-
ναι, να κανονιστεί συνάντηση... κι επειδή τα πολλά λόγια είναι φτώχεια, πες μας Τάσο αν σας εξυπηρετεί καλύτερα μεσοβδόμαδα ή Σαββατοκύριακο.
Προτείνω τα εξής δύο:
Πέμπτη 23/10 στις 20.30
Σάββατο 25/10 στις 10.30Ως τόπο προτείνω τα γραφεία του Συλλόγου (αν υπάρχουν)
Εναλλακτικά προτείνω το Skippers μέσα στη μαρίνα Αλίμου -
Ο χρήστης nikapos έγραψε:
ναι, να κανονιστεί συνάντηση... κι επειδή τα πολλά λόγια είναι φτώχεια, πες μας Τάσο αν σας εξυπηρετεί καλύτερα μεσοβδόμαδα ή Σαββατοκύριακο.Προτείνω τα εξής δύο:
Πέμπτη 23/10 στις 20.30
Σάββατο 25/10 στις 10.30Ως τόπο προτείνω τα γραφεία του Συλλόγου (αν υπάρχουν)
Εναλλακτικά προτείνω το Skippers μέσα στη μαρίνα ΑλίμουEίναι προτιμότερο για όλους (νομίζω) καθημερινή. Διαλέχτε την ημέρα που μπορείτε και εμείς θα το προσαρμόσουμε το πρόγραμμα.
Για μέρος ένα ήσυχο καφέ θα είναι ΟΚ. Δεν έχουμε κανένα πρόβλημα. Προτιμούμε να βολεύει εσάς (ώστε να είστε περισσότεροι) και εμείς θα ακολουθήσουμε.
-
to σαββατοκύριακο θα λείπω μακρυά απο ιντερνετ κι Η/Υ. απο δευτερα θα διαβάσω τα ποστς και θα ακολουθήσω σ ότι καταλήξουμε. Προτείνω μέχρι δευτέρα να έχουμε κατασταλάξει σένα ραντεβού.
Το skippers είναι μεγαλο κι έχει αφθονο παρκινγκ.
επίσης προτείνω να ανκοινωθεί η συνάντηση και στο peugeot τμήμα του tfrc.
-
Έγραψα λάθος, το κουμπάκι βρίσκεται κάτω αριστερά απο το τιμόνι και όχι κάτω δεξιά. Κάνω δύο υποθέσεις α) Βγάζει οff τον συναγερμό β) κάνει eject το κάθισμα του οδηγού.
-
χωρίς να είμαι απολυτα σιγουρος ειναι του συναγερμου. το σαιτ που σας εστειλα το κοιταξε κανεις?
-
Ο χρήστης SuperBilly16V έγραψε:
Έγραψα λάθος, το κουμπάκι βρίσκεται κάτω αριστερά απο το τιμόνι και όχι κάτω δεξιά. Κάνω δύο υποθέσεις α) Βγάζει οff τον συναγερμό β) κάνει eject το κάθισμα του οδηγού.ΑΠΟΣΥΝΔΕΕΙ ΤΟΥΣ ΧΩΡΙΚΟΥΣ ΑΝΙΧΝΕΥΤΕΣ ΩΣΤΕ, ΕΑΝ ΘΕΛΕΙΣ, ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙΣ ΛΙΓΟ ΑΝΟΙΚΤΟ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΟΤΑΝ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΗΛΙΟ, ΧΩΡΙΣ ΚΑΘΕ ΛΙΓΟ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΤΕ Ο ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΕΡΑ.
-
ΣΥΜΩΝΩ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΛΑΔΙΩΝ ΚΑΘΕ 7500km, EINAI O,TI ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ. ΠΑΡ'ΟΛΑ ΑΥΤΑ,ΟΣΟ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ, (ΚΟΝΤΕΥΩ ΤΑ 64000Κm), TOΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΤΑ ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ ΩΣΤΗΡΙΑ ΟΤΑΝ Ο ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΡΥΟΣ. ΕΙΔΟΜΕΝ!
-
Ο χρήστης ΝΙΠΑ έγραψε:
Έγραψα λάθος, το κουμπάκι βρίσκεται κάτω αριστερά απο το τιμόνι και όχι κάτω δεξιά. Κάνω δύο υποθέσεις α) Βγάζει οff τον συναγερμό β) κάνει eject το κάθισμα του οδηγού.
ΑΠΟΣΥΝΔΕΕΙ ΤΟΥΣ ΧΩΡΙΚΟΥΣ ΑΝΙΧΝΕΥΤΕΣ ΩΣΤΕ, ΕΑΝ ΘΕΛΕΙΣ, ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙΣ ΛΙΓΟ ΑΝΟΙΚΤΟ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΟΤΑΝ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΗΛΙΟ, ΧΩΡΙΣ ΚΑΘΕ ΛΙΓΟ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΤΕ Ο ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΕΡΑ.
Όχι ρε παιδιά...
Το κουμπάκι ΚΑΤΩ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΙΜΟΝΙ λύνει το τιμόνι όστε να το μετακινήσεις πάνω κάτω και μέσα-έξω ώτε να βρείς την θέση που σε βολεύει.
Το κουμπάκι κοντά στα ALARM (δίπλα στο κουμπί των κλειδαριών)
είναι αυτό που αποσυνδέει τους ανιχνευτές... -
ΑΠΟΣΥΝΔΕΕΙ ΤΟΥΣ ΧΩΡΙΚΟΥΣ ΑΝΙΧΝΕΥΤΕΣ ΩΣΤΕ, ΕΑΝ ΘΕΛΕΙΣ, ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙΣ ΛΙΓΟ ΑΝΟΙΚΤΟ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΟΤΑΝ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΗΛΙΟ, ΧΩΡΙΣ ΚΑΘΕ ΛΙΓΟ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΤΕ Ο ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΕΡΑ.
Όχι ρε παιδιά...
Το κουμπάκι ΚΑΤΩ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΙΜΟΝΙ λύνει το τιμόνι όστε να το μετακινήσεις πάνω κάτω και μέσα-έξω ώτε να βρείς την θέση που σε βολεύει.
Το κουμπάκι κοντά στα ALARM (δίπλα στο κουμπί των κλειδαριών)
είναι αυτό που αποσυνδέει τους ανιχνευτές...Σωστός ο κύριος!!!!!!!!!!!
Μάλλον κάποιοι εδώ μέσα θέλουν σεμινάρια για το τουτου τους -
Παιδιά όχι δεν εννοώ το κουμπί με το οποίο ελέγχεις το τιμόνι, αλλά ένα άλλο μικρό κουμπάκι ποιο αριστερά το οποίο βρίσκεται μεσα σε ένα τετράγωνο πλαίσιο. Πρέπει να είναι το ίδιο μάλλον με το κουμπί που είναι δίπλα σε εκέινο που κλειδώνει τις πόρτες, απλώς εμένα το έχει αλλου.
-
Λοιπον ξεκαθαριστε για ποιο κουμπι μιλαμε γιατι θα σαλταρουμε .Χθες εψαχνα δυο ωρες για αυτο το κουμπι αλλα τιποτα.Τωρα ομως που ξαναδιαβασα τον superbilly αν εννοει ενα κουμπακι, στο μερος που λεει, το οποιο στην μεση εχει και μια σχισμη (ωστε να μπορεις να το ανοιξεις και με ενα κερμα) τοτε αυτο ανοιγει την ασφαλειοθηκη και μπαινει και η πριζα για το διαγνωστικο μηχανημα.Για ξανατοποθετηθητε........
-
Ο χρήστης MDVQ έγραψε:
Λοιπον ξεκαθαριστε για ποιο κουμπι μιλαμε γιατι θα σαλταρουμε .Χθες εψαχνα δυο ωρες για αυτο το κουμπι αλλα τιποτα.Τωρα ομως που ξαναδιαβασα τον superbilly αν εννοει ενα κουμπακι, στο μερος που λεει, το οποιο στην μεση εχει και μια σχισμη (ωστε να μπορεις να το ανοιξεις και με ενα κερμα) τοτε αυτο ανοιγει την ασφαλειοθηκη και μπαινει και η πριζα για το διαγνωστικο μηχανημα.Για ξανατοποθετηθητε........Κι άλλες δύο που έψαχνα εγώ = τέσσερις
Οπως τα λέει ο φίλος MDVQ είναι, το μόνο που βρήκα είναι το καπάκι της ασφαλειθήκης. -
Κάτω απο το κουμπι που ανοίγει με το κέρμα, υπάρχει ένα τετράγωνο πλαίσιο. Μέσα σε αυτό το πλαίσιο είναι το κουμπάκι που λέω. Στα καινούρια 307 το κουμπί που απενεργοποιεί τους αισθητήρες είναι πάνω στην κονσόλα δίπλα απο το κουμπί που κλειδώνει τις πόρτες. Στο δικό μου που είναι απο τα πρώτα μοντέλα, όταν μου εγκατέστησαν τον συναγερμό στην κονσολα μου βάλαν ένα λαμπάκι και τον διακόπτη κάτω αριστερα από το τιμόνι στο τετράγωνο πλαίσιο. Θα βγάλω photos να σας το δείξω. Μήπως ξέρετε κάποιο μέρος που μπορεί να μου κάνει host αυτες τις photos?
-
Φιλε Βασιλη το δικο σου δν πρεπει να ειναι απο τα πρωτα αλλα το ΠΡΩΤΟ!!!που ηρθε στην Ελλαδα.
Παντως παραξενο το βλεπω το σημειο που σου τοποθετησαν το συναγερμο.
Μηπως να εριχνες μια ματια αν ειναι γνησιος γιατι και στο δικομου που ηταν απο τα πρωτα στο ταμπλω διπλα απο το κουμπι με τις πορτες μου το εβαλαν.Παντως μας χρωστας αρκετες ωρες ψαξιματος.Θα τα βρουμε με καμμια ανταλαγη του τυπου 2λιτρο μοτερ ,σετ αναρτησεων και αλλα τετοια φτηνοπραγματα -
.... ρε σεις.... ζηλευω.... στο 106, το μονο 'περιεργο' ηταν η ρυθμιση του ρολογιου (ακομα δεν το εχω μαθει) και η ρυθμιση της φωτεινοτητας του ταμπλω!!!
διαβαζω και στο φορουμ της 147 για μυστηριους συνδιασμους με το κουμπακι που κλειδωνει τις πορτες, διαβαζω εδω για κρυφα κουμπακια, μεσα σε ασφαλειοθηκες.... βαζω στοιχημα, οτι με τον καταλληλο συνδιασμο διαδοχικων πιεσεων των κουμπιων του τηλεχειρισμου, μαζι με το ταυτοχρονο γυρισμα της μιζας συν το πατημα του ηλεκτρικου παραθυρου του οδηγου, θα φορτωνεται το 'κρυφο' προγραμμα διαχειρισης του κινητηρα made by Peugeot Sport και το αυτοκινητο θα 'μεταμορφωνεται' σε πραγματικο πυραυλο!!!!τυφλα να' χουνε τα διλiτρα μοτερακια που θελει ο MDVQ
-
Γνήσιος φαίνεται ο συναγερμός, μου δώσαν και τα χαρτιά του μαζί. Άντε να δούμε τι άλλο θα ανακαλύψουμε σε αυτό το αμάξι, μου φαίνεται πως θα έχει και κανά πατάρι στην οροφή. Τελικά μόνο ο Magyiver μπορεί να αξιοποιήσει πλήρως ένα 307 . Πάντως πλακα πλακα, ήταν από τα πρώτα μιας και το πήρα τέλη Ιουνίου 2001. Επειδή το υπουργείο είχε κλείσει για διακοπές, είχα πινακίδες από χαρτόνι στο παρμπριζ και πίσω. Μόνο η καρότσα με τα καρπούζια μου έλειπε.
-
όποιος έχει απορίες σχετικά με την ακριβή ημερομηνία συναρμολόγησης του 307 του, ας ρίξει μια ματιά στον παρακάτω πίνακα. ο κάθετος άξονας αφορά τους μήνες, και ο οριζόντιος τη χρονιά. αν γνωρίζετε τον αριθμό dam του αυτοκινήτου σας (θα τον βρείτε στο αυτοκόλλητο της πόρτας του οδηγού), βρίσκετε και την ημερομηνία συναρμολόγησης (δυστυχώς το copy/paste πινάκων δεν λειτουργεί στο forum, οπότε το φορμάτ είναι λίγο μπάχαλο, αλλά δεν είναι και πολύ δύσκολο να καταλάβετε πώς λειτουργεί):
2001 2002 2003
January 8820 9185 9550
February 8851 9216 9581
March 8879 9244 9609
April 8910 9275 9640
May 8940 9305 9670
June 8971 9336 9701
July 9001 9366 9731
August 9032 9397 9762
September 9063 9428 9793
October 9093 9458 9823
November 9124 9489 9854
December 9154 9519 9884ένα από τα πολλά καλούδια που θα βρείτε στο site που σύστησε ο nikapos...
-
ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΑΛΛΑΞΑΝ ΤΟ ΖΟΥΑΝ ΓΙΑ 5Η ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ...ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΠΩΣ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ ΟΔΗΓΙΑ ΓΙΑ 2 ΤΥΠΟΥΣ ΖΟΥΑΝ ΕΝΑ ΜΕ ΕΝΑ ΧΝΤΡΟ ΛΑΣΤΙΧΑΚΙ ΠΟΥ ΤΟ ΕΒΑΛΑ ΠΡΙΝ 2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΤΡΑΝΤΑΖΟΤΑΝΕ ΟΛΟ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΕ ΕΝΑ ΥΛΙΚΟ ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΠΩΣ ΛΕΓΟΤΑΝΕ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΣΕ ΑΛΛΑ ΠΙΑΝΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΣΕ ΑΑΛΑ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ!ΤΕΛΙΚΑ ΟΛΑ ΠΗΓΑΝ ΡΟΛΟΙ ΑΛΛΑΞΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΑΚΟΠΤΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΕΔΩ ΔΙΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ 3 ΠΟΥ ΤΟ ΦΤΙΑΧΤΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ PHILIPS!ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΠΩΣ ΤΟ ΒΑΖΩ ΣΥΝΘΕΤΙΚΑ ΛΑΔΙΑ ΕΧΩ 53000ΚΜ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑ ΣΕΡΒΙΣ ΣΤΑ 38000!ΑΡΓΗΣΑ ΤΙ ΛΕΤΕ?ΘΑ ΚΑΝΩ ΣΕ 1 ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΑΛΙ!ΤΙ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΒΑΛΩ ΚΑΙ ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΑΣ ΣΙΓΟΥΡΟ?
-
Ο χρήστης SuperBilly16V έγραψε:
Κάτω απο το κουμπι που ανοίγει με το κέρμα, υπάρχει ένα τετράγωνο πλαίσιο. Μέσα σε αυτό το πλαίσιο είναι το κουμπάκι που λέω. Στα καινούρια 307 το κουμπί που απενεργοποιεί τους αισθητήρες είναι πάνω στην κονσόλα δίπλα απο το κουμπί που κλειδώνει τις πόρτες. Στο δικό μου που είναι απο τα πρώτα μοντέλα, όταν μου εγκατέστησαν τον συναγερμό στην κονσολα μου βάλαν ένα λαμπάκι και τον διακόπτη κάτω αριστερα από το τιμόνι στο τετράγωνο πλαίσιο. Θα βγάλω photos να σας το δείξω. Μήπως ξέρετε κάποιο μέρος που μπορεί να μου κάνει host αυτες τις photos?ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ. ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΥΜΠΙ ΕΝΟΟΥΣΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΛΕΒΙΕ ΡΥΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΤΙΜΟΝΙΟΥ. ΑΠΛΩΣ ΟΤΑΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΑΝ ΤΟ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΤΟ ORIGINAL ΚΟΥΜΠΙ ΠΟΥ ΤΟΠΟΘΕΤΗΤΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΩΝ ΚΛΕΙΔΑΡΙΩΝ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΚΟΝΣΟΛΑ.
-
Ο χρήστης Sidobre έγραψε:
Χωρίς πολλά λόγια και προλόγους...Κανονίστε μια συνάντηση εντός της άλλης εβδομάδας ώστε να συζητήσουμε από κοντά όλα αυτά που σας απασχολούν.
Στην συνάντηση αυτή θα βρίσκεται η προσωρινή Διοίκηση του 206 Club - Hellas, όπου θα θέλαμε αφ'ενός να σας ενημερώσουμε για τις κινήσεις που ήδη έχουμε κάνει, τα μελλοντικά σχέδια μας καθώς και την δομή/οργάνωση του Σωματείου, αφ'εταίρου για μια πιθανή κοινή πορεία που σχεδιάζουμε εδώ και καιρό.
Θα χαρούμε να ακούσουμε τις προτάσεις σας, τα σχέδιά σας και βέβαια να γνωριστούμε από κοντά και να ανταλλάξουμε απόψεις σε πράγματα που πραγματικά 'μοιραζόμαστε'.
Με φιλικούς Χαιρετισμούς,
Εκ της προσωρινής Διοίκησης του 206 Club - Hellas
Tάσος Κωνσταντάτος.
Απ'ότι βλέπω δεν του δώσατε και ιδιαίτερη σημασία....
PEUGEOT FORUM