-
Ναι ρε εσενα θα παιρναμε αν ψαχναμε για οδηγο.Δηλαδη εγω που ειμαι τοσο καιρο στην ομαδα τι ειμαι κουλος???
(ρε μπας και ειμαι και δεν το εχω αντιληφθει τοσο καιρο???)
Ρε Νασουλη αφου ξερεις οτι ειμαι παντελως ασχετος απο υπολογιστες τι κινεζικα ειναι αυτα που μου γραφεις????Θα πω στον πατερα σου να σε μαλωσει
Με την ευκαιρια σου ευχομαι φιλε μου καλη χρονια και υγεια σε ολη σου την οικογενεια(η μητερα σου εξακολουθει να κανει αυτες τις υπεροχες πιτες???Κανω ανταλλαγη με εξαιρετικο τσιπουρο απο Ηπειρο ) -
Ο χρήστης MDVQ έγραψε:
Ναι ρε εσενα θα παιρναμε αν ψαχναμε για οδηγο.Δηλαδη εγω που ειμαι τοσο καιρο στην ομαδα τι ειμαι κουλος???
(ρε μπας και ειμαι και δεν το εχω αντιληφθει τοσο καιρο???)
Ρε Νασουλη αφου ξερεις οτι ειμαι παντελως ασχετος απο υπολογιστες τι κινεζικα ειναι αυτα που μου γραφεις????Θα πω στον πατερα σου να σε μαλωσει
Με την ευκαιρια σου ευχομαι φιλε μου καλη χρονια και υγεια σε ολη σου την οικογενεια(η μητερα σου εξακολουθει να κανει αυτες τις υπεροχες πιτες???Κανω ανταλλαγη με εξαιρετικο τσιπουρο απο Ηπειρο )(Θα φροντίσω στον επόμενο αγώνα να έχω καμιά σπανακόπιτα μαζί )
Αφού έχεις και εσύ avatar! Το σηματάκι της Peugeot, αριστερά κάτω από το ψευδώνυμό σου. Ε, αυτό που συμβαίνει κάποιες φορές, είναι πως κάποιος βάζει ένα avatar πολύ 'πλατύ' (στην οριζόντια διάσταση) με αποτέλεσμα να μεγαλώνει κατά την ίδια διάσταση όλη η σελίδα. Μάλλον είναι bug (πρόβλημα) του λογισμικού του Forum διότι κανονικά έπρεπε να επιτρέπει avatars συγκεκριμένων διαστάσεων.
Πολλές ευχές και από μένα
-
Οκ το καταλαβα(η περιπου!!!)Παντως Νασο οταν πηγα να το εγκαταστησω δεν το επαιρνε και ο συναδελφος στο γραφειο εκανε κατι μαγικα το εκοψε το εραψε και τελικα μπηκε...
Εκει στις φατσουλες δεν μπορει να μπει και μια με χειροκροτημα??
Η να το θεσω αλλιως.Μπορει κανεις να μου το στειλει με καποιο τροπο??γιατι σε αλλα φορουμ που εχω μπει (η εχω προσπαθησει τελος παντων) βλεπω και κατι αλλα πρασινα κοκκινα κλπ που εχουν πολυ πλακα. -
Ο χρήστης MDVQ έγραψε:
Οκ το καταλαβα(η περιπου!!!)Παντως Νασο οταν πηγα να το εγκαταστησω δεν το επαιρνε και ο συναδελφος στο γραφειο εκανε κατι μαγικα το εκοψε το εραψε και τελικα μπηκε...
Εκει στις φατσουλες δεν μπορει να μπει και μια με χειροκροτημα??
Η να το θεσω αλλιως.Μπορει κανεις να μου το στειλει με καποιο τροπο??γιατι σε αλλα φορουμ που εχω μπει (η εχω προσπαθησει τελος παντων) βλεπω και κατι αλλα πρασινα κοκκινα κλπ που εχουν πολυ πλακα.Υπάρχουν Web sites, πχ. το http://emoticons4u.com, που περιέχουν 'emoticons' ή 'smilies' όπως τo ακόλουθo:
Οταν γράφει κάποιος ένα μήνυμα και θέλει κάποιο από αυτά τα special emoticons, αρκεί να τα βάλει στο μήνυμά του σαν links, δηλ.
-
Ο χρήστης MDVQ έγραψε:
Ναι ρε εσενα θα παιρναμε αν ψαχναμε για οδηγο.Δηλαδη εγω που ειμαι τοσο καιρο στην ομαδα τι ειμαι κουλος???Για την αδερφη μου ελεγα! Εγω δεν χαραμιζομαι φαρμακοστομε Μου Δου Βου Κου!
-
Μηπως τον πατερα σου καλυτερα???? Αληθεια ξερει κανεις τι σημαινει MDVQ γιατι για να ειμαι ειλικρινης εγω δεν ξερω..
-
-
Νασο καλε μας mod εισαι αρχηγος.Προσκυνουμε
Τοσο καιρο και να μην το ξερω??.
Θα σας πατησω τωρα -
(... ανοιξαν οι ασκοι του αιολου!!
κακο που μας ηβρε!!) -
Ψαρωσατε ΨΑΡΟΥΚΛΕΣ??
-
Ο χρήστης TakisB έγραψε:
...όταν γυρνάω το καλοριφέρ στα πόδια (στις άλλες θέσεις είναι ΟΚ ) μου φέρνει μια αρκετά άσχημη μυρωδιά στην καμπίνα...
ΚώσταςΦίλε Κώστα 'pkst' χρόνια πολλά!
Δεν ξέρω αν έλυσες το πρόβλημα της οσμής, το οποίο δείχνει παράξενο μιας και μυρίζουν μόνο οι αεραγωγοί των ποδιών. Αν σου αλλάξουν το φίλτρο γύρης φρόντισε να γίνει ολοκληρωμένα η αλλαγή: να μπεί στους αεραγωγούς το ειδικό σπρέι που καταπολεμά μικροοργανισμούς και βακτηρίδια που αναπτύσσονται στους αεραγωγούς. Μετά βέβαια χρειάζεται να αεριστεί πολύ καλά το εσωτερικό του αυτοκινήτου. Και για την σπάνια περίπτωση που εξακολουθεί η οσμή ψάξε με φακό την περιοχή γύρω από τους αεραγωγούς των ποδιών: μπορεί κάποιο παπούτσι να έχει 'αποθέσει' μικροσκοπικά θραύσματα από 'νάρκη' σκύλου! Ναι! Το έχω πάθει και τρελλάθηκα μέχρι να το βρώ! Από τότε έχω λαστιχένια ταξιτζίδικα πατάκια πάνω από τις μοκέτες!Χρόνια πολλά επίσης, και ευχαριστω για την απάντηση
Λοιπόν τώρα μου φαίνεται ότι αυτή η οσμή είναι περιοδική -δεν έρχεται πάντα... περίεργο... . Αν συνεχίσει θα το πάω στο συνεργείο να δούνε το φίλτρο, αλλά πρώτα θα κοιτάξω τους αεραγωγούς που μου είπες γιατί όντως τα σκυλιά είναι αρκετά στην περιοχή μου...Καλή χρονιά και χρόνοα πολλά σε όλους
Κώστας
-
Αγαπητοι μου φιλοι
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!!!!!!
ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΕ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΣΑΣ
-
κατ αρχην συγνωμη απ ολους που τελικα δεν ημουν στα μεγαρα , και ιδιαιτερα στο μιχαλη...
ημουν καλεσμενος ενος φιλου στο πηλιο και τετοιες προσκλησεις δυσκολα απορριπτονταιεπιπλεον, την προηγουμενγη βδομαδα ημουν μακρυα απο δουλεια και ιντερνετ οποτε και δεν ενημερωσα...
η συνεχεια σε λιγο.. -
νεο δυσαρεστο: Τρακαρα
ευχαριστο : δεν χτυπησα
δυσαρεστο: οδηγουσα το πολο της κοπελας μου
ακομα πιο δυσαρεστο : ακινητοποιηθηκε (ψυγειο)
ακομα πιο δυσαρεστο : η μ****ω που περασε με κοκκινο δεν το παραδεχεται. υπαρχει μαρτυρας που ομως δεν θελει να μπλεξει με δικαστηρια... καλη χρονια.... -
Το 307 ειναι στα χερια μου!!!!
Πηγα χθες και το πηρα, οχι χωρις παραλειπομενα βεβαια...
αφου με ειχαν και περιμενα κανα 2ωρο για να αφαιρεσουν το RCD, πηγα στο λογιστηριο και μου ειπαν οτι υπαρχει ενα υπολοιπο 380 ευρω για το συναγερμο... ποιο συναγερμο ρε παιδια? εγω δεν ειχα ζητησει...τελικα, συμφωνησαμε να κρατησω το συναγερμο και να μην παρω τα 30.000 χλμ δωρεαν σερβις (εργασια και ανταλλακτικα αλλα οχι τακακια). ουτως η αλλως δεν ειχα καμια ορεξη να τους ξαναδω.
Το αυτοκινητο δεν εχει ακομα πινακιδες (παρασκευη η δευτερα θα γινει κι αυτο)
Ειναι ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ. Και μοναδικο. Λευκο ΧΡ τριθυρο, 1.6 με ΜΠΕΖ δερματινο σαλονι. (στην Ελλαδα σιγουρα δεν υπαρχει αλλο). Το μπεζ δερμα του παει πολυ, δενει και με το εξωτερικο λευκο αλλα και με το μαυρο-μπλε εσωτερικο.
προφανως δεν εχω ακομα σχολια για οδικη συμπεριφορα, απλα ειναι πολυ διαφορετικο σε αισθηση απο το ραλλυ, το οποιο με το που μπηκα μεσα αισθανθηκα το βαρυ τιμονι και τη σκληρη αναρτηση που με εκανε να νοιωσω οτι οδηγουσα ενα πολυ ιδιαιτερο οχημα. Α! Το 307 εσωτερικα μοιαζει τεραστιο. Νομιζεις οτι μπορεις να παιξεις μπαλα!. Το δεξι χειριστηριο του καθρεφτη πρεπει να βγαλεις τον ωμο σου για να το φτασεις.
Σημερα θα συνδεσω και το MP3 και θα παιξω με τα κουμπακια και τις ρυθμισεις του εσωτερικου.
-
ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ!!! ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ το περιπολικο!!!!
(Νικολη μην πολυπαιζεις με τα κουμπακια γιατι σε βλεπω πολυ συντομα να κοιτας απορημενος ΟΛΑ τα γλομπακια αναμμενα και το 307 στεναχωρημενο!!!!! ) -
Welcome Mr Nikapos!
Καλορίζικο και καλοτάξιδο!
-
Χρόνια πολλά με υγεία,
και καλή και δημιουργική χρονιά σε όλους!Τάκης
-
Ο χρήστης Hiluxboy έγραψε:
Takinen my friend μας ελεγες οτι το 307 δεν υπερστρεφει, δεν το χαιρεσαι και διαφορα άλλα ομως εμαθα και διαβασα οτι ησουν ανεμος, ολο με τις πορτες πηγαινες.Το 307 όπως και όλα τα αυτοκίνητα μπορούν να κινηθούν αρκετά εύκολα με το πλάι
εφόσον γίνει σωστός χειρισμός αυτού του ευλογημένου χειριστήριου που βρίσκεται ακριβώς πίσω από τον επιλογέα των ταχυτήτων.
Κατά τα άλλα είναι συνολικά ένα ουδέτερο αυτοκίνητο ιδιαίτερα υπάκουο στις εντολές του οδηγού.Στα τις πίστας. Απίστευτα για άλλη μια φορά τα φρένα!
Οι πολύ καλοί χρόνοι ήρθαν στους τελευταίους γύρους οπου έμαθα και να τα χρησιμοποιώ επιτέλους σωστά
Το ABS- ESP φυσικά δεν επιτρέπει παιχνίδια, τοποθετήσεις κλπ, αλλά με πισταδόρικη οδήγηση μπορείς να
φρενάρεις πραγματικά οριακά με ίσιο τιμόνι αρκεί να μην σε επηρεάσει ψυχολογικά το έντονο κλώτσημα του πεντάλ.
Κανένα σημάδι κόπωσης ή υπερθέρμασνης στα φρένα ακόμα και μετά από αρκετούς συνεχόμενους (περισσότερους από 15)
γύρους με 2 άτομα παρακαλώ!
Κανένα σημάδι υπερθέρμανσης και του μοτέρ το οποίο όμως σε καμία περίπτωση δεν εντυπωσιάζει. Περίπου 140 χλμ/ω στο τέλος της ευθείας. Η ταχύτητα αυτή είναι σχεδόν ίδια ανεξάρτητα αν βγείς από τις φυστικιές με 2η ή 3η. Πάντως ο ένας πολύ καλός σε χρόνο γύρος βγήκε με 2η στις φυστικιές.
Το πλαίσιο εμπνέει ακαμψία και η ανάρτηση δεν γέρνει λόγω ημιάκαμπτου, όμως είναι αρκετά μαλακή για συνθήκες πίστας. Από την ανάρτηση πάντως επηρεάζεται αρνητικά μόνο το κράτημα και όχι τόσο η αίσθηση!
Αν το αυτοκίνητο φορούσε οποιοδήποτε καλύτερο λάστιχο από τα V500 (ήμαρτον) της Yokohama θα μπορούσε να κινηθεί ακόμα καλύτερα.
Χρόνια πολλά σε όλους! -
Χρόνια πολλά και απο εμένα.....
Άντε να μας μπει καλά ο χρόνος....Εχω και εγώ δικαιολογία για την απουσία μου...
Έπρεπε να ποτίσω τα λουλούδια....εεεε.... ήμουν Θεσσαλονίκη.Ο χρήστης Hiluxboy έγραψε:
Takinen my friend μας ελεγες οτι το 307 δεν υπερστρεφει, δεν το χαιρεσαι και διαφορα άλλα ομως εμαθα και διαβασα οτι ησουν ανεμος, ολο με τις πορτες πηγαινες.
TakisB θα χαρω ιδιαιτερα!Παρακάτω βλέπετε την φωτογραφία του Takinen λίγο μετά τον πρώτο γύρο στην πίστα.
PEUGEOT FORUM