-
Δοκίμασε να τον απομονώσεις, αλλά αν δεν έχει ο συναγερμός άμεση διασύνδεση με τα φώτα δεν μπορεί να τα επηρεάσει. Πρέπει να έχει πλακέτα για να τα ενεργοποιεί ούτως ώστε να μπορεί να γίνεται κάτι τέτοιο.
-
Δεν ξέρω πως να τον απομωνόσω μόνος μου...
Απλά ξέρω οτι τον συναγερμό τον συνδέεις με την bsi και για αυτό έλεγα μπας και φταίει αυτό και την τρελένει...
Τώρα μπορεί να είμαι λάθος... δεν ξέρω. -
Δεν έχει κλειδί απομόνωσης; Τότε πήγαινέ σε αυτόν που το πέρασε και συζήτησέ το μαζί του. Ένας καλός ηλεκτρονικός/ηλεκτρολόγος αυτοκινήτων μπορεί να βοηθήσει. Να τρελαίνετε όλη η BSI από το επιπλέον κύκλωμα... όλα είναι πιθανά...
-
Τον συναγερμό μου τον είχε κάνει δώρο η αντιπροσωπία όταν είχα πάρει το αμάξι και λογικά ή εκεί τον περάσανε ή στα κεντρικά.
Το να παω εκεί που το πήρα για να το κοιτάξουν, δεν παίζει... έχω παει αρκετές φορές για διάφορους λόγους και πραγματικά δεν είναι απο τα καλύτερα συνεργεία που έχω δει. -
Πήγαινε σε ένα κατάστημα που περνάει συναγερμους τότε. Δυστυχώς στην Αθήνα δεν ξέρω να σου προτείνω κάποιον συγκεκριμένο.
-
Για αρχή θα ψάξω καμία άλλη αντιπροσωπία να το πάω.
Το θέμα μου είναι οτι χρειάζομαι αυτοκίνητο λόγο επαγγέλματος. Και για να μπορέσω να αφήσω εκεί το δικό μου, θα πρέπει να έχω κάποιο άλλο για να κάνω την δουλεια μου.Σε κάποια αντιπροσωπία θα έχουν να μου δώσουν κάποιο αντικατάστασης ενώ αν χρειαστεί να το κρατήσει κάποιες μέρες ο ηλεκτρολόγος, αναγκαστικά θα μείνω χωρίς.
Πάντως ευχαριστώ για το ενδιαφέρον και εσένα και όλα τα παιδιά!
-
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
Τον συναγερμό μου τον είχε κάνει δώρο η αντιπροσωπία όταν είχα πάρει το αμάξι και λογικά ή εκεί τον περάσανε ή στα κεντρικά.
Το να παω εκεί που το πήρα για να το κοιτάξουν, δεν παίζει... έχω παει αρκετές φορές για διάφορους λόγους και πραγματικά δεν είναι απο τα καλύτερα συνεργεία που έχω δει.αν είναι δωράκι ο συναγερμός καταλαβαίνεις τι σόι είναι κανε τον κόπο και ξεκίνα από αυτόν
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
η πλάκα είναι οτι στο Citroen forum μιλάνε για περασμένα μεγαλεία και στο Peugeot μονίμως για βλάβεςέχεις απόλυτο δίκιο.
-
Θανάση όταν πήρα το 307 μου τοποθέτησαν εργοστασιακό συναγερμό. Δεν μου έκανε τα τέρατα που αναφέρεις αλλά κάτι ψιλοχαζά, που ούτε θυμάμαι τι ήταν πλέον. Βρήκαν ότι υπέφερε από καλωδίωση και μου την άλλαξαν μόνοι τους, χωρίς χρέωση, στην εγγύηση του συναγερμού υποθέτω.
-
Πολύ πιθανό να είναι αυτός, και να κομπλάρει την BSI. Δυστυχώς δεν έχω ασχοληθεί με τους συναγερμούς και δεν ξέρω να σου πω πώς θα τον αποσυνδέσεις.
-
Το θέμα είναι οτι τις προηγούμενες φορές, βάραγε ο συναγερμός ενώ γινόντουσταν τα κουλά αυτα.
Αλλά αυτή την φορά δεν έκανε κιχ...Δηλαδή ενώ είχε περάσει απο το μυαλό μου οτι μπορεί να φταίει αυτός, τώρα δεν ξέρω...
-
Δεν μπορείς να περάσεις από τον Αργύρη να το κοιτάξει;
-
Έχει συνεργείο;
-
Εχεις πμ.
-
Για ακόμα μια φορά πρόβλημα με τα ηλεκτρονικά του...
Με την δυνατή βροχή, άρχισε πάλι τα κουλά.Άναμα τα εμπρός φώτα (οχι τα πισω τα κοκκινα) στην μεγάλη σκάλα και οι υαλοκαθαριστήρες.
Όλα αυτά ενώ το αμάξι ήταν κλειδωμένο.Με έχει κουράσει... δεν μπορούν να βρουν τίποτα.
Και απο την άλλη δεν μπορώ εγώ να είμαι με το αγχος αυτό συνέχεια... μην το ξαναπάθει και τα λοιπά...Σκατά...
Εγώ πλήρωσα τη BSI μαζί με τρεις ηλεκτρομαγνητικές κλειδαριές και προγραμματισμό 580 ευρώ και να φανταστείς ότι απλώς έριχνα νερό με το λάστιχο.
Αν και εδώ που τα λεμέ το 307 έχει κάνει 50000 και δεν είχε βγάλει κάποιο πρόβλημα, από και περα δεν ξέρω τι θα γίνει. -
-
αν δεν έχει κλειδί, τότε απενεργοποιείτε με PIN μετρώντας το αναβοσβημα του λαμπακιουτου και ανοιγοκλείνοντας τον διακόπτη της μίζας
πρέπει να δεις τις οδηγίες χρήσεις και να έχεις το PIN. -
Να τον αποσυνδέσουμε θέλουμε.
-
Μωρέ τα έχω αυτά... αλλά με βλέπω να πιάνω κανένα κοπτάκι και να αρίσω να κόβω ότι καλώδια βρω εμπρός μου!
-
Μωρέ τα έχω αυτά... αλλά με βλέπω να πιάνω κανένα κοπτάκι και να αρίσω να κόβω ότι καλώδια βρω εμπρός μου!Τοτε ειναι που θα γινει το 'ελα να δεις'!!!!!
PEUGEOT FORUM