-
Ο χρήστης 307ΚΙΑΣ έγραψε:
ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ......ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑΚΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΝΟΜΙΖΩ ΠΑΙΔΙΑ ΠΩΣ ΕΔΩ ΟΛΟΙ ΚΑΝΕΤΕ ΛΑΘΟΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΣΟΥΠΑ ΕΙΝΑ ΤΟ ΑΣΗΜΙ!!!!ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΙΟ ΟΜΟΡΦΟ ΠΑΝΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΩΝ ΠΟΛΛΩΝΚαλά τα λες συνέχισε !!!!!!!!Ειδικά το S/W με την τζαμαρία !!!!!!
-
Κατ αρχη θα πρεπει να ντρεποσαστε για την ηδη δηλωμενη εμπαθεια που εχετε εκφραση επειδη εχω το καλυτερο χρωμα.
Εκφρασεις τυπου ,καλο αλλα αργο, και κομπιουτεριστικα κολπα τυπου ,LIZARD boy, σας δηλωνω ξεκαθαρα οτι δεν μου καμτουν το ηθικο ουτε αλλαζουν την πραγματικοτητα και την αληθεια.
Οτι δηλ.το καλυτερο χρωμα ειναι το ΜΠΟΡΝΤΩ.!!!!!!!!Με την ευκαιρια να ξεκαθαρισω και κατι γιατι εγραψα μια ακομψη κουβεντα και ισως την στραβοπιασει ο φιλος μου ο frixos και καθολου δεν θα το ηθελα.
Οταν εγραψα για τυπους που δεν δοκιμαζουν και λενε γνωμες επειδη τους την ειπαν αλλοι εννοω την αποριψη και την ειρωνια.
Γιατι και γω πολλες φορες προτεινω κατι χωρις να το εχω δοκιμασει η λεω οχι σε κατι γιατι μου εχουν πει οτι δεν δουλευει.
Αλλα απο την συμβουλη και την προτροπη μεχρι την αποριψη και την ειρωνια εχει μεγαλη διαφορα και σε αυτο εστιαζομαι.
Και ολα αυτα συνεβησαν σε αλλο topic και οχι εδω μεσα που ευτυχως εχουμε δημιουργησει ενα κλιμα φιλιας και αλληλοεκτιμησης που απο οτι εχω δει σπανια συναντιεται.
Γιαυτο αλλωστε κανουμε και χαβαλε μεταξυ μας επειδη ξερουμε οτι ολα γραφονται κατω απο πρισμα εκτιμησης.
Μπορει να γινομαι κουραστικος και γραφικος αλλα θα πρεπει να ξαναμαναθυμησουμε στους υπολοιπους, την ποιοτητα του χαρακτηρα που εχει ο περηφανος κατοχος 307 .
(και ειδικα οταν ειναι και ΜΠΟΡΝΤΩ ) -
Εμέμα μαρέσει το μελιτζανί , αυτό έχω κιόλας
-
Ο χρήστης MDVQ έγραψε:
Κατ αρχη θα πρεπει να ντρεποσαστε για την ηδη δηλωμενη εμπαθεια που εχετε εκφραση επειδη εχω το καλυτερο χρωμα.
Εκφρασεις τυπου ,καλο αλλα αργο, και κομπιουτεριστικα κολπα τυπου ,LIZARD boy, σας δηλωνω ξεκαθαρα οτι δεν μου καμτουν το ηθικο ουτε αλλαζουν την πραγματικοτητα και την αληθεια.
Οτι δηλ.το καλυτερο χρωμα ειναι το ΜΠΟΡΝΤΩ.!!!!!!!!Με την ευκαιρια να ξεκαθαρισω και κατι γιατι εγραψα μια ακομψη κουβεντα και ισως την στραβοπιασει ο φιλος μου ο frixos και καθολου δεν θα το ηθελα.
Οταν εγραψα για τυπους που δεν δοκιμαζουν και λενε γνωμες επειδη τους την ειπαν αλλοι εννοω την αποριψη και την ειρωνια.
Γιατι και γω πολλες φορες προτεινω κατι χωρις να το εχω δοκιμασει η λεω οχι σε κατι γιατι μου εχουν πει οτι δεν δουλευει.
Αλλα απο την συμβουλη και την προτροπη μεχρι την αποριψη και την ειρωνια εχει μεγαλη διαφορα και σε αυτο εστιαζομαι.
Και ολα αυτα συνεβησαν σε αλλο topic και οχι εδω μεσα που ευτυχως εχουμε δημιουργησει ενα κλιμα φιλιας και αλληλοεκτιμησης που απο οτι εχω δει σπανια συναντιεται.
Γιαυτο αλλωστε κανουμε και χαβαλε μεταξυ μας επειδη ξερουμε οτι ολα γραφονται κατω απο πρισμα εκτιμησης.
Μπορει να γινομαι κουραστικος και γραφικος αλλα θα πρεπει να ξαναμαναθυμησουμε στους υπολοιπους, την ποιοτητα του χαρακτηρα που εχει ο περηφανος κατοχος 307 .
(και ειδικα οταν ειναι και ΜΠΟΡΝΤΩ )Συμφωνώ απολύτως.Επίσης έχω ακούσει οτι τα
ΜΠΟΡΝΤΩδεν έχουν πρόβλημα και με τα ΖΟΑΝ !!! αληθεύει ??Χα,Χα.Χα. -
ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ΣΥΝΤΟΝΣΜΟ ΣΤΙΣ 2500 ΣΤΡΟΦΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΛΕΞΗΛΙΑ
-
Τα μελιτζανί 307 πάντως δεν εχουν προβλήμα με τον διακόπτη τον φλας και το ζουαν, γιατι πολύ απλα όταν οδηγείς ένα μελιτζανι 307 , δεν έχεις αναγκη απο φλας ζουαν εξατμισεις και λοιπές αηδίες
-
Ο χρήστης SuperBilly16V έγραψε:
Τα μελιτζανί 307 πάντως δεν εχουν προβλήμα με τον διακόπτη τον φλας και το ζουαν, γιατι πολύ απλα όταν οδηγείς ένα μελιτζανι 307 , δεν έχεις αναγκη απο φλας ζουαν εξατμισεις και λοιπές αηδίεςΔεν εχει αναγκη η μελιτζανα ποσο μαλλον μια σαυρα που επιβιωνει και στην ερημο!!!
Κυριε Μιχαλη θιγοντας το γουστο της συζυγου θιγετε και τον εαυτο σας! Αν δεν κανει σωστες επιλογες σε σχεση με την αισθητικη του καθε πραγματος τοτε θα εχει κανει και καπου αλλου λαθος ακολουθωντας τη λογικη του καμπινεδι!!! Ομως εχει γουστο, εσεις δεν την αφηνετε να εκφραστει και προβαινετε σε αποτροπαιες πραξεις οπως αυτη της αγορας ενος Μπορντ-ελ-ω 307!
-
Κυριε Ανδρεα,
Κατ αρχην σας καταγγελω δημοσια γιατι δεν μου μαθαινετε τα κολπακια που κανετε εσεις με το computer και οχι μονο αυτο εχετε και το θρασος να μου στελνετε pm με κολπακια που αναβοσβηνουν ετσι, για να με μειωσετε πιο πολυ!!!!
Οσο αφορα τη συζυγο μου απλα σας αναφερω δυο πραγματα για να ξερετε.
1)Καθε ανθρωπος δικαιουται να εχει μια ατυχη στιγμη στην προσωπικη του καριερα και
2)Σε ολους τους κανονες(και. ειναι κανονας το καλο γουστο της συζυγου μου) υπαρχουν οι εξαιρεσεις.
Ελπιζω να μην αφησα κενο στις παρατηρησεις και αποριες σας -
Με καλυψατε πληρως και ηταν και η καλυτερη απαντηση που θα μπορουσε να δοθει!
Δεν προλαβαινω να σας τα μαθω γιατι επεξεργαζομαι μια λυση για mp3 player στο 307 και αναλωνομαι εκει...
-
Αυτα βρηκα για τα R/CD μας... Η ισχυς εξοδου μας ενδιαφερει βεβαια, τα λλα ειναι γνωστα!
-
Αντρεα θεωρω την ισχυ που δινει ο κατασκευαστης εντελως πλασματικη.
Μαλλον εννοουν μουσικα Watt (η μαλλον καλυτερα πετσινα..) -
Αν συγκρινουμε το 4x30watt του clarion με τις αντιστοιχες τιμες εξοδου οποιαςδηποτε αλλης πηγης που αυτη τη στιγμη το 4x45 ειναι απλα ικανοποιητικο τοτε δικαιολογειται η χαμηλη του αποδοση του... Για να μην πω οτι παιζει και τελεια για τα 30watt που εχει ανα καναλι!
-
Δυστυχώς, δύο μήνες προτού πάρω το 307 αγόρασα για το παλιό μου αυτοκίνητο ένα αρκετά καλό SONY MP40. Η διαφορά στον ήχο είναι παραπάνω από προφανής.
Επειδή όμως δεν θέλω να μπω στη διαδικασία αλλαγής RCD, ξηλώματος ταπετσαριών και ό,τι άλλο μπορεί να συνεπάγετα αυτό, δηλώνω ότι είμαι ικανοποιημένος από το Clarion . Βέβαια θα το αλλάξω (μέσα στην εγγύηση) καθώς δεν κρατάει τις μνήμες, αλλά αυτό είναι άλλο θέμα -
Ο χρήστης pastri έγραψε:
δηλώνω ότι είμαι ικανοποιημένος από το Clarion .Δεν πιστευω οτι καποιος μπορει να μην ειναι ικανοποιημενος απο τη στιγμη που μιλαμε για εργοστασιακο ηχοσυστημα. θεωρω οτι μπορει να εχει μικρη εξοδο κ να μη μας φτανει αλλα παραμενει clarion που δεν ειναι και τυχαια εταιρεια!
-
Mα γιαυτο βρε Αντρεα ολοι δεν μπορουμε να πιστεψουμε οτι μια τοσο καλη και καταξιωμενη εταιρεια εχει βγαλει τοσο μαπα πραγμα!!!
Τελος παντων δεν ειναι και για πεταμα απλως για αλαγμα.....
Υποσχομαι οταν βρω χρονο να σας γραψω πως παιζει και γιατι με αλλα ηχεια(ωχ..τη βαψατε...) -
Ο χρήστης pastri έγραψε:
Δυστυχώς, δύο μήνες προτού πάρω το 307 αγόρασα για το παλιό μου αυτοκίνητο ένα αρκετά καλό SONY MP40. Η διαφορά στον ήχο είναι παραπάνω από προφανής.συμφωνώ με τον ανδρέα, το clarion ακούγεται συμπαθέστατα και ξεκούραστα, και σε σύγκριση με άλλες εργοστασιακές πηγές, προσωπικά μου κάνει μια χαρά. δοκιμάστε να παίξετε λίγο και με τις ρυθμίσεις, μπορεί να εκπλαγείτε ευχάριστα. είχα μπει τις προάλλες σε ένα 206 και μου έκανε εντύπωση ο ήχος. πριν προλάβω να ρωτήσω πόσο αγοράστηκε η after market πηγή, είδα να δεσπόζει το αγαπημένο μας clarion. βέβαια, άλλο το εσωτερικό του 206 και άλλο του 307, με τις μεγαλύτερες γυάλινες επιφάνειες, αλλά και πάλι πιστεύω ότι ο ήχος μπορεί να συμμαζευτεί με τα υπάρχοντα δεδομένα. άλλωστε, όταν ο κινητήρας είναι συνέχεια στα κόκκινα (λέμε και καμιά μλκία να περάσει η ώρα), καλύτερα να ακούς το σφύριγμα της μηχανής, παρά το hi tech ηχοσύστημα. τώρα, όντως κάποια αυτοκίνητα δεν ανεβαίνουν στα κόκκινα καθόλου, οπότε εκεί δικαιολογείται απόλυτα η αλλαγή όλου του συστήματος. μιλάω φυσικά για τα
Μ Π Ο Ρ Ν Τ Ω
Βέβαια θα το αλλάξω (μέσα στην εγγύηση) καθώς δεν κρατάει τις μνήμες, αλλά αυτό είναι άλλο θέμα
ακούγεται κουφό, αλλά στο δικό μου σταμάτησαν να χάνονται οι μνήμες μόλις σταμάτησα να απενεργοποιώ το rds. επίσης, τσέκαρε μήπως σου έχουν κλέψει την κεραία, γιατί έχω μήνες να δω 307 με την κεραία στη θέση της.
-
ΑΜΑΝ τι γραφτηκε παλι ΑΜΑΝ.
Θα φαω τις 17αρες μου!!! Δεν το γλυτωνω το εγκεφαλικο!!!!!Παλι τρεμουλο με επιασε!!!Ωχ η καρδια μου!!!Βαστα τε Τουρκοι τ αλογα!!
Δε μπορω μανουλαμ' δεν μπορω συρε να μου φερεις το γιατρο(σου αρεσε το Ηπειρωτικο devil??)!!!!
Aπο δω και περα θα μιλησουν τα μοτερ!!!!!
Τερμα οι ευγενειες οποιον βρισκω μπροστα μου θα τον παταω με χαρακτηριστικη ανεση και θα γελαω και απο πανω !!!
Τη βαψατε ΜΠΟΡΝΤΩ -
Aν και το χρωμα ειναι καθαρα προσωπικη αποψη ενα θα πω:
ΜΑΥΡΟ !!!
Εχει αλλη δυναμη το χρωμα.....Ααα και γιατι Clarion ρε παιδια?!?! Blaunkpukt εχει το δικο μου.....!Τωρα αυτο ειναι καλητερο ή χειροτερο?!?
-
Εδώ οι καλές μελιτζανεεεεεες
-
Έτσι, έτσι MDVQ....
Αν ποτέ ανέβεις Γιάννενα πέρνα για έναν καϊφέ ή ένα τσιπουράκι...
Ελπίζω όχι Χριστούγεννα γιατί θα είμαι Θεσσαλονίκη...Να επαναφέρω και ένα θέμα....
Η συνάντηση με το 206club θα γίνει ή είπα πάλι ανέκδοτο;
ΜΠΛΕ
PEUGEOT FORUM