-
-
Όπως είπα και στο τόπικ για τα κλασσικά, το 304 έκαψε φλάντζα, οπότε ανοίξαμε μηχανή σήμερα. Με την ευκαιρία, θα πάει για τρίψιμο βαλβίδων και τσιμουχάκια, μιας και το τσιμπάει το λαδάκι του. Να θυμίσω πως πρόκειται για μοντέλο του '78, με 1,5 μύριο χλμ περίπου.
Η φλάντζα, όντως έχει αρπάξει:
Το μπλοκ:
Και ο κύλινδρος παρέα με το πιστόνι:
Εντύπωση μου έκανε η καλή κατάσταση των τοιχομάτων, αν και χαλάστηκα λίγο με τα σκουπίδια που έπεσαν μέσα. Θα πρέπει να καθαριστεί προσεκτικά.
Close-up στην κεφαλή, αρκετές οι επικαθίσεις.
Ακόμα μια άποψη της κεφαλής:
Σημείωση: σύμφωνα με τα κιτάπια μας, η μηχανή ανοίχτηκε πριν από 13-14 χρόνια, πάλι για φλάντζα.
Αύριο θα ξέρω αν πέτυχε η επέμβαση...
-
Η κυλινδροκεφαλή του είναι σιδερένια,έτσι δεν είναι;
-
Καλό ερώτημα. Από ότι είδα, σε 1-2 σημία θα θέλει 'γέμισμα'. Θα δούμε τι θα γίνει τλκ...
-
Κύριοι τα ψέματα τελειώσανε!
Το αμαξάκι μου έρχεται τον Μάρτη!!!!
-
Το παρήγγειλες; Πες λεπτομέρειες!!!
-
Το παράγγειλα!
Οι υπογραφές πέσανε!
Το περιμένω μέσα στον Μάρτη!
Λευκό με την γυάλινη οροφή!
16.240 τελική τιμή.
Μετράω τις μέρες ανάποδα! Σαν να απολύομε για δεύτερη φορά από τον στρατό!
-
Μπράβο ρε Θανάση...
Και τώρα, η γλυκιά αναμονή...
-
-
Λές να είναι καλό ρε;
Θανάση,ποιό παρήγγειλες;
-
Θα σου πω μετά αν θα κατεβάσω το 1:52.
Αλλα ρε γμτ, πολύ καγκούρικο... πορτοκαλί, φτερούγα πίσω.. αν το δει η δικιά μου, θα με σουτάρει!!!
-
Tι είναι αυτά που λές ρεεεεεεεεε!!!!!!!
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Η φλάντζα, όντως έχει αρπάξει:Είναι σε πραγματικά άθλια κατάσταση. Κάθε πότε συμπληρώνατε νερό; (έπρεπε να το φτιάξετε πολύ νωρίτερα)
-
Όχι πολύ συχνά, γύρω στα 2 λίτρα τον μήνα. Απλά επειδή τον τελευταίο καιρό (3-4 μήνες) δεν κουνιόταν πολύ (μαξ 30-35 χλμ την βδομάδα) , το αμελήσαμε.
-
Ποιο peugeot υπαρχει στις διαφημισεις στην tv και γραφει τιμη για το 1.4 11.800ευρω?Το 206 η το 307?
Αληθεια το τελευταιο απο ποια τιμη ξεκιναει?Εχω μεινει στο -2000 οποτε στα 13150 για την μικρη 3πορτη εκδοση.Εχει πεσει ποιο κατω? -
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Ãéá íá ôï áðïóáöçíßóïõìå áõôü:300 euro ðåñßðïõ ôá 283
Ìå äáãêÜíåò Þ ìüíï ãéá äßóêïõò?
ÐÜíôùò ï öñåíÜò ìïõ (ðïëý êáëüò ìÜóôïñáò) åðéìÝíåé üôé óôéò åñãïóôáóéáêÝò äáãêÜíåò ÷ùñÜíå êáé ïé 283, ìå åëÜ÷éóôç ôñïðïðïßçóç (÷ùñßò íá äçìéïõñãçèåß ðñüâëçìá, åííïåßôáé). Êáêþò äåí ôï äïêßìáóá üôáí Üëëáîá äßóêïõò ðñéí êÜôé ìÞíåò...
Ãéá Äßóêïõò ðïõ åß÷á ñùôÞóåé ìüíï ,ôá ëïéðÜ (åñãáóßá êáé äáãêÜíåò) Þôáí Ýíá 100 åðéðëÝïí áí èõìÜìáé êáëÜ .Åííïåßôå üôé áöïñïýóáí ôá áíôßóôïé÷á åñãïóôáóéáêÜ .
Ïíôùò õðÜñ÷ïõí êáé öèçíüôåñåò ëýóåéò ,
Áí äåí êÜíù ëÜèïò ïé 266 Ý÷ïõí ðëÜôïò 22 ÷éë ,ïé 283 ? -
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Oi 283 áðü 206 RC êáé 307 Ý÷ïõí ðëÜôïò 26 áí èõìÜìáé. Ôïõ 306 gti åßíáé ëßãï ìéêñüôåñåò.Ôï 100áñé ðïõ áíáöÝñåéò ôé ðåñéëáìâÜíåé, äåí êáôÜëáâá;
Ôçí åñãáóßá ôïðïèÝôçóçò êáé ôéò äáãêÜíåò+âÜóåéò êáé ôáêÜêéá ...Þôáí êáé öéëéêç ôéìÞ (óôçí åñãáóßá ) .
äåí ôï ðïëõÝøáîá ,Þôáí Üëëùóôå Ýñåõíá áãïñÜò , ôçí Ýêïøá ìéáò êáé Üêïõãá ðïëý ÷áìçëÝò ôéìÝò áðï ôçí ìßá ,ðïëý åýêïëá áðï ôçí Üëëç êáé áñêåôüò êüóìïò ôüôå øá÷íüôáí óå ðïëëÜ êáé ãåíéêþò ãéíüôáí Ýíáò øéëï÷áìüò .
Åííïåßôå üôé 266×22 ôñõðçôïß åßíáé äéáèÝóéìïé êáé ôï êáëü åßíáé üôé ôï âÜñïò óôá Üêñá äåí ìåãáëþíåé -
Μου φαίνεται πολύ καλό το 100ρι για δαγκάνες και τακάκια περασμένα. Λίγα δεν είναι;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ìïõ öáßíåôáé ðïëý êáëü ôï 100ñé ãéá äáãêÜíåò êáé ôáêÜêéá ðåñáóìÝíá. Ëßãá äåí åßíáé;íáé êÜðïõ åêåß îåêßíçóá êáé åãþ ôï êáé ìåôÜ
PEUGEOT FORUM