-
Καποιο λαθος εκανες
-
Εγώ όχι αυτά δίνει το site στην πράξη υπάρχουν και άλλες διαφορές στον εξοπλισμο αλλά δεν έχω τα προσπέκτους από το απλό 1600αρι πλέον.
-
Ρε οργιο ειναι ακριβως τα ιδια!
-
Ρε όργιο αυτά δίνει το site http://www.peugeot.gr σου λένε....Τι φταίω εγώ που δεν δίνουν αναλυτική λίστα εξοπλισμού αυτοί
-
Ρε καμενο εγκεφαλικο κυτταρο ειναι ακριβως ιδια η λίστα!
Μια διαφορα που σιγουρα εχουν ειναι η ζαντα αλουμινιου. Τεσπα, αν ηξερες να διαβαζεις θα είχες αγοράσει peugeot!
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Ρε όργιο αυτά δίνει το site http://www.peugeot.gr σου λένε....Τι φταίω εγώ που δεν δίνουν αναλυτική λίστα εξοπλισμού αυτοίκι εσύ κάνεις copy-paste
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
Ρε όργιο αυτά δίνει το site http://www.peugeot.gr σου λένε....Τι φταίω εγώ που δεν δίνουν αναλυτική λίστα εξοπλισμού αυτοί
κι εσύ κάνεις copy-paste
Όσον αφορά την τιμολόγηση του νέου μοτέρ, οι άνθρωποι είναι τραγικοί απλά.Τις προάλλες που είχα πάει να πάρω το 407 για τεστ μιλούσα με τον φίλο μου εκεί, και του λέω πως αν η διαφορά είναι πάνω από 500-600 ευρώ μαξ, το θάψατε το αυτοκίνητο αφενός, αφετέρου θα βγάλετε χάλια εικόνα εξώ (στο σημείο αυτό του είπα να φέρουν επιτέλους ένα td rallye/gt/rc). Τελικά δεν με άκουσε σε κανένα από τα 2. Μαλακία τιμολόγηση εντελώς, και αυτό συμβαίνει μόνο στην ελλάδα δυστυχώς. Στην αγγλία η διαφορά ήταν 400-500 λίρες (700τοσα ευρώ μαξ δλδ).
Περσευς
Χρειάζεσαι 5πορτο αμάξωμα;
-
Το Pack έχει παραπάνω απο το απλό τα: Ζάντες, Βαμμένα φιλετάκια στις πόρτες, μεταλικό πλέγμα εμπρός (και οχι μαυρο πλαστικό), αυτόματα φώτα και αυτόματους υαλοκαθαριστήρες.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Οπππππ!!! Τα σωστα αμαξια, εχουν 2 (αντε 3) πορτες.
Καλυτερα ποδηλατο, παρα 5θυρο αμαξι
-
Ο χρήστης Περσευς έγραψε:
Οπππππ!!! Τα σωστα αμαξια, εχουν 2 (αντε 3) πορτες.
Καλυτερα ποδηλατο, παρα 5θυρο αμαξι
Ωραία, τότε rallye... (αν και εγώ έχω 5θυρο, σε συγχωρώ... )
-
-
Παιδια εχει τυχει σε κανεναν τωρα με το a/c ανοιχτο να του μυριζει βενζινη να περνουν οι ανθυμιασεις τις βενζινης μεσα? Ξερετε τι μπορει να ειναι?
-
Το παθαίνει το φορτηγάκι της δουλειάς του πατέρα μου...
Ένα peugeot partner... τώρα από τι προκαλείται θα σε γελάσω. -
Με το a/c ανοιχτό; Δλδ; Με τον κλιματισμό ή και με σκέτο το βεντιλατέρ;
-
Ο χρήστης 307__ έγραψε:
Παιδια εχει τυχει σε κανεναν τωρα με το a/c ανοιχτο να του μυριζει βενζινη να περνουν οι ανθυμιασεις τις βενζινης μεσα? Ξερετε τι μπορει να ειναι?Αν μυρίζει βενζίνη υπάρχει διαρροή και είναι επικίνδυνο. Επειδή η βενζίνη εξατμίζεται αμέσως μπορεί να μη στάζει στο δρόμο αν η διαρροή είναι μικρή.
Αν μυρίζει βενζίνη μετά τον ανεφοδιασμό (βενζινάδικο) τότε έχεις γεμίσει το ρεζερβουάρ μέχρι επάνω, πλημμύρισες με βενζίνη το σύστημα που συγκρατεί τις αναθυμιάσεις του ρεζερβουάρ (αυτή η βενζίνη θα γυρίσει πίσω στο ρεζερβουάρ βρώμικη από σκόνες). Μη το γεμίζεις μέχρι επάνω θα χαλάσει.
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Παιδια εχει τυχει σε κανεναν τωρα με το a/c ανοιχτο να του μυριζει βενζινη να περνουν οι ανθυμιασεις τις βενζινης μεσα? Ξερετε τι μπορει να ειναι?
Αν μυρίζει βενζίνη υπάρχει διαρροή και είναι επικίνδυνο. Επειδή η βενζίνη εξατμίζεται αμέσως μπορεί να μη στάζει στο δρόμο αν η διαρροή είναι μικρή.
Αν μυρίζει βενζίνη μετά τον ανεφοδιασμό (βενζινάδικο) τότε έχεις γεμίσει το ρεζερβουάρ μέχρι επάνω, πλημμύρισες με βενζίνη το σύστημα που συγκρατεί τις αναθυμιάσεις του ρεζερβουάρ (αυτή η βενζίνη θα γυρίσει πίσω στο ρεζερβουάρ βρώμικη από σκόνες). Μη το γεμίζεις μέχρι επάνω θα χαλάσει.
Δεν ειναι γεματο μεχρι πανω οταν μυριζει το κανει παντα και διαρροη δεν υπαρχει ελεγθηκε πολυ επιμελως. Στην peugeot μου ειπαν για μια βαλβιδα εκτονωσης αναθυμιασεων που ειναι πανω στο ρεζερβουαρ και χαλασε και περναει τις αναθυμιασεις μεσα αυτη η βαλβιδα παει σετ με το ρεζερβουαρ κοστος 525 ευρω (μεγεια μας).Απλα εθεσα το ερωτημα μηπως ετυχε σε κανενα αλλο και βρηκε καμια ακρη
-
Αν μυρίζει βενζίνη υπάρχει διαρροή - δε χωράει συζήτηση.
Αν η διαρροή είναι στο πάνω μέρος του ρεζερβουάρ και δεν είναι μεγάλη (στο έγραψα και παραπάνω) δε θα δεις τη βενζίνη να στάζει - εξατμίζεται.
-
Πώς συνδέεται αυτό όμως με το κλιματιστικό;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Πώς συνδέεται αυτό όμως με το κλιματιστικό;Μπορεί να ρουφάει τη μυρωδιά ο εξαερισμός. Το μερσεντές του πατέρα μου μυρίζει βενζίνη. Έχει κάτι ψιλές τρυπούλες το ρεζερβουάρ (από την ένωση και πάνω) και έχει διαρροή μόνο όταν το γεμίζεις πολύ. Δε μυρίζει συνέχεια - όταν είδα τη διαρροή δε μύριζε - έφευγε η μυρωδιά προς την άλλη κατεύθυνση. Το γεμίζει τέρμα μόνο όταν είναι να πάει ταξίδι
Μυρίζει σπάνια (μόνο έξω) και μόνο όταν είναι ζεστό, φαίνεται η ζέστη φέρνει τη μυρωδιά έξω - αλλιώς δε μυρίζει.ΑΝ ΜΥΡΙΖΕΙ ΒΕΝΖΙΝΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΡΡΟΗ - ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΘΥΜΙΑΣΕΙΣ.
-
Από τους έχοντες κλειδί-σουγιά, μπορεί κάποιος να μου πει πώς ανοίγει το κλειδί;
PEUGEOT FORUM