-
Καλά χριστούγεννα, καλές γιορτές και ένα καλύτερο νέο έτος για όλους και από μένα.
Λοιπόν στο 307 μου (ούτε 3 μηνών αβάπτιστο) όταν γυρνάω το καλοριφέρ στα πόδια (στις άλλες θέσεις είναι ΟΚ ) μου φέρνει μια αρκετά άσχημη μυρωδιά στην καμπίνα (και ναι τα πόδια μου μου είναι καθαρά όπως και τα πατάκια ). Καμμιά ιδέα για το τί μπορεί να φταίει?Χαιρετισμούς και ευτυχισμένες γιορτές
Κώστας
-
Και από εμένα καλές γιορτές σε όλο το club,αγάπη, ευτυχία και πολλά και απροβλημάτιστα χλμ με τα 307 μας!!!!
-
Χρόνννννννιιιιιααα ποοοολλλλαααααα και απο εμένα.......
Και με ασφάλεια...
-
Ζήτησα από τον Άγιο Βασίλη ένα απ'αυτά... Λέτε να με θυμηθεί;
-
Άγιε μου Βασίλη αν δεν σου βρίσκεται κάτι σε RC, δε βαριέσαι, καλό είναι και το Hoggar...
-
Χρόνια πολλά υγεία και ευτυχία σε όλους
-
Ο χρήστης pkst έγραψε:
φέρνει μια αρκετά άσχημη μυρωδιά στην καμπίνα (και ναι τα πόδια μου μου είναι καθαρά όπως και τα πατάκια ). Καμμιά ιδέα για το τί μπορεί να φταίει?Καθαρισε το φιλτρο αερος του AC,αν και λιγο παραξενο να βρωμησε σε 3 μηνες....
-
Καθυστερημένο:
Χρόνια πολλά σε όλους με 2004 ευχές για ένα ευτυχισμένο 307 και 307 ευχές για ένα ευτυχισμένο 2004!
-
Καλη σας μερα αγαπητοι φιλοι και καλη εβδομαδα,
Χθες πηγα στα Μεγαρα και περασα ενα συμπαθητικο πρωινο γιατι συναντησα μερικα παιδια που ενω μονο τα γραφαμε τα ειπαμε κιολας ...
(συγνωμη για το 'μπλαζε'της λεξης συμπαθητικο αλλα πραγματι αν δεν ηταν τα παιδια που γνωρισα να μου φιαξουν την μερα, κατα τα αλλα τα Μεγαρα τα ψιλοβαριεμαι)
Οσοι δεν ηρθατε ηδη εχετε καταγραφει και σκεπτομαι σοβαρα την παραδειγματικη σας τιμωρια
Btw με τα 225/45/17 ειχα στην ευθεια των Μεγαρων ακριβως τα ιδια χλμ που ειχε και με τα 195 της μανας του.Οποτε μην ακουτε τα διαφορα που λενε οσοι δεν εχουν δοκιμασει και αν γουσταρετε βαλτε τα(αν και καλυτερα να προτιμησετε 205/50/17) -
Καλημέρα και χρόνια πολλά!
Χθές πήγα στα Μέγαρα! Έψαχνα για 307, τίποτα! Πάνω που ανησύχησα για το αν πήγα την σωστή μέρα, είδα το μπορντώ του Μιχάλη (MDVQ) και ησύχασα! Γνώρισα και τον Κώστα (kkot) με το γκρί sidobre και τον Τριαντάφυλλο (tm). Πολλοί είμαστε! Μπράβο μας! Αν εξαιρέσουμε τους δικαιολογημένους λόγω απόστασης, τι έμεινε; Anyway!Καλή χρονιά να έχουμε και μακάρι να γίνουμε περισσότεροι! (Ούτε λόγος για ιδιαίτερο forum 307...)
Μιχάλη καλός ο ήχος με το δικό σου cd αν και δεν διέκρινα διαφορές με τα δικά μου cd-r.
Hilluxboy τα θερμά μου συγχαρητήρια για τις πιο πρωτότυπες ευχές (δεν είχαμε και πολλές εδώ που τα λέμε...). Αν ανέβω Πελασγία ίσως τα πούμε...(πηγαίνω σχετικά συχνά).
-
Πουλακια μου τα ειπατε απο κοντα εεε; Εγω δεν τα καταφερα γιατι παλευα με τα χιονια! Θα υπαρξουν ομως και αλλες φορες ωστε να καταφερουμε να βρεθουμε. Μιλησα με το Μιχαλη και μου ειπε οτι γνωρισε αξιολογα ατομα, οπως ακριβως δηλαδη περιμενε να ειναι οι ιδιοκτητες ενος 307. Χαζοζηλεψα που δεν παραβρεθηκα αλλα θα το ξεπερασω .
Takinen my friend μας ελεγες οτι το 307 δεν υπερστρεφει, δεν το χαιρεσαι και διαφορα άλλα ομως εμαθα και διαβασα οτι ησουν ανεμος, ολο με τις πορτες πηγαινες. Τελικα υπερστρεφει απολαυστικα το 307 ή οχι; Ειμαι μπερδεμενος!
TakisB θα χαρω ιδιαιτερα!
-
ΠΑΙΔΙΑ ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΑΙ ΛΟΓΩ ΑΠΟΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΓΙΟΡΤΩΝ ΗΤΑΝ ΑΔΥΝΑΤΟΝ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΜΟΥ ΕΞΞΑΛΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΣΤΕΝΑΧΩΡΟΥΣΑ ΜΕ ΤΟ ΜΟΤΕΡ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΙΠΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΕΤΟΣ ΧΩΡΙΣ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣ ΓΙΑ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΤΙΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ ΣΑΣ;ΚΑΝΑΤΕ ΚΑΜΙΑ ΚΟΝΤΡΙΤΣΑ;
-
Ο χρήστης pkst έγραψε:
...όταν γυρνάω το καλοριφέρ στα πόδια (στις άλλες θέσεις είναι ΟΚ ) μου φέρνει μια αρκετά άσχημη μυρωδιά στην καμπίνα...
ΚώσταςΦίλε Κώστα 'pkst' χρόνια πολλά!
Δεν ξέρω αν έλυσες το πρόβλημα της οσμής, το οποίο δείχνει παράξενο μιας και μυρίζουν μόνο οι αεραγωγοί των ποδιών. Αν σου αλλάξουν το φίλτρο γύρης φρόντισε να γίνει ολοκληρωμένα η αλλαγή: να μπεί στους αεραγωγούς το ειδικό σπρέι που καταπολεμά μικροοργανισμούς και βακτηρίδια που αναπτύσσονται στους αεραγωγούς. Μετά βέβαια χρειάζεται να αεριστεί πολύ καλά το εσωτερικό του αυτοκινήτου. Και για την σπάνια περίπτωση που εξακολουθεί η οσμή ψάξε με φακό την περιοχή γύρω από τους αεραγωγούς των ποδιών: μπορεί κάποιο παπούτσι να έχει 'αποθέσει' μικροσκοπικά θραύσματα από 'νάρκη' σκύλου! Ναι! Το έχω πάθει και τρελλάθηκα μέχρι να το βρώ! Από τότε έχω λαστιχένια ταξιτζίδικα πατάκια πάνω από τις μοκέτες! -
καλημέρα,
ήμουν εκεί ,την Κυριακή, και χάρηκα που γνώρισα τους Μιχάλη (MDVQ) και Τάκη (TakisB). Τα είπαμε, ανταλάξαμε απόψεις για τα 307ακια μας, και περασαμέ μια χαρά.!
Κρίμα που είμασταν μόνο αυτοί.
Μιχάλη ευχαριστώ για το CDακι .. Τελικά ,φενεται οτι, έχει διαφορά να γράφεις σε audio αντι σε data μουσική.
ελπίζω να τα πούμε και περισσότεροι σύντομα.
καλή χρονια με υγεία και καλά χιλιόμετρα!.
-
σιντακι ?!?!?!? ποιο σιντακι ?!??!? αααα! δε μου τα λετε ολα!!!
παιδια, δε νομιζω να υπαρχει διαφορα στον ηχο ειτε ειναι audio, ειτε ειναι data! σημασια εχει η ποιοτητα ηχου του αρχικου μουσικου cd! -
Oπως θα διαπιστωσατε δεν εγραψα ονοματα αυτων που παραβρεθηκαν στα Μεγαρα για να μην 'εκθεσω' αυτους που δεν ηρθαν.
Τα αλλα παιδια ομως ειχαν διαφορετικη γνωμη και ετσι εσεις παλιοτομαρα που δεν ηρθατε εκτεθηκατε ανεπανορθωτα
Περιμενουμε να δουμε τι 'φτηνες' δικαιολογιες θα επινοησει ο αρρωστος νους σας για να σας 'απολαυσουμε' (εξαιρειται ο Tazz)
Cd κυριε Τριανταφυλλε παιρνουν μονο οι κατοχοι 307.Οταν με το καλο σε αξιωσει ο Θεος να γινεις κατοχος θα φροντισουμε και για σενα
Οσο για το audio η το data αγοραζε data εσυ και ασε εμας που δεν ξερουμε να βολευομαστε με audio.
Σοβαρα τωρα το αudio εχει τουλαχιστον 20-30% καλυτερη αποδοση σε ενα καλο συστημα(στο αυτοκινητο οντως δεν θα παρατηρησεις ιδιαιτερες διαφορες) αλλα οπως σωστα ειπες μεγαλο ρολο παιζει το πρωτοτυπο και φυσικα τον μεγαλυτερο ο εγγραφεας.
Και παντα να προτιματε ταχυτητα εγγραφης Χ1 το πολυ Χ2.
Για να μην τρελλαθουμε κιολας στο cd του 307 μαλλον ολα καλα ειναι οποτε μην αγχωνεστε και πολυ.
Για το 2004 οσοι θελετε και μπορειτε εισαστε προσκεκλημενοι στην αγωνιστικη ομαδα της εταιρειας που δουλευω(λεπτομερειες μονο με pm) σε οποιο αγωνα γινει στα Μεγαρα μπας και σας δουμε και απο κοντα -
Και κατι ασχετο.Τον τελευταιο καιρο το site μου βγαινει μεγαλο στην οθονη και δεν μπορω να το διαβασω στις ακρες.Ξερει κανει γιατι και πως μπορω να το διορθωσω????
-
Ο χρήστης MDVQ έγραψε:
Και κατι ασχετο.Τον τελευταιο καιρο το site μου βγαινει μεγαλο στην οθονη και δεν μπορω να το διαβασω στις ακρες.Ξερει κανει γιατι και πως μπορω να το διορθωσω????Ενας λόγος είναι η χρήση πολύ 'πλατιών' avatars από ορισμένους χρήστες (Ενα τέτοιο σε κάθε σελίδα αρκεί...) Κανονικά θα έπρεπε να μην επιτρέπεται από το λογισμικό (phpBB) αλλά μάλλον υπάρχει κάποιο bug
-
Ο χρήστης MDVQ έγραψε:
Για το 2004 οσοι θελετε και μπορειτε εισαστε προσκεκλημενοι στην αγωνιστικη ομαδα της εταιρειας που δουλευω(λεπτομερειες μονο με pm) σε οποιο αγωνα γινει στα Μεγαρα μπας και σας δουμε και απο κονταΨαχνετε για οδηγο μηπως;
-
δυστυχώς, κάποιο σοβαρό οικογενειακό πρόβλημα με υποχρέωσε όχι μόνο να μην έρθω στο μέγαρο, και να σας ευχηθώ και από κοντά, αλλά να ακυρώσω και τις διακοπές μου. τα παραπάνω τα γράφω όχι τόσο με σκοπό να απολογηθώ για την κυριακάτικη απουσία μου (ο μιχάλης γνωρίζει...), αλλά να ζητήσω συγγνώμη που δεν σας ευχήθηκα καλές γιορτές, έστω από εδώ μέσα. το κάνω τώρα, λοιπόν, ευχόμενος καλή χρονιά σε όλους τους φίλους (με 307 ή άνευ) και τα αγαπημένα τους πρόσωπα...
PEUGEOT FORUM