-
Άδειασε αντιψυκτικό από το σημείο εξαέρωσης κάτω από το φιλτροκούτι, όχι πάνω από μισό λίτρο υπολογίζω... Βγήκε και λίγο από τις σωληνώσεις και όσο υπήρχε στο ψυγείο. Από το δίλιτρο μπετονάκι περίσσεψε περίπου μισό λίτρο μετά την εξαέρωση.
Ίσως είσαι τυχερός, αφού έχεις άλλη μάρκα ψυγείο...
Η επισκευή έγινε στο εξουσιοδοτημένο που πάω, όπου πρώτη φορά είδα 206CC από κάτω:
-Ενίσχυση στρεπτικής ακαμψίας;
-Ναι.
-Έτσι βγαίνει από το εργοστάσιο;
-Ναι!Ομολογώ πως περίμενα κάτι πιο επιστημονικό... Σαν να στηρίζεις το φράχτη ήταν... Άσε που αν φάει μια σχετικά καλή από πίσω, θα 'πάρει' όλο το αμάξωμα, όπως αν έχεις θολόμπαρα και σε χτυπήσουν από τη μια, στραβώνει και απέναντι...
-
Κερατιάτικα έξοδα, αλλά και τι να κάνεις...
Υπάρχουν κάποια do's & dont's για να διατηρηθούν σε καλή κατάσταση τα ψυγεία μας? Συχνότερες αλλαγές υγρού, προσθήκη των βιδών που τσιγκουνεύτηκαν, κλπ?... Ή θα πρέπει οι τυχεροί να περιμένουν κατά την 6ετία και μετά να τρυπήσουν?...
-
το 206cc αν παρει μια καλη απο πισω, θα εχει να ανησυχει για πολυ περισσοτερα πραγματα...
-
Ο χρήστης nidosan έγραψε:
Κερατιάτικα έξοδα, αλλά και τι να κάνεις...Υπάρχουν κάποια do's & dont's για να διατηρηθούν σε καλή κατάσταση τα ψυγεία μας? Συχνότερες αλλαγές υγρού, προσθήκη των βιδών που τσιγκουνεύτηκαν, κλπ?... Ή θα πρέπει οι τυχεροί να περιμένουν κατά την 6ετία και μετά να τρυπήσουν?...
Εκεί που άνοιξε του Τάκη είναι από κακή κατασκευή του ψυγείου και τοποθέτηση (στήριξη/κραδασμοί) - δεν τρύπησε.
-
Έτσι είναι Λεωνίδα. Μου είχε ανοίξει και το ψυγείο (του κινητήρα) του 106 στο ίδιο σημείο: Ένωση του ψυγείου με το πλαστικό δοχείο υπερχείλισης που ήταν ένα κομμάτι, και ήταν κι εκείνο Valeo!
-
Μπουρδελοκατασκευές είναι.. Φάση θα είχε να μαζευόμασταν όλοι και να φτιάχναμε καμιά 15αρια σε ένα μηχανουργείο, πλήρως μεταλλικά.
Τάκη, τα περισσότερα cc έχουν παρόμοιες μπάρες ενίσχυσης από κάτω... Και το 307, και το astra, και πολλά άλλα...
-
Ξέχασα να σας πω πως είδα και το 4007 από κοντά!
Όταν λέω κοντά εννοώ από απόσταση 2 μέτρων μέσα από τζαμαρία, γιατί πήγα πρωί και δεν είχε ανοίξει ακόμα η έκθεση.
Δεν είναι τόσο ψηλό όσο μου φάνηκε στις φωτογραφίες.
Σαν μέγεθος το βλέπω περισσότερο σαν ένα ψηλό 307SW.Από εμφάνιση....
Δεν φτάνει που τα καινούργια Peugeot έχουν δαγκώσει το φρίσμπυ (πολύ μου άρεσε αυτό wannabe ),
τώρα μας δείχνουν και τα δόντια τους! -
Τιμές - εκδόσεις 4007...
http://www.autotriti.gr/news/preview_news.asp?CATEGORY_id=73&NEWS_DATA_ID=67926 -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Μπουρδελοκατασκευές είναι.. Φάση θα είχε να μαζευόμασταν όλοι και να φτιάχναμε καμιά 15αρια σε ένα μηχανουργείο, πλήρως μεταλλικά.Καλή σκέψη Κωνσταντίνε, αλλά ίσως τότε να θέλουμε και άλλα o-rings για μέταλλο-πλαστικό...
Αφού θα έχουμε κάνει αυτή την κίνηση, να φτιάξουμε και άθραυστες πολλαπλές εξαγωγής, αθόρυβα ζουάν...
Πάντως είναι μπλέξιμο... Θέλει ψάξιμο και χρόνο για τρέξιμο... θυμάμαι που είχα φτιάξει custom ελατήρια για το φυγοκεντρικό συμπλέκτη σε ένα από τα παπιά μου...
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Τιμές - εκδόσεις 4007...
http://www.autotriti.gr/news/preview_news.asp?CATEGORY_id=73&NEWS_DATA_ID=67926Τελικά μετά την 'πανέξυπνη' τιμολόγηση του 308, η Peugeot ξαναχτυπά με το 4007!
Συγνώμη, τις τιμές της Mitsubishi για το Outlander δεν τις είχαν πρόχειρες;
Και μάλιστα το Outlander έχει και το pedigree στα εκτός δρόμου, βλέπε Dakar και Pajero...
Άκλαυτο το βλέπω να πηγαίνει!
Για να δούμε και το άλλο αδελφάκι το C-crosser τι θα έχει να πει... -
Ο χρήστης TakisB έγραψε:
Από εμφάνιση....
Δεν φτάνει που τα καινούργια Peugeot έχουν δαγκώσει το φρίσμπυ (πολύ μου άρεσε αυτό wannabe ),
τώρα μας δείχνουν και τα δόντια τους!και φοράνε και σιδεράκια
για να πω την αλήθεια για το 4007 χ3στηκα για την τιμολόγηση, το C-Crosser μόνο ενδιαφέρει.
σε κάθε περίπτωση όμως δεν το βλέπω φθηνότερο του Mitsu, ούτε καν στην ίδια τιμή. -
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Υπάρχουν κάποια do's & dont's για να διατηρηθούν σε καλή κατάσταση τα ψυγεία μας? Συχνότερες αλλαγές υγρού, προσθήκη των βιδών που τσιγκουνεύτηκαν, κλπ?... Ή θα πρέπει οι τυχεροί να περιμένουν κατά την 6ετία και μετά να τρυπήσουν?...
Εκεί που άνοιξε του Τάκη είναι από κακή κατασκευή του ψυγείου και τοποθέτηση (στήριξη/κραδασμοί) - δεν τρύπησε.
Thanks Λεωνίδα, κατάλαβα... άρα λάθος τρόπος έκφρασης το 'τρυπήσουν'.
Το ζητούμενο είναι αν υπάρχει κάτι που μπορούμε να κάνουμε εμείς για να προλάβουμε τη φθορά και το άνοιγμα στα κλασικά σημεία. Ο-rings πιο ανθεκτικά στο υγρό του κυκλώματος (π.χ. από perfluoroelastomer?), ενίσχυση ραφών ( ), καλύτερη στήριξη / 'μόνωση' από κραδασμούς... -
Ο χρήστης TakisB έγραψε:
Από εμφάνιση....
τώρα μας δείχνουν και τα δόντια τους!Φαίνεται ότι για να ακολουθεί η εταιρία την ίδια προσοψη σε ΟΛΑ τα μοντέλα, μικρά, μεγάλα, μεσαία, ανοικτά, τετρακίνητα και επαγγελματικά, προφανώς αρέσει και επίσης προφανώς ανήκω στην μειοψηφία που δεν ...
Πάντως το 4007 που το είδα σήμερα απο κοντά ... δεν αντέχετε με τίποτα ... φρίκη ... δεν άντεξα και γέλασα ...
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Φαίνεται ότι για να ακολουθεί η εταιρία την ίδια προσοψη σε ΟΛΑ τα μοντέλα, μικρά, μεγάλα, μεσαία, ανοικτά, τετρακίνητα και επαγγελματικά, προφανώς αρέσει και επίσης προφανώς ανήκω στην μειοψηφία που δεν ...Πάντως το 4007 που το είδα σήμερα απο κοντά ... δεν αντέχετε με τίποτα ... φρίκη ... δεν άντεξα και γέλασα ...
Του 'ΤΤ by Peugeot' πάντως πιστεύω ότι του πάει (και μακάρι να βγει)...
-
Δεν ξέρω τι σκέφτονται οι ιθύνοντες της λάιον πάντως... Έχουν κάτι αστείες τιμολογήσεις τελευταία...
-
+1
με αυτές τις τιμές 308 & 4007 θα πάνε άπατα. Premium και καλά χωρίς λόγο.
-
Ο χρήστης Spike έγραψε:
+1με αυτές τις τιμές 308 & 4007 θα πάνε άπατα. Premium και καλά χωρίς λόγο.
Έχουν το 207 σε 50 εκδόσεις που πουλάνε!!!
Όσο ρremium ήταν το 406 μου το 2002 .... -
Ο χρήστης Spike έγραψε:
+1με αυτές τις τιμές 308 & 4007 θα πάνε άπατα. Premium και καλά χωρίς λόγο.
Ο Θεοχαράκης προωθεί τα έτερα μοντέλα.
Ναι, το tiida εννοώ. -
34000 για το 4007? και 2 χρονια εγγυηση?
-
Αυτη η ρημαδα η εγγυηση θα τους φαει στο τελος.Δεν βαζουνε μυαλο με τιποτα.
PEUGEOT FORUM