-
Σάββα το δικό μου από δεξιά πατάει στη ράμπα για το γκαράζ. Από την άλλη, στη φωτογραφία του Κωνσταντίνου υπάρχει σκιά από τα φτερά...
Λέμε ότι βάλαμε τα ίδια πάντως...
Θα με κάνεις να το μετρήσω πάλι αύριο...
Οι φωτογραφίες μου είναι τη μέρα της τοποθέτησης και η μέτρηση είχε δείξει -2,5 εκατοστά ύψους.
-
σαν αρχη ένα ευχαριστω που με κάνατε ξανά να ερωτευτω το 307 μου μετα απο τις βλαβες που είχα.έχω αρχισει να διαβαζω το forum απο την αρχη.τωρα ειμαι στην σελιδα 33.εχω ακομη μεχρι την 510, δεν νομιζετε??
ξερει κανεις τι ειναι οι 3 μικρες σχισμες δεξια απο το ραδιοcd στο ταμπλο? και ένα ακόμη..έχουν καει τα λαμπάκια στο χειρηστιριο του a/c. το έχω ξεβιδώσει αλλα πουθενα λαμπάκι για αλλαγη παρα μονο το λαμπακι απο το τασακι. γνωριζει κανεις να βοηθήσει? ευχαριστω.... -
Οι σχισμές στο ταμπλώ είναι για τον αισθητήρα θερμοκρασίας της καμπίνας.
Τα λαμπάκια κάηκαν; Έχεις αυτόματο ή χειροκίνητο κλίμα;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Τα λαμπάκια κάηκαν; Έχεις αυτόματο ή χειροκίνητο κλίμα;
δεν εχω κλιμα. εχω το απλο aircondition. χειροκινητο δηλαδη.σε ευχαριστω πολυ για την αμεση απαντηση σου
-
έβγαλες το χειριστήριο του κλιματιστικού ολόκληρο έξω;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
έβγαλες το χειριστήριο του κλιματιστικού ολόκληρο έξω;ναι το εχω βγαλει και ειναι ενα κουτι χωρις να βρω καπου βιδες ή να έχει πισω του τιποτα λαμπακια. εκει ειναι που εφαγα κολλημα, που δεν μπορω να βρω πως ανοιγει αυτο το κουτακι
-
-
σε ευχαριστω πολυ.θα το ανοιξω αυριο με την ημερα ξανα.και παλι ευχαριστω
-
Τπτ.
Τρία λαμπάκια έχει μέσα νομίζω, αν σταμάτησαν να δουλεύουν ταυτόχρονα δεν ρίχνεις μια ματιά στις ασφάλειες;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Τπτ.Τρία λαμπάκια έχει μέσα νομίζω, αν σταμάτησαν να δουλεύουν ταυτόχρονα δεν ρίχνεις μια ματιά στις ασφάλειες;
δεν εγινε ταυτοχρονα.πρωτα καηκε η δεξια πλευρα και στη συνεχεια μετα απο λιγο καιρο και το υπολοιπο
-
εχει αλλαξει κανεις την οθονη ταξιδιου στο ταμπλο? εμενα χαλασε πριν κανα 5 μηνο και σκεφτομαι να την αλλαξω.μου εμφανιζει τα ψηφια μισα.ξερει κανεις αν υπαρχει οχι μαμισια και καλυτερης ποιοτητας?
-
Μήπως κάηκαν και εκεί τα λαμπάκια; Άλλου κατασκευαστή δεν υπάρχει, όχι.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Μήπως κάηκαν και εκεί τα λαμπάκια; Άλλου κατασκευαστή δεν υπάρχει, όχι.η οθονη πρεπει να χαλασε απο τον ηλιο.παρατηρησα πως οταν εχει δροσια χωρις ηλιο συνηθως δουλευει.σαν ζεστανει ομως ή βγει ηλιος λιγο παραπανω τα ψηφια εχουν ορεξη για κρυφτο.αααστο καλο.
-
-
Η οθόνη μπαινοβγαίνει πανεύκολα. Από του φέισλιφτ δεν μπαίνει, εκτός αν έχετε T5,5 με CAN/CAN και όχι CAN/VAN.
-
μηπως εχει σχεση με το mp3 το εργοστασιακο?????εχει αλλη συνδεση που ειναι ψηφιακη το mp3??????????????? με μπερδεψες καπως πως αλλάζει???? ειναι κουμπωτη?????
-
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Οθόνη από 307 Τ6 (facelift):
ακριβώς αυτή φορά το C4 μου αλλά με ανάποδο χρωματισμό ...πορτοκαλί με μαύρα γράμματα.
-
-
Του πότε είναι το 307 σου; Αν είσαι προφεισλιφτ, μόνο από Τ5.
PEUGEOT FORUM