-
Αγοράζεις καινούρια επένδυση.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ξέρει κανείς πώς βγαίνει η επένδυση στην A-pillar;Με προσοχή
Εγώ την έβγαλα μια χαρά στο δικό μου και στην τοποθέτηση γμσ τις βάσεις με αποτέλεσμα να παραγγέλνω καινούργια! -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Τα δολάρια τι τα κάνω αδερφέ;Αγόρασε χανζαπλαστ
-
Σκεφτομαι στο επομενο σερβις να αλλαξω τον καταλυτη.Εχει νοημα να βαλω καποιον μεταλλικο σουπερ ντουπερ η να παραγγειλω απο πεζω?
-
Εγώ θα το κοίταζα κοστολογικά. Εάν ο μεταλλικός είναι φτηνότερος του εργοστασιακού θα έβαζα τον μεταλλικό.
-
Γιατί να αλλάξεις καταλύτη;
-
Mεταλλικος κανει θορυβο παραπανω
καλυτεραα ενα κεραμικο πιο ελευθερο απο το μαμα . . . -
Ο χρήστης jim 78 έγραψε:
Σκεφτομαι στο επομενο σερβις να αλλαξω τον καταλυτη.Εχει νοημα να βαλω καποιον μεταλλικο σουπερ ντουπερ η να παραγγειλω απο πεζω?Εγω εχω εναν αμερικατ, δεν θυμαμαι ποσες τρυπες ειναι, μια χαρα ειναι το αμαξι, κανει και τα σκασιματακια του
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Γιατί να αλλάξεις καταλύτη;Απο οσο ξερω στα 90-100,000χλμ τον αλλαζεις,αλλα το θεμα ειναι οτι τελευταια βγαζει πολυ εντονη μυρωδια.
-
Αύριο χαιρετάω το 307 μου. Το μόνο που θα μου λείψει είναι το σχέδιο του και το χρώμα του είχα το (τελευταίo facelift σε salamanque.) το οποίο και είχα ερωτευτεί. Πέρα απο αυτό θέλω να το ξεχάσω γιατί με βασάνισε πολύ, πάρα πολύ. Όταν το αγόρασα στα 60 χλμ (και όχι στα 60.000) την τρίτη μέρα έκαψε φλάντζα ( στην αντιπροσωπεία δεν δεχόντουσαν να μου το αλλάξουν) και έτρεχα 3 μήνες και δεν βρήκα και άκρη.... στα 45.000 χλμ μου έκαψε φλάντζα κεφαλής....... στα 65.000 χιλιόμετρα άρχισαν να μήν δουλέυουν τα ηλεκτρικά του (παράθυρα έκαναν μισή ώρα να κατέβουν και να ανέβουν) το αμάξι άρχισε να έχει τριγμούς κλπ κλπ.
Το 90% των χιλιομέρτρων ήταν σε εθνικ'ες οδούς. Οι 90 ίπποι του ήταν σαν 40, ανύπαρκτες ροπές και κατα την διάρκεια της προσπέρασης άναβες και τσιγάρο..........
Παρ όλα αυτά ψάχνοντας για καινούριο αμάξι εξέτασα και την περίπτωση του 308. Ωραίο αυτοκίνητο αλλα παρατήρησα έλλειψη χαρακτήρα και πολύ 'i want to be VW'. Ξεκάθαρα όμως παραέιναι ακριβό για αυτό που είναι............. Πάντως απο την φίρμα η εντυπωσή μου είναι ότι ΄΄οσο περνάει ο καιρός 2 βέλτιώνουν 3 χαλάνε...... Σχεδιαστικά είναι πολυ πιο αδιάφορο απο το 307..... και οι κινητήρες δεν φαίνεται να πείθουν...... Στο εσωτερικό η βελτίωση είναι εμφανής και μεγάλη αλλα λείπει ο ενθουσιασμός σε σχέση με το 307 και πορεία προς την κλασικούρα...... Προτιμούσα την PEUGEOT με την λογική του 207 παρά του 308... ελπίζω να το καταλάβουν και αυτοί κάποια στιγμή στο μέλλον....
-
Ο χρήστης jim 78 έγραψε:
Γιατί να αλλάξεις καταλύτη;
Απο οσο ξερω στα 90-100,000χλμ τον αλλαζεις,αλλα το θεμα ειναι οτι τελευταια βγαζει πολυ εντονη μυρωδια.
Η μυρωδιά δεν σημαίνει ότι θέλει αλλαγή.
Γράψε τις μετρήσεις των καυσαερίων.
-
Ο χρήστης Gaitanakos έγραψε:
Όταν το αγόρασα στα 60 χλμ (και όχι στα 60.000) την τρίτη μέρα έκαψε φλάντζα ( στην αντιπροσωπεία δεν δεχόντουσαν να μου το αλλάξουν) και έτρεχα 3 μήνες και δεν βρήκα και άκρη.... στα 45.000 χλμ μου έκαψε φλάντζα κεφαλής....... στα 65.000 χιλιόμετρα άρχισαν να μήν δουλέυουν τα ηλεκτρικά του (παράθυρα έκαναν μισή ώρα να κατέβουν και να ανέβουν) το αμάξι άρχισε να έχει τριγμούς κλπ κλπ.Το 90% των χιλιομέρτρων ήταν σε εθνικ'ες οδούς. Οι 90 ίπποι του ήταν σαν 40, ανύπαρκτες ροπές και κατα την διάρκεια της προσπέρασης άναβες και τσιγάρο..........
Έκαψε φλάτζα κεφαλής και δεν σε κάλυψαν εντός εγγύησης; Με ποιό σκεπτικό; Ειδκά στα 60 (εξήντα) χιλιόμετρα εννοείται ότι θα σε καλύψουν, τουλάχιστον σε αυτό η peugeot δεν έχει βάση για λαβές.
-
Στα 60 χλμ ζήτησα αλλαγη οχήματος λογω προβληματικου καθώς και τα 60 χλμ τα έκανε εντος πόλης..... άρα δεν μπορει να έκανα κάτι εγώ............και με το ξενέρωμα ποθυ είχα φάει τι άλλο να κάνώ.......... σήμερα το έδωσα το αμάξι... και το μόνο που μου λείπει ήταν το σχεδιό του και το χρώμα του που του πήγαινε πάρα μα πάρα πολύ.......... ελπίζω απο το επόμενο αμάξι που θα παραγκείλω να έχω καλές εμπειρίες γιατι το 307 θέλω κατα τα΄άλλα να το ξεχάσω και γρήγορα............
-
Δεν μου απάντησες, τι φλάντζα κάηκε στα 60 χλμ και δεν στην πέρασαν την εγγύηση;
Eκτος αν εγώ κατάλαβα λάθος και σου πέρασαν την φλάτζα στην εγγύηση αλλά δεν σου έκαναν αντικατάσταση του αυτοκινήτου. -
Παιδια χερεται!θα ηθελα να μου απαντησετε σε κατι, στα 120χλμ κ μετα μ τρεμει το τιμονι το πηγα για ζυγοσταθμιση κ δεν εγινε τπτ μην σασ πω πως τρεμει κ περισσοτερο...τι μπορει να φταιει?
-
Ξανά ζυγοστάθμιση, να του πεις να το βάλει με μεγαλύτερη ακρίβεια το μηχάνημα.
-
Ο χρήστης soner 307 1.6 έγραψε:
Παιδια χερεται!θα ηθελα να μου απαντησετε σε κατι, στα 120χλμ κ μετα μ τρεμει το τιμονι το πηγα για ζυγοσταθμιση κ δεν εγινε τπτ μην σασ πω πως τρεμει κ περισσοτερο...τι μπορει να φταιει?βάλε τους πίσω τροχούς εμπρός ...
-
Από πότε άρχισε να τρέμει, παρατήρησες? Το οδηγούν κι άλλοι το αμάξι?
-
Ευχαριστω για το ενδιαφερον καταρχας....του εχς κανει σε διαστημα 8 μηνων 4 ζυγοσταθμισεις κ ενω στην αρχη ολα καλα μετα παλι τα ιδια κ οταν λεμε ολα μια χαρα δεν εννοω πληρης ικανοποιηση...τωρα να βαλω τους εμπρος πισω μου το εχουν προτεινει ,δεν το εχω κανει ακομα...κ το αμαξι το οδηγω μονο εγω!κ να πεις οτι ανεβαινω πεζοδρομια ε τα οσα η οτι δεν υπολογιζω λακουβες κτλπ οχι ισα ισα.δεν ξερω τι να πω......ενω δεν μ εχει βγαλει κανενα σοβαρο προβλημα,ε με αυτο το θεμα μου εχει βγαλει την ψυχη
-
Δλδ για λιγο καιρο δουλευει καλα και μετα χαλαει;Αυτο δεν ειναι λογικο.Εχεις ελενξει μηπως φευγουν τα βαριδια απο την ζαντα(αυτοκολλητα δεν ειναι) ;
PEUGEOT FORUM