-
Ο χρήστης MDVQ έγραψε:
Καλα συγνωμη κυριε hiluxboy τι ειδους μουσικη εινα αυτη που ακουγεται απο τα υπεροχα μεγαφωνα του εξισου υπεροχου αυτοκινητου μας.ΧΑΛΑΡΑ???Ηθελα να ηξερα ποιος καραγκιοζης σου εγραψε αυτα τα cd και σε εχει παρασυρει στον μουσικο ολεθρο????
Απο δω και περα σας απαγορευω να ακουτε κατι αλλο ακτος απο Σαρλ Αζναβουρ,Εντιθ Πιαφ αντε και την θεογκομεναρα Μυλεν ΦαρμερΟντως αλλοι με εχουν παρασυρει στο μουσικο ολεθρο! Λεπτομερειες μεσω pm!
Σαρλ ασβουρι(ασβος-ασβουρ)
Εντιθ πλαφ (πιλαφι-πλαφ)
Με λεν αγροτισα; (μονο στο Hilux!)Tι χαζομαρες ειναι αυτα ωρε;
-
θα παει κανεις απο εμας στην κοπη της πιτας?
-
Ο χρήστης nikapos έγραψε:
θα παει κανεις απο εμας στην κοπη της πιτας?Το σκέφτομαι εδώ και μέρες να πάω αλλά φοβάμαι ότι θα είμαι εγώ και ο κούκος μου ( το 307 μου). Δηλαδή άγνωστος μεταξύ αγνώστων...
-
Ο χρήστης TakisB έγραψε:
θα παει κανεις απο εμας στην κοπη της πιτας?
Το σκέφτομαι εδώ και μέρες να πάω αλλά φοβάμαι ότι θα είμαι εγώ και ο κούκος μου ( το 307 μου). Δηλαδή άγνωστος μεταξύ αγνώστων...
Γιατί, και οι άλλοι όταν είχαμε πρωτοπάει σε εκδήλωση του 4TF γνωριζόμασταν ? Για αυτό είναι οι εκδηλώσεις, για να γνωριζόμαστε. Και σε βεβαιώνω πως είναι ευκολότερο απ΄ ό,τι νομίζεις
Λοιπόν, αφήστε τις αηδίες και ελάτε στην πίτα...
-
Ο χρήστης TakisB έγραψε:
Το σκέφτομαι εδώ και μέρες να πάω αλλά φοβάμαι ότι θα είμαι εγώ και ο κούκος μου ( το 307 μου). Δηλαδή άγνωστος μεταξύ αγνώστων...
Είναι δυνατόν!!!! Θα είμαστε όλοι εκεί. Αλλωστε ένας λόγος είναι να γνωρίσουμε όλο και περισσότερα μέλη. Εκτός αν φοβάσαι να μας μιλήσεις.... .
Θα έχουμε και πολλές εκπλήξεις...
-
ποσοι ειμαστε τακτικοι εδω?
νακατα-307ακιας
MDVQ
hiluxboy
superbilly
nikaposalloi?
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
..Γιατί, και οι άλλοι όταν είχαμε πρωτοπάει σε εκδήλωση του 4TF γνωριζόμασταν ? Για αυτό είναι οι εκδηλώσεις, για να γνωριζόμαστε. Και σε βεβαιώνω πως είναι ευκολότερο απ΄ ό,τι νομίζεις
Λοιπόν, αφήστε τις αηδίες και ελάτε στην πίτα...Πήγα φίλε στην συγκέντρωση του 307 club και ήταν ο kkot, o ΤΜ, ο Takinen και ο MDVQ, με τους οποίους γνωριστήκαμε και τα είπαμε. Αφήνω λοιπόν τις αηδίες και θα έρθω!
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
...Εκτός αν φοβάσαι να μας μιλήσεις....Είναι αλήθεια πως φοβήθηκα την τρομερή θωριά σας!
ΟΚ! Θα είμαι εκεί!
-
νακατα-307ακιας
MDVQ
hiluxboy
superbilly
nikaposalloi?
μα εμένα γιατί με βγάζετε απώξω???????????
-
Ο χρήστης frixos έγραψε:
νακατα-307ακιας
MDVQ
hiluxboy
superbilly
nikaposalloi?
μα εμένα γιατί με βγάζετε απώξω???????????
Παραπονιαρη! ο Νικος ρωτησε και για αλλους!
-
Δηλωνω παρον !!
Νεος αλλα....ωραιος...! -
καλημέρα αν και ....άτακτος .... θα είμαι στην 'πίτα'.
για να γεμισουμε το παρκιν με 307....
γειά μας!
-
καλημερααα!
Θα ειμαι και εγω στην πιτα, αν και φιλοξενουμενος!!
ασε, που δεν ξερω που να ενταχθω, γιατι δε γνωριζω αν θα ερθω με το 106 ή με την αλφα!
χαιρετιζω!! -
ΕΛΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ
-
μεχρι χθες ηταν μαλλον απιθανο να παραβρεθω στην πιτα διοτι ειχα κανονισει πηδημα το σαββατο...
οχι τετοιο πηδημα διεστραμενα μυαλα, πηδημα απο τη γεφυρα του ισθμου (μπαντζι).
Αναβληθηκε για κυριακη οποτε το Σαββατο θα ειμαι στην πιτα.
Θα κοιταξω να ψησω και το ξαδερφακι μου με το 'καλο' 306 (οκ, οχι το ρεις, το λιγο λιγοτερο καλο τζι τι αι) να ερθει.
χθες ειχα μια διαφωτιστικη εμπειρια... με πηγε βολτα ο MDVQ. Εχω να πω το εξης: Τελικα εχουμε γ**ω τ αυτοκινητα. Μεσα στα στενακια του Μοσχατου ο Μιχαλης χτυπαγε κοφτες, τραβαγε χειροφρενα, τα εκανε ολα. Κατι σαν το grand theft auto (playstation) σε ζωντανο.
Το αυτοκινητο γυριζει την ουρα (αν το βοηθησεις), ειναι γρηγορο, εχει -ξαναλεω- απιστευτα φρενα.
Βεβαια, ολα αυτα θελουν γνωσεις κι εμπειρια.Επισης οι 17αρες δεν φαινεται να του κοβουν δυναμη, ειναι πανεμορφες και γενικα ολο το αυτοκινητο ειναι πολυ περιποιημενο, χωρις να εχει τιποτα καγκουριες, απλα λεπτομερειες που το ομορφαινουν. (αλουμινενια προστατευτικα στους μαρσπιεδες και το λεβιε των ταχυτητων.
επιπλεον ειχα μια τραυματικη εμπειρια! μου εδειξε σε φωτο, πώς ειχε βρει το προηγουμενο 307 οταν 'το πηρε το ποταμι'. Φωτο ακαταλληλη για εχοντες προβληματα με την καρδια...
αυτα για να σας φτιαξω λιγο τη μερα, ελπιζω να γνωρισω και τους υπολοιπους απο κοντα το Σαββατο.
-
μεχρι χθες ηταν μαλλον απιθανο να παραβρεθω στην πιτα διοτι ειχα κανονισει πηδημα το σαββατο...οχι τετοιο πηδημα διεστραμενα μυαλα, πηδημα απο τη γεφυρα του ισθμου (μπαντζι).
Αναβληθηκε για κυριακη οποτε το Σαββατο θα ειμαι στην πιτα.
Αν κανόνιζες πήδημα το Σάββατο και πίτα την Κυριακή θα ήταν καλύτερα. Βλέπεις η πίτα είναι την Κυριακή...
-
...Αναβληθηκε για κυριακη οποτε το Σαββατο θα ειμαι στην πιτα.....
Η πίτα είναι Κυριακή 18/1 και ΟΧΙ Σάββατο....http://www.4troxoi.gr/forum/viewtopic.php?t=5828
-
ΟΧΙΙΙΙΙΙΙ!......
τι να πω... ελπιζω να προλαβω, εστω και κυριακη...
-
χθες ειχα μια διαφωτιστικη εμπειρια... με πηγε βολτα ο MDVQ. Εχω να πω το εξης: Τελικα εχουμε γ**ω τ αυτοκινητα. Μεσα στα στενακια του Μοσχατου ο Μιχαλης χτυπαγε κοφτες, τραβαγε χειροφρενα, τα εκανε ολα. Κατι σαν το grand theft auto (playstation) σε ζωντανο.
Το αυτοκινητο γυριζει την ουρα (αν το βοηθησεις), ειναι γρηγορο, εχει -ξαναλεω- απιστευτα φρενα.
Βεβαια, ολα αυτα θελουν γνωσεις κι εμπειρια.
.Και δε τον ειχα για ταρζαν το Μιχαλη... Σα δε ντρεπεται λιγο, μεγαλος ανθρωπος...
Θα κατεβω μαλλον και εγω την κυριακη... Γνωριζει κανεις το αν θα ειναι κατω ο MDVQ;
-
ο αναμαρτητος πρωτος το λιθο βαλετω... η μηπως εσυ εισαι αθωο παιδακι hailux?
PEUGEOT FORUM