-
...
-
Δώσε μου το VIN σου με pm για να σου πω. Τo VIN σου το γράφει στην βάση του παρμπριζ από την μεριά του οδηγού.
-
δυστηχως ειμαι λιγο μακρια απο το αυτοκινητο αυτην την στιγμη...παντως μπορω δηλ να παω στην αντιπρωσοπεια και με το vin να μου το πουνε?ξερεις κανενα site επισημο της peugeot που οταν παω και το δω στο αυτοκινητο να το γραψω και να με ενημερωσει κατάλληλα??????
-
Χt premium έχεις είπες; Έχεις μονοζωνικό κλίμα;
-
?
-
Μόνο από Τ5.
-
-
Βασικά δεν είναι μόνο θέμα ηλεκτρονικών και μόνο, έχει και άλλες λειτουργίες το τριπ κλπ κλπ...
-
α!!!!!καταλαβα!!!! σ ευχαριστω για την βοηθεια σου
-
Τπτ!
-
καλησπερα και παλι.θα ηθελα να ρωτησω αν εχει τυχει σε κανεναν πεφτοντας σε λακουβα το αυτοκινητο να κανει εναν ηχο περιπου 2 δευτερολεπτων που μοιαζει σαν μακρινο σιγανο μαρσαρισμα που σβηνει..η κατι σαν γραναζι που ζοριζετε,(πιστευω να σας εδωσα να καταλαβετε) συνοδευομενο με ενα μικρο μεταλικο ηχο..
-
οχι δεν ειχα την τυχη!!!! οταν λες σε λακουβα εννοεις κανονικη βουτια!!!!ε??? οχι μια απλη λακουβα!!! πρωτη φορα το ακουω!!! μηπως χτυπησες κ απο κατω????
οταν ακουω τετοια νιωθω μια απεραντη υπερηφανια για τους δρομους μας
-
οχι μιλαω για απλη μικρη λακουβα.οχι τπτ το ιδιεταιρο...
-
xexe καλα παει το διαβασμα του forum.εφτασα 81 σελιδα και συνεχιζω.ουτε ντουρασελ να ειχα..
-
Ο χρήστης xabaxaba έγραψε:
xexe καλα παει το διαβασμα του forum.εφτασα 81 σελιδα και συνεχιζω.ουτε ντουρασελ να ειχα..Tάμα εχεις κανει ή εχασες καποιο στοιχημα ;
-
Λοιποοοον μερικες μερες πριν με -7 βαθμους περιπου εξω και σχεδον χιονοθυελα το πορτμπαγκαζ αρνιοταν να κλεισει.5-6-7 φορες ε του δωσα και γω μια δυνατη να κλεισει και τελικα κλειδωσε μια και καλη. Δεν ανοιγει με τιποτα. Μπηκε και λιγο μεσα απ οτι καταλαβα και τωρα τι; παω για αλλαγη κλειδαριας ή απλα σφηνωσε;
-
Καταρχήν δοκίμασε να το ανοίξεις από μέσα. Ρίχνεις το κάθισμα και με ένα κατσαβιδάκι κάνεις κάτι στην κλειδαριά από μέσα. Έχει οδηγίες στο μάνιουαλ.
-
Παω να δω. Θα σου πω σε λιγο τι εγινε.
Λοιπον. Οντως το ανοιξα απο μεσα με ενα κατσαβιδι αλλα οταν το ξανακλεινω δεν και παλι δεν ανοιγει. Επισης οταν το κλειδωνω μαλλον δεν ενεργοποιειται η κλειδαρια. Ο διακοπτης απο την πισω πορτα φαινεται ανενεργος.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
xexe καλα παει το διαβασμα του forum.εφτασα 81 σελιδα και συνεχιζω.ουτε ντουρασελ να ειχα..
Tάμα εχεις κανει ή εχασες καποιο στοιχημα ;
καλη χρονια σε ολους..υγεια και ευτυχια ...ειναι κριμα να σας κουραζω με ερωτησεις που εχουν ηδη απαντηθει στο παρελθον συν τις αλοις με εχουν βοηθησει πολυ να καταλαβω διαφορα προβληματα που ειχα και δεν ηξερα ακριβως τι ηταν..οπως με βοηθησε η σελιδα 10 που αναφερεται στην πιεση των ελαστικων που και εγω γνωριζα μεχρι τωρα οτι ξερουν και οι παλιοι.28-30.πριν λιγες ημερες εμαθα για την τιμη 33 που πρεπει να εχουμε στα δικα μας ελαστικα.
-
Καλημερα, σήμερα πηγα στην express service για service 10000 χλμ αλλαγη τακακια εμπρος και τεχνικο ελεγχο. (τρομερη εξυπηρετηση) . βρηκαν χαλασμενη φουσκα οπισθεν ομως και διπλη διαρροη λαδιων και με συμβουλεψαν να παω σε συνεργειο προς επισκευη. Ετσι κι εγω αμεσως πηγα στην Peugeot NewLand (Θεσσαλονικη Ευκαρπια) και μου ειπαν την λυπητερη...διαρροη στο καρτερ και φλαντζα κεφαλης.βαλε και τον ιμαντα χρονισμου που ηρθαν τα χλμ 450 ευροπουλακια στο συνολο...παει το δωρο... πανω που ελεγα πως ελατωθηκαν οι βλαβες...να σημειωσω πως ειναι η δευτερη φορα που θα αλαξω φλαντζα κεφαλης.(ευτυχως η πρωτη ηταν στην εγγυηση) οποτε παιδια καλη χρονια και με λιγοτερες βλαβες...
PEUGEOT FORUM