-
Δηλαδή; Αύριο θα μάθω και εγώ από τον μηχανικό μου....
-
κοίτα τι απασχολεί τα 'ξαδέρφια'...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
ÄçëáäÞ; Áýñéï èá ìÜèù êáé åãþ áðü ôïí ìç÷áíéêü ìïõ....Ìå ôéìÞ ãéá ôáêÜêéá ðåñßðïõ 35-50 åõñþ ôá õðüëïéðá ðÜíå óå äáãêÜíåò ,åñãáóßá äëä 65-50 åõñþ .Äåí åßíáé õðåñâïëéêÜ ëßãá åêôüò êáé áí ïé äáãêÜíåò åßíáé ìåôá÷åßñéóìÝíåò .
Ï ðñáãìáôéêüò ëüãïò åßíáé üôé äåí åß÷á øÜîåé êÜôé ðåñéóóüôåñï óå áíÜñôçóç êáé ãéá íá ìçí ôï ðïëõæáëßæù üôé ãßíåôáé ìðñïóôÜ áíôßóôïé÷ï êáé ðßóù áëëéþò ãéüê !ðóó 'îÜäåëöå elteo ' åìåßò åßìáóôå ôá óðüñ îáäÝëöéá ëïãéêü åßíáé íá ìáò áðáó÷ïëïýí áõôÜ ,åóåßò íá êïéôÜôå ôçí ÜíåóÞ óáò
-
Τόσο φτηνές είναι οι δαγκάνες ρε συ; Περασμένες 70 ευρω ας πούμε οι 2; Ή εγώ κάτι δεν πιάνω;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Oi 283 από 206 RC και 307 έχουν πλάτος 26 αν θυμάμαι. Του 306 gti είναι λίγο μικρότερες.του 306 gti6 ειναι 22mm
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ôüóï öôçíÝò åßíáé ïé äáãêÜíåò ñå óõ; ÐåñáóìÝíåò 70 åõñù áò ðïýìå ïé 2; ¹ åãþ êÜôé äåí ðéÜíù;Aíáêåöáëáßùóç
300 ïé äßóêïé
100 ìïéñáóìÝíá óå äáãêÜíåò (50 óôçí îåöôßëá) ôáêÜêéá(35-50) êáé åñãáóßá (50 ÷áëáñÜ )
Áí ðñïóèÝóåéò äáãêÜíåò + ôáêÜêéá +åñãáóßá ðÜìå 150 ïðüôå ðÜðáëá ôá 100 ....êáé åðåéäÞ ôï íá ðçãáßíù êáé íá ìïõ ëÝíå ôçí ìéóÞ ôéìÞ êáé åíäå÷ïìÝíùò íá êÜíïõí êáé ôçí ìéóÞ äïõëåßá þóôå ìå ôïí êáéñü íá âãåß Üëëï ðñüâëçìá êáé íá ôá óêÜóù áêïìá ðéï ÷ïíôñÜ ...Å áðï ôï íá ÷áëÜù ôçí çñåìßá ìïõ,ôï ÷ñüíï ìïõ êáé Üëëá ðïëëÜ -
Θα μάθω αύριο, να ξέρουμε τι παίζει ακριβώς.
-
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
Το παράγγειλα!Οι υπογραφές πέσανε!
Το περιμένω μέσα στον Μάρτη!
Λευκό με την γυάλινη οροφή!
16.240 τελική τιμή.
Μετράω τις μέρες ανάποδα! Σαν να απολύομε για δεύτερη φορά από τον στρατό!
Μπράβο Θανάση!
Άντε με το καλό!
Κι ο καιρός περνάει γρήγορα... Να... μεθαύριο, μπαίνει ο Μάρτης! -
-
Τώρα που διάβασα την υπόλοιπη συζήτηση περί φρένων, θυμήθηκα το 106 μου.
Όταν μια φορά έκαψα τους δίσκους (μπροστά βέβαια, πίσω ταμπουράκια, 106 του '93, 1.4 XR) έβαλα από rally: Καινούργιους αεριζόμενους δίσκους-τακάκια-σωληνάκια και μεταχειρισμένες δαγκάνες. Είχα πληρώσει 110.000 δρχ. με τα εργατικά το 2000. -
Ο χρήστης gskarmou έγραψε:
πσσ 'ξάδελφε elteo ' εμείς είμαστε τα σπόρ ξαδέλφια λογικό είναι να μας απασχολούν αυτά ,εσείς να κοιτάτε την άνεσή σαςΛάθος τα θυμάσαι φιλαράκ.
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Θανάση,ποιό παρήγγειλες;Παράγγειλα το 207.
Συγκεκριμένα την έκδοση sport, στα 1.6.
Σε λευκό με επιπλέον την γυάλινη πανοραμική οροφή και το μαύρο/μπλε εσωτερικό. -
Ο χρήστης vadergr έγραψε:
Ποιο peugeot υπαρχει στις διαφημισεις στην tv και γραφει τιμη για το 1.4 11.800ευρω?Το 206 η το 307?Αναφέρετε στο 207.
Όπου είναι η βασική έκδοση… σε 3θυρο, απλό χρώμα, χωρίς καν air-condition… -
Καλημέρα σε όλους
Έχω την εντύπωση ότι στα πατώματα η citroen μια γενιά πίσω ή κάνω λάθος;
Για να γίνει πιο κατανοητό
Το xsara έχει το πάτωμα του 306 που έβγαινε περίπου 3 χρόνια νωρίτερα;
Το C4 έχει αυτό του 307
Και στο ζουμί, η ΖΧ έχει το πάτωμα του 309 (βλέπε αγγελία για μουλάρι)Αν έβαλα μπουρλότο,
-
Αν δεν κάνω λάθος, το ΑΧ πρέπει να είχε δικό του πάτωμα και ΙΣΩΣ να το πήρε μετά η πρώτη γενιά 106… λέω ισως…
-
Και το 407 αυτό της C5 και το 207 μια βελτιωμένη εκδοχή αυτού του C3 κλπ κλπ.
-
... μη ξεχνιομαστε...
σας παρακολουθω! -
Δαγκάνες, δισκόπλακες, τακάκια, βάσεις 350 ευρώ.
Συν την εργασία, συν σωληνάκια αν μπουν, συν υγρό.
-
Ο χρήστης kospapad έγραψε:
Καλημέρα σε όλους
Έχω την εντύπωση ότι στα πατώματα η citroen μια γενιά πίσω ή κάνω λάθος;
Για να γίνει πιο κατανοητό
Το xsara έχει το πάτωμα του 306 που έβγαινε περίπου 3 χρόνια νωρίτερα;
Το C4 έχει αυτό του 307
Και στο ζουμί, η ΖΧ έχει το πάτωμα του 309 (βλέπε αγγελία για μουλάρι)Αν έβαλα μπουρλότο,
Μια χαρά τα λες.
-
Βρήκαι και ζάντες, τις έκλεισα μόλις. Μια τετράδα από 206, 15αρες, και με 195/55/15 πάνω, 70 ευρώ. Μια χαρά δηλαδή. Αύριο θα πάω να τις πάρω, να δούμε πώς θα τις κουβαλήσω μόνο.
PEUGEOT FORUM