-
Τώρα θα πάω να βάλω απο εχθές τον πόλο.
Ναι είναι η έδοση Sport, αλλά δεν έχει αισθητήρες... πάω να δω...
-
Έβαλα τον πόλο και απο το μεσημέρι μέχρι στιγμής όλα δείχνουν καλά...
Σας ευχαριστώ όλους!!!!
Χρωστάω καφεδάκι! -
Λογικό, ξεκόλλησε... Αν στο ξανακάνει, ξέρεις τι φταίει.
-
Εκοψαν όλους τους «ιδιώτες» http://service.citroen.com/ Το Peugeot δουλεύει;
-
Πριν από 4 ώρες παρέλαβα το 207GT ..
Τα συναισθήματα ανάμεικτα...
1ο. Είναι 150ps; Είναι σίγουροι; Εμένα μου θύμισε αυτοκίνητο με 80 άλογα. Καμιά σχέση με το γκάζι του Coupe...που άρπαζε αμέσως...
**2ο.**Τα Hyundai εννοείται ότι είναι πολύ ποιο ποιοτικά... Ειδικά το Coupe είμαι σίγουρος ότι είναι πολύ ποιο ποιοτικό από το 207GT των 20.000euro. Ήδη το αυτί μου πήρε είδηση κάποιους τριγμούς από πίσω...
**3ο.**Θέση οδήγησης. Θέλει συνήθεια. Σαν να μπήκα σε τζιπ... Ελπίζω να την συνηθίσω... Τα εμπρός καθίσματα του 207GT στενά. Κάποιος που τρώει όλο το φαί του ΔΕΝ χωρά. Ευκαιρία για δίαιτα...
**4ο.**Ζώνες ασφαλείας. Με το ζόρι πρέπει να την φορέσω; Το ηχητικό μου πήρε τα αυτιά...
**5ο. **Πουλάνε το 207GT με USB BOX αλλά χωρίς USB BOX ... γιατί δεν υπάρχει στην Ελλάδα!... Πρέπει να περιμένω να το φέρουν σε καμιά 50αριά χρόνια... Ξεφτίλες...
**6ο. ** Ωστόσο δίνουν στάνταρ το ΚΙΤ ΑΡΩΜΑΤΟΣ λες και είμαι καμιά γκόμενα...
7ο. Κατά τα άλλα το αυτοκίνητο μάλλον ηλεκτρονικό είναι. Μόνο ηλεκτρονικό οδηγό δεν μου έδωσαν. Γεμάτο κουμπάκια, αυτοματισμούς.Αγόρασα το αυτοκίνητο ΡόμποΚοπ ... χωρίς USB ...
Τα υπόλοιπα αργότερα ...
-
Μεγεία! Και καλά χιλίομετρα!!!!
Αλλά τότε γιατί το αγόρασες;
-
Γιατί είναι ο πλέον ΑΝΙΣΟΡΡΟΠΟΣ του φόρουμ.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Εκοψαν όλους τους «ιδιώτες» http://service.citroen.com/ Το Peugeot δουλεύει;Έλα ρε, σου επιτρέπει να κάνεις λογαριασμό και να μπαίνεις . Έχει και Ελληνικά , επάνω δεξιά.
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Πριν από 4 ώρες παρέλαβα το 207GT ..Το πήρες με 4 πόρτες; Δε βλέπω άλλο λόγο για να το επιλέξει κανείς από το rally.
Αν και με τόση διαφορά στην τιμή , πάλι δε βλέπω το λόγο να τα σκάσει κάποιος για 2 πόρτες παραπάνω.
Να μη έτριζε κιόλας... -
αντε καλοταξιδο ναναι και καλα χιλιομετρα!!
για τις παρατηρησεις..
- ναι αρπαζε το κουπε και εμενε και 4 καροτσες πισω..
- δε νομιζω οτι μπορεις να κρινεις απο κουπε των 11.000 χλμ...την εχω δει απο κοντα τη τρομερη ποιοτητα τους.. τωρα αν τριζει το 207 απο τωρα, σπρευ σιλικονης..
3)οντως του κουπε ειναι λιγο πιο χωστη η θεση οδηγησης...για τα καθισματα δε ξερω, του απλου 207 μια χαρα ηταν..ισως αυτα ναναι πιο στενα (εκτος αν εισαι κανας κ@λαρας των 130 κιλων οποτε κοψε το φαι μη παθεις τπτ)
4)ναι πρεπει να φορας ζωνη..
5)για το usb ιδεα δεν εχω...αν παιχθηκε οπως το λες εχεις δικιο... - γαλλοι ειναι, μπανιο δε κανουν και τρωνε και μια σαλατα!!
7)ολα τα καινουρια ετσι ειναι...να παρακαλας να μην αρχισει να διαλυεται γιατι καλα τα εξτρα αλλα μετα τσουζουνε!
και παλι καλα χλμ και καλα ταξιδια!! θα το ξεχασεις το κουπε συντομα
-
Ο χρήστης mousatos έγραψε:
Έλα ρε, σου επιτρέπει να κάνεις λογαριασμό και να μπαίνεις . Έχει και Ελληνικά , επάνω δεξιά.
Eπειδή έχω ήδη λογαριασμό ...στα λέω αυτά. Μόνο αν είσαι πλέον επαγγελματίας σε αφήνει.
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
αντε καλοταξιδο ναναι και καλα χιλιομετρα!!
και παλι καλα χλμ και καλα ταξιδια!! θα το ξεχασεις το κουπε συντομαEυχαριστώ βρε συ... και εσένα και τους από πάνω!....
Πάντως είναι όμορφο απ'έξω και ειδικά από πίσω... Πολύ μουράτο... Μάλλον είναι το χρώμα που τονίζει πολύ τα κόκκινα φώτα... Και η αεροτομή του πάει πολύ...
Δεν σχολιάζω...
Πάντως στο γκαράζ μπαίνει σε μήκος ... αλλά ΔΕΝ μπαίνει σε ύψος ...
Μας βγήκε πολύ ψηλό... SUV...
Δεν είχα προσέξει ότι είναι 1,47 ύψος ... και παραλίγο να το σκίσω . Τελευταία στιγμή το πρόσεξα.
Πρέπει να γκρεμίσω το σπίτι ...Πάντως αυτό το USB μου έκατσε στραβά ... Λύσεις υπάρχουν ευτυχώς (EBAY... ) γιατί μέχρι να το φέρει ο έμπορας εγώ μαλλον θα έχω πάρει σύνταξη ...
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Δεν σχολιάζω...
Ε μααα αφού μου συγκρίνεις το μοτέρ του Υοudie με το τουρμπάτο 150άρι και μάλιστα 100% άστρωτο.
Πάντως αυτό το USB μου έκατσε στραβά ... Λύσεις υπάρχουν ευτυχώς (EBAY... ) γιατί μέχρι να το φέρει ο έμπορας εγώ μαλλον θα έχω πάρει σύνταξη ...
Α ναι; Τι μας λες; Υπάρχουν λύσεις στο ebay αλλά αφού τα προπλήρωσες
Το εργοστασιακό δεν παίζει mp3; Αν ναι κάψε κανα σιντάκι να κάνεις την δουλειά σου και χαλάρωσε. -
Το θέμα είναι να δουλεύει ο δίαυλος όμως. Με το cdακι δεν υπάρχει δίαυλος.
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Το θέμα είναι να δουλεύει ο δίαυλος όμως. Με το cdακι δεν υπάρχει δίαυλος.πάτερ μέχρι να δουλέψει ο δίαυλος του διαβόλου λέω. Την ευλογία σας!
Storm φωτό δεν βλέπω...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Το θέμα είναι να δουλεύει ο δίαυλος όμως. Με το cdακι δεν υπάρχει δίαυλος.
πάτερ μέχρι να δουλέψει ο δίαυλος του διαβόλου λέω. Την ευλογία σας!
Storm φωτό δεν βλέπω...
Φωτό; Έχω της κουπεδιάς... Σου κάνει;
Είναι νωρίς ακόμα για φωτογραφία ... Πρώτα θα μπει το BOΔΙ ΚΙΤ ... και μετά φωτό ...
Αστιεύομαι ... Αύριο μεθάυριο θα βγάλω και φωτό ...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Εκοψαν όλους τους «ιδιώτες» http://service.citroen.com/ Το Peugeot δουλεύει;Όχι.
-
Storm το αμάξι ήταν στοκ ε; Παραγωγής του πότε είναι; Πάρε τηλέφωνο και ρώτα αν υπάρχει update για τον εγκέφαλο, κάποια στιγμή βγήκε και διόρθωνε σε μεγάλο βαθμό την απόκριση στο γκάζι.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Όχι.
Αυτά τα πράγματα μόλις τα βρεις τα κατεβάζεις, δεν θα υπάρχουν εις αεί.
Τώρα ψάξτε στο eBay για δισκάκια με PDF.
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Πριν από 4 ώρες παρέλαβα το 207GT ..Τα συναισθήματα ανάμεικτα...
1ο. Είναι 150ps; Είναι σίγουροι; Εμένα μου θύμισε αυτοκίνητο με 80 άλογα. Καμιά σχέση με το γκάζι του Coupe...που άρπαζε αμέσως...Αμα εσυ δεν μπορεις να καταλαβεις το γκαζι,δεν φταιει το αμαξι αλλα οι αισθησεις σου...
Μια χαρα δυναμη εχει απο τις 2000 μεχρι τις 6000 και μαλιστα χωρις καθολου υστερηση.
Αμα εχεις αμφιβολιες παντως,βρες εστω και ενα πειραγμενο Coupe και πατε μια βολτουλα να δεις αν εχει 150 ή οχι...
Περι αναβαθμισης λογισμικου εχει δικιο ο Κωτσος,αμα θες πες μου πλαισιο να σου πω αν ειναι απο τα παλιοτερα μοντελα ή οχι.**2ο.**Τα Hyundai εννοείται ότι είναι πολύ ποιο ποιοτικά... Ειδικά το Coupe είμαι σίγουρος ότι είναι πολύ ποιο ποιοτικό από το 207GT των 20.000euro. Ήδη το αυτί μου πήρε είδηση κάποιους τριγμούς από πίσω...
Ναι,οντως,ηταν και 5αστερο το Coupe και μαλιστα τα πλαστικα του ηταν λες και μπαινεις σε M5...
Οι τριγμοι που ακους απο πισω ειναι η κλειδαρια του καπω,
Παιξε λιγο με τους ρεγουλατορους και πιθανον(οχι απολυτα βεβαια) να χαθουν.**3ο.**Θέση οδήγησης. Θέλει συνήθεια. Σαν να μπήκα σε τζιπ... Ελπίζω να την συνηθίσω... Τα εμπρός καθίσματα του 207GT στενά. Κάποιος που τρώει όλο το φαί του ΔΕΝ χωρά. Ευκαιρία για δίαιτα...
Η θεση οδηγησης οντως ειναι λιγο περιεργη,ιδιαιτερα σε σχεση με το Coupe οπου ησουν ξαπλωμενος...
Το τιμημα της τεχνολογιας.
Περι καθισματος παντως,οπως ειπε και ο Αδης,μια χαρα καθισμα ειναι εκτος και αν πασχεις απο παχυσαρκια.
Εγω προσωπικα κολυμπαω στο μαμα καθισμα του και με δεδομενα αγωνιστικων καθισματων,το Sparco Evo L μου ερχεται ακριβως(ισως και ελαχιστα πιο στενο) οταν το 80% των μεσων οδηγων βολευονται ανετοτατα στο απλο Evo.**4ο.**Ζώνες ασφαλείας. Με το ζόρι πρέπει να την φορέσω; Το ηχητικό μου πήρε τα αυτιά...
Αμα περιμενεις λιγο,θα δεις οτι σταματαει και μενει μονο η φωτεινη ενδειξη.
**5ο. **Πουλάνε το 207GT με USB BOX αλλά χωρίς USB BOX ... γιατί δεν υπάρχει στην Ελλάδα!... Πρέπει να περιμένω να το φέρουν σε καμιά 50αριά χρόνια... Ξεφτίλες...
Το USB Box ειναι option και οχι standard εξοπλισμος,ο οποιος τοποθετειται εδω.
Τωρα γιατι δεν υπαρχει ετοιμοπαραδοτο,ειναι αλλη υποθεση.Στα κεντρικα του Κηφισου παντως απο οσο ξερω εχουν ετοιμοπαραδοτα.**6ο. ** Ωστόσο δίνουν στάνταρ το ΚΙΤ ΑΡΩΜΑΤΟΣ λες και είμαι καμιά γκόμενα...
...
Ναι,αυτο και εμενα μου φανηκε καπως,παντως ειναι αρκετα πιο πρακτικο απο την μλκια το μανταλακι που βλεπω κατα καιρους σκαλωμενο στους αεραγωγους.
Καλοταξιδο παντως,με λιγη προσοχη στο στρωσιμο του(απεφυγε το σανιδωμα για τα πρωτα 300-500 χιλιομετρα) και ποτε μην το σκιζεις πριν ζεσταθει το λαδι(εχει και θερμομετρο για να στο δειχνει).Γενικα προτιμησε να το στρωσεις για λιγο καιρο για πολλους και διαφορους λογους.
Μακαρι να το ευχαριστηθεις οσο περισσοτερο μπορεις!
PEUGEOT FORUM