-
είχα παραγγείλει το 307 με δερμάτινα.
μ άρεσαν πολύ τα μπεζ, αλλά από τη ντακάρ μου είπαν ότι βγαίνει μόνο σε μαύρο στη δική μου έκδοση (XR). πήρα τη λάιον και αφού μου είπε ο πωλητής ότι τα δέρματα μπαίνουν εδώ του είπα ότι τότε γιατί δεν μου τα βάζετε μπεζ? μου λέει δεν του πάει (σιγά που δεν του πάει), αλλά αφού τα θέλετε , οκ.παίρνω τη ντακάρ και τους το λέω και μου λένε ότι θα το κοιτάξουν. ξαναπαίρνω μετά τρεις μέρες και μου λένε δεν γίνεται. ε, τότε, λέω, δεν τα θέλω... είχα δει και στο 206club έναν που τα βάζει δερματίνη με τα μισά λεφτά και πολύ καλή εφαρμογή κι ότι χρώμα ήθελα...
με ξαναπαίρνουν μετά από ένα τέταρτο και μου λένε εντάξει θα σας τα βάλουμε, αλλά θα υπογράψεις χαρτί ότι τα θέλεις (???)
κι έτσι θα έχω μπεζ δερματάκι που να φαίνεται κι απ έξω και να ξεχωρίζει!!!
χα! όχι που θα μου ξέφευγαν!
όσο για το φόρουμ , επιμένω ότι του 206 είναι πολύ καλό και πολλά ζητήματα είναι κοινά, κυρίως το δίκτυο. απλά το όνομα είναι πολύ δεσμευτικό.
αν πάλι θέλουμε κάτι ξεχωριστό, τι να πω, απλά θα χάνω κι άλλο χρόνο μπαίνοντας σ άλλο ένα σάιτ...
-
Στο αγγλικό σάιτ (http://www.peugeot.co.uk) έχει 206 16βάλβιδο με 90 άλογα. σε λίγο έρχεται και σε 307! πράξτε αναλόγως!!!
-
Ο χρήστης Dev έγραψε:
3) Άσχετο... Παρατήρησε κανείς ότι το 'ICE ALERT' βγαίνει μόνο στους -3 ώς 3 βαθμούς...
ΚΑΤΩ απο τους -3 δηλαδή δεν υπάρχει πάγος!!!... Τι στο καλό, τιν απόλυτη τιμή κοιτάνε !!!Στους -3 υποτιθεται οτι εχεις δαγκωσει κατι και καταλαβαινεις την θερμοκρασια! Απο την αλλη θα σου εχει πρηξει τα δαγκωμενα απο ωρα φωναζοντας και ετσι δεν θα εχει νοημα να σου το ξαναπει. Σκεψου ομως να ζουσες καπου που οι θερμοκρασιες ηταν μονιμως κατω απο τους -3... Θα σου εσπαγε τα νευρα!
Για το site μηπως πρεπει να επικοινωνησει καποιος με καποιον υπευθυνο απο το 206club; Iσως ετσι βρεθουν λυσεις, εφοσον εχουν τη διαθεση!
-
206 Quiksilver 1.4 16v 3 Dr
TECHNICAL
Bore x Stroke (mm) 75 x 77
Cubic capacity (cc) 1360
Number of valves 16
Maximum power BHP (Kw) at RPM 90(65)@5250
Maximum torque lb ft (Nm) at rpm 100(133)@3250
Induction Electronic Multipoint injection
Tyres size 195/55 R15 H
Fuel tank capacity (litres) 50.0
Turns lock to lock 3,3
Turning Circle between kerbs (m) 9,85
Turning Circle between walls (m) 10,2
Front suspension Independent with Macpherson type struts
Rear suspension Independent trailing arms with transverse torsion bars
Maximum speed (mph) 111
Acceleration 0-62 mph (sec) 10,9
0-1000 m (sec) 32,8
Length 3822
Width (excluding wing mirrors) 1652
Height 1433
Wheelbase 2445
Volume cu. ft (dm3) (rear seats in place - to parcel shelf height) 8.3 (237)
Volume cu. ft (dm3) (rear seats in place / to roof) na
Volume cu. ft (dm3) (rear seats folded / to parcel shelf height) na
Volume cu. ft (dm3) (rear seats folded / to roof) na
Tailgate entry width - minimum/maximum 880/1100
Load floor length - rear seats in place 700
Load floor length - rear seats folded 1250
Load area width 1168
Front wheel track 1425
Rear wheel track 1416
Urban drive cycle MPG (litres/100km) 33.2(8.5)
Extra Urban drive cycle MPG (litres/100km) 53.3(5.3)
Combined drive cycle MPG (litres/100km) 43.5(6.5)
Carbon Dioxide (CO2) emissions (g/km) 155
Carbon Monoxide (CO) emissions (g/km) 0,55
Regulated Emission (HC) Standard (g/km) 0,073
Regulated Emission (Nox) Standard (g/km) 0,02
Regulated Emission (HC+Nox) Standard (g/km) na
Particulates (g/km) na
Noise Level dB(A) moving 73,2
BIK Tax - 2002-2003 (%) 15
BIK Tax - 2003-2004 (%) 15
BIK Tax - 2004-2005 (%) 17
EURO NCAP RATING Overall-Pedestrian 4/2
Gross vehicle weight 1515
Kerb weight 1038
Gross train weight 2415
Maximum braked trailer towing weight 900
Maximum tow ball weight 36
Ratings as recommended by the Association of British insurers TBC -
πήρα τη lion ! Το έχουν κι εδώ!!!
206 xs 1.4 16v 13.210 -
Ο χρήστης SuperBilly16V έγραψε:
Για να ενεργοποιήσουμε/απενεργοποιήσουμε τον αυτόματο εξωτερικό φωτισμό, γυρίζουμε το κλειδί στην θέση της μπαταρίας και κρατάμε πατημένο το κουμπί που είναι πάνω στον διακόπτη τον φλας για 2-3 δευτερόλεπτα. Θα ακουστεί ένα πολύ ωραίο 'μπίιιιιιιιιιινγκ' , και θα έχουμε στην οθόνη το καταπληκτικό μήνυμα , automating lighting is active. Τύφλα να χει ο James Bondγια να σας προλάβω, όσοι έχουν xs ή xt ή xr, μην το δοκιμάσουν άδικα, το παραπάνω κολπάκι δουλεύει μόνο στα xsi και στα premium νομίζω - όπως και η αυτόματη ενεργοποίηση των υαλοκαθαριστήρων. να κάτι που δε λέει το manual που με τόση αγάπη ετοίμασε για μας η peugeot , αφού δε γίνεται διαχωρισμός μεταξύ εκδόσεων του αυτοκινήτου σε αυτό.
και μιας και μιλάμε για το manual, μπορεί να μου πει κάποιος σε ποια σελίδα ακριβώς συνιστάται η χρήση 98άρας αμόλυβδης; το έχω διαβάσει τρεις φορές, και ακόμα να το βρω...
-
Ο χρήστης Dev έγραψε:
Συμπέρασμα...- το σκεφτόμαστε καλά για το αν θα έχει επιτυχία
γιατί να μην έχει; το 307 είναι από τα πιο επιτυχημένα εμπορικά αυτοκίνητα στην κατηγορία του. σίγουρα υπάρχει κόσμος που θα ενδιαφερθεί, και μάλιστα πολύς.
- αποφασίζουμε για domain (προτείνω peugeot-club.gr)
δεν είμαι σύμφωνος, γιατί υπάρχει το πολύ καλό 206club, και δεν υπάρχει λόγος να τους καπελώσουμε. με αυτό το domain θα συμφωνούσα μόνο αν τα παιδιά με τα 206 ενδιαφέρονταν να γίνει κάποια συγχώνευση σε κάποιο εννιαίο club. όποιος από δω έχει επαφές με τους mods του 206 ας το ψάξει...
- Βρίσκουμε web-server (εκτός και αν λειτουργήσει πειραματικά στο πανεπιστήμιο για αρχή...).
-Μπορεί να είναι free-server -----> διαφημίσεις
-Μπορεί να είναι φθηνός web-space provider ----> ποιός πληρώνει ;
(σημείωση ο server πρέπει να υποστηρίζει mysql+php)
το κόστος για web hosting είναι σχετικά μικρό - ειδικά αν κάνουμε κάποια μακροχρόνια συμφωνία, και αν μαζευτούμε αρχικά γύρω στα 10 άτομα τουλάχιστον. η ιδέα των διαφημίσεων δε με τρελαίνει, αλλά αν δεν υπάρχει άλλη εναλλακτική, το βλέπουμε κι αυτό...
-
καλημέρα... θα ήθελα να αντικαταστήσω τα μαμά ελαστικά.
με το ραλλάκι ήμουν πολύ ευχαριστημένος με τα ποτενζα αλλά τώρα μιλάμε για άλλη διάσταση και τύπο αυτοκινήτου, οπότε περιμένω προτάσεις.διάσταση 195/65/15
-
Πιστευω οτι με το domain θα εχουμε προβλημα... η Lion τι θα πει;;; Δεν νομιζω οτι ειναι τοσο απλο να βρεις ενα domain. Για τα παγια εξοδα μπορουμε να συνεισφερουμε ολοι ενα λογικο ποσο και καλυπτομαστε ανετα! Δεν ειμαστε και λιγοι...
-
Ο χρήστης nikapos έγραψε:
καλημέρα... θα ήθελα να αντικαταστήσω τα μαμά ελαστικά.
με το ραλλάκι ήμουν πολύ ευχαριστημένος με τα ποτενζα αλλά τώρα μιλάμε για άλλη διάσταση και τύπο αυτοκινήτου, οπότε περιμένω προτάσεις.διάσταση 195/65/15
Michelin pilot exalto... Κρατημα, ανεση και πολυ καλη αισθηση! Παιζεις λιγο και με την πιεση και εισαι αρχοντας! Τα φοραω σε 205/55/16...
-
Ο χρήστης Hiluxboy έγραψε:
Πιστευω οτι με το domain θα εχουμε προβλημα... η Lion τι θα πει;;; Δεν νομιζω οτι ειναι τοσο απλο να βρεις ενα domain. Για τα παγια εξοδα μπορουμε να συνεισφερουμε ολοι ενα λογικο ποσο και καλυπτομαστε ανετα! Δεν ειμαστε και λιγοι...Δεν είναι πρόβλημα το domain
Κάνεις αίτηση στο http://www.gr και κατοχυρώνεις το domain με ΟΠΟΙΟ όνομα θέλεις σαν δικό σου (και δεν είναι registered).Να θυμιθούμε ότι η microsoft είχε απολύσει 5 άτομα όταν κάποτε είχαν ΞΕΧΑΣΕΙ να πληρώσουν τα 20χιλιάρικα τον χρόνο που είναι το registration του domain και το http://www.microsoft.com μπορούσε να το αγοράσει οποιοσδήποτε (προς 20.000δραχμές) και μετά να τους το πουλούσε πίσω προς εκατομμμύρια!
-
Ο χρήστης Dev έγραψε:
Αν κάποιος ξέρει κάποια πράγματα για φθηνό web-hosting ας μας πείοπως εχω πει και σε αλλο post eγώ κάνω web hosting για λεπτομεριες ας μιλήσουμε με pm.
Επίσης δεν γνώριζα ότι μετά τα 10 χλμ κλειδώνει το πορτμπαγκαζ αλλά ότι αρκεί να θέσεις τον κινητήρα σε λειτουργία και να κλείσεις της πόρτες . Έλεγα λοιπόν στην παρέα : Δείτε αύτο ! πήγαινε λοιπόν ο φίλος και το πορτμπαγκαζ άνοιγε!! αφού άκουσα τα γνώστα σε αυτές τις περιπτώσεις π.χ Ασε ρε μεγάλε σιγά μην κάνει και καφέ ,το ρητό ψαράδες οδηγοί και κυνηγοι λενε τα καλύτερα ψέματα κ.λ.π... Έφυγα με το ηθικό μου στο ναδιρ!! Άυριο όμως θα πάρω το αίμα μου πίσω για το Γαλλάκι μου!! !!! Αρε πεζάρα μου!!
-
Μια ερώτηση σε αυτους που έχουν τον εργοστασιακό συναγερμό του 307. Εκείνο το κουμπάκι που σου εγκαθιστούν κάτω δεξιά από το τιμόνι τι κάνει βρε παιδιά. Φοβαμαι να το πατήσω μήπως και αυτοκαταστρεφέται το αυτοκίνητο.
-
XA XA XA XA XA!!!!!!!
είναι το μυστικό κουμπί, αλλά τώρα που το είπεσ στο φορουμ δεν είναι πια και τόσο μυστικό , ε?
πάρε τηλ. την αντιπροσωπεία να σου πούνε! -
ΠΟΙΟ ΚΟΥΜΠΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ???????ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΤΙ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ???
(τον εχασα οριστικα τον τιτλο 'πρωτοπορος' Τριανταφυλλε!!!!!) -
XA XA XA XA XA!!!!!!!
είναι το μυστικό κουμπί, αλλά τώρα που το είπεσ στο φορουμ δεν είναι πια και τόσο μυστικό , ε?
πάρε τηλ. την αντιπροσωπεία να σου πούνε!Ελα τώρα, πες μας μη μας κρατας σε αγωνία...
-
ο εγκέφαλος κάθε πότε σας λέει να αλλάξετε λάδια?
-
ο εγκέφαλος κάθε πότε σας λέει να αλλάξετε λάδια?ο εγκέφαλος έχει ένδειξη μόνο για μεγάλο service (ανά 30.000 χλμ). τα λάδια τα αλλάζεις όταν θες εσύ (εγώ έκανα πρώτη αλλαγή στα 8.000 χλμ και προγραμματίζω την επόμενη στα 15.000 χλμ). κάτω από την ένδειξη των χιλιομέτρων που απομένουν για το service εμφανίζεται και η στάθμη των λαδιών, αλλά θα σου έλεγα να μην την εμπιστεύεσαι, γιατί σύμφωνα με τον δείκτη αυτό εχτές το 307 μου είχε κάψει όλα τα λάδια του, ενώ σήμερα το πρωί, ως δια μαγείας, τα λάδια επανήλθαν στο 100%. ο συγκεκριμένος δείκτης είναι πολύ ευαίσθητος στην υγρασία και στις κλίσεις του εδάφους, οπότε καλό είναι να εμπιστεύεσαι την παραδοσιακή μέθοδο μέτρησης της στάθμης.
-
Φιλε nikapos δεν ξερω τι λεει ο εγκεφαλος του αυτοκινητου , ο δικος μου εγκεφαλος μου λεει να αλλαζω καθε 5-6.000 χλμ οταν το κυκλοφορω στην Aθηνα και φυσικα καθε εξι μηνες ΟΣΑ χλμ και να εχει κανει(εννοω οσα λιγα και αν ειναι).Πιστεψτε με ετσι πρεπει να γινεται οτι και να σας λενε οι αντιπροσωπειες . Το αποτελεσμα βεβαια θα το δειτε μετα απο 200.000χλμ οπου οταν το δικο μου μοτερ που το δουλευω με αυτο το τροπο θα ειναι σαν καινουργιο , το δικο σας θα καιει καργα λαδι και η αντιπροσωπεια αφενος θα κανει τον κινεζο και αφετερου θα κανει χαρουλες για το ποσο της επισκευης που θα χρεωσει.Να ξερετε οτι 10000 και 20000 χλμ που λενε οτι αντεχουν τα συγχρονα λαδια ισχυει μονο κατω απο ιδανικες συνθηκες και δεν νομιζω οτι θα ηθελε κανενας να διαπιστωσει στο δικο του αυτοκινητο αν αυτο ισχυει η οχι.Μονο οποιος κανει τα χλμ αυτα σε εθνικη μπορει να τα αλλαζει καθε 10000χλμ.Μπορει να ακουγομαι λιγο απολυτος και παλαιας νοοτροποιας αλλα μπορω να ξερω(οσοι θελουν να μαθουν πως μπορω να ξερω ευχαριστως να τους πληροφορησω με pm)
-
Χωρίς πολλά λόγια και προλόγους...
Κανονίστε μια συνάντηση εντός της άλλης εβδομάδας ώστε να συζητήσουμε από κοντά όλα αυτά που σας απασχολούν.
Στην συνάντηση αυτή θα βρίσκεται η προσωρινή Διοίκηση του 206 Club - Hellas, όπου θα θέλαμε αφ'ενός να σας ενημερώσουμε για τις κινήσεις που ήδη έχουμε κάνει, τα μελλοντικά σχέδια μας καθώς και την δομή/οργάνωση του Σωματείου, αφ'εταίρου για μια πιθανή κοινή πορεία που σχεδιάζουμε εδώ και καιρό.
Θα χαρούμε να ακούσουμε τις προτάσεις σας, τα σχέδιά σας και βέβαια να γνωριστούμε από κοντά και να ανταλλάξουμε απόψεις σε πράγματα που πραγματικά 'μοιραζόμαστε'.
Με φιλικούς Χαιρετισμούς,
Εκ της προσωρινής Διοίκησης του 206 Club - Hellas
Tάσος Κωνσταντάτος.
PEUGEOT FORUM