-
λολ...
Έχεις καμια φωτο απο μέσα;
-
Δεξι κλικ κλπ
-
Οι παπάρες έβγαλαν τον δείκτη και άφησαν αυτές τις νικελοτές παπαρίες που στραβόνουν! στα παπάρια τους δλδ!
-
εδω λεμε θα βρει τον παλιο της εαυτο η peugeot και αυτη κανει τετοια π@@@@α???
-
Εδω και αρκετο καιρο ψαχνοντας για καινουργιο αυτοκινητο εχω ''κολλησει'' με το 207 rallye. Ειναι ομορφο, γρηγορο, ποιοτικα αποδεκτο και εχει χωρους. Με προβληματιζει ομως το γεγονος οτι ειναι ελληνικη πατεντα καθως στο επισημο γαλλικο site της peugeot δε αναφερεται πουθενα. Εισης διαβασα το αντιστοιχο topic για το rallye και απογοητευτηκα γιατι επιεικως το εθαβαν. Υπαρχει καποιος που ειναι ιδιοκτητης 207 rallye να μου πει τη γνωμη του; Αξιζει η διαφορα για το 207gt; Μετα την ανανεωση του μοντελου θα υπαρξει εκδοση rallye;
-
το rallye δεν εχει καποια μηχανικη μετατροπη οπως πχ τα αληστου μνημης σκουμπι που ναναι πατεντα ελληνικη...οι διαφορες ειναι στον εξοπλισμο και σε 2 αυτοκολλητα...οποτε δες εσυ τι εξτρα θες και αποφασισε..
-
Αν έχεις σκοπό να μείνεις σε μαμά μορφή, το GT είναι προτιμότερο γιατί είναι περισσότερο κομπλε με τα ημιδερμάτινα, ηλιοροφή κλπ.
Το Rallye επι της ουσίας δεν υστερεί σε τπτ το απαραίτητο σε εξοπλισμό. Σου μένουν μερικά λεφτά στην τσέπη τα οποία τα ρίχνεις αργότερα σε 1-2 βελτιωσούλες.
-
Και με το ανανεομενο 207 τι γινεται; Θα βγει σε rallye;
-
Δεν βλέπω τον λόγο να μην υπάρχει και τέτοια έκδοση.
-
Γνωριζετε αν το μοτερ 1.6 16V με τα 110 αλογα φορεθηκε στα τελευταια 306 ή 306 cabrio?
-
Δεν φορέθηκε.
Στα cabriο ξέρω σίγουρα ότι φορέθηκε η τελευταία έκδοση του 8βου με τα 100 άλογα που φόρεσε και η xsara picasso.
-
90 αλογα δεν εβγαζε αυτο που λες..? Αυτο που φοραγαν και τα zx ακομα..
-
Συνήθως ναι, αλλά τελευταία βγάλαν και μια τέτοια έκδοση.
-
Ναι απο οτι θυμαμαι εβγαινε 1600 8βαλβιδο 90 ιππους και 1800 16βαλβιδο 118 ιππους
-
-
Ο χρήστης citrovag έγραψε:
Ναι απο οτι θυμαμαι εβγαινε 1600 8βαλβιδο 90 ιππους και **1800 16βαλβιδο 118 ιππους **Με μοτερ xantia II, 406? Δε πρεπει να πουληθηκαν και πολλα τετοια ε?
Παντως πρωτη φορα ακουω για 1.6 8v 100 αλογα..μηπως ειχε τιποτα ψιλοδιαφορες στο ψεκασμο και τη χαρτογραφηση σε σχεση με το γνωστο με τα 90 αλογα..
-
-
Μισο να δω στο autodata
-
απο το 2000 βλεπω
-
Ειναι τα πολυ τελευταια λοιπον..Ευχαριστω!
PEUGEOT FORUM