-
Καλημερα και καλο μηνα φιλαρες,
Ναι αυτο με τα 125 πηρα αλλα δεν νομιζω οτι κανουν και ΤΗΝ διαφορα 7 αλογα παραπανω...
Για πες μου φιλε vinman εσυ πιο εχεις????
παιρνει τα ποδια του ή θα μου βγαλει την ψυχη????
Στα περιοδικα δινουν το ιδιο 0-100 και 205 τελικη.Δηλ πρακτικα ειναι ιδιο με το 307.
Ειναι ομως ή γραφουν φιδια????
Παντως η αναλογια κιλω ιππων ειναι υπερ του 307.Εκτος και αν εχει αρκετα κοντο(πιοκοντο απο του 307??) και ετσι ζωηρευει λιγο.
Τελος παντων τωρα ειναι αργα για δακρυα ...ΜιχαληΝαι κυριοι οσο και να δεν το πιστευετε ΔΕΝ εκανα test drive
-
Δε χρειάζεται test drive. Διπλά ψαλίδια εμπρός και ψαγμένος άξονας πίσω. Εγγυημένη λύση. Σ'αυτό εναποθέτουμε τις ελπίδες μας για τα επόμενα μοντέλα του PSA ως προς την οδηγική ευχαρίστηση.
-
MDVQ, o vinman αν θυμάμαι καλά είχε 18αρι, το δωσε, και πήρα 20αρι...
Σήμερα παρέλαβα το καλώδιο obd...μαζί με το ppc έχουμε ανάγνωση βλαβών, καθώς και data logger. Πάω βόλτα τώρα να παίξω λίγο...
-
MDVQ
για να πάρεις μια ιδέα...αναλογία kg/hp (μαρτυρά αρκετά)
407 1.8 -> 11,2kg/hp
307 1.6 -> 10,7kg/hp (3door)κοντά είναι...
-
Ο χρήστης MDVQ έγραψε:
Καλημερα και καλο μηνα φιλαρες,
Ναι αυτο με τα 125 πηρα αλλα δεν νομιζω οτι κανουν και ΤΗΝ διαφορα 7 αλογα παραπανω...
Για πες μου φιλε vinman εσυ πιο εχεις????
παιρνει τα ποδια του ή θα μου βγαλει την ψυχη????
Στα περιοδικα δινουν το ιδιο 0-100 και 205 τελικη.Δηλ πρακτικα ειναι ιδιο με το 307.
Ειναι ομως ή γραφουν φιδια????
Παντως η αναλογια κιλω ιππων ειναι υπερ του 307.Εκτος και αν εχει αρκετα κοντο(πιοκοντο απο του 307??) και ετσι ζωηρευει λιγο.
Τελος παντων τωρα ειναι αργα για δακρυα ...ΜιχαληΝαι κυριοι οσο και να δεν το πιστευετε ΔΕΝ εκανα test drive
Είχα το 1,8 για εννέα μήνες με τον παλιό κινητήρα των 117 ίππων...
Αν εξαιρέσεις τις διαδρομές μέσα στην πόλη που ήταν μαρτύριο (πολύ βαρύ αυτοκίνητο,μικρή ιπποδύναμη,ανεβοκατέβασμα σχέσεων συνέχεια,κατανάλωση από 11 εώς 11,8 χωρίς clima και απο 11,7 εώς και 12,9 με clima),το αμάξι ήταν απολαυστικότατο ειδικά σε μεγάλες διαδρομές αλλά και σε επαρχιακούς δρόμους με στροφιλίκια...(αυτά τα διπλά ψαλίδια εμπρός παρέα με τον πίσω άξονα κάνουν θαύματα... ).
Επειδή λοιπόν σαν εμφάνιση και οδική συμπεριφορά ήμουν ευχαριστημένος και απλά ήθελα παραπάνω δύναμη,το έδωσα και πήρα το 2,0 που είναι η μέρα με τη νύχτα...
Μόνο η κατανάλωση που είναι αρκετά πιο κάτω απο το 1,8 φτάνει και περισσεύει...(χωρίς clima απο 9,3 εώς και 10.2 και με clima από 9,8 εώς και 10,8 και πάντα μέσα σε συνθήκες καθημερινής κίνησης στην πόλη...).
Θεωρώ ότι αυτό που έκλεισες με τους 125 ίππους θα είναι αισθητά καλύτερο απο το προηγούμενο με τους 117...
Σου εύχομαι λοιπόν απολαυστικές και ασφαλείς διαδρομές... -
Ευχαριστω πολυ!!!
Ελπιζω να ειναι ετσι τα πραγματα .
Το ευτυχημα ειναι για μενα οτι δεν το χρησιμοποιω καθολου στην πολη και οταν τον χρησιμοποιω ειναι να παω απο δω μεχρι εκει οποτε δεν τρεχει και τιποτα να μην πηγαινει.
Εξαλλου εγω δεν ειμαι και απο τους τυπους που το λυπουντε το μοτερ οποτε με λιγες παραπανω στροφες κατι θα κουτσοκαταφερνω -
Ρε γμτ, , τι βλακώδης τρόπος είναι αυτός που ασφαλίζει το κάλυμα της ασφαλειοθήκης στα πόδια του οδηγού; Αυτά τα ηλίθεια μεταλλικλά πιαστράκια είναι για τον @@@@@!!!
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Αυτά τα ηλίθεια μεταλλικά πιαστράκια είναι για τον @@@@@!!!Απαπα! Πρόσεχε! Εγώ στο δικό μου δεν βάζω τίποτα! (ακόμα...)
-
Δηλαδή; Μόνο με τα δυο πλαστικά αυτάκια που έχει κάτω, και το περιστροφικό παπαρδέλι;
-
Αγαπητέ δόκτορα Ντίνο ήταν μια μάλλον άτυχη προσπάθεια για χιούμορ...
Ας ξαναπροσπαθήσω:
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Αυτά τα ηλίθεια μεταλλικά πιαστράκια είναι για τον @@@@@!!!Απαπα! Πρόσεχε! Εγώ στο δικό μου @@@@@ δεν βάζω τίποτα! (ακόμα...)
-
ποτέ δεν είναι αργά!
Η πλάκα είναι πως είμαι μαθηματικός, αλλά υγεία, γουστάρω το δόκτωρας!
΄Οσον αφορά αυτά τα αναθεματισμένα, κατάλαβες ποιά λέω; Και στο δικό σου έτσι είναι;
-
Μπάστα να κατέβω να δω...
-
... ακριβώς έτσι! Και παραλίγο να το σπάσω! Τα ελάσματα μένουν στο πλαίσιο αντί να ακολουθούν τις θέσεις τους στο πορτάκι, οπότε πρέπει να τα βγάλεις από τις τρύπες και να τα τοποθετήσεις στη θέση τους. Σκατοδουλειά francaise...
-
Nop σας δίνουν τροφή για συζήτηση κουτά. Αν δεν ήταν αυτοί τι θα γράφατε για 294 σελίδες
-
Να προσέχεις να μην πέσουν από πίσω...παθών...και γμτ, για να συνδέω το obd, όλη αυτή η διαδικασία...
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Nop σας δίνουν τροφή για συζήτηση κουτά. Αν δεν ήταν αυτοί τι θα γράφατε για 294 σελίδεςΘανάση μόνο το ζουάν πρέπει να είναι καμμιά 200ριά!
Βάλε και 30 για την τελική του Λάζαρου-nakata-307άκια, τί έμεινε;
Τί είναι ο κάβουρας, τι είναι το ζουμί του... -
Και ένας ένας -λένε- οτι τα πουλάνε!!!
Βέβαια ο αρχι-πλοίαρχος πήγε και πήρε πάλι ναυαρχίδα!!!
-
Εγώ πάντως δεν το πουλάω.- Μου αρέσει και η άπλα, και το χρώμα, και ο κυματισμός στα πολλά με πλάγιο άνεμο!
Μήπως πρέπει να σκεφτούμε την μετονομασία σε γενικώς Peugeot αντί 307, γιατί στο τέλος θα μείνω να κάνω chat με τον δόκτορα Ντίνο.
Να το ενώσουμε με το 207, το 207GT και τους 206άρηδες, θα μαζευτούν και τα 106, το Π.Ν., το Λιμενικό, οι εμποροπλοίαρχοι κ.λ.π. ψαράδες και βαρκάρηδες και θα γίνουμε το πρώτο topic σε σελίδες, ζωντάνια και επισκεψιμότητα! -
Ακόμη και συγχωνευμένοι δε θα φτάσετε ποτέ τη θυγατρική.
-
Παλιωνουν και τα πουλαμε ρε παλουκαρι .Ποσα χρονια πρεπει δηλ να τα κρατησουμε ????
Και για να καταλαβεις ποσο καλα ειναι παλι Πεζω περνουμεΑρχι(δια)πλοιαρχος ειναι η Λαμιωτικη σαυρα που εχει το 2.2 ,εμεις ημαστε ακομα ανθυποπλοιαρχοι με το 1.8
PEUGEOT FORUM