-
Hell Yea Baby!
-
Εγώ πάντως το σουλούπι του 206 το είχα βαρεθεί εμφανισιακά πολύ πριν το αγοράσω!
-
Ποσες μοναδες ειχε πουλησει το 206 συνολικα στην ευρωπη?Γυρω στα πεντε εκατομυρια?
-
Ωραίο άβαταρ Τζιμ!!
5 εκ. μέχρι Μάιο του 05. Το '10 όταν σταματήσει η παραγωγή του, κλείνει και ο κύκλος των -06, μετά από 20 χρόνια.
-
Σε ευχαριστω Τελικα τι εγινε με το τεστ ντραιβ του 308?
-
Αύριο. Σήμερα είχαμε 320 coupecabriolet.
-
Γυναίκες... Η μάνα μου, όσο τέλεια οδηγός και αν είναι (της βγάζω το καπέλο, αλλά τα δικά μου χέρια δεν τα έχει ) από μηχανολογικά είναι σκράπας... Χθες βγήκαμε οικογενειακώς, με κάτι φίλους. Άφησα το 307 σε ένα πάρκινγκ και πήραμε οι 3 μας το 406. Φτάσαμε στον προορισμό μας οκ, φάγαμε διασκεδάσαμε κτλ, και πάμε να φύγουμε. Βάζω μπρος, σβήνει. Ξαναμιζάρω, παίρνει, ανεβάζει 2-2,5k στροφές και σβήνει. Βηματικό σκέφτομαι και σιχτιρίζω την τύχη μου. Το ζεσταίνω καλά καλά, έστρωσε, οπότε πάμε στο 307 που έχω την εργαλειοθήκη μου για την εγχείρηση (2 τα ξημερώματα όλα αυτά). Στον δρόμο η μάνα μου: 'ξες κωνσταντίνε, μου το έκανε και τις προάλλες αυτό, αλλά δεν είπα τπτ, νόμιζα ότι έφτιαξε'. Καλά ρε μάνα, φτιάχνουν από μόνα τους τα αμάξια; Ήηηημαρτον!!
Nα μην τα πολυλογώ, το βγάζω, το καθαρίζω καλά-καλά με καθαριστικό καρμπιρατέρ, ξεκόλλησε λίγο και γυρίσαμε σπίτι οκ. Σήμερα βουρ για ανταλλακτικάδικο, πήρα έναν καινούριο, πλήρωσα 60 ωραία ευρουλάκια και το έβαλα.
-
Αρχίσαν οι πρώτες εκπτώσεις στην Γαλλία για 308. -16% κατα μέσο όρο κάτω. Την τελευταία βδομάδα βελτίωσε αισθητά τις πωλήσεις του και πέρασε πρώτο σε πωλήσεις στην κατηγορία των μικρομεσαίων, μπροστά απο C4 και Megane.
-
ΠΑΡΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!
-
γιατι ρε φιλε!
αφου χαλανε μονα τους, γιατι να μη φτιαχνουν και μονα τους? -
17 ευρώ το τζαμάκι του καθρέπτη, να μην σας πω πόσα μου ζήτησαν εργατικά από την lion. Το παλιό βγήκε σε 45 δευτερόλεπτα, το καινούριο μπήκε σε 5 δεύτερα.
-
Ο χρήστης B.M-SPORT έγραψε:
Καλημερα και καλο μηνα,εχει κανεις τους κωδικους των αμορτισερ de-carbon ειτε σε μορφη pdf ή καποιο site, οχι το site της delfe δεν αναφαιρει τιποτα.
Ψαχνω τους κωδικους των peugeot για 306, διοτι πολυ πουλανε τα comfort για performance (βλεπε κωδικους citreon).
Αν υπαρχουν οι κωδικοι ολοων των αυτοκινητων ακομα καλυτερα, ευχαριστω.up
-
Γείτονα, δυστυχώς...
Ρώτησα δυο-τρεις φίλους, τίποτα...
Το Googliσα και βρήκα μόνο πωλήσεις στο ebay... -
Ο χρήστης B.M-SPORT έγραψε:
Καλημερα και καλο μηνα,
εχει κανεις τους κωδικους των αμορτισερ de-carbon ειτε σε μορφη pdf ή καποιο site, οχι το site της delfe δεν αναφαιρει τιποτα.
Ψαχνω τους κωδικους των peugeot για 306, διοτι πολυ πουλανε τα comfort για performance (βλεπε κωδικους citreon).
Αν υπαρχουν οι κωδικοι ολοων των αυτοκινητων ακομα καλυτερα, ευχαριστω.up
Η delphi έχει κυρήξει πτώχευση εδώ και 1-2 χρόνια, οπότε δε νομίζω να βρεις αυτό που ψάχνεις. Εκτός και αν η de carbon διασώθηκε με κάποιον τρόπο.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Πάντως, το 308Τ που οδήγησα με ενθουσίασε. Το μόνο αρνητικό που έχει είναι η τιμή του, άντε και ο λεβιές που δεν λέει πολλά σε κάποιον που γουστάρει την οδήγηση. Ίσως να είμαι προκατειλημμένος, αλλά ακόμα και ο corsair ενθουσιάστηκε και είναι έτοιμος για παραγγελία.Ψαχνεις αυτοκινητο η κανεις αβερτα test drive ρε συ?
-
Ψάχνοντας αμάξι, κάνω αβέρτα td.
-
ευχαριστω παντος παιδια.....
-
Παιδιά, ξέρει κανείς αν ισχύει ακόμη το χρηματοδοτικό με τον 1 χρόνο άτοκη περίοδο χάριτος;
Επίσης, αν καταβάλλεις ολόκληρο το ποσό στο τέλος αυτού του χρόνου, έχει έξοδα ή ποινή προεξόφλησης ή τίποτα τέτοιο;
Τέλος, ισχύει για όλα τα μοντέλα; -
Ισχύει, ναι. Αλλά δεν συμφέρει αν χρησιμοποιήσεις και τις δόσεις για το μετά τον ένα χρόνο. Συμφέρει μόνο αν έχεις σκοπό να μαζέψεις τα χρήματα στο μεσοδιάστημα. Ισχύει για όλα.
-
Παιδια, υπαρχει κανεις που να εχει βαλει χερι (μοτερικα) στο 206RC?
Ευχαριστω....
PEUGEOT FORUM