-
Γιατί το λες αυτό;
-
Γιατί είμαι totally απογοητευμένος από δαύτα.
-
Κωνσταντίνε όταν έκανες ευθυγράμμιση, την έκανες με τις εργοστασιακές τιμές;
Σαν αυτές που αναφέρονται στο peugeotlogic/Front And Rear Wheel Alignment Data For Peugeot 307.
Θα πάω μετά τη δουλειά κατευθείαν για ευθυγράμμιση και ξέχασα να ψάξω infotec χθες βράδυ από το σπίτι...
-
Ναι... Έκανες χιλιόμετρα;
-
Έκανα 1.100 πολύ ήρεμα και οικονομικά χιλιόμετρα με τα καινούργια λάστιχα και περίπου 850 με τη νέα ανάρτηση.
Διέκρινα κάποιες φορές μια αδιόρατη τάση προς τα δεξιά αλλά ίσως ήταν και η κλίση του οδοστρώματος.
Στα 6,5 χρόνια και 111.350 χλμ. που έχω, δεν έχω κάνει ποτέ ευθυγράμμιση, δεν ανεβαίνω σε πεζοδρόμια που δεν έχουν ράμπα και προσπαθώ να αποφεύγω λακκούβες και σαμάρια.Πήγα σήμερα στον Άγγελο στο Περιστέρι (μετά τα καλά λόγια του ASTRAKITCAR) για έλεγχο ευθυγράμμισης. Το αυτοκίνητο είναι μια χαρά, μια ρυθμισούλα λόγω χαμηλώματος, δοκιμή στο δρόμο από τον Άγγελο, εύσημα στο συνδυασμό ελατηρίων-αμορτισέρ-απόδοσης-κόστους, και έφυγα.
20 ευρώ το κόστος. -
ποπο μαλλον πρεπει να το παω το δικο μου για ζυγοσταθμιση,διοτι μετα τα 150 περιπου τριζει το τιμονι κ κ κατω....κ για ολα αυτα κατα πασα πιθανοτητα η λακουβες της ελλαδας.δεν νομιζω να ειναι κατι αλλο....εσεις τι λετε?
-
Τρίζει ή τρέμει;
Αν κάποιος τροχός χρειάζεται ζυγοστάθμιση, σου παρουσιάζει κραδασμούς το τιμόνι γύρω στα 125-130 χλμ.
Δεν είναι κακή ιδέα να ξεκινήσεις από μια ζυγοστάθμιση... -
Τάκη πώς σου φαίνονται τα αναρτησόνια ρε;
-
Ο χρήστης TakisB έγραψε:
Τρίζει ή τρέμει;Αν κάποιος τροχός χρειάζεται ζυγοστάθμιση, σου παρουσιάζει κραδασμούς το τιμόνι γύρω στα 125-130 χλμ.
Δεν είναι κακή ιδέα να ξεκινήσεις από μια ζυγοστάθμιση...μάλλον πιο χαμηλά...110-125...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Τάκη πώς σου φαίνονται τα αναρτησόνια ρε;Καλημέρα Μεγάλε Κωνσταντίνε Σωτήρα μου!
Δεν έχω 'πιέσει' (...) ακόμα, έκανα μόνο ένα μίνι γκραν πρι στην Αττική Οδό...
Άνεση μια χαρά, χωρίς χτύπους και κοπανήματα, σφιχτή όσο ήθελα (δηλαδή λίγο, λόγω μέσης) πιο άμεσο τιμόνι, σαφέστερο 'διάβασμα' του δρόμου, μικρότερη ευπάθεια σε πλάγιους ανέμους. Όλα καλά μέχρι στιγμής.
Ά! Και λίγο πιο όμορφος ο μπλε κουβαδάκος που κατέβηκε από τις 12ποντες γόβες του!
Όταν περάσω και το τεστ των ειδικών διαδρομών σχιστού Σκαραμαγκά και Πελασγίας, θα επανέλθω!
-
Παιδια (elteo , TakisB) πηγα εκανα την ζυγοσταθμιση σε εναν φιλο κ με ρωτησε στα ποσα μου τρεμει , κ του ειπα μετα τα 130 κ μου ειπε τοτε ειναι οι πισω οι ροδες που φταινε κ οντως τωρα παει πενα.
-
Τέλος καλό, όλα καλά!
-
Οντως ναι....
-
Ο χρήστης soner 307 1.6 έγραψε:
Παιδια (elteo , TakisB) πηγα εκανα την ζυγοσταθμιση σε εναν φιλο κ με ρωτησε στα ποσα μου τρεμει , κ του ειπα μετα τα 130 κ μου ειπε τοτε ειναι οι πισω οι ροδες που φταινε κ οντως τωρα παει πενα.Ναι σωστα σου ειπε,
οταν τρεμει μεχρι τα 110-120 προερχεται απο μπροστα ενω απο τα 130-140 απο πισω προερχεται το τρεμουλο. -
Ο χρήστης TakisB έγραψε:
...με το κουβαδάκι μου... Σε μια εκδρομούλα στο Πήλιο ( ) το υπερευχαριστήθηκα... Κάποιοι θα έχουν να διηγούνται κάτι ωραίες κηδείες.
-
Μπράβο ρε Κωνσταντίνε!
Εγώ πάλι πήγα μια Πάτρα χθες, (έφυγα μεσημέρι με βροχή και γύρισα το βράδυ αργά) και περπάτησα μόνο 'Εθνική' Οδό.
Ο γιος μου επιμένει: Είναι ελάχιστα πιο σφιχτό αλλά τελικά είναι πιο άνετο στις ανωμαλίες!
Έχει το feeling το παληκάρι μου! -
Όσον αφορά την άνεση, μπορεί να είναι σφιχτό, αλλά τελικά δεν έχει τις ταλαντώσεις που έχει το μαλακό setup, που για ορισμένους (πχ για εμένα, και για εσένα) είναι μάλλον χειρότερες.
Eπίσης δεν ξέρω τι πάιζει, αλλά μου έκανε εντύπωση που σε κάποια διόδια καθώς ανέβαινα, μετά έχει μια έντονη ανωφέρεια η ΕΟ. Εκεί με τάπα σχεδόν γκάζι και χωρίς φόρα χτύπησε 170-175 χωρίς ιδιαίτερο ζόρι. Το 308GT που ήμασταν μαζί μου άνοιγε φυσικά, αλλά δεν έφαγα υπερτεράστιο τσιβί. -
Σημερα περασε κτεο το ρημαδακι μου.Βρηκαν σπασμενα και τα δυο αμορτισερ πισω,ενω τα μπροστινα ειναι σαν καινουρια Αυτο μου ειπανε πως εγινε διοτι εχω αλλαξει τα πισω ελατηρια με αλλα πιο χαμηλα Δεν μπηκα στον κοπο να τους εξηγησω,παντως μου εκανε εντυπωση η φθορα τους αφου εχουν μονο 9,000χλμ χωρις να τα φορτωνω και γενικα προσεχωντας σε λακουβες κλπ.
-
Σπασμένα; Σκασμένα δλδ ή απλά δεν έγραψαν ψηλά ποσοστά;
-
Σκασμενα και τα δυο.αντε βρες ακρη.
PEUGEOT FORUM