-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ψάχνω μαμά 16αρες αλλά δεν τις αλλάζει κανείς.Τάκη, βάλε 17αρες ρε.
Πολύ ωραίες οι ανθρακί 17άρες ariane που φορούσε ο Αργύρης.
Κάνε υπομονή Κωνσταντίνε, στην επόμενη αλλαγή ελαστικών μου, αν παίζουν φράγκα θα τις βάλω και θα σου χαρίσω τις 16άρες!
Τελικά έπρεπε να το έχω παραγγείλει με τις 17άρες τότε, που η επιλογή στο XSI ήταν 16' ή 17'...
Κιότεψα με αυτά που διάβαζα στα περιοδικά...
-
-
Πενα το πεζακι αλλα θελει και τα φιμε του+17αρες
-
Ο χρήστης jim 78 έγραψε:
Πενα το πεζακι αλλα θελει και τα φιμε του+17αρεςΦοράει ήδη Llumar titanium light εδώ και 6 χρόνια. Μάλλον έπρεπε να έχω βάλει titanium σκέτες...
Καλές οι 17άρες αλλά προέχει ένα laptop για την κόρη. Next year ίσως... με SportContact 3... -
Και λαπ τοπ και οτι θελει αυτη πανω απο ολα Εγω μετα απο 2 χρονια με conti λεω να παω για πρωτη φορα σε μισελεν.
-
παιδια επείγει . για 307 ta pirelli p6 να τα ξαναβάλω η υπάρχουν και καλλίτερα γυρω στα 350-400 ευρω????
είναι λίγο σκληρά αλλά βγήκαν ψιλοκαλά !!!!! -
15αρα; Τότε εννοείται PremiumContact2.
Τάκη, deal, αλλά όχι χάρισμα ρε συ, είπαμε, να μην έχω τύψεις μετά.
-
Ο χρήστης TakisB έγραψε:
Για το ΣάββαMerci
Πενα το πεζακι αλλα θελει και τα φιμε του+17αρες
τι να τις κάνει τις 17αρες...μια χαρά είναι. Μην πετάς τα λεφτά σου Τάκη.
-
παιδιά εμενα πριν ενα μηνα στο peugeot μου(307) μου επεφταν οι στροφες κ εσβηνε τελειως τωρα μιλαμε κ εν κινηση κ το πηγα συνεργειο κ μ ειπαν οτι εφτεγε η μπαταρια κ την αλλαξα διοτι οντως υπηρχαν κ φορες που δεν επερνε με την 1η μπροστα το αμαξι το εχω απο το καλοκαιρι 2007 αυγουστο καινουργιο μεν το 'ποιο καινουργιο'μοντελο κ απο τοτε δεν μου εχει ξαναεμφανισει καποιο προβλημα κ ειναι στα 30.000 χλμ τωρα....
-
απ' το 07 και σου πέθανε;
-
Ο χρήστης soner 307 1.6 έγραψε:
παιδιά εμενα πριν ενα μηνα στο peugeot μου(307) μου επεφταν οι στροφες κ εσβηνε τελειως τωρα μιλαμε κ εν κινηση κ το πηγα συνεργειο κ μ ειπαν οτι εφτεγε η μπαταρια κ την αλλαξα διοτι οντως υπηρχαν κ φορες που δεν επερνε με την 1η μπροστα το αμαξι το εχω απο το καλοκαιρι 2007 αυγουστο καινουργιο μεν το 'ποιο καινουργιο'μοντελο κ απο τοτε δεν μου εχει ξαναεμφανισει καποιο προβλημα κ ειναι στα 30.000 χλμ τωρα....Μπορούν να πέσουν οι στροφές λόγω μπαταρίας;
Την αλλαγή της μπαταρίας ελπίζω να μη στη χρέωσαν, κανονικά έχει 2ετή εγγύηση.
-
εκαναν κ επαναφωρτιση εγκεφαλου.....την μπαταρια οχι για την εργασια μονο κλπ
-
-
ΒΕ??
-
Ο χρήστης soner 307 1.6 έγραψε:
εκαναν κ επαναφωρτιση εγκεφαλου.....την μπαταρια οχι για την εργασια μονο κλπΟύτε την εργασία έπρεπε να χρεώσουν. Αυτό σημαίνει εγγύηση.
-
kai omos αν θυμασαι καταφρακτος καταφερε και διελυσε τη 3η.... χαχαχα
-
Ο χρήστης pskarm έγραψε:
kai omos αν θυμασαι καταφρακτος καταφερε και διελυσε τη 3η.... χαχαχαKαι σε ατμοσφαιρικό κιόλας.
-
τι είναι το ΒΕ ρε σεις;
-
Τύπος σασμάν. Ενισχυμένου τύπου, παέι πακέτο συνήθως με μεγάλα μοτέρ. 'Συνήθως' γιατί υπήρξαν και κάτι 307 1,6 με τέτοιο (σαν το δικό μου )...
-
τι να τα κάνω τα ενισχυμένα ρε Κων/νε...αφού είναι ΓΤΠΚ² ...τουλάχιστον. Αθλια κιβώτια του κλ.
PEUGEOT FORUM