-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Storm το αμάξι ήταν στοκ ε; Παραγωγής του πότε είναι; Πάρε τηλέφωνο και ρώτα αν υπάρχει update για τον εγκέφαλο, κάποια στιγμή βγήκε και διόρθωνε σε μεγάλο βαθμό την απόκριση στο γκάζι.Ωχ! Τι είναι πάλι αυτά. Και πως βρίσκω τι παραγωγή είναι; Δύσκολα μου βάζεις.
Πάντως συνεργείο θα πάω για το USB BOX και λασπωτήρες ... Μήπως να τους πω εκεί για update;Λοιπόν! Χτυπήσαμε σήμερα 100 χιλιομετράκια. Το πήγα ένα σύντομο ταξιδάκι ...
Τελικά ήταν μπουκωμένο... ... Σήμερα αγρίεψε. Παρα-αγρίεψε... Πριν πατήσω το γκάζι το ταχύμετρο γράφει 130km/h-150km/h
Πολύ αθόρυβο όμως ρε παιδιά. Δεν ακούγεται τίποτα. Πήγαινα με 130km/h και δεν το είχα πάρει είδηση.
Επειδή είναι 5θυρο και είναι όπως όλα τα 207 ... περνά σαν σίφουνας από τα υπόλοιπα αυτοκίνητα και όλοι με κοίταζαν με γουρλωμένα μάτια. Μία κοπελίτσα με ένα απλό 207 προσπάθησε να με προσεγγίσει και καλά να με περάσει ... και μόλις άγγιξα λίγο το γκάζι το δικό μου χάθηκε. Παραείναι γρήγορο τελικά το άτιμο.Κάποια στιγμή μου ήρθε από δίπλα ένα τύπος με Lacceti GTi/Turbo/Remus/Sebring. Πολύ φασαρία. Με κοιτούσε, πάτησε κάτι γκάζια και τα γνωστά. Εφυγε ... φεύγω και εγώ στο χαλαρό, τον φτάνω, ήμουν δίπλα του, με κοίταξε απορημένος, πάτησα λίγο το γκάζι και το δικό μου στην κυριολεξία εκτοξεύθηκε ... Προσπάθησε να με προσεγγίσει αλλά μάταιο...
Το 207GT πετάει στην κυριολεξία. Προσπάθησα να κρατήσω χαμηλούς τόνους ρε παιδιά αλλά το αυτοκίνητο πάει σφαίρα. Μόλις ανοίγει το Turbo περίπου στις 2000στροφές από ότι κατάλαβα το αυτοκίνητο εκτοξεύεται ....
Πολύ δυνατό. Όσο πέρναγε η ώρα τόσο ποιο γρήγορο ήταν.Αρνητικά ελάχιστα. Ίσως λίγο η αίσθηση του επιλογέα, χωρίς όμως να ξενίζει.
Τι άλλο; α! ναι! η επιτάχυνση από στάση. Μου φάνηκε λιγάκι αργό...από σταμάτημα.
Και η ανάρτηση μου φάνηκε λιγάκι σκληρή. Λογικό όμως.Στα θετικά. Η αίσθηση του αέρα με μοισάνοιχτα παράθυρα. Απίστευτη αίσθηση και ήχος...
Στα θετικά και το ηχητικό. Πολλές δυνατότητες και όμορφος ήχος.
Στα θετικά και η ευελιξία, το ελαφρύ τιμόνι στις χαμηλές ταχύτητες και φυσικά η ορατότητα μπρος-πίσω ... πάνω ... -
Ο χρήστης the judge έγραψε:
Καλοταξιδο παντως,με λιγη προσοχη στο στρωσιμο του(απεφυγε το σανιδωμα για τα πρωτα 300-500 χιλιομετρα) και ποτε μην το σκιζεις πριν ζεσταθει το λαδι(εχει και θερμομετρο για να στο δειχνει).Γενικα προτιμησε να το στρωσεις για λιγο καιρο για πολλους και διαφορους λογους.
Μακαρι να το ευχαριστηθεις οσο περισσοτερο μπορεις!Ευχαριστώ, καλά να είσαι.
Στρώσιμο ε; Μεγάλη κουβέντα. Αυτό πετάει χωρίς να είναι στρωμμένο. Βάζω 3η και χάνεται το αυτοκίνητο. Με το ζόρι το κρατάω κάτω από τις 4000στροφές...
Πάντως θα προσπαθήσω να είμαι όσο ποιο τυπικός γίνεται ειδικά με λάδια/ζεστέματα κλπ...
-
Storm καλορίζικο και καλοτάξιδο! Να το χαίρεσαι!
-
ξερω ειναι νωρις ακομα, αλλα τι καιει ??
-
Ο χρήστης TakisB έγραψε:
Storm καλορίζικο και καλοτάξιδο! Να το χαίρεσαι!Eυχαριστώ!...
ξερω ειναι νωρις ακομα, αλλα τι καιει ??
χμμμ...δύσκολη ερώτηση... Το μόνο που πρόσεξα είναι ότι μου έβγαλε περίπου 500χλμ αυτονομία με το 1ο φουλ γέμισμα σούπερ αμόλυβδη... Γέμισε ακριβώς με 38euro σούπερ αμόλυβδη. Σαν λίγα δεν είναι;
-
Οντως σαν λιγα ειναι ρε...
Δεν χρειαζεται να βαζεις αποκλειστικα 100αρα,και με απλη αμολυβδη μια χαρα δουλευει αρκει αν ειναι καθαρη.
Ενταξει,το καλοκαιρι βαζε 100αρα για ευνοητους λογους αλλα κατα τα αλλα,μια χαρα δουλευει και με την απλη.Περι στρωσιματος,προσπαθησε να μεινεις κατω απο τις 3500-4000 και πανω απο ολα,ποτε μην το σανιδωνεις καθως μπαινει σε overboost mode και το ζοριζεις πολυ,πραγμα κακο μεχρι να 'ανοιξει'.
-
Το δικό μου, είχε δεν είχε 750 χιλιόμετρα όταν πάτησε Μέγαρα...
-
Θα προσπαθήσω να το πάω ποιο χαλαρά. Σήμερα δεν άντεξα και το πάτησα λίγο να δω τελικά αν πηγαίνει. Και μάλλον καλό του έκανε. Ξύπνησε.
Τελικά έκανα λάθος με τη βενζίνη!... Σόρυ... Γέμισε με 48euro και όχι 38! Μπερδεύτηκα...Πάντως ρε παιδιά τίγκα στο ηλεκτρονικό είναι το αυτοκίνητο. Πόρτες κλείνουν αυτόματα, φωτάκια ανάβουν, φωτάκια σβήνουν, ζώνες ασφαλείας στο ταμπλό αναβοσβήνουν, καθαριστήρες πάνε και έρχονται μόνοι τους, φώτα ανοίγουν μόνα τους... Μέχρι και ο εσωτερικός καθρέπτης έχει κουμπάκια και φωτάκια πάνω του...
Αλλά το καλύτερο είναι οι εξωτερικοί καθρέπτες. Με ένα κουμπί κλείνουν και ανοίγουν ... Πολύ καλό ...
Και ένα αρνητικό (για μένα). Ο συναγερμός μπαίνει αυτόματα ακόμα και στο απλό κλείδωμα και ασφαλίζει όλο το αυτοκίνητο μετά από 30''.
Από μηχανικά μου έκανε εντύπωση το πολύ καλό θερμομονωτικό στο καπώ μαζί με την επένδυση αλουμινίου μάλλον για τη ζέστη του τούρμπο... Στα (+) και τα ελαστικά. Pirelli PZero Nero...
Και μία φωτό:
-
Πολυ κατασταση!!
(Q-car το λενε οταν ειναι πολυ διακριτικο σε σχεση με τα αλογα του; )Καλοταξιδο !!!
-
ΦΤΟΥ ΦΤΟΥ ΦΤΟΥ ΣΚΟΡΔΑ!!!
-
χε!χε!
ρε παιδιά , το Peugeot 207 που κατασκευάζεται; Ξέρει κανείς;
-
Γαλλία
-
Γαλλία ε; Κάτι που διάβασα περί Σλοβακίας και 207 δεν ισχύει;
π.χ. http://www.samar.pl/__/__la/en/__ac/sec ... vakia.htmlεκτος αν αφορά άλλες παραγωγή για άλλες χώρες...
-
Στορμ ,καλοφόρετο όσο μπορείς να το χαρείς περισσότερο
-
Ευχαριστώ! Καλά να είσαι!...
Kαι μία ειδυλλιακή...
-
Θυμίζει λίγο Independence Day η θέα από την οροφή σου...
Καλορίζικο, να το χαίρεσαι.
-
χε!χε! thank you! ...
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Πάντως ρε παιδιά τίγκα στο ηλεκτρονικό είναι το αυτοκίνητο. Πόρτες κλείνουν αυτόματα, φωτάκια ανάβουν, φωτάκια σβήνουν, ζώνες ασφαλείας στο ταμπλό αναβοσβήνουν, καθαριστήρες πάνε και έρχονται μόνοι τους, φώτα ανοίγουν μόνα τους... Μέχρι και ο εσωτερικός καθρέπτης έχει κουμπάκια και φωτάκια πάνω του...
Αλλά το καλύτερο είναι οι εξωτερικοί καθρέπτες. Με ένα κουμπί κλείνουν και ανοίγουν ... Πολύ καλό ...
Εμένα τα περισσότερα από αυτά μου την σπάνε. Ψιλοάχρηστα μετά από χρήση 4 ετών. Μόνο ο καθρέπτης που μαυρίζει μόνος του με βόλευει.
Και μία φωτό:
Στο σωστό χρώμα. Το ίδιο χρώμα έχουμε.
Εκοψαν όλους τους «ιδιώτες» http://service.citroen.com/ Το Peugeot δουλεύει;
Όχι.
Αυτά τα πράγματα μόλις τα βρεις τα κατεβάζεις, δεν θα υπάρχουν εις αεί.
Τώρα ψάξτε στο eBay για δισκάκια με PDF.
μα δεν μπορούσες να τα κατεβάσεις...έτσι όπως τα είχαν.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Ρε συ Peugeot έχεις ΚΑΙ εσύ;
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Ρε συ Peugeot έχεις ΚΑΙ εσύ;
To ίδιο χρώμα έχουμε ΛΕΩ ...διάβαζε προσεκτικά σου πήρε τα μυαλά το GT.
την μεγάλη ξαδέλφη του έχω (C4)
PEUGEOT FORUM