-
Ο χρήστης MDVQ έγραψε:
Ηθελα να ηξερα που κρυβεται η Λαμιωτικη σαυρα που μου κανει τον φιλο
και ταχατες με υποστηριζει...Λες να υπαρχει και καλοκαιρινη ναρκη εκτος απο την χειμερια????Εχω παρει τα βουνα και μαθαινω να στριβω μπας και σε περασω στην καταναλωση μπυρας...
Υποστηριξη θελεις;;; Ενα κιλο παϊδακια (απο τα καλα ομως που δεν σε αξιωσε ο Θεος να φας) μπορει να εχεις απο εμενα!
-
Θα λαβετε τις απαντησεις σας οταν ξεφορτωθω κατι Αγγλαρες που εχω διπλα μου...Τουλαχιστον σιγουρευτικα οτι δεν υπαρχει καλοκαιρινη ναρκη...
-
file frixo otan lew poli den enow oti egine kai 150 aloga, alla paei safws kalitera apo prin kai se opoiadipote kontra me allo antistoixo 1,6(focus, astra, leon ktl) eimai mprosta!!to pws mpike i skoupa den pisteyw oti iparxoyn kai polloi tropoi!kai kati allo: eixa diabasei se proigoymenes selides oti teliki exei to poli 190 km/h!egw exw dei sto diko moy 190+ km/h, me tessera atoma, aposkeyes, kai full venzini kai dromos elaxista katiforikos!kai bebaia den barese koftes i 5h!!!ti na pw toso kala paei pia to diko moy me mia skoupa kai eksatmisi??
-
Ο χρήστης panikos83 έγραψε:
file frixo otan lew poli den enow oti egine kai 150 aloga, alla paei safws kalitera apo prin kai se opoiadipote kontra me allo antistoixo 1,6(focus, astra, leon ktl) eimai mprosta!!to pws mpike i skoupa den pisteyw oti iparxoyn kai polloi tropoi!kai kati allo: eixa diabasei se proigoymenes selides oti teliki exei to poli 190 km/h!egw exw dei sto diko moy 190+ km/h, me tessera atoma, aposkeyes, kai full venzini kai dromos elaxista katiforikos!kai bebaia den barese koftes i 5h!!!ti na pw toso kala paei pia to diko moy me mia skoupa kai eksatmisi??μου θυμιζει τη γνωστη φραση 'I have a dream!'
-
tm μη σε πιανει panikos...
Ειχα αναφερει παλιοτερα οτι υπαρχει η δυνατοτητα με την αλλαγη τελικου και την προσθηκη μιας σκουπας ο συγκεκριμενος κινητηρας να παρει +7ps... Αναφερομουν σε δοκιμη του auto motor und sport...
]`
Που ειναι το αξιοπερίεργο σε αυτα που λεει ο California dreamer εεεε, λαθος, οοο panikos; -
7 άλογα με σκούπα και εξάτμιση?????
Μάλλον δύσκολο το βλέπω, εώς πολύ δύσκολο εδώ που τα λέμε....
Το θέμα τελικής πάντως είναι ένα μυστήριο θέμα πάντως στο αυτοκινητό μας και δεν μπορώ να καταλάβω που οφείλετε.
Στο δικό μου πχ με 2 άτομα και αποσκευές 2 ατόμων έχω δει σε απόλυτο ίσιωμα η βελόνα να ΄΄τσιμπάει΄΄ τα 200 και χωρίς κόφτη, γύρω στις 200 στροφές πριν ΄΄μπει΄΄.
Ασχετο, στον Περισσό κυκλοφορεί ένα 5πορτο μπλε πολύ μα πολύ καλό εξωτερικά, είναι κανενός δικού μας? -
Ο χρήστης Hiluxboy έγραψε:
Που ειναι το αξιοπερίεργο σε αυτα που λεει ο California dreamer εεεε, λαθος, οοο panikos;για .... τους μεγαλους χωρους του 307!!!
4 ατομα + αποσκευες και να εχει μεινει και χωρος για ... βενζινη ...
μενω αφωνος!!!
-
ΠΑΙΔΙΑ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?ΟΛΑ ΚΑΛΑ?ΛΟΙΠΟΝ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΤΟ ΑΜΑΞΑΚΙ ΜΟΥ ΤΟ 307 ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕ ΠΩΣ ΟΤΑΝ ΑΝΑΒΕΙ ΤΟ ΔΕΞΙ ΤΟ ΦΛΑΣ ΑΥΤΟ ΠΑΕΙ ΠΟΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΠΡΠΕΙ...ΚΑΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ?ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΣΕΡΒΙΣ ΣΤΑ 73000ΚΜ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΣΕ 200 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΑΛΛΑΞΕ ΤΑ ΕΞΗΣ
ΛΑΔΙ HELIX ULTRA=45.50
ΦΟΛΤΡΟ ΛΑΔΙΟΥ=6.42
ΡΟΔΕΛΑ ΤΑ ΠΑΣ=0.92
ΥΓΡΟ Υ/ΡΩΝ=0.64
ΤΑΚΑΚΙΑ ΕΜΠΡΟΣ=42.32
ΜΠΟΥΖΙ=21.84
ΦΙΛΤΡΟ ΓΥΡΕΩΣ=12.74
ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ Α=25.43
Ε/Τ ΤΑΚΑΚΙΑ ΕΜΠΡΟΣ ΦΡΕΝΩΝ=15.26 ....ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΜΩΣ 2 ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΕΒΑΛΑΝ?ΚΑΛΑ ΤΟΝ ΠΗΡΕ?
-
ΠΑΙΔΙΑ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?ΟΛΑ ΚΑΛΑ?ΛΟΙΠΟΝ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΤΟ ΑΜΑΞΑΚΙ ΜΟΥ ΤΟ 307 ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕ ΠΩΣ ΟΤΑΝ ΑΝΑΒΕΙ ΤΟ ΔΕΞΙ ΤΟ ΦΛΑΣ ΑΥΤΟ ΠΑΕΙ ΠΟΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΠΡΠΕΙ...ΚΑΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ?ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΣΕΡΒΙΣ ΣΤΑ 73000ΚΜ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΣΕ 200 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΑΛΛΑΞΕ ΤΑ ΕΞΗΣ
ΛΑΔΙ HELIX ULTRA=45.50
ΦΟΛΤΡΟ ΛΑΔΙΟΥ=6.42
ΡΟΔΕΛΑ ΤΑ ΠΑΣ=0.92
ΥΓΡΟ Υ/ΡΩΝ=0.64
ΤΑΚΑΚΙΑ ΕΜΠΡΟΣ=42.32
ΜΠΟΥΖΙ=21.84
ΦΙΛΤΡΟ ΓΥΡΕΩΣ=12.74
ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ Α=25.43
Ε/Τ ΤΑΚΑΚΙΑ ΕΜΠΡΟΣ ΦΡΕΝΩΝ=15.26 ....ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΜΩΣ 2 ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΕΒΑΛΑΝ?ΚΑΛΑ ΤΟΝ ΠΗΡΕ?
βγάζεις την λαμπα,ρίχνεις στην υποδοχή της στο φανάρι σπρέυ και την ξαναβάζεις.Λογικά θα δουλέψει (σε εμενα έτσι παντως δούλεψε)
-
Ο χρήστης 307ΚΙΑΣ έγραψε:
ΛΟΙΠΟΝ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΤΟ ΑΜΑΞΑΚΙ ΜΟΥ ΤΟ 307 ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕ ΠΩΣ ΟΤΑΝ ΑΝΑΒΕΙ ΤΟ ΔΕΞΙ ΤΟ ΦΛΑΣ ΑΥΤΟ ΠΑΕΙ ΠΟΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΠΡΠΕΙ...ΚΑΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ?Λογικά πρέπει να έχει χαλάσει το μικρό μαύρο κουτάκι που ελέγχει τα φλάς. Αν το πάς σε κάποιο ηλεκτρολόγο θα σου το αλλάξει αμέσως. Η τιμή του πρέπει ναι είναι κάτω απο 10 ευρώ.
-
Λαζαρε αυτο το δευτερο πρεπει να ηταν η εργασια αλλα ομως μπορει και ενας πειρος που αλλαζουνε(εμενα μου τον χρεωσανε 17 ευρω).
Φιλε πανικε καλως ηρθες.
Η τελικη που λεμε για τα 190 ειναι η ευκολη και με την μια.
Αν επιμενεις και εχει και κατηφοριτσα παει και παραπανω (εμενα επανειλημμενα εχει δειξει 200+ και στο Σειριο 210) αλλα το συνηθισμενο ειναι 190.
Η σκουπα σου κανει θορυβο???Δοκιμασε και τα μπουζι ιριδιου,χαμηλα παει καλυτερα και μαλλον εχεις καλυτερη καταναλωση. -
βγάζεις την λαμπα,ρίχνεις στην υποδοχή της στο φανάρι σπρέυ και την ξαναβάζεις.Λογικά θα δουλέψει (σε εμενα έτσι παντως δούλεψε)
ΤΙ ΣΠΡΕΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ?17 ΕΥΡΩ ΓΙΑΥΤΟ ΕΔΩ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ....ΛΙΓΟ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ.....
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
Που ειναι το αξιοπερίεργο σε αυτα που λεει ο California dreamer εεεε, λαθος, οοο panikos;
για .... τους μεγαλους χωρους του 307!!!
4 ατομα + αποσκευες και να εχει μεινει και χωρος για ... βενζινη ...
μενω αφωνος!!!
To εχω κανει και εγω αυτο!!!
-
file MDVQ h skoupa pragmati kanei thorivo oxi omws poli enoxlitiko!pio poly tha ton elega pwrwtiko kai psarwtiko!!ayto lew kai egw pws ta 190 einai eykola alla oxi pws den paei kai parapanw me ligi epimoni!!edw targa vti filou mou kai meta ta 200 den anebazei kai toso grigora!!telika kamia sinantisoula kanoume?na gnwristoume kiolas opws kai ta alla club!!
-
Ο χρήστης panikos83 έγραψε:
telika kamia sinantisoula kanoume?na gnwristoume kiolas opws kai ta alla club!!Δεν το συνηθιζουμε να κανουμε κατι δικο μας αλλα συνηθως βρισκομαστε στις συναντησεις του forum... Υπομονη οποτε!
-
Ηδη πολλοι απο εδω εχουμε γνωριστει μεταξυ μας αλλα καθολου δεν μας χαλαει να τα ξαναπουμε.
Το κανονιζουμε(αν και καλοκαιριατικα χλωμο το βλεπω) και πραττουμε αναλογα.
Αληθεια ρε παιδια ο NIKAPOS που ειναι ??????(και αλλοι πολλοι βεβαια οπως Dev.Kkoot κλπ) -
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Λογικά πρέπει να έχει χαλάσει το μικρό μαύρο κουτάκι που ελέγχει τα φλάς.Το λεγόμενο και 'βαρελάκι'.
-
Παλληκαρια ενας εμπιστος φιλος και με βαρυνουσα γνωμη εβαλε στο 307 Bilstain ΧΩΡΙΣ να αλλαξει ελατηρια και μου ειπε οτι ειναι ΑΛΛΟ αυτοκινητο!!!
Οποτε οποιος θελει αυτη την λυση να την προχωρησει αφοβα μιας και εχουμε και επιβεβαιωμενη αποψη.....(οχι ο φιλος δεν ειναι ο HILUX γιατι εμπιστος βεβαια ειναι ,η γνωμη του δεν εχει βαρυτητα..... )
-
Ο χρήστης MDVQ έγραψε:
(οχι ο φιλος δεν ειναι ο HILUX γιατι εμπιστος βεβαια ειναι ,η γνωμη του δεν εχει βαρυτητα..... )
... μιχαλη, αυτο το τελευταιο, μηπως τον κανει πιο ελαφρυ και σας 'ριχνει' ολους σε τελικες ?!??
-
Ο χρήστης MDVQ έγραψε:
(οχι ο φιλος δεν ειναι ο HILUX γιατι εμπιστος βεβαια ειναι ,η γνωμη του δεν εχει βαρυτητα..... )
Αν σου αμολησω κανα πλατω με γραμμενη τη γνωμη μου επανω θα δεις αν εχει βαρυτητα! Και θα ειναι και γνησιο, της peugeot, για να παραμεινω εμπιστος.-
PEUGEOT FORUM