-
nakata,ειναι γνωστό οτι δεν θα πιάσω πάνω απο 215 και ούτε με ενδιαφέρει.Αν ήθελα πάνω απο 215 θα έπερνα το 2λιτρο.
Μόλις το έστρωσα το αμάξι ,ο κινητήρας είναι βέβαια ακόμα σφιχτός αλλά παρ'όλα αυτά τα 180 τα έπιασα άνετα.Θα το αφήσω λίγο καιρό ακόμα να ανοίξει ο κινητήρας και μετά θα το τεστάρω.
Όσο για φωτογραφίες Samael,δυστηχώς δεν ξέρω πως να εισάγω.Ας με βοηθήσει κάποιος ,δεν έχω ασχοληθεί με forums.
Αυτές που έχω ειναι τραβηγμένες απο το κινητό μου. -
-
με λίγα χιλιόμετρα (για ασφάλεια) στους σημερινούς γλυστερούς δρόμους, το 307 με χειρόφρενο πετάει ουρά για πλάκα. δοκιμάστε το κάπου που να έχετε απλα για να μην έχουμε απρόοπτα και θα ξετρελαθείτε.
Επίσης, στο tfrc διάβασα, ότι με ένα σακί γύρω στα 50 κιλά στο πορτ μπαγκαζ, η ουρά αποσταθεροποιείται εντυπωσιακά!
-
Φιλε shadow μην πολυστεναχωριεσαι για τελικη γιατι και γω νομιζα (οπως με ειχαν κατηγορηματικα διαβεβαιωσει) οτι δεν θα μπορει να παρει τα ποδια του και προχθες στην ευθεια των Μεγαρων με τρια ατομα μεσα ειχε 195 οπως ειχε και με τα 16αρια.Μπορει στην απολυτη τελικη που καποτε μπορει να πιασεις να κοβουν(ποσο αραγε??) αλλα δεν νομιζω οτι ειναι λογος αυτος να εκταμιευσεις χρηματα και το σπουδαιοτερο να πειραξεις το αμαξι για αστειους τελικα λογους.
Με τα 195 την μανας του ειχα παει στην ευθεια του Σειριου 210χλμ και σε πρωτη ευκαιρια οταν ξαναπερασω απο κει θα το ξανατσεκαρω για να δω αν και ποσο εχει χασει.
Παντως η ρεαλιστικη τελικη του 307 ειναι 195χλμ και αυτα τα εχεις φιλε και με τα 225 -
ΑΦΟΥ ΕΙΠΑΜΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΣΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ 195 ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ 215!ΣΕ ΕΛΑΦΡΙΑ ΚΑΤΗΦΟΡΙΤΣΑ
ΣΕ ΕΥΕΘΕΙΑ 205 ΛΟΙΠΟΝ ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΜΙΑ ΧΑΖΟΜΑΡΑ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΕΙΕΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΠΩΣ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΟΥ ΚΙΝΗΤΗΡΑ ΧΑΖΟΜΑΡΑ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ!ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΚΑΝΕΝΑ ΖΑΝΤΙΚΟ ΒΑΛΤΕ ΚΑΜΙΑ ΚΟΜΨΗ ΜΙΚΡΗ ΑΕΡΟΤΟΜΗ ΚΑΙ ΕΙΣΤΕ ΜΙΑ ΧΑΡΑ!ΑΝ ΘΕΛΑΤΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟΔΟΣΗ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΙΝΗΘΕΙΤΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΜΗΚΗ ΚΑΙ ΠΛΑΤΗ -
ok τσέκαρέ το και πες μου
Να προσέχεις στην ευθεία εκεί γιατί την στήνει η Τροχαία με ραντάρ,στην έξοδο/είσοδο των Μεγάρων εκεί που είναι η πίστα,όπως και στην έξοδο της Νέας Περάμου στο ρεύμα προς Αθήνα.
-
ΛΟΙΠΟΝ ΠΑΙΔΕΣ ΕΔΩ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ ΤΟ ΕΣΤΡΩΣΕ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ...20 ΠΟΝΤΟΥΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ..ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΕΛΕΓΞΑ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΕΙΧΕ ΠΙΑΣΕΙ ΧΙΟΝΙ ΚΑΙ ΠΑΓΟ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ...ΠΗΡΑ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑΚΙ ΚΑΙ ΠΗΓΣΑ ΣΕ ΜΕΡΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΙΝΗΣΗ ΑΛΑΝΑ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑ .....ΣΠΙΝΙΕΣ ΚΟΛΙΕΣ ΓΚΑΖΙΕΣ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΗΚΑ ΔΕΝ ΕΛΕΓΧΕΤΕ ΤΟ ΡΗΜΑΔΙ ΣΤΟΝ ΠΑΓΟ ΑΣΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ!
-
ΛΟΙΠΟΝ ΠΑΙΔΕΣ ΕΔΩ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ ΤΟ ΕΣΤΡΩΣΕ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ...20 ΠΟΝΤΟΥΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ..ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΕΛΕΓΞΑ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΕΙΧΕ ΠΙΑΣΕΙ ΧΙΟΝΙ ΚΑΙ ΠΑΓΟ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ...ΠΗΡΑ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑΚΙ ΚΑΙ ΠΗΓΣΑ ΣΕ ΜΕΡΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΙΝΗΣΗ ΑΛΑΝΑ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑ .....ΣΠΙΝΙΕΣ ΚΟΛΙΕΣ ΓΚΑΖΙΕΣ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΗΚΑ ΔΕΝ ΕΛΕΓΧΕΤΕ ΤΟ ΡΗΜΑΔΙ ΣΤΟΝ ΠΑΓΟ ΑΣΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ!
-
Shadow για να βαλεις φωτο πατας μια φορα το κουμπι Img γραφεις τη διευθυνση που ειναι οι φωτο σου και μετα αλλη μια φορα το Img
Oι φωτο πρεπει να ειναι ανεβασμενες καπου στο ιντερνετ βεβαια....
Eμενα πχ ειναι στο pathfinder.gr -
Ο χρήστης nikapos έγραψε:
με λίγα χιλιόμετρα (για ασφάλεια) στους σημερινούς γλυστερούς δρόμους, το 307 με χειρόφρενο πετάει ουρά για πλάκα. δοκιμάστε το κάπου που να έχετε απλα για να μην έχουμε απρόοπτα και θα ξετρελαθείτε.Επίσης, στο tfrc διάβασα, ότι με ένα σακί γύρω στα 50 κιλά στο πορτ μπαγκαζ, η ουρά αποσταθεροποιείται εντυπωσιακά!
Tι μου θυμισες τωρα....
Παραλιγο να το στραπατσαρω το πεζακι μου ενα βραδυ μετα απο ξενυχτι...
Πανω στο κεφι που λες,και ενω γυριζα με αλλο ενα ζευγαρι σπιτι μου,μερακλωσα και αρχισα τα χειροφρενα...
Μια δυο τρεις ολα καλα....Ωσπου φτανω σε ενα σημειο στον περιφεριακο Λαρισας-Κοζανης(στο υδραγωγειο για οποιον ξερει) που οσο παλαβος και να εισαι ΔΕΝ τραβας χειροφρενο.Δεξια μεσαια στροφη+σαμαρακι+γυαλι δρομος+νερα απο τη νησιδα που ποτιζοταν+γεφυρα αμεσος στο τελος της στροφης.Ναι τραβηξα χειροφρενο κυριοι......με 60-70χλμ.....
Αποτελεσμα?ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ!Αναποδο τιμονι-->τετακε-->αναποδα στο δρομο και ενω ισα που ειχε ακουμπισει ο προφυλακτιρας στη μπαριερα...
Ηθικο διδαγμα--->ΠΟΤΕ μη μερακλωνετε και ξεχαρμανιαζετε στο τιμονι...!
Απο τοτε(1,5 χρονος περιπου) ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ δεν κανω μ@λακιες μετα απο τα σχετικα ''ξυδια''......... -
Τα ηθικα διδαγματα του samael ειναι απολυτα σωστα και θα πρεπει να τα τηρουμε ευλαβικα γιατι κακα τα ψεματα οταν πινουμε οι αντιδρασεις μας ειναι ελαχιστα καλυτερες απο αμοιβαδα!!!
Φυσικα εγω ειμαι απο τους πρωτους που δεν τα τηρω αλλα τουλαχιστον οταν πινω το μονο που μου απομενει να κανω, και το κανω, ειναι να πηγαινω σιγα.
Βεβαια το σιγα ειναι σχετικο για τον καθενα μας αλλα θα σας πω και γω μια μικρη ιστορια για να διαβασετε τι επαθε η γυναικα μου..
Ο μονιμος καυγας μας (εκτος των αλλων..) ειναι οτι πηγαινω γρηγορα... και θα τις σκοτωσω με αυτα που κανω ...και τι πατερας ειμαι εγω.....και καλα ολοκληρος γαιδαρος ακομα δεν εβαλα μυαλο ..και διαφορα τετοια τρυφερα.
Της εχω εξηγησει χιλιες φορες οτι μετα απο τοσα χρονια οδηγησης με αυτους τους ρυθμους μου εχει γινει δευτερη φυση ...οτι αυτος ο ρυθμος ειναι ασφαλεστατος ....οτι ειδικα αμα πινω παω 200φορες πιο προσεκτικα και αργα...και διαφορα αλλα ψεμματα ....για να μην μου τα ζαλιζει .Αλλα οσο με ακουει η ζαντα του 307 αλλο τοσο με ακουει και η συμβια.
Οποτε φετος στην Κρητη που παμε καθε χρονια στο σπιτι μας, ειχαμε παει με τον γαμπρο μου και τα παιδια μας σε ενα τρομερο μαγαζι στον Αγ.Νικολαο και μετα θα γυρνουσαμε στο σπιτι που ειναι στην Ιεραπετρα.
Καμμια 20αρια χλμ πολυ καλο στροφιλικι και ολος ο υπολοιπος δρομος καλο στροφιλικι....(ο nikapos ξερει).
Πινουμε εγω και ο γαμπρος 10 καραφακια ρακι,φευγουμε βαζουμε τη μικρη μου στο αλλο αυτοκινητο με τα αλλα παιδια και ξεκιναμε με την συζυγο να εχει αρχισει την γκρινια με το που πληρωσαμε το λογαριασμο
Προσεχε στο δρομο...εχεις πιει....μην αρχισεις παλι τα ιδια....κλπ .
Σας ορκιζομαι οτι ειμουν πολυ καλα αλλα ποιος με πιστευε βεβαια...
ΟΜΩΣ......
στην εξοδο της πολης με σταματανε για αλκοτεστ.....
Φυσαγα ...ξαναφυσαγα... ΚΑΙ.....
ΟΛΑ ΟΚ....Μπορειτε να φυγετε κυριε μου, λεει το οργανο...
Φυσικα φανταζοσαστε την συνεχεια.....
Εριξα το προσωπικο ρεκορ τη διαδρομης στο μισο και οταν σε μια δοση πηγε να μου μιλησει της εξηγησα οτι παω ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟ....
Οταν φτασαμε σπιτι αναψε τρια τσιγαρα μαζι για να συνελθει....γιατι οντως ειχα λυσαξει στο δρομο.
Απο τοτε παρακαλαει να μην εχει αλκοτεστ στον δρομο για να μπορει να μου γκρινιαζει νομιμα..... -
Ο χρήστης MDVQ έγραψε:
Πινουμε εγω και ο γαμπρος 10 καραφακια ρακι,φευγουμε βαζουμε τη μικρη μου στο αλλο αυτοκινητο με τα αλλα παιδια και ξεκιναμε με την συζυγο να εχει αρχισει την γκρινια με το που πληρωσαμε το λογαριασμο
Προσεχε στο δρομο...εχεις πιει....μην αρχισεις παλι τα ιδια....κλπ .
Σας ορκιζομαι οτι ειμουν πολυ καλα αλλα ποιος με πιστευε βεβαια...
ΟΜΩΣ......
στην εξοδο της πολης με σταματανε για αλκοτεστ.....
Φυσαγα ...ξαναφυσαγα... ΚΑΙ.....
ΟΛΑ ΟΚ....Μπορειτε να φυγετε κυριε μου, λεει το οργανο...Ενδιαφέρον περιστατικό...
Κι εγω έχω τύχει σε ανάλογη περίπτωση ώρα 02:00 στα διόδια του Σχηματαρίου όπου μετά απο τραπέζι γάμου και 10-12 ποτήρια κρασί έπεσα σε μπλόκο αλκοτέστ.Φυσούσα-ξεφυσούσα (με φάλτσο είναι η αλήθεια ) και το μηχάνημα δεν έδειξε αυξημένες τιμές.Βέβαια το οινόπνευμα μεταβολίζεται γρήγορα την πρώτη ώρα στο ήπαρ και δεν απορροφάται τόσο εύκολα αν αρχίσεις να πίνεις μετά τις πρώτες μπουκιές φαγητούπ.Σίγουρα είχε μεσολαβήσει και 1 ώρα απο το τελευταίο ποτήρι και ίσως αυτός ήταν ο λόγος που τη γλύτωσα.
Πάντως μές στο σκοτάδι ήταν αδύνατον να με δεί οτι φυσούσα σε άσχετη κατεύθυνση και όχι τόσο προς τη συσκευή αλκοτέστ...
Δοκιμάστε το αν σας τύχει,ίσως σωθείτε απο βέβαιη κλήση! -
Καλησπέρα φίλοι!
Προσωπική έντονη εμπειρία με αλκοόλ:
Βρίσκομαι βραδάκι πάνω σε πλοίο, δεμένο στο Τροκαντερό, όπου έχω πάει με μηχανάκι, για παρουσίαση νέων προϊόντων κάποιας εταιρίας που αναζητά συνεργασία με την εταιρία που εργάζομαι. Να τα νέα προϊόντα, να το δείπνο, να το κρασί, να οι γνωστοί, να ο Κατσαρός με το σαξόφωνο, και πάλι να το κρασί, να κι άλλοι γνωστοί, ξανά μανά κρασί, να η μίνι βραδυνή κουαζιέρα στο Σαρωνικό, να οι μοντέλες, κι άλλοι γνωστοί, άλλο ένα ποτήρι να χαιρετίσουμε, αμάν πια αυτοί οι γνωστοί! Τέλος βραδιάς, φεύγουν οι γνωστοί επιτέλους, κατεβαίνω κι εγώ τη σκάλα του πλοίου, όλα καλά μέχρι εδώ, ξεκλειδώνω πέταλα και αλυσίδες, φοράω γάντια-κράνος, ξεκινάω και... τι είναι αυτό; Γιατί δεν μπορώ να πάω ίσια; Γιατί με πλησιάζει ο μώλος; Λίγο κρασί ήπια! Δεν ζαλίστηκα καν! Στάση, επανεκίνηση: τα ίδια! Με τα χίλια ζόρια φτάνω Συγγρού. Στάση, βαθιές ανάσες, ξεκινάω πάλι: τα ίδια. Σιγά-σιγά, και με τα χίλια ζόρια, αν και όχι πολύ σιγά γιατί καταλάβαινα πως κάτω από τα 40 χλμ δεν κρατούσα ισορροπία, κατάφερα να φτάσω σπίτι! Τροκαντερό-Ίλιον περίπου 2 ώρες!
Δεν ξαναήπια ποτέ πριν οδηγήσω, και το κρατάω 13 χρόνια.Οδυνηρή εμπειρία φίλων:
Διασκεδάζουμε στο νέο Δία παραμονή Χριστουγέννων. Κοντεύει να ξημερώσει, και σιγά-σιγά το διαλύουμε. Όσοι έχουν φέρει αυτοκίνητα φεύγουν αμέσως, εμείς ψάχνουμε ταξί. Μπαμ μεγάλο στα 200 μέτρα μακριά μας. Σχολιάζουμε: τους ηλίθιους πάνε και γίνονται πίτα και μετά όποιον πάρει ο χάρος! Το επόμενο πρωί μάθαμε πως κάποιοι από τους φίλους μας, από την παρέα της προηγούμενης βραδιάς, πέρασαν κάθετα κεντρική λεωφόρο χωρίς να το καταλάβουν! Ο ένας, ο πιό τυχερός, θα κουτσαίνει σε όλη του τη ζωή.Νομίζω πως με λίγα λόγια ισχύει το εξής: Το αλκοόλ σε χαλαρώνει αρχικά και μετά σε κάνει να νιώθεις παληκάρι, που δε μασάει. Και πάνω στην ταρζανιά την πατάς.
-
Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΕΧΕΙ ΔΟΣΗ ΧΙΟΥΜΟΡ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΑΙ ΚΛΙΜΑ!
ΛΟΙΠΟΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΠΡΙΝ 8 ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ ΚΛΑΜΠ ΟΔΗΓΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΓΙΑΤΡΟΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΔΙΠΛΑ ΠΑΛΙ ΓΙΑΤΡΟΣ ΠΙΣΩ ΕΓΩ Η ΚΟΠΕΛΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΙΑ ΛΛΗ ΚΟΠΕΛΑ!ΛΟΙΠΟΝ ΟΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΕΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ ΑΛΚΟΟΛ ΑΛΛΑ Ο ΟΔΗΓΟΣ ΕΔΕΙΧΝΕ ΔΙΑΥΓΕΙΑ ΟΣΟ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ!200 ΜΕΤΡΑ ΜΠΛΟΚΟ.....ΑΛΛΑ Ο ΟΔΗΓΟΣ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΛΕΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΠΕΛΙΑ ΤΟΥ ΠΕΣΕ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΤΗΝ ΛΥΠΟΘΥΜΗ!ΣΤΑΜΑΤΑΜΕ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟΝ ΛΟΓΩ ΑΠΕΥΘΕΙΑ Ο ΟΔΗΓΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΕΕΙ ΠΑΙΔΙΑ ΠΑΡΤΕ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΟΥ ΤΟ ΔΙΠΛΩΜΑ ΜΟΥ ΠΑΩ ΤΗΝ ΚΟΠΕΛΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΛΥΠΟΘΥΜΗΣΕ ΕΙΜΑΙ ΓΙΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΡΧΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΕΣΤ!ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΑΦΝΗΔΙΑΣΤΗΚΑΝ ΓΙΑ 5 ΔΕΥΕΤΡΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΗΡΕ ΤΟΝ ΛΟΓΩ Ο ΣΥΝΟΔΗΓΟΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΛΙΩΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΕΕΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΥΡΙΕ ΑΓΡΟΦΥΛΑΚΑ ΛΥΠΟΘΗΜΗΣΕ!!!!!!!!ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΑΒΑΕΙ ΜΙΑ ΣΚΟΥΝΤΙΑ Ο ΟΔΗΓΟΣ...ΤΟ ΕΥΤΥΧΗΜΑ ΗΤΑΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΚΟΥΣΑΝ ΔΙΟΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΙΟΤΟ ΔΕΝ ΑΡΘΡΩΣΕ ΣΩΣΤΑ ΤΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟΣ...ΤΕΛΙΚΑ ΦΥΓΑΜΕ ΚΑΙΕ ΧΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΛΕΜΕ ΟΠΟΤΕ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ!!! -
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
Επειδή έχω την εντύπωση πως κάποιος ρώτησε τελευταία για νέο software update του 307, μου είπε τα παρακάτω φίλος ηλεκτρολόγος σε εξουσιοδοτημένο, προχθές, Παρασκευή 23/1/2004:
'Αν δεν έχεις κάποιο συγκεκριμένο πρόβλημα, μακριά, μην το πειράζεις! Η τελευταία αναβάθμιση που μας ήρθε, έχει προβλήματα και μας παιδεύει!'
Αυτά, ενημερωτικά. -
Ο χρήστης TakisB έγραψε:
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
Επειδή έχω την εντύπωση πως κάποιος ρώτησε τελευταία για νέο software update του 307, μου είπε τα παρακάτω φίλος ηλεκτρολόγος σε εξουσιοδοτημένο, προχθές, Παρασκευή 23/1/2004:
'Αν δεν έχεις κάποιο συγκεκριμένο πρόβλημα, μακριά, μην το πειράζεις! Η τελευταία αναβάθμιση που μας ήρθε, έχει προβλήματα και μας παιδεύει!'
Αυτά, ενημερωτικά.Οταν τα λεω εγω δεν με ακουτε και το συζητατε και το ξανασυζητατε και ρωτατε και ξαναρωτατε... Απιστοι!
Περιστατικο δεν εχω με την τροχαια, παρα μονο μια κληση για ακαταλληλα λαστιχα (Μud) με το Hilux στα διοδια Σχηματαριου. Επεσα σε κομπλεξικο τροχοΜοΝο και gia κατι ηθελε να με γραψει...
-
Φιλε gtz η περιπτωση μου δεν εμπιπτει στην δικια σου γιατι εμενα οχι μονο με βαλανε να φυσηξω στο προχειρο τεστ που κανουνε οχι μονο ηταν εξω απο το νοσοκομειο της πολης που ειχε φωτα και ηταν σαν μερα αλλα με κατεβασαν απο το αυτοκινητο και μου κανανε και επισημο τεστ με αλλο μηχανημα και επιστομιο μιας χρησης.Παρολα αυτα ολα οκ.
Μηπως ξερει κανεις κανενα τρυκ για να την βγαζουμε καθαρη στα τεστ γιατι το θεωρω αδιανοητο να σε πιανουν με δυο ποτηρια κρασι ενω πρακτικα εισαι ικανος οχι μονο να οδηγησεις αλλα και να δωσεις εξετασεις για διδακτορικο!!! -
lΛΟΙΠΟΝ ΠΑΙΔΙΑ ΑΚΟΥΣΤΕ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΜΕ ΑΛΚΟΤΕΣΤ!
ΜΠΛΟΚΟ Η ΤΡΟΧΑΙΑ ΒΡΑΔΥ ΣΤΗ ΣΕΙΡΑ ΟΙ ΟΔΗΓΟΙ ΝΑ ΦΥΣΗΞΟΥΝ ΣΤΗ ΣΕΙΡΑ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΤΥΠΟΣ ΜΙΛΑΜΕ ΣΕΡΝΟΤΑΝΕ ΔΕΝ ΞΞΕΡΕ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΤΟΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΕΝΕ ΚΑΛΑ ΕΣΥ ΤΙ ΝΑ ΦΥΣΗΞΕΙΣ ΦΑΙΝΕΣΑΙ ΠΙΤΑ !!ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ!ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΜΕ ΜΙΑ ΔΟΣΗ ΕΙΡΩΝΙΑΣ ΤΟΥΣ ΛΕΕΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΓΩ ΜΕΝΩ ΕΔΩ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ....ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΠΕΖΟΣ ΕΙΜΑΙ ΘΑ ΜΕ ΚΑΝΕΤΕ ΑΛΚΟΤΕΣΤ; ΜΙΛΑΜΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΟΔΗΓΟΙ ΣΚΑΣΑΝΕ ΣΤΑ ΓΕΛΙΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ -
SHAΤDOWN ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 215 ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΔΕΙΣ
Αμάν ρε nakata,έλεος πια με τα απίστευτα χλμ σου!!!
-
Λοιπόν τις τελευταίες μέρες τα φρένα στο 307 μου σφυρίζουν εκνευριστικά. Πρόλαβα να τα φθείρω (4 μηνών το 307) ή η παγωνιά τα κάνει να σφυρίζουν?
Καμιά ιδέα?
PEUGEOT FORUM