-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Νομίζω εννοεί 500 οι 4.Ναι, για 4αδα μιλάω.
-
Αααα πες το ρε αδερφέ και πήγα να το πάθω το έμφραγμα!
-
Η διάσταση θα είναι σαν της μαμάς… Δεν θα βάλω 17άρες σαν του GT, αλλά τις 16άρες που είναι η νορμάλ διάσταση.
Τώρα πλάτος και τα λοιπά δεν ξέρω, ότι φοράει από την μαμά του, μιας και θα τις βάλω με την πρώτη ευκαιρία ίσως να γλιτώσω την αγορά ελαστικών και να βάλω αυτά που θα φοράει από το εργοστάσιο αν είναι καλά.
-
Τι επιλογές έχεις από το εργοστάσιο μα σου έρθουν;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Τι επιλογές έχεις από το εργοστάσιο μα σου έρθουν;Άν κατάλαβα καλά την ερωτησή σου λες για τις εργοστασιακές.
Συγκεκριμένα μπορώ να βάλω αυτές που έχει το sport pack, απλές σχετικά ζαντούλες ε 5 ή 6 μπράτσα δεν θυμάμαι, σε τιμή ευκαιρία των 840 ευρώ ! Δεν σφάξανε.. φυσικά αυτή η τιμή μόνο για ζάντες οχι και για λάστιχα.
Τώρα θα μπορούσα να τις είχα βάλει στην παραγγελεία, για μόνο 400 ευρώ (!) αλλά δεν έδεινα ούτε τόσα για αυτές...
-
Όχι, όχι, εννοούσα με τι μάρκες ελαστικών παίζει να το παραλάβεις, ώστε να σκεφτείς αν θα τα κρατήσεις ή θα τα σουτάρεις.
Με 15άρες σιδερένιες έρχεται κανονικά;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Όχι, όχι, εννοούσα με τι μάρκες ελαστικών παίζει να το παραλάβεις, ώστε να σκεφτείς αν θα τα κρατήσεις ή θα τα σουτάρεις.Με 15άρες σιδερένιες έρχεται κανονικά;
Για την μάρκα ιδέα δεν έχω…
Όσο για τις ζάντες με 16άρες έρχεται… 15άρες φοράει το 1.4
-
16αρες σιδερένιες;
-
ναι με τάσια
-
Και τι θα τις κάνεις τις ζάντες μετά;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Και τι θα τις κάνεις τις ζάντες μετά;Μπορεί να τις κρατήσω… μπορεί και να τις δώσω.. ενδιαφέρεσαι ;
-
Ενδέχεται... μέχρι να έρθει, βλέπουμε!
-
-
Θανάση ώς πρώην κατοχος Saxo VTS με άσπρες ζάντες ΔΕΝ στο συνιστώ να τις βάλεις. Είναι μεγάλο μανίκι στο καθάρισμα και μονιμώς θα τις έχεις βρώμικες όσο και να τις καθαρίζεις.
Προτείνω κάτι σε μαύρο ή ανθρακί ...να κάνει τρελή αντίθεση.
-
Ο χρήστης TakisB έγραψε:
Τάκη τι έκανες τλκ με την ντίζα; Σωστά στο είπα;
Σήμερα παρήγγειλα την ντίζα του καθίσματος. Ο κωδικός ανταλλακτικού ταυτοποιήθηκε και με τον αριθμό πλαισίου. 39
-
Mπράβο ρε Τάκη.
-
[quote='TakisB']
Χα! Έπρεπε ν'αλλάξω σκελετό καθίσματος λέει (700 -
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
Μπορεί να τις κρατήσω… μπορεί και να τις δώσω.. ενδιαφέρεσαι ;
Και εγώ, ως κάτοχος 207, ενδιαφέρομαι για τις σιδηρένιες 16άρες!!!
Ας τις βγάλουμε σε δημοπρασία!!! -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Mπράβο ρε Τάκη.+1
Αρχηγός -
Ο χρήστης ΝΙΠΑ έγραψε:
Μπορεί να τις κρατήσω… μπορεί και να τις δώσω.. ενδιαφέρεσαι ;
Και εγώ, ως κάτοχος 207, ενδιαφέρομαι για τις σιδηρένιες 16άρες!!!
Ας τις βγάλουμε σε δημοπρασία!!!Ώπα! και εσύ έχεις το 207;! ποιο;
PEUGEOT FORUM