-
-
Ο χρήστης Obelix έγραψε:
Do Not Reply To This Thread. Let It Tall To The Bottom Or Be LockedΓια το Peugeot Forum ε? Επειδή αλλαξοπιστείς εσύ, δεν σημαίνει ότι πρέπει να την κάψουμε την Peugeot.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Do Not Reply To This Thread. Let It Fall To The Bottom Or Be Locked
Για το Peugeot Forum ε? Επειδή αλλαξοπιστείς εσύ, δεν σημαίνει ότι πρέπει να την κάψουμε την Peugeot.
Πές τα, πές τα Δημήτρη!!!
-
Αστείοι!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Για το Peugeot Forum ε? Επειδή αλλαξοπιστείς εσύ, δεν σημαίνει ότι πρέπει να την κάψουμε την Peugeot.
Τι πήρε;
-
Βρε άντε κάνε μας την χάρη! Προδότη! Ρίψασπη!!!( τι είπα ρε ο Θεός?)
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Τι πήρε;
ΜΧ-5 ΘΑ πάρει!!!
-
Το 106 δεν ξεχνιεται ομως, καλα δεν τα λεω γειτονα?
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Θα ενδιαφερόταν κανείς να φέρουμε από έξω ipod-interface ή line-in? -
Ντίνε για 2ο7 κάνει;
-
Έχει και για σένα. Για ipod λες;
-
τσου για Line in... αλλά και για ipod δεν με χάλαγε...
Πόσο παει περίπου το μαλλί;
-
Για line in δεν χρειάζεσαι κάτι τέτοιο εσύ... αρκεί ένα καλώδιο από την πεζό, κόστους 29 ευρώ, κωδικός 9706AG. Aπό την άλλη, δεν έχεις έλεγχο του μπρος/πίσω κτλ. Πρέπει κάπου να έχω ένα καλώδιο τέτοιο ιδιοκατασκευή. Αν το βρω...
Για το ipod, από έξω 152 περίπου...
-
ουαου!
Αστο καλύτερα... θα έρθει όπου νάνε radio-cd...
-
Τι θα βάλεις;
-
Άστο, γιατί δεν μπορω να το χωνέψω και εγώ... Pioneer μπλιαχ! μπρρρρρ! τουλάχιστον πριν μπει κάν στο αμάξι, θα βγει το logo του... απαπα...
-
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
Pioneer -
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
Άστο, γιατί δεν μπορω να το χωνέψω και εγώ... Pioneer μπλιαχ! μπρρρρρ! τουλάχιστον πριν μπει κάν στο αμάξι, θα βγει το logo του... απαπα...λόγω οικονομικών το πήρες;
-
Ο χρήστης jim 78 έγραψε:
Το 106 δεν ξεχνιεται ομως, καλα δεν τα λεω γειτονα?Κάτσε γείτονα ακόμη δεν το πούλησα, πως να το ξεχάσω?
Μήπως το δικό σου είναι μαύρο με λιοντάρι σαν το αβατάρ σου κάτω από το φλασάκι στο φτερο?
-
Οχι το δικο μου ειναι λευκο με τις μαμα ζαντες και τα τασια, το εχω δει αυτο που λες πολυ ομορφο.
PEUGEOT FORUM