-
Ο χρήστης nakata έγραψε:
...ΠΕΤΑΞΤΕ ΤΟΥΣ ΚΟΥΒΑΔΕΣ ΜΑΓΚΕΣ...Λάζαρε μήπως πρέπει να χαλαρώσεις λίγο; Μη μείνεις χωρίς αυτοκίνητο μέχρι να πάρεις εκείνο το ΤΤ που έλεγες...
-
ΧΑΛΑΡΟΣ ΕΙΜΑΙ ΤΑΚΗ Β ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΩΝ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΑΝΗΣΥΧΩ ΝΟΜΙΖΑ ΠΩΣ ΟΙ ΚΑΤΟΧΟΙ ΤΩΝ 307 ΕΧΟΥΝ ΧΙΟΥΜΟΡ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΝΟΗΜΩΝ
-
Οι κάτοχοι 307 σαφώς και είναι νοήμονες αφού επέλεξαν το συγκεκριμένο αυτοκίνητο, και σαφώς επίσης έχουν ανεπτυγμένη την αίσθηση του χιούμορ ώστε να αντιμετωπίζουν τα όποια μικροπροβλήματα παρουσιαστούν!
-
ΑΝ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑΣ ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ ΤΟ ΝΟΗΜΩΝ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ
-
Ναι, έτσι γράφεται στον Ενικό!
-
ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΛΥΘΗΚΕ Η ΨΙΛΟΠΑΡΕΞΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΑΣ ΦΙΛΟ ΚΑΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ ΤΑΚΗ ΟΧΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΑΛΛΑ ΝΩΜΕΙΖΑ ΠΟΣ ΜΟΥ ΤΙΝ ΕΛΑΙΓΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΘΩΓΡΑΦΙΑ ΜΟΥ!ΑΠΛΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΠΛΑΚΑ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΑ!ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ ΙΣΧΥΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΧΩ ΠΕΙ ΟΠΟΙΟΣ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΜΕ ΤΟ ΣΥΛΕΚΤΙΚΟ ΚΟΜΑΤΙ
-
ΜΗΠΩΣ ΕΙΜΑΙ ΠΑΡΕΞΗΓΙΑΡΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΣΚΕΦΤΕΙ?ΧΜ ΙΣΩΣ.....
-
Kαλως ηρθες φιλε shadow στην παρεα μας.
225/45/17 φοραω και γω αλλα δεν μπορω να σου πω σιγουρα πραγματα για διαφορες γιατι με τα 16αρια δεν το ειχα παει γρηγορα (στο παλιο που ειχα 16αρια περασε πολυ καιρος και δεν ειχα προσφατες εντυπωσεις) .
Για να ειμαι ειλικρινης προσφατα που πηγα λιγο γρηγορα στα λιμανακια μου εκανε κατι περιεργα (σαν να ηθελε να ξεζανταριστει το λαστιχο!!) αλλα δεν αποκλειεται να φταινε οι πιεσεις που τις εχω μαλλον χαμηλα(32-32).
Η ουσια ειναι οτι δεν εχει συνταρακτικες διαφορες.
Με το φιλτρο που του εβαλες ειδες τιποτα διαφορες ουσιας??? -
Ο χρήστης nakata έγραψε:
ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΚΟΜΑΤΙ ΜΕ ΤΑ 215 ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΠΙΑΣΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΧΕΔΟΝ ΑΔΕΙΟ ΝΤΕΠΟΖΙΤΟ ΠΟΣΟ ΛΕΤΕ?ΠΕΙΤΕ ΝΟΥΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΣΑΣ...λέω 215,5.
Μιχάλη, και τι έκανες εσύ, ένας σοβαρός κύριος, στα λιμανάκια; αχ, εσείς οι κοντράκηδες
φίλε shadow, καλώς ήρθες. εκτός από το σπάσιμο του κινητήρα, όλα τα άλλα που αναφέρεις είναι τόσο συνηθισμένα προβλήματα, που πλέον θα πρέπει να συμπεριλαμβάνονται στο manual του αυτοκινήτου, στο πινακάκι με τα τεχνικά χαρακτηριστικά.
να σας πω, πουλάκια μου, μήπως ένα ασημί 307, με 17άρες, αεροτομή, και βαμμένους προφυλακτήρες και περιφερειακά πλαστικά στο χρώμα του αμαξώματος που ήταν παρκαρισμένο ακριβώς απέναντι από τη δουλειά μου σήμερα το πρωί, είναι κανενός από μας; δικό μου πάντως σίγουρα δεν είναι
-
Shadow καλωσηρθες!
Εδω θα βρεις παρηγορια, θα σταματησουν οι εφιαλτες και θα γινεις ενας ευτυχισμενος κατοχος 307, οπως εμεις!
Σε προειδοποιω ομως για ενα πραγμα... Μη τολμησεις να πεις οτι εχεις περασει τα 215Km/h με το αυτοκινητο σου. Θα εχεις αποκτησει ταυτοχρονα ενα φανατικο εχθρο!
Οσο για τα προβληματα σου ολα γνωστα αλλα να σπασει μοτερ απο 1,6 μου φαινεται απιστευτο. Εχω ακουσει για 1,4...
Πολλα καλα χιλιομετρα απο εδω και περα!Ανδρέας.
-
Λοιπον για να σας μαθαινω(μεχρι ποτε αραγε??)
Τον δρομο αυτον τον εμαθα οταν πηγα πλοηγος σε ενα ραλυ πριν απο 1μηνα περιπου και πας στο αεροδρομιο αποφευγοντας τον εφιαλτη Βαρης-Κορωπιου.
Πας απο λιμανακια περνας την τρυπα του Καραμανλη και μετα απο λιγο στην Εξπρες Σερβις στα φαναρια κανεις αριστερα.
Αυτος ο δρομος σε βγαζει στο τελος του εφιαλτη και μετα απο 1000 μετρα μπαινεις στην αττικη οδο.
Πρεπει να ειναι γυρω στα 7-8 χλμ παραπανω αλλα πας ανετα , γρηγοροτερα και το κυριοτερο τσεκαρεις και το αμαξι στα λιμανακια κυριε Τασο αλανιαρη..(ξερεις εσυ)
Καμμια αλλη κακιουλα κυριε Ανδρεα????Εχω μια μινιατουρα σε μπορντω την θελεις για να εστερνηστεις επι τελους το καλο γουστο η θα παραμεινεις στο κιτς?? -
OXIIIIIII !!!!!!
Μιχαλη αυτος ειναι ο δρομος για το εξοχικο μου!!!!!
Γι αυτο πηζω τελευταια? -
Ο χρήστης nikapos έγραψε:
OXIIIIIII !!!!!!Μιχαλη αυτος ειναι ο δρομος για το εξοχικο μου!!!!!
κοίτα σύμπτωση! και για το δικό μου!
ο δε δρόμος προς το τέλος του εφιάλτη, που λέει και ο μιχάλης, και μέχρι την αττική οδό, είναι μια όμορφη διαδρομούλα με στροφές (γιατί από τοπίο δε λέει και πολλά), που μπορείς να απολαύσεις, ειδικά αν δεν πετύχεις μπροστά σου κανένα αγροτικό που πηγαίνει πιο αργά και από τη σκιά του
-
Ρε μπας και μενετε διπλα διπλα???
Γιαυτο δεν το λεγατε τοσο καιρο παλιοχαρακτηρες για να εισαστε μονοι σας .
Αλλα δυστυχως για σας ξεσκεπασα την υποχθονια συνομωσια που τοσο καιρο επιχειρουσατε -
Διαφορές υπάρχουν με αυτά που του έβαλα.Φίλτρο και τελικό τα έβαλα πακέτο.Αυτός που τα εγκατέστησε μου είπε οτι το αμάξι θα πάρει γύρω στα 10 άλογα,και οτι με την σκούπα ,που ήθελα να βάλω ,δεν θα έβλεπα διαφορά. Μου είπε επίσης οτι στα 'ψηλά' το αυτοκίνητο θα 'στεγνώνει',που σημαίνει οτι χρειάζεται περισσότερο καύσιμο.Σ'αυτό είχε δίκιο.
Λύση σ'αυτο είναι ο επαναπρογραμματισμός του εγκεφάλου.(Πιάσε τ'αυγό και κούρευ'το).
Πάντως εγώ ψάχνω μια καλή λύση για να κερδίσω την τελική ταχύτητα που έχασα με τα 225.Σίγουρα έχω χάσει απο τελική. Δεν έχω επιχειρήσει να δω την τελική του,αν και προχθές είδα δύο 307 στην εθνική ,το ένα μαμίσιο και το άλλο πολύ extreme,πατημένοι και οι δύο στην αριστερή και μπαίνω και'γω απο πίσω, να γίνουμε 3,αλλά για κάποιο λόγο τους έχασα.Πάντως μέχρι τα 180 πήγε άνετα και είχε ακόμα.Βρήκα και μια εταιρία στην Θεσσαλονίκη που κάνει επαναπρογραμματισμούς στον εγκέφαλο.Στα 16άρια δίνει +15 άλογα .
Για τσεκάρετε το site που σας δίνω -
Ο χρήστης shadow έγραψε:
Διαφορές υπάρχουν με αυτά που του έβαλα.Φίλτρο και τελικό τα έβαλα πακέτο.Αυτός που τα εγκατέστησε μου είπε οτι το αμάξι θα πάρει γύρω στα 10 άλογα,και οτι με την σκούπα ,που ήθελα να βάλω ,δεν θα έβλεπα διαφορά. Μου είπε επίσης οτι στα 'ψηλά' το αυτοκίνητο θα 'στεγνώνει',που σημαίνει οτι χρειάζεται περισσότερο καύσιμο.Σ'αυτό είχε δίκιο.
Λύση σ'αυτο είναι ο επαναπρογραμματισμός του εγκεφάλου.(Πιάσε τ'αυγό και κούρευ'το).
Πάντως εγώ ψάχνω μια καλή λύση για να κερδίσω την τελική ταχύτητα που έχασα με τα 225.Σίγουρα έχω χάσει απο τελική. Δεν έχω επιχειρήσει να δω την τελική του,αν και προχθές είδα δύο 307 στην εθνική ,το ένα μαμίσιο και το άλλο πολύ extreme,πατημένοι και οι δύο στην αριστερή και μπαίνω και'γω απο πίσω, να γίνουμε 3,αλλά για κάποιο λόγο τους έχασα.Πάντως μέχρι τα 180 πήγε άνετα και είχε ακόμα.Βρήκα και μια εταιρία στην Θεσσαλονίκη που κάνει επαναπρογραμματισμούς στον εγκέφαλο.Στα 16άρια δίνει +15 άλογα .
Για τσεκάρετε το site που σας δίνωΜακρια απο την εταιρεια που λες στο τελος. Εχω διαβασει παρα πολλα (αρνητικα) γι'αυτους σε αλλα forum. Ειναι απατεωνες!!
-
Σοβαρά μιλάς?
Ευτυχώς που μου το είπες γιατί σκεφτόμουν σοβαρά να το κάνω. Thnx!!Ξέρει κανείς κανα καλό οίκο για να styling? Spoilers και τέτοια?
-
shadow ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ 215 ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ
-
SHAΤDOWN ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 215 ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΔΕΙΣ
-
Καλως ορισες Shadow!
Βαλε καμια μεγαλη φωτο απο το εργαλειο σου να το δουμε ντε!!
PEUGEOT FORUM