-
Φιλε interland λαβαμε υποψη αυτα που μας ειπες ακου ομως τωρα και την δικη μας αποψη...
Το παν ειναι να καταλαβαινεις την ουσια οχι μονο συγκεκριμενου post αλλα
και του topic ολοκληρου.
Δηλ εμεις εδω μαζευτηκαμε και προσπαθει να βοηθησει ο ενας τον αλλο οπου και οπως μπορει και παραλληλα και ΚΥΡΙΑ να κανουμε την πλακα μας.Αν πχ διαβασεις τι σουρνω στον hiluxboy και αυτος σε μενα θα νομιζεις οτι ειμαστε εχθροι κατι που ειναι τελειως αντιθετο με αυτο που πραγματικα συμβαινει.
Επισης πιστευω οτι μας διακρινει και αυτοσαρκασμος με τους εαυτους μας και κυριως με το αυτοκινητο μας.
Αγαπαμε την συγκεκριμενη ΠΑΡΟΥΣΑ επιλογη μας και προσπαθουμε να το απολαυσουμε.
Μας ειναι παγερα αδιαφορα να υποστηριξουμε την Peugeot και τις επιλογες της και μαλιστα την στιγμη που ΠΛΗΡΩΣΑΜΕ να αποκτησουμε την προταση της στην κατηγορια.
Χαλαροι λοιπον και με διαθεση χαβαλε γραφουμε μεταξυ μας και ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ να το δεχτουν και οσοι μπαινουν στον κοπο και μας κανουν την τιμη να ειναι μελη της παρεας μας.
Τρανο παραδειγμα ο n-olympios που μας 'κολλαει' συνεχως και μαλιστα τον προκαλουμε γιαυτο!!!!
Η ζωη φιλε μας ειναι πολυ μικρη για να ειναι θλιβερη οπως ειπαν και οι θρυλικες Τρυπες και για να στεναχωριομαστε για τα κωλαμαξα λεω εγω!!!Και για την ακριβεια των γεγονοτων το corsa του φιλου ειχε αλλαξει ιμαντα στις 65000 χλμ και του τον εκοψε στις 80000χλμ.Ο εγκεφαλος επαθε εγκεφαλικο απο ανεξερευνητες αιτιες.
Οσο για την αποκλειστικοτητα της Λαϊον για το ζουαν σημερα το αλλαξα με αυτο που δινουν τωρα και 'καλα' σαν τελικη λυση και να εισαι σιγουρος οτι αν κατι δεν παει καλα(που ειναι και το πιο πιθανο!!! ) θα την περιλαβουμε με τον δικο μας τροπο.
Φιλικα και παντα με διαθεση για χαβαλε
Μιχαλης. -
Ο χρήστης MDVQ έγραψε:
Τρανο παραδειγμα ο n-olympios που μας 'κολλαει' συνεχωςΣας 'κολλάω εγώ? Από πού κι ως πού?
και μαλιστα τον προκαλουμε γιαυτο!!!!
Και με το παραπάνω... Να μη σας διαβάσω κάτι πμ που μου ήρθαν πρόσφατα...
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Να μη σας διαβάσω κάτι πμ που μου ήρθαν πρόσφατα...Ποιος αλητηριος ενοχλει το φιλο μου και του αποσπα την προσοχη απο το συγγραμα που εκπονει για την ισοσταθμηση????
Ε...Ποιος???? -
Ο χρήστης MDVQ έγραψε:
Να μη σας διαβάσω κάτι πμ που μου ήρθαν πρόσφατα...
Ποιος αλητηριος ενοχλει το φιλο μου και του αποσπα την προσοχη απο το συγγραμα που εκπονει για την ισοσταθμηση????
Ε...Ποιος????ΧΑΧΑΧΑ, μπορώ να πω ότι κινείσαι βάσει σχεδίου, και αυτό με τρομάζει ομολογώ...
-
Συγνωμη κυριε interland αλλα επειδη τυχαινει συνεχως να εχω καλη διαθεση απεναντι στους ανθρωπους ασχετα με το πνευμα τους και το ιστορικο τους θα απαντησω οπως αρμοζει στο συγκεκριμενο topic. Επειδη η peugeot εχει ακουσει παρα πολλα για τη μανα της σχετικα με αυτο το ζουαν καποιοι εξουσιοδοτημενοι ισως στην προσπαθεια τους να καθησυχασουν τους πελατες τους λενε εκαι ενα μικρο ψεμματακι... Ισως το ανταλλακτικο να ειναι ιδιο (ζουαν) αλλα λεγοντας σου οτι ειναι βελτιωμενο και ετσι και γιουβετσι φευγεις απο το συνεργειο με αλλη διαθεση. Το αν θα ξανακανει θορυβο ειναι πραγματικα στην τυχη του καθενος!!!
Το τι ειναι η peugeot, εμεις σαν κατοχοι το ξερουμε καλυτερα απο εσενα, να εισαι σιγουρος και απ’οτι εχω καταλαβει εμεις οι κατοχοι peugeot ξερουμε και κατι αλλο. Να μη κατηγορουμε κατι που δεν ειναι δικο μας! Ολοι εχουμε ακουσει για προβληματα που βγαζουν αυτοκινητα αλλων κατασκευαστων αλλα δεν πεταχτηκε ποτε κανενας να πει το οτιδηποτε γιατι αν καποιος εχει πληρωσει να αγορασει ενα αυτοκινητο δεν ειναι και οτι πιο ομορφο να του το λες μπθρδ3λο. Στην τελικη ποτε μην παρεις peugeot... θα στενοχωρηθω!
-
Ο χρήστης Hiluxboy έγραψε:
...να του το λες μπθρδ3λο...ρε συ, Hilux ...
το μπουρδελο, δε γραφεται ετσι! -
Παιδιά καλημέρα.
Μόλις γύρισα, το 307 εκκίνησε απροβλημάτιστα μετά από 20 μέρες ακινησίας για πρώτη φορά στη ζωή του.
Βλέπω έναν καλοκαιρινό οργασμό στο topic!!!
Ανδρέα καλορίζικο το 407, σε ζηλεύω.
Bλέπω το ζουάν ξαναήρθε στο προσκήνιο!!! Προσωπικά έχω να το ακούσω ~1 χρόνο (30000Κμ).
Αλήθεια μπορεί καποιος να μου πει ποιό αυτοκίνητο της κατηγορίας του 307 εχει καλύτερη απόδοση τιμής αγοράς / κόστους λειτουργίας / κόστους συντήρης / οδηγικής ευχαρίστησης / εξοπλισμού / χώρων από το 307? -
Ο χρήστης ΝΙΠΑ έγραψε:
Αλήθεια μπορεί καποιος να μου πει ποιό αυτοκίνητο της κατηγορίας του 307 εχει καλύτερη απόδοση τιμής αγοράς / κόστους λειτουργίας / κόστους συντήρης / οδηγικής ευχαρίστησης / εξοπλισμού / χώρων από το 307?
Μα το ....307 face lift!!!!
-
Ο χρήστης ΝΙΠΑ έγραψε:
Αλήθεια μπορεί καποιος να μου πει ποιό αυτοκίνητο της κατηγορίας του 307 εχει καλύτερη απόδοση τιμής αγοράς / κόστους λειτουργίας / κόστους συντήρης / οδηγικής ευχαρίστησης / εξοπλισμού / χώρων από το 307?φίλε ΝΙΠΑ, θεωρώ πως πριν από 3 χρόνια όντως το 307 υπερείχε σε πολλούς από τους τομείς που αναφέρεις. σήμερα, με τον ανταγωνισμό να έχει κατεβάσει πολύ δυνατές προτάσεις σε λογικές τιμές (το γκολφ, με την εξωφρενική τιμή, δεν το θεωρώ κομμάτι του ανταγωνισμού) υπάρχουν πολλά και καλά και σχετικά προσιτά στον μέσο αγοραστή αυτοκίνητα στο συγκεκριμένο segment. ενδεικτικά σου αναφέρω το mazda 3, το megane II, καθώς και το καινούργιο astra, που αποτελούν όλα τους πολύ ολοκληρωμένα πακέτα στους τομείς που αναφέρεις. από άποψη σχεδιασμού εξακολουθώ να θεωρώ το 307 από τις καλύτερες προτάσεις της κατηγορίας, αλλά αυτό είναι καθαρά υποκειμενικό.
θεωρώ πως οι περισσότεροι από εμάς εδώ είμαστε παραπάνω από ικανοποιημένοι από την επιλογή μας, αλλά αυτό δεν μας εμποδίζει να είμαστε και ρεαλιστές, όπως έλεγε και ο μιχάλης λίγο πιο πάνω, απαντώντας στον interland.gr.
-
Ο χρήστης tazz έγραψε:
θεωρώ πως οι περισσότεροι από εμάς εδώ είμαστε παραπάνω από ικανοποιημένοι από την επιλογή μας, αλλά αυτό δεν μας εμποδίζει να είμαστε και ρεαλιστές, όπως έλεγε και ο μιχάλης λίγο πιο πάνω, απαντώντας στον interland.gr.Ετσι είναι. Ο καθένας μας κάνει τις επιλογές του σύμφωνα με τις ανάγκες του, το χρηματικό ποσό που είναι διατεθειμένος να διαθέσει και φυσικά (κυρίως, απ'ό,τι φαίνεται συνήθως) το γούστο του. Από εκεί και πέρα, αισθάνεται την ανάγκη για διάφορους λόγους (τι σου είναι η ψυχολογία) να επιβεβαιώνει την ορθότητα της επιλογής αυτής καθώς και την αντοχή της στο χρόνο. Δυστυχώς, η συνήθης πρακτική έχει δείξει πως αυτό είναι πιο εύκολο να γίνει σε απευθείας σύγκριση με ελαττώματα των άλλων, 'ανταγωνιστικών' αυτοκινήτων. Δεν είναι πάντα πλήρης μια τέτοια αντιπαράθεση όμως, γιατί οι παράγοντες που είπα πριν (και κυρίως, για άλλη μια φορά, το γούστο) δεν ισχύουν για όλους το ίδιο, οπότε αλλάζει αντίστοιχα και η σημαντικότητα των προβλημάτων για τον καθένα.
Αυτό που θέλω να πω, είναι ότι μπορεί εγώ πχ να μην ενοχλούμαι από τον ήχο του ζουάν στο 307 αλλά να μην αντέχω με τίποτα την εγγενή ασάφεια του τιμονιού των Opel (τυχαία τα παραδείγματα). Ούτε το ένα ούτε το άλλο είναι μεγάλα προβλήματα. Αυτό που μετρά είναι πώς αυτά επηρεάζουν τον καθένα μας στις αποφάσεις μας.
Λοιπόν, αρκετά έφτιαξα τα στατιστικά σας, πάω πίσω στη φωλιά μου.
-
έλα τώρα, αφού δικός μας είσαι κατά βάθος, γιατί το κρύβεις;
-
Eυχαριστουμε!!!
-
-
ΠΑΙΔΙΑ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ........ΑΠΑΙΧΤΟ!ΑΙΣΘΗΣΗ ΦΟΒΕΡΗ ΑΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΕΝΟΙΩΘΑ ΕΝΑ ΜΕ ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ....ΛΟΓΩ 307 ΠΟΥ ΣΗΚΩΝΑ ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΑΘΙΣΜΑ ΤΟ ΣΥΝΗΘΙΣΑ ΤΩΡΑ!ΒΕΒΑΙΑ ΤΡΩΕΙ ΛΙΓΟ ΑΛΛΑ ΧΑΛΑΛΙ ΤΟΥ!ΕΙΔΑ ΟΤΙ ΒΓΑΙΝΕΙ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΤ ΑΛΛΑ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ!ΛΟΙΠΟΝ ΦΕΥΓΩ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΒΔΟΜΑΔΑ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΤΙΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΜΟΥ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΤΕ
-
Ο χρήστης 307ΚΙΑΣ έγραψε:
ΠΑΙΔΙΑ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ........ΑΠΑΙΧΤΟ!ΑΙΣΘΗΣΗ ΦΟΒΕΡΗ ΑΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΕΝΟΙΩΘΑ ΕΝΑ ΜΕ ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ....ΛΟΓΩ 307 ΠΟΥ ΣΗΚΩΝΑ ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΑΘΙΣΜΑ ΤΟ ΣΥΝΗΘΙΣΑ ΤΩΡΑ!ΒΕΒΑΙΑ ΤΡΩΕΙ ΛΙΓΟ ΑΛΛΑ ΧΑΛΑΛΙ ΤΟΥ!ΕΙΔΑ ΟΤΙ ΒΓΑΙΝΕΙ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΤ ΑΛΛΑ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ!ΛΟΙΠΟΝ ΦΕΥΓΩ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΒΔΟΜΑΔΑ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΤΙΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΜΟΥ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΤΕενα με το εδαφος ?!??!
Δοκιμασε καρτ! -
Ο χρήστης 307ΚΙΑΣ έγραψε:
ΠΑΙΔΙΑ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ........ΑΠΑΙΧΤΟ!ΑΙΣΘΗΣΗ ΦΟΒΕΡΗ ΑΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΕΝΟΙΩΘΑ ΕΝΑ ΜΕ ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ....ΛΟΓΩ 307 ΠΟΥ ΣΗΚΩΝΑ ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΑΘΙΣΜΑ ΤΟ ΣΥΝΗΘΙΣΑ ΤΩΡΑ!ΒΕΒΑΙΑ ΤΡΩΕΙ ΛΙΓΟ ΑΛΛΑ ΧΑΛΑΛΙ ΤΟΥ!ΕΙΔΑ ΟΤΙ ΒΓΑΙΝΕΙ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΤ ΑΛΛΑ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ!ΛΟΙΠΟΝ ΦΕΥΓΩ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΒΔΟΜΑΔΑ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΤΙΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΜΟΥ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΤΕΚαλα να περνας με το Του Του σου και μη μας ξεχνας!!!
Δοκιμασε καρτ!
'Η βαψε το ΤΤ σαυρί...
-
'Η βαψε το ΤΤ σαυρί...
Λαζαρε ακου τον....Κατι ξερει αυτος για να το λεει!!!!
Τελικα ρε hilux(αυτο το λουξ κατι σε καμπινε μου φερνει στο μυαλο!!! ) παιρνει τα ποδια του το 407 ,ειναι πιο γρηγορο απο το 307????
Για λεγε για λεγε..... -
Ο χρήστης MDVQ έγραψε:
Τελικα ρε hilux(αυτο το λουξ κατι σε καμπινε μου φερνει στο μυαλο!!! ) παιρνει τα ποδια του το 407 ,ειναι πιο γρηγορο απο το 307????
Για λεγε για λεγε.....Αν ειναι δυνατον... Και βεβαια ειναι πιο γρηγορο. Εγω δεν το πολυοδηγησα ωστε να εχω σαφεστατη γνωμη αλλα χθες που το ξαναπηρα και το 'ζορισα' ειδα οτι παει τελικα!
θελει ομως 18' ζαντες για να δειξει κι'αλλο... Οι 17αρες ειναι στο οριο για να μη δειχνει ασχημο.
-
Και βεβαια ειναι πιο γρηγορο. .
OK αναμενομενο ητανε...
Πιο συγκεκριμενα τωρα...
Ειναι πιο γρηγορο και απο το ΔΙΚΟ ΜΟΥ μπορντω 307???? -
Ο χρήστης MDVQ έγραψε:
Και βεβαια ειναι πιο γρηγορο. .
OK αναμενομενο ητανε...
Πιο συγκεκριμενα τωρα...
Ειναι πιο γρηγορο και απο το ΔΙΚΟ ΜΟΥ μπορντω 307????Και βέβαια είναι πιο γρήγορο!! [...και τώρα Η κόλαση!!]
PEUGEOT FORUM