-
Χρονια πολλα καλή χρονία με υγεία και ευτυχία
-
Ο χρήστης takinen έγραψε:
Το 307 όπως και όλα τα αυτοκίνητα μπορούν να κινηθούν αρκετά εύκολα με το πλάι
εφόσον γίνει σωστός χειρισμός αυτού του ευλογημένου χειριστήριου που βρίσκεται ακριβώς πίσω από τον επιλογέα των ταχυτήτων.Ποιο εννοεις?? Το σταχτοδοχειο???.
-
καλή χρονιά
με υγεία και ευτυχία -
Ο χρήστης MDVQ έγραψε:
Το 307 όπως και όλα τα αυτοκίνητα μπορούν να κινηθούν αρκετά εύκολα με το πλάι
εφόσον γίνει σωστός χειρισμός αυτού του ευλογημένου χειριστήριου που βρίσκεται ακριβώς πίσω από τον επιλογέα των ταχυτήτων.Ποιο εννοεις?? Το σταχτοδοχειο???
τστστσ!!!
Το αναδιπλούμενο arm rest φυσικά!!! -
Πεστο βρε Δημητρη........Εμενα το δικο μου δεν εχει τετοιο, γιαυτο δεν μπορω να το 'γυρισω'!!!!
-
Eγω δεν τα κατάφερα να έρθω γιατί με είχε πλακώσει το παλιοστρώμα μου γαμώτο
Τελικά δεν κατάλαβα πόσοι μαζευτήκατε? -
με την μετατροπή από τα βάθη της Αγγλίας τι έγινε βρε παιδιά?
-
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!
Καλοταξιδο Nikapos !!
Ααα και μια φωτο που χρωστουσα!
Για πειτε τι μπορει να γινετε με το cd player μου....?Οπως βλεπετε Clarion ΔΕΝ ειναι...Τι ειναι ομως??
-
Καλη χρονια σς ολους. Αυτο το rcd μου ειπε καποιος οτι ειναι της VDO και ειναι καλης ποιοτητας. Αν θελεις κατι παραπανω βαλε μονο ηχεια γιατι τα δικα του δεν ειναι και τα καλυτερα...Ρε γαμωτο αυτες οι μπαρες οροφης κανουν πολυ φασαρια τελικα. Ελεγα να τις κρατησεω μονιμα ολο το χειμωνα λογω σκι αλλα δε λεει. λες και εχω ενα μοτερ πανω απο το κεφαλι μου.
-
Το cd που βλεπουμε στη φωτο φιλε samael ειναι ομοιο με τα δικα μας που επανω γραφουν clarion.Τωρα τι πραγματι ειναι και ποιος τα φιαχνει ενας θεος το ξερει.Το περιεργο στην ολη ιστορια ειναι οτι πρωτη φορα βλεπω να συνδυαζεται cd με cdιερα αλλης μαρκας και αυτο κατι θα πρεπει να λεει.
Επισης αποριας αξιο ειναι πως ειναι δυνατον με τοσα 307 που εχουν πουληθει να μην υπαρχει εταιρεια που να εχει βγαλει κατι για μας με το σκεπτικο οτι ηδη η vdo εχει βγαλει κατι αναλογο για αλλα αυτοκινητα.
Ρωτησα για ενα jvc και μου ειπαν οτι θα εχω χειριστηρια αλλα οχι οθονη.
Ξερει κανενας κατι αλλο ρε παιδια???? -
Μαλιστα.....
Και μιας και πιασαμε κουβεντα για το θεμα,παρατηρησε κανεις δυσκολια να αναγνωρισει ή αλλη δισλειτουργια της σιντιερας(της 5απλης)??
Εμενα πολλες φορες τελευταια αδυνατει να διαβασει cd με την πρωτη και σε μερικα αλλα κανει εναν χαρακτηριστικο ηχο απο τα ηχεια οταν τα παιζει....Χρειαζετε κανενα καθαρισμα λετε?? -
Μπα...Μαλλον πεταμα χρειαζεται
Και μενα τωρα τελευταια δεν το ρουφαει μεσα και μερικες φορες 'τρομαζει 'να το διαβασει..
Δεν αρχιζουμε τα τηλεφωνα λεω εγω για να δουμε τι ψαρια θα πιασουμε?????
(υποψη οτι δεν εχω cdιερα)
Ο nikapos εχει κανει ενα μαγικο με το cd.
Δεν μας ενημερωνεις καλε μας φιλε??? -
kanena μαγικο... απλα επεμεινα οτι δεν ηθελα cd player και μου το εβγαλαν... αλλα αυτο δεν θα ισχυει απο εδω και περα, μιας και το 307 θα ερχετσαι μονο με cd. κατα τα αλλα εβαλα ενα ωραιο mp3 της kenwood και η μουσικη ειναι μια χαρα... ηχεια ειναι ακομα μαμα, αλλα τα μπροστινα γουφερ θα αλλαξουν..
καλημερα και καλη χρονια σε ολους....
το 307 εχει κανει τα πρωτα του 700 χμ (αλλα 300 για το σκισιμο), κι εχω να πω πολυ καλα λογια...
αλλα ας αρχισουμε απο τα ασχημα...
Ζ Ο Υ Α Ν !!!! Ναι, το κανει και το δικο μου. ακουγεται ωρες ωρες σαν χαρβαλο... σαν να χτυπουν κατσαρολες. αν δεν ειχα διαβασει τοσα γι αυτο το μαραφετι εδω μεσα, θα τα ειχα παρει ασχημα και θα ειχα τρομαξει...Ειναι απαραδε3κτο μετα απο τοσα χρονια στην κυκλοφορια να μην εχει επιλυθει.
η αναρτηση κοπαναει στις εγκαρσιες. ειδικα πισω, μαλλον λογω ημιακαμπτου. δεν θα το πιστεψετε , αλλα το ραλλυ δεν κοπαναγε τοσοδιορθωση...πρεπει να το κοιταξω το θορυβο σαν κατσαρολες που σερνονται, γιατι απ οτι διαβασα εδω δεν ειναι το ιδιο συμπτωμα με το ζουαν...
τα καλα
το αυτοκινητο ειναι πανεμορφο , ανετο ταξειδιαρικο...
τα φρενα ειναι ΦΡΕΝΑ. Τι φρενα ειναι αυτα ρε παιδια? για 200 αλογα και βαλε... δεν φτανουν οι λεξεις για να τα περιγραψω...παντως , θα θελα να μαζευτουμε τωρα, ετσι να δειτε τι σημαινει χλιδη... ασπρο 307 με μπεζ δερμα - δε μπεστ!!!
αθορυβο... με μικρη εξαιρεση τους αεροδυναμικους θορυβους που ακουν οι πισω, ειναι απο τα πιο αθορυβα που εχω μπει. (μεχρι τα 130, δεν πηγα παραπανω)
στο χιονι συνεχιζει χωρις αλυσιδες εκει που τα αλλα σταματουν.
αναρτηση μαλακη αλλα οχι βαρκα, μαλλον λιγο προς το σφικτο της, νομιζω η πεζο εχει πετυχει κατι πολυ κοντα στο ιδανικο για το χαρακτηρα του αυτοκινητου. αν ειχε πολλαπλους πισω η εστω ραβδους στρεψης και υστερουντες αντι για ημιακαμπτο...
σε νορμαλ οδηγηση το ηλεκτρικο γκαζι δεν το καταλαβαινεις
το τιμονι μπορει να μην ειναι ξυραφι αλλα δεν προβληματιζει
ο μοχλος των φλας δειχνει ανθεκτικος και συνεργασιμος, αν και δεν εχει θεση ελαστικης επαναφορας - αυτο που λενε για προσπερασμα, αλλα ζεις ευκολα χωρις αυτο
αυτα για τωρα... να πω αλλη μια φορα για τα φρενα... μαλλον και τα Dunlop βοηθουν , φαινονται αρκετα καλα, το ABS μπαινει δυσκολα.
α! να ρωτησω και κατι... πως βγαινουν τα πλαινα πλαστικα για να αλλαξω ηχεια? μιχαλη? αν βαριεσαι να γραψεις θα σε παρω τηλ...
αντε , καλη χρονια σε ολους , και πολλες ευχες για το 2004
-
Καλη χρονια ευχομαι σε ολους με απροβληματιστα χιλιομετρα! (... στο βαθος ακουγεται το γνωστο τραγουδι 'dream on')
δε βαριεσαι... στο ιδιο καζανι βραζουμε ολοι!!
Λοιπον, οταν κοιτουσα για αγορα δικου μου cd player για το αυτοκινητο, ειχε πεσει στα χερια μου ενας καταλογος της kenwood με τα τοτε μοντελα (μολις ειχε κυκλοφορησει, ας πουμε, η οθονη που αλλαζε χρωματα, οσοι εχετε δει καταλογο kenwood, ξερετε τι εννοω!) και ειχε καποιο εξαρτηματακι εξτρα, το οποιο σου εβγαζε τις ενδειξεις του στην οθονη του αυτοκινητου σου! (τοτε ειχε παραδειγμα την οθονη του opel astra)
θα υπαρχει και αντιστοιχο αλλων εταιριων (εννοω στερεοφωνικων)! -
http://www.autoscoops.be/autonieuws1.htm
to 307 facelift, to 308, to 207 kai to 007 , alla kai alla
-
Most Viewed Topics
Rank Αναγνώσεις Θεματική Ενότητα
1 21690 Alfa 147 forum
2 18939 Οτι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους!
3 17195 Ελληνικά αγωνιστικά νέα
4 15363 CLUB PEUGEOT 307
5 15347 Διάφορα Νέα...
6 11515 Ενα συνταρακτικο ντομυκαντερ του πολιτισμου ΜΑΣ
7 10721 Γυναίκες και ακριβά αυτοκίνητα
8 10528 Skoda Octavia 1.8 T
9 9406 Aπευθείας μετάδοση F1
10 9112 Γυναίκες και ακριβά αυτοκίνητα IIMost Active Topics
Rank Απαντήσεις Θεματική Ενότητα
1 1193 Alfa 147 forum
2 990 Γυναίκες και ακριβά αυτοκίνητα II
3 983 Γυναίκες και ακριβά αυτοκίνητα
4 895 Ενα συνταρακτικο ντομυκαντερ του πολιτισμου ΜΑΣ
5 872 CLUB PEUGEOT 307
6 818 Οτι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους!
7 748 Skoda Octavia 1.8 T
8 677 Διάφορα Νέα...
9 654 Γερμανια-Ιταλια 1-0
10 560 ΓΕΝΙΚΩΣ!!!ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΘΕΣΗ ΒΡΕΘΗΚΑΜΕ ΣΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΜΟΣΤ ΑCTIVE ΟΛΟΤΑΧΩΣ ΓΙΑ ΑΝΟΔΟ!
-
Χαιρετώ τους φίλους 307κιδες.
Θα ήθελα να μπορούσα να πω πως το 307 μου λειτουργεί περίφημα, χωρίς να έχει παρουσιάσει (και άλλα) προβλήματα, αλλά αυτό δυστυχώς θα ήταν ψέμα.
Ας περάσουμε λοιπόν σε μια ποικιλία νέων προβλημάτων που μου παρουσιάστηκαν.Πρόβλημα Νο 1 : Μικροδιαροή του υγρού του υδραυλικου τιμονιού την οποία έχω κλείσει ραντεβού για να επισκευάσω την επομενη τετάρτη. Τσεκάρω το υγρό τακτικά και όποτε χρειαστεί προσθέτω.
Γυρνώντας λοιπόν απόψε το βράδυ απο γνωστο μπαρακι της περιοχής χαλανδρίου, στο Νεο Ψυχικο, και καθώς έψαχνα να βρω να παρκάρω κινόυμενος με χαμηλή ταχύτητα ένιωσα το τιμόνι να μαλακώνει σε πολύ μεγάλο βαθμό σε σημείο που μου πέταξε λιγο 'μούρη' δεξιά . Το όλο σκηνικό έγινε στιγμιαία. Το τιμόνι συνέχισε να παίζει λιγάκι σε μαλακούς ρυθμους. Επίσης έγινε και το παρακάτω κουφό. Ξεκινωντας με πρώτη και αφήνωντας σιγά το συμπλεκτη και γκαζώνοντας το αμάξι δεν προχώρησε λες και ήταν δεμένο ελαφρα το χειρόφρενο. Μόλις γκάζωσα λίγο παραπάνω ξεκίνησε, και αυτό μας φέρνει στο......Πρόβλημα Νο 2 : Χειρόφρενο.
Ξεκίνωντας ένα πρωι για να πάω στην δουλεια μου, καθώς πήγα να ξεκινήσω με πρώτη, το αμάξι δεν κουνιόταν λες και ήταν δεμένο το χειρόφρενο κανονικά. Είμαι 100% σίγουρος πως το είχα λύσει, και είχε σβήσει και η λυχνια με το θαυμαστικό στο καντραν. Ύστερα από λιγο παραπάνω γκάζωμα ακούστηκε ένα μικρός ήχος (γκλονγκ) σαν να λύθηκε το χειρόφρενο , και το αμάξι ξεκίνησε κανονικά. Αυτό έγινε μόνο μια φορά και ίσως να έχει σχέση με το πρόβλημα Νο 1Προβλημα Νο 3 : Γδούπος
Την τελευταία μέρες ένας περίεργος γδούπος εμφανιστηκε στο πίσω μέρος της καρότσας του αμαξιού, όταν περνάω από ανωμαλίες του δρόμου. Δεν τον κάνει πάντα αλλα αρκετά συχνά. Σκέφτηκα μήπως κοπανάει κανά αντικείμενο, αλλα αφού τα έβγαλα όλα από το πορτμπαγκάζ, μαζί με την ρεζέρβα, διαπίστωσα οτι εξακολουθει να υπάρχει. Δεν νομίζω να είναι η πόρτα που πορτμπαγκάζ γιατι την κοίταξα και είναι αρκετά σταθερή
Πρόβλημα Νο 4 : Περίεργος ήχος
Καθώς βρίσκομαι μέσα στο αμάξι παρατηρώ πολλές φορες, ένα μυστήριο ήχο απο το μπροστινό δεξί μέρος του αυτοκινήτου, κανει σαν μοτεράκι ( ένα συνεχόμενο τακ τακ τακ τακ ) Άραγε που να ωφείλεται?
Πρόβλημα Νο 5 :
Μερικες φορές αφού έχω σβήσει την μηχανή και μετά απο κανα 5λεπτο, πάω να την ανάψω, πρέπει να γυρίσω την μίζα 3-4 φορές για να πάρει μπροστά, ενώ στην αρχή παίρνει με την πρώτη. Λέτε να φταίνε τίποτα μπουζί???
Τα νεύρα μου δεν αντέχω άλλο, σκέφτομαι να το πουλήσω το ρημάδι να πάρω καμια toyota να έχω το κεφάλι μου ήσυχο. Και να πω οτι το σκ ίζω κιολας? Ηρεμος οδηγος είμαι, ουτε με κόφτες πάω, ούτε κανο χειροφρενιες.
Προκαλώ οποιον έχει περισσότερα προβλήματα στο 307 του να κάνουμε κόντρες
Σορυ που σας έπρηξα με την φλυαρία μου, αλλα νομίζω πως μόνο εσεις θα με καταλάβετε μπουχουχουχουυ κλαααψςςςςςς σνιφφφφφφφ
-
ΣΥΜΦΩΝΩ SuperBilly16V ΠΑΡΕ ΤΟ ΑΣΗΜΙ 1.6 3ΠΟΡΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ !!ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΒΑΔΕΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ ΕΔΕΙΞΕ ΠΩΣ ΟΙ ΠΑΡΤΙΔΕΣ ΤΟΥ 2001 ΤΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΤΕΛΗ ΥΠΟΨΗΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΟΙΟ ΑΞΙΟΠΙΣΤΑ ΜΕ ΤΑ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ! ΛΟΙΠΟΝ ΕΠΕΙΔΗ ΣΕ ΣΥΜΠΑΘΗΣΑ ΚΑΙ ΦΑΙΝΕΣΑ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ ΘΑ ΚΑΝΩ ΕΝΑ ΨΥΧΙΚΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΣΟΥ ΠΟΥΛΑΩ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ 17.000 ΕΥΡΩ ....ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ Η ΤΙΜΗ ΛΙΓΟ ΤΣΙΜΠΙΜΕΝΗ ΑΛΛΑ ......ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ !! ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΙΣΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΥΣ ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΨΕΙΣ ΖΗΛΕΥΟΥΝ!!ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΧΕΙ ΠΑΝΩ ΤΟΥ 58.000ΚΜ ΑΠΟ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΤΑ 5.000ΚΜ ΕΙΝΑΙ ΑΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΑ
-
Τουλάχιστον συμπάσχουμε
-
ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ 53000 ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΑΘΕΜΑ ΗΤΑΝ ΤΕΛΕΙΑ
PEUGEOT FORUM