-
Θα σας πω το απόγευμα λεπτομέρειές, γιατί είμαι εκτός για έναν οικογενειακό λόγο.
-
Ο χρήστης TakisB έγραψε:
Τάκη να πας οπωσδήποτε. Όλα βαίνουν καλώς, εργοστασιακό.
Απίστευτη ευκολία, δεν περιγράφεται σε λέξεις.
Αν το αποφασίσεις, πες μου να του μιλήσω και να σου δώσω το τηλέφωνό του.
Ok! Please, activate connection!
to the batmobile!
-
Ο χρήστης M3lkor έγραψε:
Με τον 120άρη τον συγκρίνω βασικά και ψάχνομαι ανάμεσα σε αυτά τα 2. Πάντως είναι παράλογη η τιμολογιακή πολιτική της Peugeot, αν στο μοντέλο με τον 120άρη βάλει κανείς όλα τα extra που έχει το GT, τελικά του κοστίζει ακριβότερα από ότι το GTΤο κόστος κατασκευής του ατμοσφαιρικού είναι -μάλλον- πολύ κοντά σε αυτό του υπερτροφοδοτούμενου γιατί μπορεί μεν να μην έχει turbo και άμεσο ψεκασμό, έχει όμως διπλό VVT και valvetronic. Διαλέγεις αυτό που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σου.
-
Λοιπόν, όσον αφορά την εγγύηση, δεν επηρεάζεται καμία λειτουργία του αυτοκινήτου, οπότε δεν υπάρχει λόγος ακύρωσης. Επίσης, το χειριστήριο είναι εργοστασιακό, εργοστασιακή θέση.
Τάκη και Μιχάλη (το πέτυχα; ) σας στέλνω με πμ το τηλέφωνο του Αργύρη, μου είπε να τον πάρετε τηλέφωνο να συνεννοηθεί τε.
Edit: PM's away!!!
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Λοιπόν, όσον αφορά την εγγύηση, δεν επηρεάζεται καμία λειτουργία του αυτοκινήτου, οπότε δεν υπάρχει λόγος ακύρωσης. Επίσης, το χειριστήριο είναι εργοστασιακό, εργοστασιακή θέση.Τάκη και Μιχάλη (το πέτυχα; ) σας στέλνω με πμ το τηλέφωνο του Αργύρη, μου είπε να τον πάρετε τηλέφωνο να συνεννοηθεί τε.
Edit: PM's away!!!
Αραγε, το ίδιο κόλπο να ισχύει και στην Xsara; Φαντάζομαι πως ναι, αφού το χειριστήριο του radio-cd είναι ίδιο όπως και οι μοχλοδιακόπτες για φώτα - καθαριστήρες...
-
Για να παίξει plug n' play, πρέπει να έχεις multiplex xsara με ηλεκτρόγκαζο.
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Αραγε, το ίδιο κόλπο να ισχύει και στην Xsara; Φαντάζομαι πως ναι, αφού το χειριστήριο του radio-cd είναι ίδιο όπως και οι μοχλοδιακόπτες για φώτα - καθαριστήρες...
Η δική μου VTS που έχει cruise control έχει ένα χειριστήριο παρόμοιο (όχι ίδιο καθώς έχει 2 πλήκτρα λιγότερα) με αυτό που είναι στη δεξιά πλευρά της κολώνας του τιμονιού για το χειρισμό του radio-cd. Η υποδοχή στην κολώνα υπάρχει έτοιμη (ενιαίο πλαστικό αλλά με 'ραφή', περίπου όπως ανοίγει το κάλυμμα του τιμονιού για τον αερόσακο), το θυμάμαι από την προηγούμενη που δεν είχε cruise control.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Για να παίξει plug n' play, πρέπει να έχεις multiplex xsara με ηλεκτρόγκαζο.Νομίζω οτι ο φίλος εμπίπτει σε αυτή την κατηγορία
-
Εφόσον έχει το καινούριο τιμόνι που δεν έχει τα χειριστήρια του radiocd ενσωματωμένα αλλά πάνω στην κολώνα (από το 2002), τότε είναι σίγουρα πιο εύκολο.
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Για να παίξει plug n' play, πρέπει να έχεις multiplex xsara με ηλεκτρόγκαζο.
Νομίζω οτι ο φίλος εμπίπτει σε αυτή την κατηγορία
Τι είναι το...multiplex; Κάτι σε Village Cinemas;
Αν κατάλαβα καλά από τα συμφραζόμενα πάντως, ναι έχω τη σωστή Xsara, αφού το ηλεκτρόγκαζο ζει και βασιλεύει και ήταν ο βασικός υπαίτιος για το ότι ο πατέρας μου είχε πάθε πλάκα όταν την έβαλε δίπλα στο Zastava που μου είχε παραχωρήσει μόλις την αγόρασε, στο οποίο είχε μπει διπλό Weber και είχε ως αποτέλεσμα να βλέπει την πλάτη του η καινούρια του αγάπη!Η υποδοχή που είπε ο Νικόλας, υπάρχει στα αριστερά, άρα μένει να βρεθεί το χειριστήριο και να γίνει ο επαναπρογραμματισμός... Το χειριστήριο είναι απλώς αυτό που βλέπουμε; Εννοώ, μπορώ να ψάξω για κάτι στα μεταχειρισμένα; Ή έχει κάποια μονάδα στο εσωτερικό του; Έχει και μια στουκαρισμένη VTS ο αντιπρόσωπος στα Γιάννενα, είχαν όλες οι VTS cruise control; Μπορεί να το πάρω φτηνά έτσι...
Εσύ Θανάση, έχεις την pre-facelift σωστά; -
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
είχαν όλες οι VTS cruise control;Όχι, ήταν extra εξοπλισμός.
Τα μόνα extra που είχαν οι VTS ήταν το cruise control, δερμάτινο σαλόνι, ηλιοροφή, καθρέπτες που κλείνουν ηλεκτρικά και αισθητήρες στάθμευσης πίσω.
Η δική μου εκτός του δερμάτινου τα έχει όλα.
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
είχαν όλες οι VTS cruise control;
Όχι, ήταν extra εξοπλισμός.
Τα μόνα extra που είχαν οι VTS ήταν το cruise control, δερμάτινο σαλόνι, ηλιοροφή, καθρέπτες που κλείνουν ηλεκτρικά και αισθητήρες στάθμευσης πίσω.
Η δική μου εκτός του δερμάτινου τα έχει όλα.
Α ρε πατέρα, α ρε πατέρα, περίμενες 20 χρόνια για ν' αλλάξεις αυτοκίνητο και μετά δεν κρατιόσουν 2 μήνες για να έρθει full extra η Xsara!
Tον...εκδικήθηκε πάντως, γιατί όπου βρεθεί κι όπου σταθεί, κλείνει τους...καθρέπτες!Και τα Parking Sensors θα τον προστάτευαν από την...κολώνα που βρήκε κάνοντας όπισθεν!
Οπότε, λογικά θα ψάξουμε για καινούριο!
Ευχαριστώ Νικόλα! -
Τελικά το πεζώ 207 1.4 κινείται αξιοπρεπώς ή σέρνεται με το βαρύ αμάξωμα?????
-
Για μέσα στην πόλη κινείται είναι μια χαρά, για ταξίδια, φόρτωμα κτλ το 1,6 είναι μονόδρομος.
-
-
Η Peugeot δεν φέρνει στην Ελλάδα (ούτε με παραγγελία φυσικά) το 207 με Xenon.
Στο βιβλιαράκι του αυτοκινήτου, είδα ότι στο εξωτερικό βγαίνει με αυτά τα φώτα.
Ας πούμε ότι βρω και τα φέρω μέσο εξωτερικού (ναι παίζει να είναι άλλα φανάρια, είναι άλλος προφυλακτήρας κτλ) μπορώ να τα βάλω εκ των υστέρων;
Δηλαδή να τα συνδέσω κανονικά με το canbas του αυτοκινήτου και να δουλεύουν όλα. Και τα φώτα και τα πιτσιλιστίρια;
Ή να βάλω ένα απλό σετ του εμπορίου;
-
Ο χρήστης montzo έγραψε:
Τελικά το πεζώ 207 1.4 κινείται αξιοπρεπώς ή σέρνεται με το βαρύ αμάξωμα?????Ο κινητήρας είναι καλός και για ταξίδια αλλά χάνει πολύ από τις μακριές σχέσεις. Χάλια ρεπρίζ δηλαδή αλλά αν έχεις ανοικτό δρόμο πας άνετα με 150.
Επίσης οι αναρτήσεις του 1.4 είναι πολύ μαλακιές -
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
Η Peugeot δεν φέρνει στην Ελλάδα (ούτε με παραγγελία φυσικά) το 207 με Xenon.Στο βιβλιαράκι του αυτοκινήτου, είδα ότι στο εξωτερικό βγαίνει με αυτά τα φώτα.
Ας πούμε ότι βρω και τα φέρω μέσο εξωτερικού (ναι παίζει να είναι άλλα φανάρια, είναι άλλος προφυλακτήρας κτλ) μπορώ να τα βάλω εκ των υστέρων;
Δηλαδή να τα συνδέσω κανονικά με το canbas του αυτοκινήτου και να δουλεύουν όλα. Και τα φώτα και τα πιτσιλιστίρια;
Ή να βάλω ένα απλό σετ του εμπορίου;
Πραγματικά, αυτό το πράγμα της πεζό δεν μπορώ να το καταλάβω. Ρε αδερφέ, θέλεις να πληρώσεις για να πάρεις ξένον. Γιατί δεν σε αφήνουν και λένε δεν γίνεται;
Θανάση, πιστεύω πως το κόστος θα είναι πολύ μεγάλο. Δεν ξέρω αν συμφέρει. Τώρα για άφτερμάρκετ ξένον, οι απόψεις δίισταντε. Ο χρουμπελίξ ίσως μπορεί να σε βοηθήσει.
Σήμερα είχα την ευκαιρεία να έχω ένα 407 δίλιτρο για ένα δίωρο, στην έκδοση ST executive, με δέρματα, xenon, ηλεκτρικά θερμαινόμενα καθίσματα κτλ κτλ. Μου άρεσε πάρα πολύ. ΠΟΛΥ καλό πάτημα, εξαιρετική άνεση, ποιότητα κύλισης κτλ. Το τιμόνι αρκετά στιβαρό σε όλο το φάσμα των ταχυτήτων, σε αίσθηση αρκετά καλό αλλά λιγάακι λιγοτερο ομιλητικο από όσο θα ήθελα για την πρόσφυση του μπροστινού άξονα. Κιβώτιο κλασσικό πεζό: μακρουλές διαδρομές, αλλά αλλαγή ΔΕΝ χάνεις. Φρένα μια χαρά, αν και ήταν λιγάκι ταλαιπωρημένα. Το esp αρκετά καλό. Στην μυστική στροφοδιαδρομή του drdino ( ) άφηνε την ουρά να ανοίξει λιγάκι και μετά έμπαινε. Δεν μπορώ να πω ότι με ενόχλησε τόσο όσο περίμενα, αλλά παρόλα αυτά θα προτιμούσα να βγαίνει εντελώς. Αυτό που μου έκανε (άσχημη) εντύπωση είναι η επέμβασή του σε άγρια εκκίννηση. Σπίναρες, έκοβε, και το μπροστινό σύστημα χτυπούσε.
Στα πιο πεζά, χώροι μπροστά αρκετά καλοί, για πίσω δεν ξέρω, δεν κάθησα. Ποιότητα εσωτερικού χμμμ... Στο ταμπλό και στην κονσόλα πολύ καλή, αλλά με ξενέρωσαν τα πάνελ χαμηλά στις πόρτες, που έχουν την ίδια αίσθηση με αυτά του 406. Εδώ θα ήθελα μια αλλαγή.
Πάντως, αν και ο 2λιτρος με τα 141 είναι πολύ καλύτερος από τον 18αρη, χρειάζεται μοτέρ με περισσότερη ροπή. Ή τον 2,2 ή έναν τουρμπίσιο 2λιτρο. Τότε το αυτοκίνητο θα σπέρνει.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Πάντως, αν και ο 2λιτρος με τα 141 είναι πολύ καλύτερος από τον 18αρη, χρειάζεται μοτέρ με περισσότερη ροπή. Ή τον 2,2 ή έναν τουρμπίσιο 2λιτρο. Τότε το αυτοκίνητο θα σπέρνει.Έχοντας οδηγήσει για λίγο το 2.2 του Αντρέα (Hilluxboy) στη Λαμία, επιβεβαιώνω ότι είναι το σωστό μοτέρ για το 407! Δύναμη παντού και πάντα!
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
.....Πάντως, αν και ο 2λιτρος με τα 141 είναι πολύ καλύτερος από τον 18αρη, χρειάζεται μοτέρ με περισσότερη ροπή. Ή τον 2,2 ή έναν τουρμπίσιο 2λιτρο. Τότε το αυτοκίνητο θα σπέρνει.
+1
PEUGEOT FORUM