-
-
Πήγα και στην έκθεση του συνεργείου (με πήγε ο μηχανικός να μου δείξει τον έρωτά του) και μπήκα στο 207 RC LeMans.
Τα καθίσματα οδηγού-συνοδηγού ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!
Υπέροχα, αγκαλιάζουν το σώμα και σου δίνουν μια υπέροχη αίσθηση!
Λευκό, με την φαρδιά κόκκινη ρίγα. Προσωπικά θα έβαφα όλο τον προφυλακτήρα λευκό με μαύρη τη σίτα και τα πλαίσια των προβολέων ομίχλης. Επίσης μπορείς να το πάρεις και με διαχύτη πίσω ο οποίος επιβάλλεται να είναι μαύρος, κατά την ταπεινή μου άποψη. -
Ο χρήστης TakisB έγραψε:
ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΔΗΠΟΤΕ
Βεβαίως, μόλις το πλύνω!
βάλε ρε κ βρώμικο...με τόση συννεφιά δεν πρόκειται να δούμε φωτό καθαρό.
-
Τι θε να δεις ρε; Δεν σου έφτασε το δικό μου;
-
Θέλω να το δω πως φαίνεται με τις 16άρες....κι εγώ 16αρες φοράω.
Εσύ ρε 15άρες κ δεν τις έχεις πετάξει ακόμα; -
Ψάχνω μαμά 16αρες αλλά δεν τις αλλάζει κανείς.
Τάκη, βάλε 17αρες ρε.
-
ούτε στο πεζό κλαμπ σας;
με τέτοιο προφίλ τσάμπα το χαμήλωσες...θα μαγουλιάζει για πλάκα
-
Μπα... Αλλά είμαι και γκαντέμης. Τις 2 μερες που δεν είχα νετ στο νησί το καλοκαίρι, κάποιος έβγαλε προς πώληση ένα σετ, και φυσικά φύγαν στο άψε σβήσε.
-
Φεύγουν γιατί είναι πανάκριβες καινούριες. Κι εγώ πρόσφατα έβαλα της Σιτροέν αγρατζούνιστες μεταχείρο 16' 380 ευρώ. Καινούριες είχαν ....880 ευρώ χωρίς τα περαστικά!!!!!!!
-
Έχει αλλάξει κανείς με 307 υγρά φρένων; Αν ναι, τι ποσότητα χρειαζόμαστε; Πιάστηκα αδιάβαστος.
-
Στο manual δεν γράφει;;;
-
Δεν τα εχεις αλλαξει ακομα δοκτωρ? Εχεις κανει και track day απο οτι θυμαμαι,δεν βρασανε καθολου?
-
Πάρε 2-3 κουτάκια ΚΑΛΗ ΜΑΡΚΑ DOT4 και θα περισσέψει πάνω από 1.
Πρόσεχε να μη χυθεί υγρό πάνω στο αμάξωμα και να μη μπει αέρας στο 'άσε'. -
Ο χρήστης jim 78 έγραψε:
Δεν τα εχεις αλλαξει ακομα δοκτωρ? Εχεις κανει και track day απο οτι θυμαμαι,δεν βρασανε καθολου?Τα είχα αλλάξει στον πρώτο χρόνο επειδή τα είχα βράσει σε κάτι καταβάσεις. Αλλά δεν είχα δώσει σημασία τότε.
Λεωνίδα 4 ή 5.1;
-
Πως μπορει να φυγει απο τις ενδειξεις διπλα τα ολικα χιλιομετρα αυτο το 'κλειδι' που εμφανιζεται φιλοι μου σε 206 cc αυτοματο ???
Ευχαριστω.
-
Νομίζω τα DOT 4 έχουν περισσότερα πρόσθετα για καθημερινά αυτοκίνητα και αντέχουν πιο πολλά χρόνια.
-
-> κλειδί στο off
-> πατάς και κρατάς το κουμπάκι για reset του μερικού χιλιομετροδείκτη
-> κλειδί στην δεύτερη σκάλα, πάντα με πατημένο το κουμπί
-> κρατάς πατημένο το κουμπάκι για 10 δεύτερα πρπ, θα κάνει αντίστροφη μέτρηση μέχρι το μηδέν και θα σβήσει το κλειδάκι
-> κλειδί στο off
-> κλειδί στην δεύτερη σκάλα να δεις αν πέτυχε το ματζούνι -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Έχει αλλάξει κανείς με 307 υγρά φρένων; Αν ναι, τι ποσότητα χρειαζόμαστε; Πιάστηκα αδιάβαστος.Έχω αλλάξει ήδη 2 φορές. Κάθε 40.000 χλμ νομίζω αναφέρει και το manual αλλά δεν παίρνω όρκο. Αλλάξω προληπτικά. Υπάρχει τεχνική οδηγία για την αλλαγή υγρών φρένων στο 307 που αναφέρει ότι η αλλαγή πρέπει σώνει και καλά να αρχίζει από εμπρός αριστερά, και με συγκεκριμένη σειρά την οποία και αυτή δεν την θυμάμαι.
-
Ο χρήστης TakisB έγραψε:
Υπάρχει τεχνική οδηγία για την αλλαγή υγρών φρένων στο 307 που αναφέρει ότι η αλλαγή πρέπει σώνει και καλά να αρχίζει από εμπρός αριστερά, και με συγκεκριμένη σειρά την οποία και αυτή δεν την θυμάμαι.Ισως λογω ABS.
-
Ο χρήστης Giannnis έγραψε:
Πως μπορει να φυγει απο τις ενδειξεις διπλα τα ολικα χιλιομετρα αυτο το 'κλειδι' που εμφανιζεται φιλοι μου σε 206 cc αυτοματο ???Ευχαριστω.
Το κλειδί 'ανάβει' για υπενθύμιση του επερχόμενου service και το'σβήνουν' στο συνεργείο μετά την προγραμματισμένη συντήρηση. Θα πρέπει να αναγράφεται στο manual.
edit: Τώρα είδα ότι στο έχει κάνει 'λιανά' ο Κωνσταντίνος...
PEUGEOT FORUM