-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Εμένα πάντως δουλεύει ΤΕΛΕΙΑ, μην το ματιάσω.
ipod adapter της connect2 για το εργοστασιακό RD3Σε αντίθεση με τα υπόλοιπα σκ@τά της ζωής μου
Τι σημαίνει για σένα η λέξη ΤΕΛΕΙΑ ;
-
' . '
-
Ότι κάνει ό,τι του ζητάω (εκτός από φίφες, για αυτό υπάρχει το βατραχάκι του ανεκδότου )
Εννοώ ότι δουλεύει απροβλημάτιστα. Έχω συνδέσει το ipod μόνιμα στο ντουλαπάκι, έχει να βγει πάνω από 6μήνες από την θέση του, και όποτε θέλω το γυρνάω σε αναπαραγωγή από κει και παίζει.
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Και σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες δεν πρόκειται καμιά εταιρεία να ασχοληθεί.
Η Alpine έκανε κάποιες προσπάθειες χωρίς όμως να καλύπτει όλα αυτά τα σημεία και μόνο με συγκεκριμένα (πανάκριβα) μοντέλα της.
Τι λύση έχεις αυτή τη στιγμή για USB;
Γενικά πάντως, κάποια λύση της Dension την έχεις δοκιμάσει; Από όσο έχω διαβάσει, οι κάτοχοι είναι ευχαριστημένοι...
πχ http://www.ipodcarkitdirect.co.uk/iPod_ ... od_Car_KitΈχω βάλει υποτίθεται το γνήσιο 'dension' της Peugeot ... Όλα αυτά τα Dension κλπ... είναι μαϊμουδιές... Αν κάποιος ασχολείται σοβαρά με αρχειοθέτηση και συλλογές MP3 πολύ εύκολα μπορεί να διαπιστώσει τα αρνητικά αυτών των υποτίθεται θυρών...
Και για να μην τα ξαναγράφω εδώ τα έχω αναλυτικά:
viewtopic.php?f=15&t=40350&p=1717022&hilit=usb+box#p1717022
Αυτή την στιγμή το έχω απενεργοποιήσει εντελώς γιατί είναι ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΑΖΑ.
Στην ΒΜW έχω βάλει το εργοστασιακό. Δυστυχώς δεν μπορώ να πω πως είμαι πληρως ευχαριστημένος, γιατί στο άσχετο, καμιά φορά το χάνει, δηλαδή δεν βρίσκει το USB. Μετά από λίγο, το ξαναβρίσκει όμως!
Δεν το κάνει συνέχεια, το κάνει στο άσχετο και γι' αυτό και δεν πρέπει να υπάρχει λύση. Ίσως φταίει το σχετικά μεγάλο μέγεθος του flash, στα 8GB. Όταν είχα ένα 2GB, νομίζω δεν το έκανε, θα το δοκιμάσω κάποια στιγμή.
Στην Lancia έχω ένα Pioneer που έχει δικό του module USB, το έβαλα μετά και το έχω τοποθετήσει κι αυτό στο ντουλαπάκι. Προφανώς και το ντουλαπάκι ή το υποβραχιόνιο είναι η μόνη αποδεκτή λύση για μένα, δεν θ' άντεχα ένα φλασάκι σαν ... τσουτσούνι στην μέση του ταμπλό!
Και στην Lancia δηλαδή, δουλεύει παρόμοια, συνδέεται στην υποδοχή της σιντιέρας, αλλά στην Lancia δουλεύει σαφώς καλύτερα και δεν το χάνει ποτέ. Βέβαια, δεν του έχω βάλει ποτέ κάποιο μεγάλο 8άρι, ούτε έχει δουλέψει για πολλές ώρες (στην BMW το κάνει μετά από κάποια ώρα, η Lancia κάνει διαδρομές εντός πόλης μόνον... ).
Γενικώς, είναι καλή φάση να μπορείς να βάλεις μη εργοστασιακή πηγή εύκολα, πάντως δεν είναι πάντα απλά τα πράγματα, πχ εγώ θέλω η πηγή να έχει ΑΚΡΙΒΩΣ τα εργοστασιακά χρώματα και είδα και έπαθα τότε να βρω για την Lancia κάποια που να είναι ΚΟΚΚΙΝΗ και μόνον ΚΟΚΚΙΝΗ (όχι άσπρα γραμματάκια όπως τα Alpine πχ...
Στην BMW είναι τα πάντα πορτοκαλί, οπότε πάλι θα είχα πρόβλημα... Για κάποιον περίεργο λόγο, οι εταιρείες βγάζουν τις περισσότερες πηγές με... μπλε χρώμα!
Και ΔΕΝ αλλάζει!Επίσης, θέλω το φλασάκι να είναι όχι στην πρόσοψη, αλλά αλλού, γιατί είναι κακάσχημο πάνω!
Εντάξει, έχουμε φάει και η δυο τρελή ήττα, αφού τα αυτοκίνητά μας ΔΕΝ επιτρέπουν να κάνεις κάτι ΚΑΙ όμορφο χωρίς να είναι εργοστασιακό, εγώ θα λύσω το πρόβλημα όταν εγκαταστήσω το Mio PNA μου έχω αγοράσει στην θέση της εργοστασιακής οθόνης του Navi, οπότε θα έχω Navigation , αλλά και MP3 player, Video Player κλπ κλπ...
Youtube Video -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ότι κάνει ό,τι του ζητάω (εκτός από φίφες, για αυτό υπάρχει το βατραχάκι του ανεκδότου )Εννοώ ότι δουλεύει απροβλημάτιστα. Έχω συνδέσει το ipod μόνιμα στο ντουλαπάκι, έχει να βγει πάνω από 6μήνες από την θέση του, και όποτε θέλω το γυρνάω σε αναπαραγωγή από κει και παίζει.
Μήπως το πρόβλημα τότε το έχουν κυρίως τα USB και όχι το iPod; Αν και λογικά είναι η ίδια ιστορία...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ότι κάνει ό,τι του ζητάω (εκτός από φίφες, για αυτό υπάρχει το βατραχάκι του ανεκδότου )Εννοώ ότι δουλεύει απροβλημάτιστα. Έχω συνδέσει το ipod μόνιμα στο ντουλαπάκι, έχει να βγει πάνω από 6μήνες από την θέση του, και όποτε θέλω το γυρνάω σε αναπαραγωγή από κει και παίζει.
Για ipod μιλάς; ... ok...
Εμένα με ενδιαφέρει μόνο η αναπαραγωγή USB μνημών.
Το ipod εκ'γενετής έχει και περιορισμούς και διάφορα άλλα κουλά & περίεργα... -
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
...
Στην ΒΜW έχω βάλει το εργοστασιακό...Το είχα ψάξει πολύ για το USB τότε που σκεφτόμουν να πάρω την 116...
Η after market πηγή στην BMW χαλάει εντελώς την παραδοσιακή κονσόλα. Οπότε η λύση ήταν το εργοστασιακό USB BOX της BMW. Δηλαδή μία μούφα πάλι. Κολοκύθια...
υ.γ. ωχ!! το γυρίσαμε πάλι στο USB και θα έρθει ο elteo και θα μου κάνει πλάκα...
οπότε εδώ βάζουμε τελεία . -
Γρηγόρη ίδια αρχή λειτουργίας έχουν όλες αυτές οι βλακείες, κάνουν emulate την σιντιερα ουσιαστικά... Απλά μάλλον υπάρχουν διαφορετικής ποιότητας υλοποιήσεις, τι να πω... Και το δικό μου είναι παντελώς DIY φάση, μόνος μου το βαλα.
Ιδανικά, εγώ θα ήθελα ένα 2din carputer και θα μουν κομπλέ. Αλλά το χιλιάρικο που θέλει αυτό και εγώ έχουμε κάποιες διαφωνίες μεταξύ μας.
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
...
Στην ΒΜW έχω βάλει το εργοστασιακό...Το είχα ψάξει πολύ για το USB τότε που σκεφτόμουν να πάρω την 116...
Η after market πηγή στην BMW χαλάει εντελώς την παραδοσιακή κονσόλα. Οπότε η λύση ήταν το εργοστασιακό USB BOX της BMW. Δηλαδή μία μούφα πάλι. Κολοκύθια...
υ.γ. ωχ!! το γυρίσαμε πάλι στο USB και θα έρθει ο elteo και θα μου κάνει πλάκα...
οπότε εδώ βάζουμε τελεία .Πάντως, εγώ έχω βολευτεί με δαύτο και τα προβλήματά του.
Αν καμιά φορά κολλήσει, το γυρνάω για λίγο στο ράδιο και μετά συνέρχεται...Έχω και ένα εξωτερικό ΜΡ3 που το βάζω στο Aux In, ενώ όταν με το καλό βρω χρόνο (και τώρα χρόνο έχω, αλλά είμαι ακόμη ψιλο...ανάπηρος λόγω του αυχένα μου! ) και φτιάξω την πατέντα με την οθόνη, θα έχω κι άλλη εναλλακτική!
Καλή θέληση να υπάρχει και λύνονται όλα!
Το iPod θα ήταν λύση, αν δεν ήταν τόσο ακριβό!
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Γρηγόρη ίδια αρχή λειτουργίας έχουν όλες αυτές οι βλακείες, κάνουν emulate την σιντιερα ουσιαστικά... Απλά μάλλον υπάρχουν διαφορετικής ποιότητας υλοποιήσεις, τι να πω... Και το δικό μου είναι παντελώς DIY φάση, μόνος μου το βαλα.Ιδανικά, εγώ θα ήθελα ένα 2din carputer και θα μουν κομπλέ. Αλλά το χιλιάρικο που θέλει αυτό και εγώ έχουμε κάποιες διαφωνίες μεταξύ μας.
Στην BMW μου στοίχισε 350€ Ανταλλακτικό και τοποθέτηση.
Δεν είχα τα @@ να την...ξεκοιλιάσω μόνος μου, μόλις την είχα πάρει!Στην Lancia, εννοείται πως μόνος μου το έβαλα όλο το σύστημα: 275€ η πηγή, 65€ το USB/iPod module και... 25€ το Remote Control (γιατί είναι παλιό το μαναράκι μου και δεν έχει χειριστήρια στο τιμόνι και τα τιμόνια που είχα βρει με χειριστήρια εργοστασιακά, ήταν άθλια και όχι δερμάτινα, οπότε, επέλεξα το remote της Pioneer... ).
Απλά είναι πιθανόν πχ το μη εργοστασιακό της Dension να δουλεύει ...καλύτερα από το εργοστασιακό της BMW, εκτός αν είναι.... το ίδιο πράγμα και απλώς πληρώνεις το ΟΕΜ...
Αμφιταλαντεύτηκα κι εγώ μεταξύ carputer και ΡΝΑ, επέλεξα το δεύτερο, γιατί δεν ήθελα να κάνει παπάδες, σαν ευκολότερη λύση. Το πρώτο, ήθελε και περισσότερη ενασχόληση... Ακόμη πάντως το σκέφτομαι καμιά φορά, μήπως το αφήσω στην άκρη το Μio και πάω για τρελή λύση carputer που θα κάνει τα πάντα όλα!
Το 1000ρικο δεν είναι πρόβλημα, ο daddy να είναι καλά ως γνωστόν...
-
Το 99% το κάνει και μια από τις κινεζιές που έβλεπα στο άλλο τόπικο (και από ότι φαίνεται δουλεύουν και τα μπλιμπλίκια του τιμονιού) αλλά δεν δουλεύει το 1% που γουστάρω: obd
Οπότε ααααν ολοκληρωμένη λύση, τότε να γίνει αλα corsair, δλδ σωστά και ακριβά.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Το 99% το κάνει και μια από τις κινεζιές που έβλεπα στο άλλο τόπικο (και από ότι φαίνεται δουλεύουν και τα μπλιμπλίκια του τιμονιού) αλλά δεν δουλεύει το 1% που γουστάρω: obdΟπότε ααααν ολοκληρωμένη λύση, τότε να γίνει αλα corsair, δλδ σωστά και ακριβά.
Εχω φτάσει στο σημείο που δεν θέλω να προσθέσω ΔΙΚΗ ΜΟΥ προστιθέμενη αξία, αν έβρισκα κάποιον να το έκανε, ας πλήρωνα και κάτι παραπάνω (σε εργατικά, όχι να μου χρεώσει αυτά που θ' αγοράσει από το ebay! ).
Αλλά δυστυχώς, δεν υπάρχουν κάποιοι που θ' ασχοληθούν σοβαρά, οπότε πρέπει να το κάνω μόνος μου και δυστυχώς δεν έχω χρόνο (γιατί έχω και την κακή συνήθεια στις άδειές μου ν' αρρωσταίνω! )
-
Στο 206 1,4 75 ίππων περί του 2002 και περί 80.000 χλμ της αδελφής μου παρουσιάστηκε δισταγμός και σβήσιμο.
Στην αρχή υποπτεύθηκε το διαφορετικό βενζινάδικο στο οποίο φουλάρισε σε περίοδο βενζιναπαγόρευσης αλλά ευτυχώς την πρόλαβα και της σύστησα να ψάξει να βρει σχετικό συνεργείο (το δικό της ήταν κλειστό) προτού χύσει τόση τζάμπα βενζίνη και βρήκαν ότι έφταιγε κάποιος αισθητήρας ?υποπίεσης? τον οποίο της άλλαξαν και τέλος καλό όλα καλά για να φύγει και για την εξοχή. -
map δλδ, λαμπάκι δεν άναψε;
-
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Στο 206 1,4 75 ίππων περί του 2002 και περί 80.000 χλμ της αδελφής μου παρουσιάστηκε δισταγμός και σβήσιμο.
Στην αρχή υποπτεύθηκε το διαφορετικό βενζινάδικο στο οποίο φουλάρισε σε περίοδο βενζιναπαγόρευσης αλλά ευτυχώς την πρόλαβα και της σύστησα να ψάξει να βρει σχετικό συνεργείο (το δικό της ήταν κλειστό) προτού χύσει τόση τζάμπα βενζίνη και βρήκαν ότι έφταιγε κάποιος αισθητήρας ?υποπίεσης? τον οποίο της άλλαξαν και τέλος καλό όλα καλά για να φύγει και για την εξοχή.τυχερή η αδελφούλα σου εγώ είμαι με τσεκ αναμένω
μαμω τα PSA μου μέσα -
Tελικά εγκαταλείπεται η ιδέα για αυτό το Peugeot.
Ίσως να είναι για καλύτερα... -
... και ξαφνικά, ντιν-ντιν-ντιν είπε η γριά μου, airbag fault στην οθόνη! Άντε να δούμε πότε θα πάω να το βάλουν στο διαγνωστικό... Μάλλον προς το τέλος του μήνα το βλέπω, που θα έχω λίγες μέρες άδεια...
-
Μια απ τα ιδια κι εδώ. Airbag fault σε 307 mod 2002. Μου είπαν απ το συνεργείο ότι φταίει το COM. Κάποιο καλώδιο δεν κάνει καλή επαφή, ίσως κάτι κόπηκε... κάτι τέτοιο. Θέλει αλλαγή λέει το COM, το οποίο έχει αλλαχτεί άλλες 2 φορές εντός εγγύησης. Τώρα βέβαια κοστίζει γύρω στα 250-280€. Δεν το άλλαξα και με έβαλαν να υπογραψω οτι ενημερωθηκα για την βλάβη.
-
Ωχ, ωχ...
-
σε θεματα αεροσακων και αλλων ζημιων σε συστηματα ασφαλειας, τα οποια δεν μπαινει και χερι , και μαλιστα εχουν παρουσιασει ξανα ζημια .... θα πρεπει να διορθωνονται χωρις κοστος..
πρεπει η αντιπροσωπεια να επικοινωνησει με το εργοστασιο.
PEUGEOT FORUM