-
Μαμά;
-
Ναι μαμα...Τωρα θα μου πεις οτι πληρωνεις παιρνεις αλλα φτιαχνουν το ιδανικο στησιμο τα ατιμα.Ειναι οπως θελω το αμορτισερ,και δεν κουραζουν.Ασε που εχω μαθει να το στριβω με αυτα οποτε..
-
Eγγύηση δεν παίζει; 9k είναι πολύ λίγα...
-
Ο χρήστης jim 78 έγραψε:
Σημερα περασε κτεο το ρημαδακι μου.Βρηκαν σπασμενα και τα δυο αμορτισερ πισω,ενω τα μπροστινα ειναι σαν καινουρια Αυτο μου ειπανε πως εγινε διοτι εχω αλλαξει τα πισω ελατηρια με αλλα πιο χαμηλα Δεν μπηκα στον κοπο να τους εξηγησω,παντως μου εκανε εντυπωση η φθορα τους αφου εχουν μονο 9,000χλμ χωρις να τα φορτωνω και γενικα προσεχωντας σε λακουβες κλπ.λόγο του σχεδιασμού της πίσω ανάρτησης του 106 (κλίση), δεν μπορούν να μετρήσουν τα πίσω αμορτισέρ, πάνω στο αυτοκίνητο, τα περισσότερα κτεο το ξέρουν...
τα αμορτισερ σου είναι μια χαρά....
-
Εγγυηση δοκτωρ ουτε για αστειο...Τζον οπως ειδες αυτοι δεν ξερανε την τυφλα τους(ακου ελατηρια)συν οτι τραβιομουνα στους τζαμαδες για να παρω πιστοποιηση για τις μεμβρανες διοτι θα με κοβανε.Οπως και να χει τελος καλο ολα καλα.
-
Αφού έψαξα λίγο το θέμα 'υαλοκαθαριστήρες', σε net και μαγαζιά, κατέληξα σε μαμά Peugeot σε τιμές ίδιες με τους επώνυμους, ίσως και λίγο χαμηλότερες.
42,5 € εμπρός (με τα spoilers) και 8,5 € πίσω.Για υαλοκαθαριστήρες σιλικόνης 'λεπίδες' από Peugeot 307 fl, παίζουν οι παρακάτω τιμές πληροφοριακά:
32 € x 2 οι υαλοκαθαριστήρες και 25 € χ 2 τα μπράτσα τους, σύνολο 114. Δεν έψαξα αν ταιριάζουν οι βάσεις των μπράτσων με βίδες και άξονες κίνησης.Εγώ για φέτος καθάρισα με 50 €.
Να σημειώσω ότι οι παλιοί (2 ετών) καθάριζαν μια χαρά, αλλά έκαναν θόρυβο λόγω σκλήρυνσης. Ψέκαζα με σπρέυ σιλικόνης και δεν ακούγονταν αλλά μετά από μισή ώρα συνεχούς χρήσης ξεπλένονταν.
-
Aπό το PSClub πήραμε 2 μπροστινούς φλατ με κούμπωμα κανονικού μπράτσου και 1 πισω με 52 ευρώ... Καλά, 115 ευρώ δεν δίνω με τπτ. Προτιμώ να τα φάω σε πατάτες για να επαλείφω το τζάμι.
-
Το διάβασα στα πλαίσια του ψαξίματος... Τελικά στα στείλανε αντικαταβολή;
-
Τα πήρε ο Steve στην Λάρισα και μετά μου τα έστειλε με ΚΤΕΛ.
-
Έχετε και 'δύσκολη' διάσταση εσείς και κοστίζει....
Πάντως όπως είχα γράψει και στο σχετικό θέμα αν ψάξει κανείς την αγορά βλέπει ότι για το ίδιο ακριβώς κομμάτι οι διαφορές στην τιμή ανάμεσα σε κάποια μαγαζιά είναι τεράστιες (μέχρι και 40% απ' όσο είδα).
-
Έκανα τελευταία ταξιδάκι Μέτσοβο-Αθήνα με 307S/W. Παρατηρήσεις:
-Εκπληκτική η ηλιοροφή. Ειδικά με βροχή είναι απίστευτη! Κρίμα που πρέπει να ...οδηγείς κιόλας!
-Παρόλο που ήταν νοικιάρικο με 100+ χλμ, δεν ήταν χρέπι, το αντίθετο! Το μόνο που ακουγόταν ήταν τα μπροστινά σινεμπλόκ (νομίζω τουλάχιστον...).
-Πήγαινε πολύ καλά κι ας είχε τον 1.6 με τα 110 ατίθασα άτια! Εντάξει, μετά τα 170 ζοριζόταν, αλλά ψοφίμι δεν ήταν...
-Εξαιρετική για την ηλικία του ποιότητα στο εσωτερικό και στα υλικά. Φαντάζομαι πως το 308 θα είναι κορυφαίο στο θέμα!
-Η ανάρτηση, θύμιζε γερμανικό και όχι γαλλικό. Δεν ήταν σκληρή μεν, αλλά με τίποτε δεν θύμιζε την αρχοντιά της Xsara! Οταν αγοράσαμε την Xsara, το 307 απορρίφθηκε επειδή ήταν ακριβό. Μεγάλο πλεονέκτημα το εσωτερικό του 307, αλλά σε όλα τα υπόλοιπα, η Xsara είναι καλύτερη , κι ας ήταν παλιότερο σχέδιο! Είναι τεράστιοι μακάκες οι Γάλλοι, που κατήργησαν αυτήν την ανάρτηση!Συμπερασματικά: μου άρεσε πολύ ο Πέζουλας, αλλά αν είχε και την ανάρτηση της ...ξαδέλφης, θα ήταν τέλειος!
-
δε νομίζω να χει ξαναβγεί αυτοκίνητο με ανάρτηση σαν της xsara, τουλάχιστον σε αυτή την κατηγορία
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Εκεί με τάπα σχεδόν γκάζι και χωρίς φόρα χτύπησε 170-175 χωρίς ιδιαίτερο ζόρι. **Το 308GT που ήμασταν μαζί μου άνοιγε φυσικά, αλλά δεν έφαγα υπερτεράστιο τσιβί. **:lol:Έεεεπ.... Τώρα το είδα αυτό με καθυστέρηση....
Φταίω εγώ που σε λυπήθηκα και δεν το πίεσα....Υ.Γ: Συμφωνώ περί ανάρτησης Xsara...
-
Καλησπέρα παιδια και χρονια πολλα.μολισ σήμερα ανακαλυψα την ύπαρξη του forum και χάρηκα παρα πολυ,ετσι και μπήκα στην παρέα σας. Εχω ενα 307 xs 1400 μοντέλο 2004.Δυστηχως απο τον πρώτο μήνα μπήκε στο συνεργείο αφου παρουσίασε 4 φορες πρόβλημα με την φλασιερα (διακοπτες) ,2φορες βαση κινητήρα,2φορες ο διακόπτης που ρυθμίζεις την ένταση του a/c.1φορά με πρόβλημα στον μηχανισμό του παραθύρου του οδηγού 1φορα φλαντζα κεφαλής και διάφορα αλλα..ευτυχώς ήταν στην εγγυηση.τώρα έχει πρόβλημα η κάτω βάση κινητήρα και ένας θόρυβος που ακούγετε σαν ξεχαρβαλομένο όταν παει με λιγα χλμ και είμαι σε στροφή.αυτα τα λιγα..καλή χρονια ευχομαι σε όλους ...και με λιγοτερες βλαβες
-
Καλωσόρισες, χρόνια πολλά και καλή χρονιά και σε σένα, με λιγότερα προβλήματα και πολλά ευχάριστα και ασφαλή χιλιόμετρα!
-
Ανέλαβα την τεχνική υποστήριξη φίλου...Ερώτησις: προτεινόμενο συνεργείο Πεζο? (κατα προτίμηση Νότια προάστια). Όχι απαραίτητα εξουσιοδοτημένο.
(πάω να υποβάλλω το ίδιο ερώτημα και στους φαου-βίστες..)
-
Ο χρήστης TakisB έγραψε:
Καλωσόρισες, χρόνια πολλά και καλή χρονιά και σε σένα, με λιγότερα προβλήματα και πολλά ευχάριστα και ασφαλή χιλιόμετρα!Xρόνια πολλά.
Τάκη, να αλλάξεις μπαλμπολίνες και υγρόφρενα.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Καλωσόρισες, χρόνια πολλά και καλή χρονιά και σε σένα, με λιγότερα προβλήματα και πολλά ευχάριστα και ασφαλή χιλιόμετρα!
Xρόνια πολλά.
Τάκη, να αλλάξεις μπαλμπολίνες και υγρόφρενα.
Χρόνια πολλά αδερφέ!
Οι μπαλμπολίνες μου έχουν-δεν έχουν 15.000 χλμ και υγρόφρενα αλλάζω κάθε 40.000 χλμ. περίπου...
-
Βαριόμουν αφάνταστα σήμερα οπότε πήρα τη ζυγαριά μου και είπα να ζυγίσω μερικά ζαντολάστιχα. Πήρα το C4 της αδερφής που φοράει 205/55/16 V Michelin Energy (το παλιό, όχι Saver) σε σιδερένιες ζάντες. Το λάστιχο ζύγιζε 8,7kg και η ζάντα 8,1kg.
Μετά πήρα το 207cc. Αυτό φοράει Primacy 195/55/16 V σε αλουμινένιες ζάντες. Το λάστιχο ζύγιζε επίσης 8,7kg ενώ η ζάντα 9,3kg
Το δικό μου C4 είναι στο συνεργείο οπότε δέν ζύγισα τη ζάντα του αλλά αν η 16άρα αλουμινένια είναι 9,3 πιστεύω η 17άρα θα ζυγίζει χαλαρά 11 κιλά.
-
PEUGEOT FORUM