-
τελικα ο αναπτηρας ειναι το πολυποθητο τσιπακι που περιμεναμε απο το μαντσεστερ.
για την κυριακη θα προσπαθησω οσο μπορω, απλα επειδη θα ειμαστε πολλοι για μπαντζι, δεν ξερω τι ωρα θα ξεμπερδεψουμε.. το καθε αλμα βεβαια κραταει ελαχιστα και θα παμε κατα τις 10.00 οποτε μαλλον θα προλαβω...
-
το καλο ειναι οτι μπορεις να βγαλεις τον αναπτηρα και να εχεις το αυτοκινητο νορμαλ!
Νομιζω οτι οταν τον πιεζες μεσα, κατι εκανε.... μου διαφευγει αυτη τη στιγμη, ομως! -
Ο χρήστης Hiluxboy έγραψε:
...Kατι ειχα κουβεντιασει με ενα betatzi και μου ειχε πει τις απειρες δυνατοτητες που μας προσφερουν σημερα τα beta! Περιμενουμε οποτε...Ακριβώς! Και επαναπρογραμματισμός eeprom του beta από betatzi σε betoniera!
-
Ρε Νικο πλακα μας κανεις??Κορινθος-Μεγαρα ειναι με το 307 4 λεπτα αντε 6 αν εχει κινηση...
Πες ευθαρσως και με το ηθος που ταιριαζει σε ενα κατοχο 307 οτι δεν μας γουσταριζεις να τελειωνει το καλαμπουρι -
ε, με 215, καπου τοσο θα ειναι... αλλα τη μερα εχει στρουμφακια με φωτογραφικες, οποτε δεν θα πηγαινω τοσο...
το πατημα του αναπτηρα απο μονο του δεν κανει τιποτα. υπαρχει για την περιπτωση που βαλεις νιτρο στο 307 (υπαρχει σχετικο κιτ της πεζο σπορ) οποτε ανοιγει τις μπουκαλες....
χθες πηραμε το πολο της κοπελας μου απο το συνεργειο και ηρθαμε με αυτο στη δουλεια... δεν μπορω να περιγραψω το συναισθημα.. θυμαστε κατι μικρα αυτοκινητακια με το μικυ μαους και τον γκουφη μεσα που το κεφαλι ηταν πανω απο το παρμπριζ? ε, σαν να εμπαινα σε τετοιο αισθανθηκα... χαμηλο, πλαστικο, ψευτικο, θορυβωδες... ξαφνικα νομισα οτι ημουν μεσα στο ραλλυ (απο αποψη χωρων και θορυβου) και φυσικα το πολο ειναι μεγαλυτερο και πολυ πιο ησυχο απο το ραλλυ...
ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΠΟΛΟ 1.4 του 2001 σε τιμη ευκαιρειας.
- και να σκεφτεις οτι υπαρχουν πολο που ειναι πιο ακριβα απο το 307!
α, και με την ευκαιρια που πηγαμε στη φολκσβαγκεν, ειδα απο κοντα το καινουργιο γκολφ.
δεν ξερω τι λεει στο δρομο, ή απο ποιοτητα, αλλα απο χωρους μου φανηκε 'μικρο'. Μπορει να ειναι πιο μεγαλο απο το 307 - δεν ειχα μεζουρα να μετρησω τις αποστασεις κεφαλιου γονατων κλπ, αλλα ψυχολογικα εδειχνε ενα μεγεθος κατω. Ακομα και το πορτ μπαγκαζ που υποτιθεται οτι ειναι 10 λιτρα μεγαλυτερο, μου φανηκε πιο μικρο. Και της κοπελας μου της φανηκε το αυτοκινητο πιο μικρο απο το προηγουμενο γκολφ που εχει η μαμα της. Το δε ντουλαπακι του συνοδηγου ηταν το 1/3 απο του 307. Επισης ηταν κλειστοφοβικο καθως οι γυαλινες επιφανειες ξεκινουν απο πολυ ψηλα.
Δεν λέω ότι ειναι κακό αυτοκίνητο. Μπορει να ειναι στο δρομο και 10 φορες καλυτερο απο το 307. Λέω μόνο αυτά που είδα απο χώρους. Και μου κάνει εντύπωση που σε κανένα περιοδικό δεν αναφέρονται. Αντίθετα εκθειάζουν τους χώρους για μικροαντικείμενα και την ορατότητα.
Και κάτι τελευταίο. Ως γνωστόν, ο Ιανουάριος είναι ο καλύτερος μήνας για τις πωλήσεις. ¨ολες οι εταιρειες έχουν ξεσκιστει στις διαφημισεις και τις προσφορες. Όλες? όχι όλες... κάποιοι τρελλοί γαλάτες (ή μάλλον οι έλληνες αντιπρόσωποί τους εδώ) αγρόν αγοράζουν. Κι όχι μόνο τώρα, αλλά και το προηγούμενο τρίμηνο που είχαν ανακοινωθεί οι μειώσεις τιμών. Το μόνο που προωθησαν ειναι τον 16v 1.4 σε 206 και 307. Τώρα που καταργήθηκαν τα τεκμήρια και μειώθηκαν οι φόροι. Χα! Μα που ζούνε...
Και αυτά περί μικρής διαφήμισης, επιτρέψτε μου εμένα του κακόβουλου να τα συνδυάσω και με τις χαμηλές κρίσεις που παίρνει το αυτοκίνητο στα συγκριτικά. Όχι, δεν είναι το καλύτερο στην κατηγορία σε κάποιο τομέα. Αλλά το πακέτο ειναι απιστευτα ελκυστικό και δεν μπορει να το βλέπω μόνο εγώ κι η κοπέλα μου (που έλεγε ότι είναι τρελλοί αυτοί οι γάλλοι)..Φιλια για την ώρα, περισσότερα από κοντά
- και να σκεφτεις οτι υπαρχουν πολο που ειναι πιο ακριβα απο το 307!
-
Ο χρήστης nikapos έγραψε:
...επιτρέψτε μου εμένα του κακόβουλου να τα συνδυάσω και με τις χαμηλές κρίσεις που παίρνει το αυτοκίνητο στα συγκριτικά. Όχι, δεν είναι το καλύτερο στην κατηγορία σε κάποιο τομέα...Έχω κάνει κι εγώ 'αμαρτωλές' σκέψεις πάνω στο θέμα...ιδιαίτερα με τα αποτελέσματα των συγκριτικών, το διαρκείας κ.λ.π.
-
Δηλ εννοειτε οτι τους εχουν κοψει τις διαφημισεις.Γιατι αλλιως θα ηταν πιο επιθετικοι για να διασκεδασουν τις εντυπωσεις..
Αλλα νομιζετε ρε παιδια οτι ο κοσμος παιρνει τοσο σοβαρα τα συγκριτικα η καταλαβαινουν την γλωσσα που γραφουν τα εντυπα????
Μπας και νομιζετε οτι ολος ο κοσμος εχει την τρελλα την δικια μας να ασχολειτε με λεπτομερειες που του κανουν την ζωη δυσκολη η ξερουν τι σημαινει οριο(και γιατι να το φτασουν αραγε)???
Ωραιο φτηνο και ευρυχωρο να ειναι και χεσ..καν τι γραφουν τα περιοδικα ολου του ντουνια....
Και αν θελετε, πολυ καλα κανουν!!!
Εγω που εχω υπολογιστη(οχι στο σπιτι) εχετε την εντυπωση οτι εχω αγορασει περιοδικο του αντιστοιχου χωρου????
Ξερετε καλοι μου φιλοι ,οπως λενε και οι Τρυπες'Η ζωη ειναι πολυ μικρη για να εινα θλιβερη' -
Τη χρονια που μας περασε η peugeot ηταν πρωτη σε δαπανες διαφημησεων... Προφανως τωρα τους επιασε και κανουν οικονομια! Περισυ χαλαγανε τα 307 και επεφτε κονομα, φετος που επιτελους εχουν γινει αυτοκινητα οπως τα θελουμε, σφιγγονται!
Απο την αλλη ισως να μην εχουνε και αυτοκινητα για να δωσουν οποτε τι να διαφημησουν; -
Πού είναι οι Φέρρες ?
Ούτε με σφαίρες..
Είναι μετά τον Δορίσκο (12ή ΕΜΑ)!!!!!!!!
Α ρε η παλιοσειρά πως τα ξέρει τα καλά τα μέρη!!!!!
-
Ωχ παιδιά πρόβλημα!!!!
Οταν βρέχει το παράθυρο του οδηγού τρίζει στο ανεβοκατέβασμα,πήγα στην αντ/πεια άλλαξαν την πλαστική καλύπτρα από την εξ.πλευρά της πόρτας εκεί που πατάει το μέταλλο με το τζάμι αλλά τίποτα,καμιά ιδέα ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ!!!!! -
Φίλοι Πεζάκηδες γειά σας!
Δεν έχω 307, αλλά έχω απορίες: (για έναν φίλο)
-Τί offset έχουν οι εργοστασιακές σιδερένιες 15άρες των 307?
-Ποιές aftermarket ζάντες 16' και 17' ξέρετε να βγαίνουν σε αυτό, να μη χρειάζονται δηλαδή προσθήκες?
Ευχαριστώ!!
-
Καλησπερα,
Ολα ωραία στην πίτα. Από το club όμως πάλι λιγοι. Ο Τάκης ο Μιχάλης και γνώρισα και τον HiluxBoy .. αν και τα είπαμε πολύ λίγο. Το φλουρι δεν το κέρδισα ΑΛΛΑ κερδισα μια συνοδηγηση με το 206 RC και οδηγο τον νεαρο Νικο Γκικα. . Εντυπώσεις λοιπόν..
Νικος Γκίκας: Πολύ 'ΟΡΜΑ' οδηγός με γκάζι στο πάτωμα παντού, φιλικός και με φοβερί διάθεση για αγωνιστικά χιλιόμετρα. Του έυχομαι να έχει πάντα ωραία πρωταθλήματα.
206 RC... εμφανιση πολυ ωραια με τις όμορφες ζανταρες εξωτερικά και τα πολυ καλα καθίσματα που σε εγκαλιάζουν στα δύσκολα. Κατα τα αλλα εσωτερικα δεν ειδα μεγαλες διαφορες με το απλο. Οδηγικα τώρα ,και παντα από την θέση του συνοδηγου, γερνει χωρις να τρομαζει πολυ δύναμη κοντα στα κοκκινα, φοβερα φρενα αλλα το σασμαν στα δυσκολα γκρινιαζε συνεχεια!!! Δεν ξερω αν ηταν το σιγεκριμένο αυτοκινητο. Απο αισθηση, το σασμαν, ο Νικος μου είπε οτι δεν ήταν και καλή. Γενικά παντος το περιμενα πιο δυνατο χαμηλα .αυτά και του χρόνου
-
ηρθα με καθυστέρηση και πετυχα τον Μιχάλη , τον Τάκη και τον Ανδρέα, τον κκοτ δεν τον πέτυχα κι όχι τιποτα άλλο, αλλά μου ειχε αφήσει ο Μιχάλης να του δώσω 2 καπελάκια. Είμασταν λίγοι αλλά κάναμε το μπούγιο μας με τα 4 307 στο πάρκινγκ σε σχηματισμο 4άδα... Μιχάλη πως πάει η σαύρα? ανδρέα πώς τις είδες τις 17άρες?
Μιχάλη ΄μια καλή πρόταση σε 205/50/15 για 306 gti?
-
Ο χρήστης nikapos έγραψε:
ηρθα με καθυστέρηση και πετυχα τον Μιχάλη , τον Τάκη και τον Ανδρέα, τον κκοτ δεν τον πέτυχα κι όχι τιποτα άλλο, αλλά μου ειχε αφήσει ο Μιχάλης να του δώσω 2 καπελάκια.Καλημέρα,
Δεν πειράζει φίλε μου ευκαιρία να γνωριστούμε στην επομενη συνάντηση.
απλά μετα την πίτα ήμουν πολύ κοντά στην πίστα και απολάμβανα θεάμα!! -
Ο χρήστης kkot έγραψε:
Καλημέρα,Δεν πειράζει φίλε μου ευκαιρία να γνωριστούμε στην επομενη συνάντηση.
απλά μετα την πίτα ήμουν πολύ κοντά στην πίστα και απολάμβανα θεάμα!!Καλημερα, καλημερα!
Μη ξεχνιομαστε! Εχεις να γραψεις εμπειριες και απο ενα Focus RS, ετσι ?!
Για λεγε, για λεγε!
Για την ιστορια, ημουν κι εγω εκει, incognito, ομως! (λεγε με Alfa 75! ) -
Ο χρήστης Alex_Design έγραψε:
-Ποιές aftermarket ζάντες 16' και 17' ξέρετε να βγαίνουν σε αυτό, να μη χρειάζονται δηλαδή προσθήκες?
!!
Αυτες που ξερω σιγουρα φιλε ειναι οι tecnomagnesio(τις οποιες και εχω) και υπαρχουν σε 16 και 17 ιντσες.Ειναι λιγο βαριες ομως αλλα πολυ ανθεκτικες.Τηλ απο κει που τις πηρα210/5762917.
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
Μη ξεχνιομαστε! Εχεις να γραψεις εμπειριες και απο ενα Focus RS, ετσι ?!Χμ... ΤΟ γκάζι!! αν και θα πεσει να με πλακωσει το σπίτι μου ..καμια σχεση με το RC . Καναμε αρκετους γύρους μεχρι που αρχισε να κανει διακοπες απο βενζινη . Αφθονη δυναμη παντου το μπλοκε φανταστικό και φρενα που σε αφηναν να 'μπεις' πολυ πολυ βαθεια στην στροφη πριν τα πατήσεις. Στα κλειστά κομμάτια είχαμε 'προφηλακτηρα' τα STI !!! εκτός από ένα που φορούσε slick και πιστεύω πως ήταν πολύ πανω απο 330 αλογάκια...αλήθεια ήταν κάποιος δικός μας? Αυτό το Sti είχε πάρά πολυ δυναμη και θαυμασιο ήχο.
Το Focus RS σε φτιάχνει πολύ για να πας πάτωμα, αρκεί να καθήσεις στην θέση του αδηγού και να εκκινήσεις τον κινητήρα από τον πρασινο διακόπτη διπλα στο χειρόφρενο. Τέλος το κοκκινο λαμπάκι στο ταμπλό που αναβοσβήνει όταν είσαι στις ιδανικές στροφες για αλλαγή στην επόμενη ταχύτητα, WRC style, είναι ολα τα λεφτά.
καλο αλλά λίγο..
-
Ο χρήστης kkot έγραψε:
Το Focus RS σε φτιάχνει πολύ για να πας πάτωμα, αρκεί να καθήσεις στην θέση του αδηγού και να εκκινήσεις τον κινητήρα από τον πρασινο διακόπτη διπλα στο χειρόφρενο. Τέλος το κοκκινο λαμπάκι στο ταμπλό που αναβοσβήνει όταν είσαι στις ιδανικές στροφες για αλλαγή στην επόμενη ταχύτητα, WRC style, είναι ολα τα λεφτά.
καλο αλλά λίγο..
Έκανα 2 γύρους με τον Λάμπρο στα πηδάλια με το Focus RS. Πολύ δύναμη, άψογα μπάκετ, γλυστρούσε αρκετά (τα λάστιχα ήταν σχεδόν ρετάλια) αλλά είχε πολύ εύκολές διορθώσεις (για τον συγκεκρίμενο οδηγό βέβαια). Περισσότερο όμως παρατηρούσα τον Λάμπρο και τους χειρισμούς του από το αυτοκίνητο. Το περιμένα πιο αδύναμο, μάλλον επειδή εξωτερικά είναι αθόρυβο και δεν νοιώθεις την δύναμη που νοιώθεις από μέσα.
-
Ρε μπας και ειμαστε πολυλογαδες...Ακου 1015 δημοσιεισεις...
Η σαυρα καλη ητανε αν συνυπολογισουμε και τα 60000 χλμ αλλα μαλλον θα ηταν καλυτερη αν εμπαινε ο κοφτης πιο βαθια.Και βεβαια ειχε και σαζμαν που μπροστα στο δικο μου ηταν σειριακο!!!Και ο Αντρεας συμφωνει οτι τα 17αρια του εχουν κοψει(και αν) απειροελαχιστα και υποψην οτι στην ευθεια για Μεγαρο χθες εγραψε το κοντερ 195 με τρια ατομα μεσα.
Αρα οποιος γουσταρει εμφανιση τα τοποθετει αφοβα.
Καλα επρεπε μα βλεπατε την εκφραση φιλου οταν ειδε ταμπελακια στις πορτες που τον εξεθεταν ανεπανορθωτα -
ή είμαστε πολυλογάδες
ή είμαστε πολύ ευχαριστημένοι απο το 307 και δεν χορταίνουμε να μιλάμε γι αυτό
ή έχουμε πήξει στα μικροπροβλήματα και λέμε τον πόνο μας.1500 χιλιόμετρα απο 2/1 και κανένα πρόβλημα μέχρι τώρα. μπορεί να με περιμένουν αργότερα ή να φάνηκα τυχερός ή να τα έχουν διορθώσει
Μιχάλη να το σκίσω ή να περιμένω κι άλλο?
PEUGEOT FORUM