-
Σε ένα μοναδικό εγκέφαλο που έπιασε το αυτοκινητό μου, έβγαλε γωνία πεταλούδας, και ρύθμιση μίγματος γι αυτό και αλλάχτηκε η πεταλούδα ... Ύποπτος είναι και ο λ αλλά τα καυσαέρια είναι πολυ καλά ακόμα και με την ελεύθερη εξάτμιση ....
-
Μήπως η ελεύθερη εξάτμιση λοιπόν χαλάει το κόλπο; Ο λ πού έχει κάτσει; Κατλύτη φοράς;
-
Εκεί που είναι ο λ δεν έχει αλλαχτεί κάτι αν εννοείς αυτο ... Και καταλύτη έχω κανονικά και το μεσαίο και το τελικό που έχω δεν είναι και τόσο ελεύθερα και τα έχω πάνω κοντά στα 2 χρόνια χωρίς προβλημα...
-
για να μην ειναι ολα αυτα σιγουρα κανει σκορτσαρισματα με δευτερα και χαμηλες στροφες ..εστω λιγο.... τοτε θελει ψεκασμα λαδακι κοντακτ το μοτερακι του ρελαντι μερικες φορες ευθυνεται κ ατο οσο περιεργο και αν φαινεται , η αλλαγη..η καθαρισμο λ....
-
Το λαδάκι το δοκίμασα παντου ... την αλλαγή την άφησα γιατί μου φαίνεται περιέργο να μην παίρνει μπροστά από αυτό και δεν σκορτσάρει καθόλου στο υπογράφω αυτο ...
-
μοτερακι ρελαντι ...απο αυτα που λες μου μυριζει ,τωρα κατι αλλο???
εγω με peugeot 8v πολυ παλια μ εκανε ετσι σαν εσενα και ενιωθα σαν να ηταν νερουλη η βενζινη μετα οταν ζεστενοταν ολα μια χαρα....και ηταν μοτερακι.... βασικα αν αλλαξες αντλια τι αντλια εβαλες???? με τα μπαρ που λεει ο κατασκευαστης?γιατι αλλιως μπορει να παιζει και αυτο -
κανε κατι αλλο βγαλε για λιγη ωρα τους πολους μπαταριας και τετοια .....και μετα ξαναβαλτους ..μπορει να ληξει το θεμα ετσι απλα .
-
Και αυτό με τους πόλους το έκανα και την αντλία την άλλαξα με γνήσια από τη peugeot ... Έχω πάει σε 4 συνεργεία και είμαι έτοιμος να το πουλήσω γι αυτό το λόγο ...
-
Ο χρήστης jean29 έγραψε:
Και αυτό με τους πόλους το έκανα και την αντλία την άλλαξα με γνήσια από τη peugeot ... Έχω πάει σε 4 συνεργεία και είμαι έτοιμος να το πουλήσω γι αυτό το λόγο ...αν ηταν 16v ξερω πολλους αγοραστες αλλα
περα απο την πλακα ....αν στο εκανε ρελαντι και στην κινηση δηλ χαμηλες στροφες ειναι αυτο που σ λεω.( δεν θυμαμαι την κανονικη ονομασια του αυτην την στιγμη) στους tu-ειδης απο τα 120,000 χλιμ ξεκινουν τα λαμπακια και ειναι για αυτο ...στα 160,000 τα αυτοκινητα δεν κουνιουνται καθολου....αυτο απο ερωτησεις απο εδω και απο εκει το ξερω .δεν ειναι επηστιμονικα αποδεδιγμενο ( προς αεροπλανο μερια η διευκρινηση ) -
To πρωτο που θα κοιταζα θα ηταν ο λ. Πργματικα στα 106 οταν αναβε το τσεκ 90% ηταν λ.
-
Δηλαδή εγώ με 230 000 είμαι τυχερός ???
-
Ο χρήστης jean29 έγραψε:
Δηλαδή εγώ με 230 000 είμαι τυχερός ???και στεναχωριεσαι...μια χαρα ειναι ο κινητηρας στα τοσα χιλιομετρα.πω το ξεσκισες το 106 ακι
βασικα εισαι και του 98 αλλα απο το 92 και επειτα σ συνεργειο πολλα 106 8v ειχαν τετοιο προβλημα με μοτερ ρελαντι....απο 120,000 -160,000 χλμ...
-
Θα το δοκιμάσω κι αυτο ... αν δεν πετύχει μου έχει έρθει μια διαβολική ιδέα
Ευχαριστώ πάντως ... -
βαλε πανω 16v και ραψιμο μπροστα... και αντε γεια...... με προσοχη γιατι θα γινει πυραυλος
-
Εισαι δι;ολ;ς
-
Ας πούμε πως εγκέφαλος και πεταλούδα και καμμιά 10 αριά αισθητήρες θα περισσευουν ...
-
-
ωχ πλατσουκομα μυριζομαι
να χα χρηματα και γκαραζ να τα αγοραζα ολα τα 106 στην ελλαδα να τα σωσω απο το πλατσουκομα.... -
Ο χρήστης 106_4_ever έγραψε:
ωχ πλατσουκομα μυριζομαι
να χα χρηματα και γκαραζ να τα αγοραζα ολα τα 106 στην ελλαδα να τα σωσω απο το πλατσουκομα....Πλατσούκομα ???? Να χα χρήματα και γκαράζ να τα αγόραζα όλα τα 106 στην Ελλάδα για ανταλλακτικά...
-
PEUGEOT FORUM