-
Ο χρήστης koubeast έγραψε:
:lol:
(ναι γενικά έχει φώτα ημέρας,το tsi 5-πορτο ειναι)Τώρα που βγήκες από service ποιος σε πιάνει! Όσο για τα φρένα σε καταλαβαίνω! Οδηγούσα περιστασιακά ένα μοντέλο του 67 με κάκιστα φρένα και καθημερινά ενα φίατ του 1987 οπότε φαντάζεσαι
Ελπίζω στο επόμενο meeting (επιτέλους) να μπορέσω να έρθω και να σας γνωρίσω από κοντά(καλοκαιράκι αν βρεθείτε προς Γιαννενα η Πρέβεζα ρίξτε πμ)
Σόρρυ για το offtopic!
Σιγα το οφφτοπικ, ετσι και αλλιως ειμαστε τοσο απροβληματιστοι που δεν κανουμε ποστ.
Είναι ένα θέμα τα φρένα, αναγκάζομαι να κρατάω φόρα στις στροφές (μπήκα ψιλοαέρα πατέρα στο underpass και βγήκα με φουλ κλίση-ετοιμος να τουμπαρω) οποτε χρειάστηκα όλη την κατηφόρα.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Σιγα το οφφτοπικ, ετσι και αλλιως ειμαστε τοσο απροβληματιστοι που δεν κανουμε ποστ.
E, ναι ,η αλήθεια να λέγεται !
Είναι ένα θέμα τα φρένα, αναγκάζομαι να κρατάω φόρα στις στροφές (μπήκα ψιλοαέρα πατέρα στο underpass και βγήκα με φουλ κλίση-ετοιμος να τουμπαρω) οποτε χρειάστηκα όλη την κατηφόρα.
Χαχαχα, και έχασα το πλήρες σκηνικό γμτ Είδες τι ευρηματικές τεχνικές απαιτούν τα παλιά οχήματα για να σταματήσουν; Μάχιμος όλη την ώρα, με τη ψυχή στο στόμα! Πάντως καλά κάνεις και το κρατάς το 304, απ ότι θυμάμαι από άλλα σου πόστ, ήταν το οικογενειακό σας αυτοκίνητο. Όσο μπορείς να το συντηρείς, έστω και τυπικά, κράτα το. Πέραν από 'σχολείο' οδήγησης, είναι ώραια να βολτάρεις που και που με αυτά και να θυμάσαι το τι πέρασες μαζί του. Μετάνιωσα που δώσαμε το δικό μας στην προηγούμενη απόσυρση
Και μιας και πιάσαμε τους Γάλλους σου, με εκείνο το 206RC τί έγινε, πήγες το είδες; Θα κάνεις την κίνηση;
-
Το 304 ακόμα το χρησιμοποιεί ο φάδερ σχεδόν καθημερινά, απλά για μικρές πια διαδρομές. Εγώ το παίρνω πού και πού για συντήρηση και χαβαλέ.
Τον ρουσο (RC) τον χάσαμε δυστυχώς, είχε άλλος προτεραιότητα πριν από μένα και το πήρε. Δεν πειράζει, πάμε για άλλα.
-
Δε πειράζει, έτσι σε θέλω, αισιόδοξο Κάτι καλύτερο θα βρεις
-
-
Θα ράβει το 307 Σε βλέπω για undercover κοντράκια μετά
-
ρε παιδιά, το clima στο 207 που έχουμε είναι διζωνικό.
δεν έχει ρύθμιση όταν ανεβάζεις/κατεβαζεις τη θερμοκρασία από τη μεριά του οδηγού να ρυθμίζεται κ η αντίστοιχη του συνοδηγού? -
τι εννοείς;
Η κάθε μία είναι αυτόνομη...
-
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
τι εννοείς;Η κάθε μία είναι αυτόνομη...
σε κάποια άλλα αυτοκίνητα με διζωνικό έχει επιλογή να μην είναι, ώστε όταν περιστρέφεις αυτό του οδηγού να αλλάζει κ η μεριά του συνοδηγού (έχοντας κ οι δυο την ίδια θερμοκρασία).
-
Στο 207 δεν μπορείς να το κάνεις αυτό... λειτουργούν μόνο αυτόνομα.
-
Στο 308 υπάρχει επιλογή στις ρυθμίσεις του αυτοκινήτου για αυτό που λες.
Αν έχεις την καλή οθόνη στο 207 υπάρχει πιθανότητα να γίνεται και σε εσένα αυτό.
-
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
Στο 207 δεν μπορείς να το κάνεις αυτό... λειτουργούν μόνο αυτόνομα.Tι βλακεία είναι αυτή??
στα περισσότερα έχει full auto που τα αλλάζεις όλα από του οδηγού και auto που αλλάζει ο καθένας όπως θέλει...έτσι και αλλιώς ο 2ζωνικός είναι υπερβολή σε τόσο μικρό αυτοκίνητο...
ότι θέλει ο οδηγός , οι αλλοι να πάνε να ... -
Τι να σου πω... εγώ απο αυτά δεν έχω ιδέα...
Απο εκεί που το μόνο που είχα ηταν καλοριφέρ, έπεσα στον διζωνικό...
Αν και ναι, σε μικρό αμάξι είναι απλά θέμα marketing. -
Και στο δικό μου ο διζωνικός λειτουργεί μόνο αυτόνομα...
Τον θεωρώ υπερβολή για τέτοιο αυτοκίνητο. Θα ήμουν απόλυτα ικανοποιημένος και με ένα απλό AC...Ωστόσο οφείλω να ομολογήσω ότι (μέχρις στιγμής) ο κλιματισμός του 207 είναι ικανοποιητικός και ιδιαίτερα ήσυχος (στις χαμηλές κλίμακες).
-
Έχω το 207cc 1600 ατμοσφαιρικό, αυτό με το κινητήρα BMW.
Η λειτουργία του ηλ. γκαζιού είναι απίστευτα ενοχλητική και θέλω να δώ αν το κάνει και σε άλλους ή το δικό μου έχει πρόβλημα.
Καταρχάς έχει πολύ αργή απόκριση. Για να ξεκινήσεις σε ανηφορίτσα θέλει βαθύ πάτημα του γκαζιού και αρκετό πατινάρισμα του συμπλέκτη για να ξεκινήσει ομαλά αλλιώς κάνει σαν αρχαίο Lada με καμένη φλάτζα και έναν κύλινδρο off.
Το ίδιο κάνει αν πχ είσαι με 30 με δευτέρα. Πρέπει να κατεβάσεις σε 1η για να πάει καλά.Το δεύτερο εκνευριστικό που κάνει είναι οτι όταν αφήνεις το γκάζι (πχ για να αλλάξεις ταχύτητα) κρατάει τις στροφές για μισό δευτερόλεπτο πρίν αρχίσουν να πέφτουν. Στην χαλαρή οδήγηση δέν είναι πρόβλημα αλλά όταν οδηγείς με γρήγορες αλλαγές είναι σαν να κρατάς πατημένο το γκάζι και η αλλαγή γίνεται πολύ απότομα.
-
Bγαίνει μπουλεκο-πλακέτα γκαζιού για δαύτο ; Αν ναι βάλτην , θα σωθείς.
-
Εχω τον ιδιο κινητηρα και κανει τα ιδια. Το τελευταιο δε μου λεει κατι. Επισης, το πατιναρισμα σε ανηφορα ειναι ενα φαινομενο που συναντιεται και σ'αλλα αμαξια
-
Τότε, καλά έκανα και πήρα το παλιό μοτέρ
Δεν έχω τίποτα απο αυτά... -
Το ίδιο μοτέρ σε 308 με είχε εντυπωσιάσει με την απόκρισή του, ακόμα και από (πολύ) χαμηλά. Μιλάμε για φάση ντίζας.
Δεν το πάτε για καμιά τηλεφόρτωση;
-
Ο χρήστης yosebu έγραψε:
Εχω τον ιδιο κινητηρα και κανει τα ιδια. Το τελευταιο δε μου λεει κατι. Επισης, το πατιναρισμα σε ανηφορα ειναι ενα φαινομενο που συναντιεται και σ'αλλα αμαξιαΕσένα δέν σου κρατάει στροφές οταν αφήνεις το γκάζι? Έχω την εντύπωση οτι αυτό είναι το ESP του φτωχού γιατί όσο και αν έχω προσπαθήσει δέν αφήνει το αμάξι να γυρίσει με άφημα γκαζιού στη στροφή.
Το δικό σου αμάξι έχει ESP?
Το ίδιο μοτέρ σε 308 με είχε εντυπωσιάσει με την απόκρισή του, ακόμα και από (πολύ) χαμηλά. Μιλάμε για φάση ντίζας.
Δεν το πάτε για καμιά τηλεφόρτωση;
θελει λεφτά για τηλεφόρτωση? Αλλιώς το πάω κατευθείαν για sprint booster.
PEUGEOT FORUM