράτημα?). Χάνει σε επιταχύνσεις πολύ ?
-
Ο χρήστης jimpap έγραψε:
Αναλογως τι θελεις να μαθεις!!! Για πες...
Μηχανή από Xantia (1800 16v) μπαίνει σε peugeot 406 ή θα έχω προβλήματα στα ηλεκτρικά/ηλεκτρονικά του μετά (υπολογιστής ταξιδίου, ραδιοCD κλπ.) ;
Επίσης υπάρχει μηχανή peugeot 1800cc με 125 άλογα (εργοστασιακός);
Βρήκα ένα τροπέτο, αλλά κάτι δεν μου πάει καλά...Τετοιος κινητηρας δεν νομιζω οτι υπαρχει...
Το δικο σου 406 ειναι multiplexing; Αν ειναι θα εχεις προβληματακια οπως αυτα που ανεφερες... Θα σου πω περισσοτερα αυριο αρκει να μου πεις τι μοντελο ειναι το αυτοκινητο σου...
-
Με τα 17αρια δεν χανεις τιποτα σπουδαιο απο επιδοσεις(το δικο μου το εχει δοκιμασει και ο Τακης και ο Ανδρεας και συμφωνουν) ισως λιγο σε τελικη αλλα σιγα τα αυγα...δεν παει αν και εφοσον 210 παει 205(λεμε τωρα..)
Σιγουρα βελτιωνεις αρκετα το φρεναρισμα και λιγο το σπιναρισμα...απο κρατημα τι να σου πω βρε Ηλια....Το ιδιο ειναι μεσες ακρες ...μην ακους τα μεγαλοσχημα που λενε....
Παντως αν θες την γνωμη μου μην βαλεις 215(που εγω... που εβαλα 225 ο ηλιθιος) βαλε 205/50/17.Αν και τις καλυτερες επιδοσεις τις εχει με τις 16αρες.
Απλα με τα 17αρια ειναι πιο ομορφο!!! -
Ο χρήστης MDVQ έγραψε:
Με τα 17αρια δεν χανεις τιποτα σπουδαιο απο επιδοσεις[...]
ισως λιγο σε τελικη αλλα σιγα τα αυγα...δεν παει αν και εφοσον 210 παει 205(λεμε τωρα..)Χαχαχα, συγνώμη αλλά δεν μπόρεσα να κρατηθώ!!!
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
, συγνώμη αλλά δεν μπόρεσα να κρατηθώ!!!]Καλα βρε παλιοπαιδο ....Παλι κατουρηθηκες πανω σου?????? (χαχαχαχαχα θα παθω τιποτα απο τα γελια!!!)
-
Ο χρήστης MDVQ έγραψε:
Καλα βρε παλιοπαιδο ....Παλι κατουρηθηκες πανω σου?????? (χαχαχαχαχα θα παθω τιποτα απο τα γελια!!!)Εμ βέβαια, σε τέτοιες υπερηχητικές (sic) ταχύτητες δεν αισθάνουμαι και πολύ άνετα...
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Εμ βέβαια, σε τέτοιες υπερηχητικές (sic) ταχύτητες δεν αισθάνουμαι και πολύ άνετα...
Μπα ...δεν ειναι τιποτα...ολα μια συνηθεια ειναι....Παρε και συ ενα Πεζω και θα δεις τι ευκολο ειναι...Ενα πραμα ρε παιδι μου με αυτα τα αυτοκινητα ολο ετσι πας.....Σε κανουνε μαγκα(τι ειπα τωρα ρε ο βλακας..αναιρεσα ολο μου το γρηγορο προφιλ που με τοσο κοπο και ψεμα ειχα χτισει!!! )
-
Παρακολουθώ και...απολαμβάνω!!!!
ΥΓ Ρε σεις,εκείνον τον Τάσο τι τον κάνατε?Ακόμα άρρωστος είναι?!!
PEUGEOT FORUM