-
Αστο το κλίμα στην ησυχία του ρε Κωνσταντίνε...
-
Δεν μιλάω για τον θόρυβο του φρέον που κυκλοφορεί στην αρχή. Μιλάω για άλλον, συνεχόμενο θόρυβο που ακούγεται αφού πάρει μπρος ο κλιματισμός.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Πρέπει να βρούμε που είναι ο αισθητήρας του esp (yaw sensor) και να ξεκουμπώσουμε την φύσα του. Έτσι μάλλον θα βγει το esp και θα μείνει το abs/bas/ebd...Ζηλιάρη!
-
Μην παραπονιεσαι γιατι στο δικο σου βγαινει απο μονο του off...Ουτε να ψαξεις φισες ουτε τπτ!
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Πρέπει να βρούμε που είναι ο αισθητήρας του esp (yaw sensor) και να ξεκουμπώσουμε την φύσα του. Έτσι μάλλον θα βγει το esp και θα μείνει το abs/bas/ebd...Αυτοι δεν μπηκαν σε τετοιες λεπτομερειες.....
Βγαλαν μια ασφαλεια και το 407 εγινε manual....
Δεν δουλευε τιποτα ηλεκτρονικο!!!!!! -
Ε ναι, απλά μετά χωρίς abs και ebd στενεύουν κάπως τα περιθώρια...
-
Το πρόβλημα είναι ότι μάλλον θα χάσεις τον κατανεμητή, βγάζοντας τη φύσα του esp. Αναρωτιέμαι αν μπορεί να γίνει, διατηρώντας το abs...
Πάντως, το μπροστινό σύστημα του 407, coupe και saloon, είναι απλώς απίστευτο. Ό,τι καλύτερο έχω δει σε σύγχρονο προσθιοκίνητο, μαζί με Clio RS.
-
Ο σαρμακ έχει βρει την λύση πιστεύω. στο πούντο του, άμα ξεκουμπώσει η φύσα του yaw sensor, βγαίνει εκτός το esp αλλά abs/ebd μένουν ενεργοποιημένα. Βέβαια δεν ξέρω αν όλα τα αμάξια έχουν ξεχωριστό τον αισθητήρα αυτόν, καθώς ενδέχεται να είναι ενσωματωμένος κάπου.
-
Μου φαίνεται θα γίνω σαν τους αλφίστι και εγώ, δίκιο είχε ο θάνος... θα αναπολώ το παρελθόν.
-
http://www.autoblog.com/2007/07/30/peug ... e-concept/
τι παίρνουν οι σχεδιαστες της peugeot
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
http://www.autoblog.com/2007/07/30/peugeot-asks-parlez-vous-tt-with-308-rc-z-coupe-concept/τι παίρνουν οι σχεδιαστες της peugeot
γιατί τι έχει;
πανέμορφο το βρίσκω!
-
ε αφου φτιαξανε δικο τους golf (307) τωρα φτιαχνουν και ττ...
-
Ο χρήστης jim 78 έγραψε:
ε αφου φτιαξανε δικο τους golf (307) τωρα φτιαχνουν και ττ...που είναι το κακό;
έχει η VW τα αποκλειστικά δικαιώματα κουπέ αμαξωμάτων;
-
οχι αλλα καποτε δεν χρειαζοταν να αντιγραψουν κανενα σχεδιο τωρα τελευταια χαλασανε
-
Ο χρήστης jim 78 έγραψε:
οχι αλλα καποτε δεν χρειαζοταν να αντιγραψουν κανενα σχεδιο τωρα τελευταια χαλασανεη Peugeot ; η Peugeot...;
για την Peugeot μιλάμε ...όχι την Citroen. Τα περισσότερα σχέδια της ήτανε συντηρητικά και αδιάφορα.
-
φυσικα και δεν μιλαμε για σιτροεν(αστην εκει που ειναι) οποτε τα γουστα μας διαφερουν.εγω δεν τα βρισκω καθολου αδιαφορα αν συγκρινεις πχ το 306 με το ΖΧ
-
Ο χρήστης jim 78 έγραψε:
φυσικα και δεν μιλαμε για σιτροεν(αστην εκει που ειναι) οποτε τα γουστα μας διαφερουν.εγω δεν τα βρισκω καθολου αδιαφορα αν συγκρινεις πχ το 306 με το ΖΧτο ΖΧ είναι ένα δείγμα της Peugeot!!!
για αυτό σου λέω...αδιάφορα.
κοίτα πριν την εξαγορά της Citroen (DS, SM, 2CV κτλ) και κοίτα και την μετά Xsara-Saxo κτλ εποχή.
Σύγκρινε C2, C3, C4, C5, C6 και δες και τα πανέμορφα πολυμορφικά της και θα καταλάβεις γιατί λέω τα Peugeot αδιάφορα. Δεν τα λέω άσχημα...πρόσεξε.
ΥΓ. Το 207 μου αρέσει πολύ.
ΥΓ2 Σαν αυτοκίνητο και το ΖΧ ήταν πολύ μπροστά από την εποχή του με την παθητική 4διεύθυνση αλλά ως design... -
οντως και εγω το 207 εχω ξεχωρισει απο τα υπολοιπα
-
Kαλό καλοκαίρι σε όλο το PSA group. Τα λέμε σε καμιά βδομάδα.
-
PEUGEOT FORUM