-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Και η πρώτη βελτίωση του 307 είναι γεγονός (πέρα από το αρωματικό )Από τρίτη-τετάρτη, θα έχω πεντάλ αλουμινένια από cc... τουλάχιστον 10 άλογα!!!
-
Κάγκουρα...
Αντε και με νεον από κατω,δίνει ροπή.. -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Και η πρώτη βελτίωση του 307 είναι γεγονός (πέρα από το αρωματικό )
Από τρίτη-τετάρτη, θα έχω πεντάλ αλουμινένια από cc... τουλάχιστον 10 άλογα!!!
Εσύ πάσχο μην μιλάς.
-
Επιτελους,μπήκες κι εσυ στη ρατσα των Αυστραλών..
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Εσύ πάσχο μην μιλάς.
για μένα πεταμένα λεφτά...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Και η πρώτη βελτίωση του 307 είναι γεγονός (πέρα από το αρωματικό )Patent;
Άλλαξες αεραγωγό;
Άντε dr, περιμένουμε φωτορεπορτάζ!
-
Όχι βρε, έβαλα ένα ambi-pur στον αεραγωγό.
Όταν με το καλό, θα ανεβάσω φωτό...
Σήμερα το πήγα στο συνεργείο.
Μου λάδωσαν-ρύθμισαν τις πόρτες, και εξαφανίστηκε ένας ενοχλητικός ανεπαίσθητος τριγμός που είχα από την πόρτα του οδηγού. Επίσης, μου άλλαξανκαβαλέτα ανάρτησης και ζανφοράκι αντιστρεπτικής, χωρίς να τους πω τπτ.
Τάκη, μια ερώτηση: όταν βάζεις μπρος, σου έχει τύχει να χτυπάει το τριπλό μπιπ και να αναβοσβήνει 2 3 φορές το stop;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Όχι βρε, έβαλα ένα ambi-pur στον αεραγωγό.Ok, δεν είμαι λοιπόν πίσω σε εξέλιξη, το ίδιο έχω!
...μου άλλαξαν καβαλέτα ανάρτησης ...
Φώτισέ με αδερφέ... silent blocks? top mounts?
Τάκη, μια ερώτηση: όταν βάζεις μπρος, σου έχει τύχει να χτυπάει το τριπλό μπιπ και να αναβοσβήνει 2 3 φορές το stop;
3 μπιπ στην εκκίνηση; Μόνο με ένδειξη χαμηλής στάθμης καυσίμου! Δεν έχω παρατηρήσει κάτι με το stop του ελέγχου...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Τάκη, μια ερώτηση: όταν βάζεις μπρος, σου έχει τύχει να χτυπάει το τριπλό μπιπ και να αναβοσβήνει 2 3 φορές το stop;ωχ το έπιασε η νόσος του χριστουγεννιάτικου δέντρου...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Θανάση θα το πληρώσεις που θα το πληρώσεις... Πάρε αυτό που σου αρέσει περισσότερο, και θα σε αποζημιώσει για την αναμονή... (Κι εγώ τρεις μήνες περίμενα για το συνδυασμό έκδοσης-χρώματος-ηλιοροφής...)
+1!!!
Συμφωνώ (και θα είναι και λευκό που είναι ως γνωστόν ΤΟ χρώμα )
(εμεις που περιμενουμε, δηλαδη, τι ειμαστε? )
Πρ
ασε τα τσιροτα και κανονισε μου ραντεβου στον θειο - με σενα μαζι!
Εμένα να με αφήσετε έξω από τις ανωμαλίες σας.
Με ανάλογη αύξηση και της τελικής ταχύτητας φυσικά.
ωχ το έπιασε η νόσος του χριστουγεννιάτικου δέντρου...
Εδώ χρειάζεται ο syele που ξέρει απ΄αυτά.
Κι όπως είπαμε Θανάσηηηηηηηηηηηηηη λευκό και με οροφή. Δε παίρνεις κάθε μέρα καινούργιο αυτοκίνητο. Οπότε να είναι όπως το θέλεις.
-
Θείο, πού να δεις τις ρεπριζ!!!
-
Έχει κάνει κανείς αμορτισερομέτρηση σε 307;
-
Nop! ( Θα γίνουμε ρεζίλι...)
-
Γιατί ρεζίλι;
Επειδή έκανα εγώ, ήθελα να είχα ένα μέτρο σύγκρισης, αλλά οκ...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Γιατί ρεζίλι;Επειδή έκανα εγώ, ήθελα να είχα ένα μέτρο σύγκρισης, αλλά οκ...
Ίσως είμαι υπερβολικός...
Τα μαμά μου φάνηκαν μάπα. Τα άλλαξα στην εγγύηση, και ξανά στα 50.000 χλμ με Sachs, αλλά κι αυτά δεν λένε πια κάτι ιδιαίτερο.
Θέλω κάτι καλύτερο, αλλά δεν παίζουν μπικικίνια αυτή την εποχή...Αλήθεια, τι έβγαλε η μέτρηση;
-
Χωρίς φορτίο, γύρω στο 75-80 μπροστά, και γύρω στο 45-50 πίσω... με 30.000 χλμ.
-
Ντίνο αυτά είναι ποσοστά απόδοσης ή κάποια μονάδα μέτρησης;
-
Ποσοστά μέτρησης στο αμορτισερόμετρο της πεζό. Περισσότερο συγκριτικά έχει νόημα, όχι απόλυτα. Μαλακία μου που δεν έκανα μια με το αμάξι καινούριο.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ποσοστά μέτρησης στο αμορτισερόμετρο της πεζό. Περισσότερο συγκριτικά έχει νόημα, όχι απόλυτα. Μαλακία μου που δεν έκανα μια με το αμάξι καινούριο.Δεν έχει σημασία η μέτρηση, μόνο αν έχεις χαλασμένο. Το αμορτισέρ φαίνεται στο φρενάρισμα. Βρες ένα δρόμο που η άσφαλτος έχει γίνει κατσαρή και φρέναρε δυνατά. Αν οι τροχοί πηδάνε και μπλοκάρουν εύκολα αντί να ακολουθούν την άσφαλτο, θέλεις αμορτισέρ.
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
ÐïóïóôÜ ìÝôñçóçò óôï áìïñôéóåñüìåôñï ôçò ðåæü. Ðåñéóóüôåñï óõãêñéôéêÜ Ý÷åé íüçìá, ü÷é áðüëõôá. Ìáëáêßá ìïõ ðïõ äåí Ýêáíá ìéá ìå ôï áìÜîé êáéíïýñéï.
Äåí Ý÷åé óçìáóßá ç ìÝôñçóç, ìüíï áí Ý÷åéò ÷áëáóìÝíï. Ôï áìïñôéóÝñ öáßíåôáé óôï öñåíÜñéóìá. Âñåò Ýíá äñüìï ðïõ ç Üóöáëôïò Ý÷åé ãßíåé êáôóáñÞ êáé öñÝíáñå äõíáôÜ. Áí ïé ôñï÷ïß ðçäÜíå êáé ìðëïêÜñïõí åýêïëá áíôß íá áêïëïõèïýí ôçí Üóöáëôï, èÝëåéò áìïñôéóÝñ.
+1
leonp
ãéá ìéá áêüìá öïñÜ öùíÞ ôçò áðëÞò ëïãéêÞò êáé ôçò áðïôåëåóìáôéêüôçôáò
PEUGEOT FORUM