-
Με γεια τον τίτλο, εξαδέλφια.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Γιεςςς....Εδώ...
OK!
Πήρα τηλέφωνο, μου κράτησαν το τελευταίο αντίτυπο στο Mall, και φεύγοντας από τη δουλειά, πέρασα και το πήρα!
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Με γεια τον τίτλο, εξαδέλφια.Ευχαριστούμε, ευχαριστούμε, κοπιάστε να σας τρατάρουμε μελομακάρονο!
Κουραμπιέδες δεν βάζουμε στο μαγαζί γιατί ένας μπάρμπας μου είπε κάποτε ότι η λουκουμόσκονη τα πειράζει τ΄αγοράκια!
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Με γεια τον τίτλο, εξαδέλφια.εσυ τωρα προετοιμαζεις εδαφος, οταν γινεις μελος να μη σε κραξουμε??
-
Καλορίζικος ο τίτλος!!
-
Ο χρήστης TakisB έγραψε:
Γιεςςς....
Εδώ...
OK!
Πήρα τηλέφωνο, μου κράτησαν το τελευταίο αντίτυπο στο Mall, και φεύγοντας από τη δουλειά, πέρασα και το πήρα!
Mεγειά! Το είδες; Καλό, ε;
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
εσυ τωρα προετοιμαζεις εδαφος, οταν γινεις μελος να μη σε κραξουμε??
Καλάαααααα (2)...
-
-
Παλι την πατησε ρε παιδια ο Κουκ
5.000.000 σελιδες θα φτασει το τοπικ τωρα που εκανες ΤΟ λαθος φιλαρακι!!!!!
(Να δουμε τι θα κατασκευασει το υπουλο μυαλο του να μας το αυτοκαταστρεψει ετσι που τα εκανε )
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
εσυ τωρα προετοιμαζεις εδαφος, οταν γινεις μελος να μη σε κραξουμε??
Για λεγε ...για λεγε!!!!
-
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!!!!
-
μιχαλη, δε μπορω να εκφραστω οπως θα ηθελα, γιατι με κραταει ... χειροποδαρα...
θα μιλησω, οταν ειναι να μιλησω! (πςςς)
ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ!!
-
Καλές γιορτές κι από μένα σε όλους!
Έφτασα και τα 1000 χιλιόμετρα επιτέλους ( Άντε..φτάνει το στρώσιμο )!Καλά το αυτοκίνητο χαραμίζεται στην πόλη. Είναι γεννημένο για ταξίδια!
-
Κλου, άρχισε να το ανοίγεις, μην το φοβάσαι. Κάνε και μια αλλαγή λαδιών σε κανένα χιλιάρικο χλμ, και θα είσαι μια χαρά.
-
Μία ερώτηση ρε παιδιά.
Στο 207, τι έπιασε τους Γάλλους και έβαλαν την τάπα του ρεζερβουάρ στα αριστερά;
Έτσι από όσο ξέρω το έχουν τα ιαπωνικά, λόγο ότι οδηγούν ανάποδα…
Στο 207 ποιος μπορεί αν είναι ο λόγος να το κάνουν; -
Αυτήν την απορία έχω και εγώ. Τάπα αριστερά-εξάτμιση δεξιά.
-
Την πάτησες Θανάση. Κι αυτό Toyota είναι, σαν το Aygo.
-
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
Μία ερώτηση ρε παιδιά.
Στο 207, τι έπιασε τους Γάλλους και έβαλαν την τάπα του ρεζερβουάρ στα αριστερά;
Έτσι από όσο ξέρω το έχουν τα ιαπωνικά, λόγο ότι οδηγούν ανάποδα…
Στο 207 ποιος μπορεί αν είναι ο λόγος να το κάνουν;Ανάποδα οδηγείτε εσείς , εντάξει;
Δεν ισχύει αυτό που γράφεις Θανάση (Το Colt αν και 100% Ιαπωνικό έχει την τάπα δεξιά) . Παλιότερα υπήρχε ξανασυζητηθεί αυτό αν θυμάμαι καλά. Λογικά γίνεται εξαιτίας της σχεδίασης του πατώματος.
Πάντως από την Πεζώ πλέον μη περιμένεις και πολλές διαφορές από τους άλλους κατασκευαστές. Δυστυχώς έχει γίνει πλέον από τις πιο 'ερμαφρόδιτες' εταιρείες (Κάτι σαν τον μπουκλάκια δηλαδή),
βλέπε συνεργασίες με BMW, Toyota.
Όπως θα καταλήξουν οι περισσότερες εταιρείες στο μέλλον. -
Η σωστή πλευρά είναι η αριστερή......
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Η σωστή πλευρά είναι η αριστερή......Άρα οι Ιάπωνες (κι όχι μόνο) που οδηγούν στην αριστερή πλευρά του δρόμου είναι σωστοί.
PEUGEOT FORUM