-
Επιστημονικοί τρόποι ρε BILL!
Είδατε ρε τι θα πει να έχεις πραγματικούς φίλους μηχανικούς;
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Επιστημονικοί τρόποι ρε BILL!Είδατε ρε τι θα πει να έχεις πραγματικούς φίλους μηχανικούς;
-
θα ριξω στην θαλασσα αυτον απο το βουλκανιζατέρ να δω απο που χανει και αυτος
-
Ο χρήστης 106_4_ever έγραψε:
ΑΣΧΕΤΟ τις τελευταίες μερες ξεφουσκώνει λιγο το πισω αριστερό λαστιχο στο 307,αλλά δεν γίνεται πίτα .... το φουσκωνω και για λιγες μερες ειναι μια χαρα....σε σημείο που πίστευα οτι ειχε λήξει το θεμα και έμπαινα και πατητός σε στροφιλικια και μετα μολις το αφήσω για 2 μερες παλι χανει λιγο αερα και κανει μάγουλα.στο βουλκανιζατέρ το εψαξε με τα χερια και λέει μια χαρα ειναι....τι είναι ρε γαμώτο κανένα παρόμοιο περιστατικό κανείς????Η ζάντα σου είναι εντάξει;
Μπορεί να υπάρξει διαρροή από στραβή ζάντα και κακή επαφή του ελαστικού σ' αυτήν.
-
την ειδα και αυτην βασικα αυτο ηταν το πρωτο που ειδα αλλα ξερεις με το χερι και το ματι οχι τιποτα σοβαρο
Την ειδαν και στο βουλκανιζατερ...δεν φαινεται κατι!!! ξερω γω ..θα βγαλω την ροδα αλλιως δουλεια δεν γινεται μου φαινεται -
Αν και λες ότι μπήκε το λάστιχο σε νερό και δεν έδειξε τίποτα, μήπως υπάρχει πρόβλημα στη βαλβίδα? Σε εμένα είχε παρουσιαστεί 'φούιτ' απο την βάση της βαλβίδας.
-
σε νερο δεν μπηκε ακομα αυριο μαλλον θα το παω.....το φουιτ βαλβιδας εχει πολυ δουλεια????
-
...το φουιτ βαλβιδας εχει πολυ δουλεια????Αν θυμάμαι καλά όχι. Ξεζαντάρουν το λάστιχο και βάζουν καινούρια βαλβίδα.
-
μακαρι να ναι φουιτ βαλβιδας τοτε.....
ευχαριστω
-
Αν βγάλεις τον τροχό για να τον βάλεις σε νερό, βάλε πρώτα 40 psi αέρα...
-
για να ναι πιο έντονες οι μπουρμπουλήθρες ε? ο.κ!!! tnx αν παλι δεν δείξει τιποτα θα βαλω το κεφαλι μου μεσα για να δροσιστώ γιατι απο τα νευρα μου εχω αναψει για τα καλα
-
Ο χρήστης TakisB έγραψε:
Αν βγάλεις τον τροχό για να τον βάλεις σε νερό, βάλε πρώτα 40 psi αέρα...Μπορει να κανει σαπουνονερο και με ενα παλιο σφουγγαρι να βρεξει το λαστιχο,θα φανουν πολυ πιο ευκολα οι φυσαλίδες.
-
Θα το βρεις, μη σκας...
-
και με το σαπουνι χρειαζεται να βγαλω την ροδα η μπορω και ετσι???
-
και με το σαπουνι χρειαζεται να βγαλω την ροδα η μπορω και ετσι???Δοκιμασε μεχρι εκει που φτανεις και βλεπεις και αν δεν βρισκεις κατι τοτε την βγαζεις την ροδα.
-
ευχαριστω πολυ
-
Ξέρει κάποιος πως λέγεται αυτό το χρώμα:
-
Γκρι Cedre;
-
Μάλλον Γκρι Aluminium...
Από εδώ. -
206 Gris Sidobre ...
PEUGEOT FORUM